- 30 Mayıs 2015
- 595
- 603
- 31
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.501
Kızlar ben yaptım fix nano brezilya keratin i 3lü set di aldığım memnun kalmadım ben yanında arındırı şampuan almadım hiç br marka almadım kuafögm sordum arındırıcı olmadan yapsam diye bir şey olmaz dedi evde yapmayın kansorejn yapar falan dedi neyse ben eve geldim kızm i uyuttunca başladım yapmya bu arada keratin i yaptıkdan sonra farkettim şampuan öncesi ve sonra kullanılıyor muş
Neyse keratin i yaparken kuru saç a uyguladım gözlerim yandi ama çok değil nefes almakta çok zorlandım keratin i saçım da bir buçuk gün durdumdum dgs sınavını hiç hesaba katmadgm ondan cumartesi gece yıkadım saçım düz olmaya düz ancak ben ipek gibi saç istiydm dolaşmayan kırılmayan
Şimdi size saçlarımın öncesini ve sonrasını koyçgm
bu öncesi çok kırık ti kötü görüntüye sahipti çok kestirdim ancak uzuyor yine aynı kırık di.keratin in pek faydası olmadı yada benim yaptığım yanlışlardan oldu ama beğenmedm saç krem i iyi sadece ve eşim e bugün dedim ki gel ve saçı mi kes kızlar saçmin uzunluğu hemen hemen belim e geliyordu bir karış a yakın eşim kesti ve şeklinde idi saçlarım ama düz olsun istedim ve eşim saçı mı kesti en kötüsü de saçlarnın kötü görünen yerlerini aldım dedi ona biraz darıldım ama haklı adam şimdi ekleycgm foto keratin ki hali ve kesilmiş şekilde
Ne diyelim kızlar olmazsa daha çok kestircm bıktım yani dolaşk gezmek ten eğer kuruluk için önerecgnz ne varsa söyle yin?
Bir de az bir keratn kaldı onu tekrar yapıp 3gün bekletecm bakalım öyle nasıl olacak çok üzgünüm çok
Neyse keratin i yaparken kuru saç a uyguladım gözlerim yandi ama çok değil nefes almakta çok zorlandım keratin i saçım da bir buçuk gün durdumdum dgs sınavını hiç hesaba katmadgm ondan cumartesi gece yıkadım saçım düz olmaya düz ancak ben ipek gibi saç istiydm dolaşmayan kırılmayan
Şimdi size saçlarımın öncesini ve sonrasını koyçgm
Ne diyelim kızlar olmazsa daha çok kestircm bıktım yani dolaşk gezmek ten eğer kuruluk için önerecgnz ne varsa söyle yin?
Bir de az bir keratn kaldı onu tekrar yapıp 3gün bekletecm bakalım öyle nasıl olacak çok üzgünüm çok