Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Gercekten tebrik ederim :))) iş bukadar basit. Okununca ne yapilacagi anlasiliyormuş demekki. Örnek oldunuz üşenip okumayip ayni sorulari soranlara
Bahsettiginiz markalar şuan kullanip memnun kaldigimiz guncel markalar. Bunlar disinda kendiniz de baska markalar deneyip deneyimlerinizi bizimle paylasabilirsiniz referans olursunuz hem hepimize
Organix sampuan sls siz yani sülfatsiz fönü bozmayan devam sampuanidir. Fonden sonra bu ve buna benzer sls siz urun kullanmalisiniz ki fönün ömrü uzasin.

ayy cok tesekkur ederım :)
basıtmıs ıslem
pekı benım bı sorum daha olacaktı...
maxi bio keratıni nerden alabılırım
gıttıgıdıyor da var ama kafam karıstı tek boy mu bu urun? fazlasını daha sonra tekrar keratın yapmak ıstersem kullanabılırmıyım yoksa acıldıkdan sonra kalan atılıyor mu?

bırde organıx sampuanın cesıtlerı var bana organıxın hangı sampuanını onerebılırsınız tecrubenıze dayanarak
en memnun kaldıgınız hangısıydı sızın :)
tesekkurler

Canim maxi alan var bir iki yorum yukarida dilersen paylasabilirsin o arkadasimizla. 1 yillik raf ömru var. Aranizda anlasirsiniz meblasını gönderirsin o da üründen gonderir sana v.s.
Ama illede kendim alacagim dersen evet baska boyu yok 1 yil boyunca istedigin kadar kullan
Organix sampuanin mor olanini kullandim ben biotinli olan. Iyidir

Amaaa paraya kiyarim dersen pureology benim bir numaram hatta konu sahibinin de öyle. Şampuan degil başka birsey mubarek :)))))

1 yıl boyunca kullanılıyorsa supermıs yılda 3 kez yapsam tukenır heralde belıme kadar uzun saclarım var...

pureology bı bakım ne kadarmıs merak ettım :)

pekı gunluk sac spreyı bakım yagı falan herhangı bırsey gerekıyor mu ekstradan
sadece sulfatsız bı sampuan yetıyor mu

L lale_emine N nscckts

Kizlar bir buluşun balkalim:) lale ürün cok demisti nscckts de ürün alacak. Özelden belki anlasabilirsiniz masrafiniz da bölunmüş olurrr.
:))))
ayy tesekkur ederım :)
merhaba lale_emıne
suan urun elınde var sanırım yarı yarıya mı paylasalım nasıl yapalım bu işi bız :)

Amaaa paraya kiyarim dersen pureology benim bir numaram hatta konu sahibinin de öyle. Şampuan degil başka birsey mubarek :)))))
pureology cazıp geldı bana :)
pekı bunda hangısınden memnun kalmıstınız

Bitmez :))) benim saclarim da uzun kivircik. 3 kez yaptim 4. Yu yakinda yapacagim. Ürünü kilicbaligina gönderdim baska bir arkadaşa da yaptim. Daha var çok.
Birkacgün önce baktim az kaldi saniyordum ama yarisindan biraz daha az var.
Ürün 1 litre. Bitmezzzz:))))

oo supermıs 1 yıl ıcınde bıtırmek zorunda kalmasaymısız ıyıymıs
tamam ozaman ben elınde olan arkadasla paylasmak ısterım

ayy tesekkur ederım :)
merhaba lale_emıne
suan urun elınde var sanırım yarı yarıya mı paylasalım nasıl yapalım bu işi bız :)
Merhaba kusura bakma canım biraz geç girdim , ürün bende evet vakit bulduğum an yapacağım . Yarısını gönderebilirim fakat kargo kabul edermi sıvı ürünü bilemedim şimdi :/ Sanırım siteler anlaşmalı ama şahıs için kabul ederlerse neden olmasın :)

İşte bukadarrrr :))) kızlar bana dua edin emi
Evet canım sıvı gönderebilirsin sonuçta kargo onun sıvı olduğunu bilmeyecek kırılacak materyal diye not düşersin.
Ve sıkıca sararsın :)

oldu bitti

İşte bukadarrrr :))) kızlar bana dua edin emi
Evet canım sıvı gönderebilirsin sonuçta kargo onun sıvı olduğunu bilmeyecek kırılacak materyal diye not düşersin.
Ve sıkıca sararsın :)

oldu bitti
Sağol Okyanusyacığım arkadaşımız isterse özelden konuşur hallederiz , ederiz tabi etmez olur muyuz :) bir de sonuç iyi olursa her duam da yerin var inşallah :)

ben bıcok sehıre antepden salca falan yolladım sıvı sıvı yaglar yolladım
cam kavanoza koyup ıyıce sıkıca kapatıp sardım kucucuk kolıde kopuklerle koruyarak
kırılmadı hıc kargoyada soylemedım hedıyelık kırılır cam var dedım

bence gonderılebılır :)

bır kac tane vıdeo ızledım...
keratınden sonra duzlestırme yapılıyor ve 4 gun beklenıyor ya
vıdeoda kı arkadaslar keratını surup kuruttukdan sonra gıdıp yıkıyor
yıkanmıyor degıl mı ne anlamı kalır kı ozaman
keratını surup ıyıce duzlestırdıkden o buhardan kurtuldukdan 4 gun sonra sulfatsız sampuanla yıkanıyor degıl mı?

Tatlim o ürün farkli. Senin kullanacagin ürünün uygulamasinda ilac 3 gun sacta bekliyor. Hergun duzlestiriyorsun yikayana kadar.
Bir gunluk yap yika urunler var evet mesela alfaparf onlarfan, kullanip memnun kalanlar var elbette ama ben hic sevmem mesela. Onu da kullanmisligim var yani

benım kullacagım bu degıl mı

bunun bıle okadar cok cesıtı var kı
bu urunun 105 tl olanı da var 400 tl ye de
aralarında kı fark ne onu cozemedım
ml de aynı ustelık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…