- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.301
Feyzakck hem yardım istiyorsun sonra da isyan yapıyorsun en son beyaz bayrak çekiyorsn sonra site ye laf ediyorsun burda herkez herkez den yararlanyor nden bu kadar atar yaptın ki sen saç la kafayı yemişsink bakma yeme sen bu sayfa da işin ne? Bir birine soru soran kişi akılsız mi?
Madem bu sayfayı beğenmyosn üyeliğini iptal et
Ayrıca demiş sn ki ülke bu haldeyken şunu yazdırdınz falan hayırdır silah zoru ile mi yazıyorsun?
Ülkeyi karıştrma ülkemi karıştırma!!
Türk milletimiz herşeyin üsttndn gelir!
Hanımlar merhaba , konuyu elimden geldiği kadar okunmaya çalıştım ve karar verdim Okyanusyaa hanımın kullandığı ürünü aldım . Bugün elime ulaştı üzerin de Skt yok , fatura ve kullanma talimatı da yok bunlar sıkıntı teşkil etmez değil mi ? Cevaplarsanız memnun olurum ve konu çok faydalı olmuş umarım ben de yapabilirim emeklerinize sağlık hanımlar
Teşekkür ederim cevap için ancak fatura ve skt kafamı karıştırdı ambalaj değişmiş sanırım belki o sebepten bilemiyorum ama fatura konusu bi tuhaf . Fatura ne işe yarayacak o da var tabi ama insan düşünmeden edemiyor :) cevabınızı bekliyorum tekrar teşekkürlerKullanma talimatı maalesef yok evet, benim aldığımda da yoktu fakat brerilya fönü genel olarak aynı yöntemle uygulanıyor istisnalar hariç. Benim hala kullandığım ürün maxi bio keratin markası da diğer ürünler gibi standart prosedüre göre uygulanıyor. Onun dışında gittigidiyordan almıştım ben ve sitenin fatura göndermeme gibi bir durumu söz konusu olmamıştı.
SKT gelince, onu hatırlamıyorum işte ancak eve geçince yanıtlayabilirim :) fakat SKT olmasaydı ben de satıcı ile iletişime geçerdim herhalde. Öyle birşey de hatırlamıyorum. Sanırım bende öyle bir sıkıntı olmadı. Yine de bakmadan cvp vermeyeyim
Fotografini da cektim ama neden yukleyemedim anlayamadim.Öncelikle
Teşekkür ederim cevap için ancak fatura ve skt kafamı karıştırdı ambalaj değişmiş sanırım belki o sebepten bilemiyorum ama fatura konusu bi tuhaf . Fatura ne işe yarayacak o da var tabi ama insan düşünmeden edemiyor :) cevabınızı bekliyorum tekrar teşekkürler
12 ay yani 1 yılda zaten 2-3 kez yapılabilir ama ürün çok fazla nasıl biter bilmiyorum:) GG dan aldım ve e-fatura bulamadım ben en iyisi yarın bi mesaj atayım muhakkak bi sebebi vardır , teşekkür ediyorum yardımların için . Her soruyu rahatça sorabilmek ve cevap alabilmek beni mutlu etti sağolunFotografini da cektim ama neden yukleyemedim anlayamadim.
12M ablemi var bu da şu demektir canim, kapak acildiktan sonra 12 aylik ömrü vardır.
Ayrica evet 2019 yılına kadat skt var
Fatura herdaim önemlidir alisverislerde. Urunde sorun yaşarsan degisim veya iafe icin garanti belgendir senin. Nerden aldın.
Aldigim sitede siparisler kisminda e-fatura vardir belki. Bak bakalim
12 ay yani 1 yılda zaten 2-3 kez yapılabilir ama ürün çok fazla nasıl biter bilmiyorum:) GG dan aldım ve e-fatura bulamadım ben en iyisi yarın bi mesaj atayım muhakkak bi sebebi vardır , teşekkür ediyorum yardımların için . Her soruyu rahatça sorabilmek ve cevap alabilmek beni mutlu etti sağolun
12 ay yani 1 yılda zaten 2-3 kez yapılabilir ama ürün çok fazla nasıl biter bilmiyorum:) GG dan aldım ve e-fatura bulamadım ben en iyisi yarın bi mesaj atayım muhakkak bi sebebi vardır , teşekkür ediyorum yardımların için . Her soruyu rahatça sorabilmek ve cevap alabilmek beni mutlu etti sağolun
Keşke yapabilsek o şekilde , ürün gerçekten çok fazla ve ben 10 defa yaparım düşüncesiyle aldım :) ve yarın yapmayı planlıyorum ,şampuan da bugün geldi tek başıma yapacağım ama ısı ayarı 200 yapacağım saçlarım bebek saçı gıbı incecik :/ Neyse sizi de yordum yaptıktan sonra fotoğraflı şekilde bilgi vereceğimBu arada formda almak isteyenler var, paylaşabilirsiniz anlaşırsanız. Biz kılıçla yaparız mesela sorun yaşamadık hem elinizde kalmaz hem karşıdakine yardımcı olmuş olursunuz v.s.
Keşke yapabilsek o şekilde , ürün gerçekten çok fazla ve ben 10 defa yaparım düşüncesiyle aldım :) ve yarın yapmayı planlıyorum ,şampuan da bugün geldi tek başıma yapacağım ama ısı ayarı 200 yapacağım saçlarım bebek saçı gıbı incecik :/ Neyse sizi de yordum yaptıktan sonra fotoğraflı şekilde bilgi vereceğim
Tabi tabi atacağım zaten herkes faydalansın , içim rahat beyefendiye yazdım şahısa fatura kesmiyorum fiş kesiyorum oda işinize yaramaz dedi en ufak sıkıntıda size dönerim o halde dedim tabiki dedi inşallah bi sorun olmaz diye umuyorum. Tekrar buraya yazağım sonucu teşekkürler hoşçakalınöNCESİ VE SONRASI DİYE FOTO AT OLUR MU :)
Kızlar beni taniyorsunuz arada kendim uygulama yapıyordum. Uzun süreden beri yapıcam tekrar ama bebek ihtimali olabilir diye sürekli erteliyorum. Baktım birsey olduğu yok az önce Global keratın siparisi verdim sachaneden. Yapıp before after koyarım birde Global keratın denemiş olalım.
OKYANUSYAA tam tersine içeriği ile ilgili çok iyi şeyler okudum bırkaç forumda / yorumlarda. Okuduklarım üzerine karar verdim. Gelince içeriğini de paylaşırım sizlerle. Teşekkürler cevabın için.