- 30 Mayıs 2015
- 595
- 603
- 31
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.501
Kızlar ben yaptım fix nano brezilya keratin i 3lü set di aldığım memnun kalmadım ben yanında arındırı şampuan almadım hiç br marka almadım kuafögm sordum arındırıcı olmadan yapsam diye bir şey olmaz dedi evde yapmayın kansorejn yapar falan dedi neyse ben eve geldim kızm i uyuttunca başladım yapmya bu arada keratin i yaptıkdan sonra farkettim şampuan öncesi ve sonra kullanılıyor muş
Neyse keratin i yaparken kuru saç a uyguladım gözlerim yandi ama çok değil nefes almakta çok zorlandım keratin i saçım da bir buçuk gün durdumdum dgs sınavını hiç hesaba katmadgm ondan cumartesi gece yıkadım saçım düz olmaya düz ancak ben ipek gibi saç istiydm dolaşmayan kırılmayan
Şimdi size saçlarımın öncesini ve sonrasını koyçgm
Eki Görüntüle 1873443 Eki Görüntüle 1873443 bu öncesi çok kırık ti kötü görüntüye sahipti çok kestirdim ancak uzuyor yine aynı kırık di.keratin in pek faydası olmadı yada benim yaptığım yanlışlardan oldu ama beğenmedm saç krem i iyi sadece ve eşim e bugün dedim ki gel ve saçı mi kes kızlar saçmin uzunluğu hemen hemen belim e geliyordu bir karış a yakın eşim kesti ve şeklinde idi saçlarım ama düz olsun istedim ve eşim saçı mı kesti en kötüsü de saçlarnın kötü görünen yerlerini aldım dedi ona biraz darıldım ama haklı adam şimdi ekleycgm foto keratin ki hali ve kesilmiş şekildeEki Görüntüle 1873444
Ne diyelim kızlar olmazsa daha çok kestircm bıktım yani dolaşk gezmek ten eğer kuruluk için önerecgnz ne varsa söyle yin?
Bir de az bir keratn kaldı onu tekrar yapıp 3gün bekletecm bakalım öyle nasıl olacak çok üzgünüm çok
ya sanırım saç kuruluğu konusunda sana eşlik edebilirim mağlumunuz birkaaç kere keratin yaptım o süre zarfında saçlarım toparlanmıştı sonra duramadım renk değiştirdim yanlış boyama tekrar açma boyama derkenn :) peki bu pureology şampuan ile birlikte birde maske önerebilir misin saçlarım şu ara yine kuruluktan çatır çatır kopup dökülüyor çok ince tel gibi bişey saç gibi değil yani:) ne yapsam
peki öyle yapayım o zaman teşekkür ederimAynı ürünün maskesini alabilirsin :)) ben denemedim ama kılıç çok övüyordu al dene diye çoook dedi bana ama elimde birsürü maske olunca ona fırsa kalmadı
Canım eşim düz saç seviyor şimdi düz banyo dan çıktıktan sonra falan ama işte yaptığım yanlış dan olmadı ama kestim çokrahatladım saçı mi teşekküg ederim bilgin içinYanlışların çok, buralarda çok görüyorduk seni tatlım keşke söylenenleri yapsaydın...
Kafamıza göre hareket etme zamanı ancak defalarca yaptıktan sonra olabiliyor. Hele ki arındırıcı kullanmamışsın ne diyimmm. Arındırıcısız olmaz diye defalarca yazmıştım birine o sen miydin hatırlayamadım.
Ayrıca yerinde olsaydım o saça fön uygulamazdım parlak ve dalgalı görünüyor hoş yani, bana göre yazık etmişsin.
Maskeler ve kremlerle çok güzel hale girerdi.
Tabi senin tercihin :)
Talimatlara uyarak yeniden dene istersen biz sonuçtan memnunduk hepCanım eşim düz saç seviyor şimdi düz banyo dan çıktıktan sonra falan ama işte yaptığım yanlış dan olmadı ama kestim çokrahatladım saçı mi teşekküg ederim bilgin için
Eki Görüntüle 1874256 Eki Görüntüle 1874257
arkadaslar oncesı ve sonrası resımlerım 4 gun bekleme surecım var 4 gun sonra resmımı yukleyecegım tekrar
balkonda vantılator karsısında yaptıgım ıcın goz yanması keskın konu hıc bı sorun yasamadım aksıne cok guzel kokuyordu :)
40 dk bekledım
once arındırıcı sampuanla yıkadım
ıyıce fon makınasıyla kuruttum
sonra keratını surup 40 dk bekledım
ondan sonra duzlestırdım ama ıyı duzlestırememısım uclarım bı tuhaf duruyor
bıraz kestırmeyı dusunuyorum 4 gun sonra saclarımı yıkadıgımda sonuca gore kestırırım ...
tesekkurler kızlar
keratınını paylastıgın ıcın mınnettarımTuruncumsu :)
Talimatlara uyarak yeniden dene istersen biz sonuçtan memnunduk hep
zaten sabah yıkamak zorunda kaldımSenin de hiç bulaşmana gerek yokmuş güzelmiş saçların. benim bu şekilde dursa hiç yapmazdım :)
Güle güle kullan
canım bu sabah yıkamak zorunda kaldım kucuk hanım kucagımda durmadı kokudan kıyamet kopardıAman Allahımmmm saçlara bak ya aman maşallah diyeyim ne kadar güzel upuzunlar işte hayalim tabi bu kadar olmasa da olur
Yeni saçlarını güle güle kullan çok güzel olmuşlar gerçi öncesi de güzelmiş biz keratini yapanların saçlarının ilk halleri mağlum umarım yıkama sonrasında da istediğin neticeye ulaşmış olursun bayram öncesi rahat edersin N nscckts
zaten sabah yıkamak zorunda kaldım
kızımın gozlerı yasardı kucagıma gelmedı huzursuzlandı agladı durdu :) mecburen bebegım ıcın saclarımı yıkadım
ama bı gece kalması bıle muthıs etkı
dustan cıktım sadece fonle kuruttum fonlenmıs gıbı dumduz parlak yumusacık harıka oldu
elektrıklenme yok, tıftık kırık goruntu gıtmıs saclarımın boyu 2 cm uzamıssanırım duzlestırdıgı ıcın daha uzun duruyor bılemıyorum ama harıka
esım yıllık ıznını kullandıgında yapıcam 3-4 gun bekleyebılmek ıcın o verdıgı ısıltı yumusaklık harıka cunku :)
bu arada sampuan ıcın dedıgınız kadar varmıs harıka ! resmen muhtesem bı sampuan :)
aynen oyleBunlar iyi haberler :) sevindim
en fazla 3 gün tut. Önemli olan gün değil aslında düzleştirme sayısı diyeyim. bir anda 3 kez üzerinden geçip saçı yakmaktansa adamlar 3 düne bölmüşler. 1 gün bile yetiyor dediğin gibi ben de aynen 1 günden fazla tutmuyorum uzuuun zamandır :))
ama bu maxi bio keratin için geçerli bence :)
mucizevi birşey. saçlarının uclarından biraz aldır bence, 5 cm kadar
şampuan için sabırsızlandım kargoya gittim valla hemen alıp yıkayayım diye ama yetişemedim dağıtıma çıkmış akşamüzeri gelecekmiş bekliyorum merakla eminim çok iyidir ya @OKYANUSYAA 'ya güveniyorum bu konuda sende bu kadar beğendiysen ayy hemen gelsecanım bu sabah yıkamak zorunda kaldım kucuk hanım kucagımda durmadı kokudan kıyamet kopardı
ama bı gece durması bıle yettı harıka oldu saclar yumusacık parlak dumduz dedım bu bı mucıze
bu arada sampuandan cok memnun kaldım tavsıye ederım
Ne mutlu canım darısı bana ama haftaya denize gideceğim büyük ihtimalle o yüzden denizden sonraya saklıyorum. Bu arada şampuanım geldi çok merak ediyorum birazdan kullanırım kullanınca bi ziyaret ederim tekraraynen oyle
bende 5 cm dıye dusunmustum dogru dusunmusum demekkı :) keratınle sacın ne oldugu ortaya cıktı megerse sacımın ucu yamukmus
suan sacım daha kullanıslı keratın varken anlasılmıyor yıkadıkdan sonra fonu tutarken saclarımı ellemeden duramadım parmaklarımın arasından aktı gıttı ıpek gıbı
aynen cocuk sacı gıbı yumusacık
herkese tavsıye edıyorum :)
ah bıde o keratını bekletırken kokusu olmasaydı ıyıydı
Tatlım bolca bolca kullanmana gerek yok ama o şampuanı, hatta diğerlerini de.şampuan için sabırsızlandım kargoya gittim valla hemen alıp yıkayayım diye ama yetişemedim dağıtıma çıkmış akşamüzeri gelecekmiş bekliyorum merakla eminim çok iyidir ya @OKYANUSYAA 'ya güveniyorum bu konuda sende bu kadar beğendiysen ayy hemen gelse
evett canım tekrar dendm arındırı şampuan içinde var mış yani sürekli kullanacgm şampuan i aslında keratin öncesi olaraak da kullanckmşm o ayrntıyı atlamışm ilk in de şu an ilk günün 3 gün bekletcm bakalım nasıl olcak bu defa şu an ilkin den çok iyi durumuTalimatlara uyarak yeniden dene istersen biz sonuçtan memnunduk hep
bı yanlıs anlasılma olmalıevett canım tekrar dendm arındırı şampuan içinde var mış yani sürekli kullanacgm şampuan i aslında keratin öncesi olaraak da kullanckmşm o ayrntıyı atlamışm ilk in de şu an ilk günün 3 gün bekletcm bakalım nasıl olcak bu defa şu an ilkin den çok iyi durumu
Ama keratin öncesi ve sonrası diyor canım şampuanın üzerindebı yanlıs anlasılma olmalı
sureklı kullanacagınız sampuan arındırıcı olarak kullanılamaz,
once arındırıcıyla sacınızı yıkayıp
ıyıce kurutup
keratını surup
buyuk oranda kurutup
duzlestırıceksınız
4 gun sonra sulfatsız sampuanla yıkayacaksınız
butun bunlarıda vantılator karsısında acık alanda maskeyle yapıcaksınız
hepsı bu :)