- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.461
kavun kokusu dore olunca ne oluyor ki yani acik kumraldan daha mi koyu ve kötü oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dore= turunculuk, bakırımsı renkler.kavun kokusu dore olunca ne oluyor ki yani acik kumraldan daha mi koyu ve kötü oluyo
Dore= turunculuk, bakırımsı renkler.
Küllü modası boşuna çıkmadı, bu tonlardan kurtulmak adına bu kadar yükseldi. Eskiden külü kumral diye bir şey yoktu. Ne zamanki bu dore tonlarını başımıza musallat ettiler, o zaman çıktı. Oy evlerden, saçlardan başlardan ırak.
Iyyy nefret ettigim renk ohalde :))Dore= turunculuk, bakırımsı renkler.
Küllü modası boşuna çıkmadı, bu tonlardan kurtulmak adına bu kadar yükseldi. Eskiden külü kumral diye bir şey yoktu. Ne zamanki bu dore tonlarını başımıza musallat ettiler, o zaman çıktı. Oy evlerden, saçlardan başlardan ırak.
Kızlar ben de sürekli takip ediyorum sizi
Allah var çok şey öğrendim
Teşekkürler hepinize
Keratin almama bir engel olmazsa 9 gün kaldı maaşın ilk günü sipariş vercm 3gün içinde elim de olur
Fix nano brezilya fönü olandan alcm
Arındırma şampuan i olaraak da natura keratin in arındırma şampuan ini alcgm
İnşallah saçlarım in yanığı kırıklığı kuruluğu gider aldığm a pişman olmam saçlarımı salamyorm dolaşıyor sürekli kırılıyor kuruluktan kestirmek zorunda alıyorum
Deneyip bir görcm bakalım paylaşırımDene bakalım bir :) ben onu kullandim mi hatirlamiyorum
Ne çok ürün kullanmisim meger
Davines mask with vibrachrom sanırım adı, ilk boyamamda başka oksidan ile kullandım ama o zaman 8.1 olmasına rağmen yine dorelik oldu. Sonra kendi oksidanını aldım ve mini minicik mavi boya ekledim.kavun kokusu merhaba canim.benim siparis verdigim yerde 8.11 kalmamis gonderemediler yarin baska yerden siparis verecem.
Sen davines kullaniyodun ya.iki cesit davines boya var biri amonyaksiz yaziyor.hangisini kullanmistin?birde okidani yine davines markami alıyorsun?ben igora siparis verecem diye igora markanın oksidanini almistim.kucuk boyuda yoktu 1 litre almistimacaba davines boyayla bu oksidan kullanilirmi
Davines mask with vibrachrom sanırım adı, ilk boyamamda başka oksidan ile kullandım ama o zaman 8.1 olmasına rağmen yine dorelik oldu. Sonra kendi oksidanını aldım ve mini minicik mavi boya ekledim.
Yok olmadı, ama daha fazla mavi boya koymam lazım o hala kesin. Bir dahakine 1 çay kaşığı koyarım, ucuyla değil.
Önce markasini ogrenin. Uygulaması farkli olmayan bir marka ise formun en basinda yapmaniz getekenler yaziyor. Aslinda neredeyse her sayfada yaziyor gibi birsey. Surekli tekrarlaniyor...Ya arkadaslar bu keratini nasil kullanıyorsunuz? Bir yakinimdan bi kavanoza yakin aldim markasini flan hatrlamiyorum saclarim cok yipranmisti iyice kisa kestirdim ama yine ayni sonuk sacim ve kestirdigime bin pisman oldum kisacik yaptim kut kestirdim simdi bu keratini nasil kullanayimmmmm?????
Evet önemli, okumuşsunuz mutlaka karşılaşmışsınızdır farklı markalarda farklı uygulamalar olabildiğini görmüşsünüzdür.Oncelikle cevabiniz icin teşekkür ediyorum. Markaso bu kadar onemli mi? Dediginiz gibi ilk sayfa dahil bi kac sayfa daha okudum ama tam olarak anlayamadim. Keratibi surup ardindan duzlestiriyomuyuz yoksa keratini surup bir sure sacimizda bekletip ardindan durulayip mi duzlestiriyorum kafam karisti :/
Cevabiniz icin tesekkur ediyorum en iyisi tekrar bakayim foruma :)Evet önemli, okumuşsunuz mutlaka karşılaşmışsınızdır farklı markalarda farklı uygulamalar olabildiğini görmüşsünüzdür.
Ama genel bir uygulama bu konunun en başında kılıcın paylaştığı, herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazdığı hatta malzemeleri bile yazdığı (eldivenden kaba kadar) olan uygulamadır. Yani onun dışında anlayabileceğiniz şekilde nasıl anlatılır inanın bilemiyorum.
Markayı öğrenin derim yine de sizin tercihiniz tabi :) sanırım bu konuda marka bilinmeden sizi yönlendiren de çıkmaz burda, sorumluluk alınmaz
saç yapınıza göre uygulayacağınız sıcaklığı da yine geçmiş yorumları okuyarak belirleyebilirsiniz.
Bildiğimiz mavi renk boya mi canım yaa ben hiç anlamadım bu mavi boya işini benim saç da kızıl boya yapmıyorum turuncu olmaya başladı .Davines mask with vibrachrom sanırım adı, ilk boyamamda başka oksidan ile kullandım ama o zaman 8.1 olmasına rağmen yine dorelik oldu. Sonra kendi oksidanını aldım ve mini minicik mavi boya ekledim.
Evet evet, bildiğimiz mavi boya. Tüpte, mavi.Bildiğimiz mavi renk boya mi canım yaa ben hiç anlamadım bu mavi boya işini benim saç da kızıl boya yapmıyorum turuncu olmaya başladı .