Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bitmiştir :))))
Teşekkurler

Pes diyorum başka bir şey demiyorum. Gerçekten pes. Günlerdir zaten yeterince gerginim bu yüzden başka bir şey yazmak istemiyorum.

Hanımlar merhaba , konuyu elimden geldiği kadar okunmaya çalıştım ve karar verdim Okyanusyaa hanımın kullandığı ürünü aldım . Bugün elime ulaştı üzerin de Skt yok , fatura ve kullanma talimatı da yok bunlar sıkıntı teşkil etmez değil mi ? Cevaplarsanız memnun olurum ve konu çok faydalı olmuş umarım ben de yapabilirim emeklerinize sağlık hanımlar

Kullanma talimatı maalesef yok evet, benim aldığımda da yoktu fakat brerilya fönü genel olarak aynı yöntemle uygulanıyor istisnalar hariç. Benim hala kullandığım ürün maxi bio keratin markası da diğer ürünler gibi standart prosedüre göre uygulanıyor. Onun dışında gittigidiyordan almıştım ben ve sitenin fatura göndermeme gibi bir durumu söz konusu olmamıştı.
SKT gelince, onu hatırlamıyorum işte ancak eve geçince yanıtlayabilirim :) fakat SKT olmasaydı ben de satıcı ile iletişime geçerdim herhalde. Öyle birşey de hatırlamıyorum. Sanırım bende öyle bir sıkıntı olmadı. Yine de bakmadan cvp vermeyeyim

Öncelikle
Teşekkür ederim cevap için ancak fatura ve skt kafamı karıştırdı ambalaj değişmiş sanırım belki o sebepten bilemiyorum ama fatura konusu bi tuhaf . Fatura ne işe yarayacak o da var tabi ama insan düşünmeden edemiyor :) cevabınızı bekliyorum tekrar teşekkürler

Fotografini da cektim ama neden yukleyemedim anlayamadim.
12M ablemi var bu da şu demektir canim, kapak acildiktan sonra 12 aylik ömrü vardır.
Ayrica evet 2019 yılına kadat skt var
Fatura herdaim önemlidir alisverislerde. Urunde sorun yaşarsan degisim veya iafe icin garanti belgendir senin. Nerden aldın.
Aldigim sitede siparisler kisminda e-fatura vardir belki. Bak bakalim

12 ay yani 1 yılda zaten 2-3 kez yapılabilir ama ürün çok fazla nasıl biter bilmiyorum:) GG dan aldım ve e-fatura bulamadım ben en iyisi yarın bi mesaj atayım muhakkak bi sebebi vardır , teşekkür ediyorum yardımların için . Her soruyu rahatça sorabilmek ve cevap alabilmek beni mutlu etti sağolun

Elbette soracağız cevaplayacağız hep birlikte, amaç bu ki :)) siz de deneyimlerinizi paylaşın.
Sanırım 12 ayın üzerine bir 6 ay daha ekleyebiliyoruz, KilicBaligi kuzucum ne dersin bu konuda, yanlış yönlendirmeyeyim.
Sonuçta benim de 12 ayım dolmak üzere :))

Bu arada formda almak isteyenler var, paylaşabilirsiniz anlaşırsanız. Biz kılıçla yaparız mesela sorun yaşamadık hem elinizde kalmaz hem karşıdakine yardımcı olmuş olursunuz v.s.

Bu arada formda almak isteyenler var, paylaşabilirsiniz anlaşırsanız. Biz kılıçla yaparız mesela sorun yaşamadık hem elinizde kalmaz hem karşıdakine yardımcı olmuş olursunuz v.s.
Keşke yapabilsek o şekilde , ürün gerçekten çok fazla ve ben 10 defa yaparım düşüncesiyle aldım :) ve yarın yapmayı planlıyorum ,şampuan da bugün geldi tek başıma yapacağım ama ısı ayarı 200 yapacağım saçlarım bebek saçı gıbı incecik :/ Neyse sizi de yordum yaptıktan sonra fotoğraflı şekilde bilgi vereceğim

öNCESİ VE SONRASI DİYE FOTO AT OLUR MU :)

öNCESİ VE SONRASI DİYE FOTO AT OLUR MU :)
Tabi tabi atacağım zaten herkes faydalansın , içim rahat beyefendiye yazdım şahısa fatura kesmiyorum fiş kesiyorum oda işinize yaramaz dedi en ufak sıkıntıda size dönerim o halde dedim tabiki dedi inşallah bi sorun olmaz diye umuyorum. Tekrar buraya yazağım sonucu teşekkürler hoşçakalın

Belki aylardır takip ediyorum topigi. Ben de yapmak istiyorum ama önce doğurmam lazım sanırım :)) Hamilelikte tavsiye edilmiyormuş. Neyse ben takibe devam size kolay gelsin :)

Kızlar beni taniyorsunuz arada kendim uygulama yapıyordum. Uzun süreden beri yapıcam tekrar ama bebek ihtimali olabilir diye sürekli erteliyorum. Baktım birsey olduğu yok az önce Global keratın siparisi verdim sachaneden. Yapıp before after koyarım birde Global keratın denemiş olalım.

G.K birzamanlar cok övülürdü sonra araştirmanin birinde kanserojen ve zehir iceren urunler listesinde cikti. Nerenin arastirmasiydi tam konu neydi hatirlayamadim hatta formda paylasildi galiba.
Ama dene bakalim begenecek misin. Benim de zamaninda merak ettigim ve hicbiyerde bulamadigim bir urundu. Demek simdi sachane satiyor

OKYANUSYAA tam tersine içeriği ile ilgili çok iyi şeyler okudum bırkaç forumda / yorumlarda. Okuduklarım üzerine karar verdim. Gelince içeriğini de paylaşırım sizlerle. Teşekkürler cevabın için.

Kozmetik Ürünleri Denetlendi
Sağlık Bakanlığı tarafından ilaç ve kozmetik ürünlerinin denetimi tamamlandı. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından verilen bilgiye göre toplamda 877 ürün denetlendi. Denetlenen bu kozmetik ve ilaç ürünlerinden 30 tanesi güvensiz bulunarak ceza aldı, 211 tanesi de uygunsuz bulundu.

2015 yılının ikinci çeyreğini kapsayan incelemelerde uygunsuz ve güvensiz bulunan ürünler için hem idari hemde para cezaları uygulandı. Bu denetim kapsamında toplamda 846 bin 935 lira para cezası uygulandı.
Güvensiz ve Uygunsuz Markalar ve Ürünler
– Jaleriz Organic Bebek Şampuanı – Ürünün ilgili serisinde analiz sonucu mikrobiyal üreme tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme, imha ve idari para cezası) uygulanmıştır.

– Ela Talk Pudrası Pişik ve Banyo Pudrası 75g. –Ürünün ilgili serisinde analiz sonucu mikrobiyal üreme tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme, imha ve idari para cezası) uygulanmıştır.

– Wee Baby Bebek Pudrası (İmal ve Son Kullanma Tarihi:25.08.2014/Üretim tarihinden itibaren 5 yıldır.) – Ürünün ilgili serisinde analiz sonucu mikrobiyal üreme tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme, imha ve idari para cezası) uygulanmıştır.

– Naturel Kil Maskesi Ürünün – Ürünün ilgili serisinde analiz sonucu mikrobiyal üreme tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme, imha ve idari para cezası) uygulanmıştı.

– Lüx Kelebek Doğal Kil Maskesi – Ürünün ilgili serisinde analiz sonucu mikrobiyal üreme tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme, imha ve idari para cezası) uygulanmıştır.

– Lüx Kelebek Peeling Maske – Ürünün ilgili serisinde analiz sonucu mikrobiyal üreme tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme, imha ve idari para cezası) uygulanmıştır.

– Lüx Kelebek Rose Water (Gül Suyu) – Ürünün ilgili serisinde analiz sonucu mikrobiyal üreme tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme, imha ve idari para cezası) uygulanmıştır.

– Rephair Saç Serumu – Analiz sonucuna göre güvensizlik tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme ve idari para cezası) uygulanmıştır.

– Rephair Saç Losyonu – Analiz sonucuna göre güvensizlik tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme ve idari para cezası) uygulanmıştır.

– Rephair Şampuan – Analiz sonucuna göre güvensizlik tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme ve idari para cezası) uygulanmıştır.

– Global Keratin Hair Taming System With Juvexin Chocolate Light Wave 1000 ml – Analiz sonucunda Kozmetik Mevzuatına aykırılık tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme, imha ve idari para cezası) uygulanmıştır.

merhaba arkadaslar
cok faydalı bı topıc olmus bu konu sahıbıne ve bılgılerını paylasanlara tesekkkur ederım

ben evde kendım keratın yapmak ıstıyorum;
bana onerebılecegınız keratın varmı kullanıpda memnum kaldım dedıgınız

arkadaslar son 100 sayfayı okudum ve
eger yanlıssam duzeltın lutfen
once dande nano keratın bakım sampuanıyla bı yıkayıp ıyıce kurutup
sonra maxi bıo keratını uygulayıp 35-40 dk beklıyorum
sonrasında 230 derece dekı duzlestırıcımle (maske ve vantılator kullanarak ) artık duman cıkmayacak sekılde duzlestırıyorum
4gun beklıyorum
hıc tel toka lastık toka kullanmadan
sonra organix sampuanla yıkayıp aynada sacıma gulucuk çakıyorum :)

degıl mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…