Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Arkadaşlar ürün boğazımı gözlerimi çok yaktı korkudan rastgele sürdüm hatta ancak 50 ml falan sürmüşümdür gerisi kaldı çok korktum yani normaldir belki ama bu kadar olduğunu bilmiyordum bi zararı olmaz değil mi

Arkadaşlar ürün boğazımı gözlerimi çok yaktı korkudan rastgele sürdüm hatta ancak 50 ml falan sürmüşümdür gerisi kaldı çok korktum yani normaldir belki ama bu kadar olduğunu bilmiyordum bi zararı olmaz değil mi
oyuzden hava alan bı yerde vantılator karsısında yapmak gereklı ...
sahsen ben ya balkonda yaparım yada en cok hava alan yer mutfak da bu sebeple
bıde bırı sacınıza surerse daha kolay olur bence

oyuzden hava alan bı yerde vantılator karsısında yapmak gereklı ...
sahsen ben ya balkonda yaparım yada en cok hava alan yer mutfak da bu sebeple
bıde bırı sacınıza surerse daha kolay olur bence
Canım bende vantilatör açık cam açık yaptım sürme işlemini ama düşündüğümdn çok daha fenaymış . Kurutma ve düzleştirme işini balkonda yapacağım inşallah o koku bi zarar vermemiştir tek korkum o

Canım bende vantilatör açık cam açık yaptım sürme işlemini ama düşündüğümdn çok daha fenaymış . Kurutma ve düzleştirme işini balkonda yapacağım inşallah o koku bi zarar vermemiştir tek korkum o
:KK57: buna hazırlıklı olmam gerek demek kı
gecmıs olsun ınsallah bırsey olmaz

Aradaki farklari cogu kez belirttim.
Bunun disinda kokunun cokkk yogun oldugunu da yazdik. Maske de kullanin.
Yaninizda sac kurutma makinesi olsun yuze tutarsiniz zorlaninca. Koku icin yapacak birsey yok maalesef. Duzlestirmeye baslayinca daha da yogun hissedeceksiniz.
Islak bez olsun elinizin altinda duzlestiricinizi ara ara silin.
Saciniza ilaci boca etmeyin surdukten sonra kalanini tarak ile alin. Cıs cıs etmesin duzlestirirken.
Ilaci surun bekleyin kurutun ve duzlestirme islemine baslayin.
Maske sart. Olmadı eşarp takin burun ve agiza.

Aradaki farklari cogu kez belirttim.
Bunun disinda kokunun cokkk yogun oldugunu da yazdik. Maske de kullanin.
Yaninizda sac kurutma makinesi olsun yuze tutarsiniz zorlaninca. Koku icin yapacak birsey yok maalesef. Duzlestirmeye baslayinca daha da yogun hissedeceksiniz.
Islak bez olsun elinizin altinda duzlestiricinizi ara ara silin.
Saciniza ilaci boca etmeyin surdukten sonra kalanini tarak ile alin. Cıs cıs etmesin duzlestirirken.
Ilaci surun bekleyin kurutun ve duzlestirme islemine baslayin.
Maske sart. Olmadı eşarp takin burun ve agiza.
O kadar okuyup yaparım ben bunu dediğim halde beceremedim yapanları tebrik ediyorum cıs cıs ne kelime baya yaktım sanırım ama şimdi size fotoğraf atacağım

IMG_20160722_001550.JPG Şimdi ki hali bu şekilde fakat yapmadan önce ki fotoğraf yüklenmiyor boyutu büyük geldi galiba ama kırpsam da olmuyor

OKYANUSYAA OKYANUSYAA evet gk keratin ismi var ama aldigim ürün bu ürünü ddgil. Sanirum bu brezilya fonu ilk çıktığında çikolata kokulu olanlar vardı ya onlardan. Onlarda formaldehit oranını yüksekti evet.

Eki Görüntüle 1860773 Şimdi ki hali bu şekilde fakat yapmadan önce ki fotoğraf yüklenmiyor boyutu büyük geldi galiba ama kırpsam da olmuyor

2 GÜN DAHA DÜZLEŞTİR İLK GÜN YAPMAKTA ZORLANMIŞ OLABİLİRSİN İKİNCİ ÜÇÜNCÜ gün koku kalmaz rahat yaparsın. bu arada büyük harfle yazdığımı farketmedim :))
yıkadıktan sonra at sonraki fotoyu şimdi illaki düz olacak hem ilaç var sacında hem de düzleştirdin :KK66:

benım en cok merak ettıgım nokta
6 aylık yaramaz mı yaramaz bı bebegım var :KK70:
4 gun sacları degıl toplamak kulak arkası yapmamalı tel toka takmamalı ya :KK70:
bebıs hem benı yolacak hemde yakaladıgı saclarımı elınden kurtarana kadar agzına goturur hep
ona care bulamadım ben

2 GÜN DAHA DÜZLEŞTİR İLK GÜN YAPMAKTA ZORLANMIŞ OLABİLİRSİN İKİNCİ ÜÇÜNCÜ gün koku kalmaz rahat yaparsın. bu arada büyük harfle yazdığımı farketmedim :))
yıkadıktan sonra at sonraki fotoyu şimdi illaki düz olacak hem ilaç var sacında hem de düzleştirdin :KK66:
Tabi atacağım bende büyük bi merakla bekliyorum :) umarım olmuştur :/

OKYANUSYAA OKYANUSYAA Bizim merak ettiğimiz konu , bu işlemi tekrarlamak istersek ne kadar beklememiz lazım ? Ben nu ay yaptım diğer ay tekrar yapabilir miyim mesela ?

Her ay yapmayacaksın canım. Normalde 6 aya kadar dayanır. Hatta iyi bakarsan 7 ay. Ama saçının durumuna göre değişir onu sen bileceksin. Ben mesela 3 ayda bir yapıyorum benim saçlarım çok kıvırcıktır çünkü. Havuzla fazla haşır neşirim çabuk bozuluyor. Ha bakım yapayım dersen ve o kokuyu çekebilirsen her ay yap ama gerek yok :KK66:

Yapman gerektiği zamanı sen bilirsin zaten bir kullan bakalım ilkini. Birde ilk yapımda istenilen düzlük elde edilmediğinde ikincisini iki hafta geçtikten sonra yapabilirsin. Daha düzleştiğini görürsün. Zira bende öyle olmuştu bundan 4 yıl önce :KK66:

:)
pekı benım evde bebegım var 6 aylık
4 gun mumkun degıl sacımı baglamadan gezemem
bu sebeple bandana gıbı bırsey taksam sacıma olur mu uyudugunda cıkarırım kucagıma alıcagım zaman gerı takarım olabılır mı

Her ay yapmayacaksın canım. Normalde 6 aya kadar dayanır. Hatta iyi bakarsan 7 ay. Ama saçının durumuna göre değişir onu sen bileceksin. Ben mesela 3 ayda bir yapıyorum benim saçlarım çok kıvırcıktır çünkü. Havuzla fazla haşır neşirim çabuk bozuluyor. Ha bakım yapayım dersen ve o kokuyu çekebilirsen her ay yap ama gerek yok :KK66:

Yapman gerektiği zamanı sen bilirsin zaten bir kullan bakalım ilkini. Birde ilk yapımda istenilen düzlük elde edilmediğinde ikincisini iki hafta geçtikten sonra yapabilirsin. Daha düzleştiğini görürsün. Zira bende öyle olmuştu bundan 4 yıl önce :KK66:
Harikasından okyanusyacığım teşekkür ederim bende bunu pek yapamadım diye 2 hafta sonra falan tekrar yapmayı planlıyorum o açıdan sordum çok sağol :)

:)
pekı benım evde bebegım var 6 aylık
4 gun mumkun degıl sacımı baglamadan gezemem
bu sebeple bandana gıbı bırsey taksam sacıma olur mu uyudugunda cıkarırım kucagıma alıcagım zaman gerı takarım olabılır mı

Merhaba, bebeğini kucağana alacağında yine kulak arkası yapmadan bir bandana yada tülbent ile hafifçe saçını toparlayabilirsin bence. Bebegini kucağından bırakınca çıkarırsın. Ama bebeğini emziriyorsan kullanma derim. Emzirmeyi bırakana kadar yapma bence. Iceriginin ne oldugunu, sutune geçip gecmeyecegini

Merhaba, bebeğini kucağana alacağında yine kulak arkası yapmadan bir bandana yada tülbent ile hafifçe saçını toparlayabilirsin bence. Bebegini kucağından bırakınca çıkarırsın. Ama bebeğini emziriyorsan kullanma derim. Emzirmeyi bırakana kadar yapma bence. Iceriginin ne oldugunu, sutune geçip gecmeyecegini
malesef emzıremıyorum...
benım ıcın duzlukten ote bakım yapması aslında dalgalı kalsada bırseey olmaz :) sırf keratını ıyıce benımsesın dıye sıcak pres uygulamayı dusunuyorum

X