Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Böyle bi saçmalık olamaz nişanlım aradı adamı ben öyle bi ürün satmıyorum hiç satmadım demiş . Tam dolandırıcı bunlar !

Bende tam alcaktım ama bulamıyorum satıcının numarası bende var ama ne kadar güvenli hesaplarına para yatırarak almak onu bilemiyorum
Aradığın ürünü kullanan arkadaşlara özel mesaj at hangi satıcıdan aldılarsa ismini versinler sana. Gg sistemi üzerinden alışveriş yapmadığınız sürece kimsenin hesabına para falan yatırmayın.

Böyle bi saçmalık olamaz nişanlım aradı adamı ben öyle bi ürün satmıyorum hiç satmadım demiş . Tam dolandırıcı bunlar !
GG gibi alışveriş sistemlerinin tutulma sebebi güvenli alışveriş yapılabiliyor olması, üst mesajda yazdığım gibi oraya buraya verilmiş ilanlardan ulaştığınız numaralarla alışveriş yapmayın. Ya ödeme güvencesi olan sistemlerden tedarik etmeye çalışın ya kuaför toptancılarına bakın.

Ben o numarayi arayip saticinin yönlendirmesine göre almistim kizlar. Gg de ürünüm yayinda oradan alabilirsiniz demisti ben de almistim. Facebookta maxi keratin adinda bir grubu var hatta. Size ancak bu sekilde yardimci olabilirim :) onun disinda direk saticidan guvenip alabilirsiniz diyemem. Sonucta ben de gg araciligi ile aldim ve her defasinda da belirttim. Ama böyle bir urun satmiyorum demesi cooook tuhaf.
Benden sonra alanlar da oldu ve benim de urunum bitmek uzere. Nasil temin ederim simdi diye endiselendim acikcasi.

Şu telefon numarası, facebook olayına girmeyelim istersen. GG de ve muhtelif sitelerde ürün var hayatım, hem şu an kullandığın hem elindeki bitince almak istediğin var. Ben ne zaman baksam da zaten var, böyle yok banka hesabı yok telefon numarası bilmem ne işlerine girersek çıkamayız neticede alışveriş yapmak kişinin kendi insiyatifinde, elin insanlarına kefil olamayacağım, sen de olma.

Kız yok olur muyum. Her defasinda yazdim zaten ben böyle böyle aldim gerisi size kalmis diye :) akil var fikir var hakikaten izlenecek yolla ilgilenmem. Bitti :)
Araci firma (gg gibi) garantilidir iciniz rahat eder dedim her defasinda.
Guvenmiyorsaniz baska bir saticidan alinnn:) hatta baska bir urun deneyin deneyim paylasin biz de deneyelim herzaman dedigim sey bu

Yanlış anlaşılma olmasın bennzaten size herhangi bi laf söylemiyorum kızgınlığım satıcıya çünlü GG sitesinden ürünü kaldırmış ventelefonla arayıp sorduğumuz da ben o ürünü satmıyorum ve hiç satmadım demesi . Zaten kavga boyutuna gitti olay çok saçma konuşuyolar 5 gün için de yapmam gerek ve ürün yok elim de bu da benim şanssızlığım sanırım. Zaten kimse bana şu ürünü al demedi ben kararı verdim satıcıyı da ben buldum ama zaten maxi bio'yu satan başka site vs yok . Çok zor durumdayım ve kuaföre 650 TL vermeyi istemiyorum bir de kendi şehrim de yapabilen pek yok başka il de yaptırmak gerek :/

Bir şey rica edeceğim...

Google'da arama kısmına
maxi bio gittigidiyor
yazıp aratır mısın? Arama kısmında çıkan sonuçlardan birine tıkladığında seni gg ye yönlendirecek, aynı sayfada biraz aşağı inersen satışta olan bütün maxi bioları bulabileceksin ve sorunun kolayca çözülecek.

Bakın mesele bu değil dediğinizi kaç kez yaptım ürün kaldırılmış benim anlam veremediğim burda bayanların aynı ürünle saç yapıp memnun olduklarını soylemesi ama satıcının ısrarla ben şahısa ürün satmadım satmiyorum demesi, söyledim sizden alan bayanlar var diye yok adam tutturmus satmadım satmadim. Benim buraya yazma amacım sizinle ilgili değil sadece o satıcıya güvenenler bence bir kez daha düşünsün ayrıca yazma amacımın bir diğeri iyi kötü bi yoo göstermeniz yani ciddi anlamda bu konuda zorluk çekiyorum bazılarınız diyebilirsiniz bi saç ne zorluğu falan ama kişiden kişiye değişir biri durum. Fikirlerinizi onemsedigim için yardım istiyorum

Ben ciddi manada anlamakta güçlük çekiyorum. Bu forumda biz herhangi bir telefon numarası paylaşmadık, kızların kim ile irtibata geçtiğini veya gg den hangi satıcıdan alışveriş yaptığını bilmiyorum.Zaman zaman birden fazla satıcı oluyor, bazen ise tek bir satıcı satıyor bu ürünleri. Zaten gg sisteminde herhangi bir telefon numarası paylaşılmıyor, siz kızların o satıcıdan/satıcılardan alışveriş yaptığından nasıl bu kadar eminsiniz, bu numarayı size kim verdi? Aradığınız kişi ben hiç satmadım, satmıyorum diyorsa demek ki satmıyor, şahsa ürün satışı yapmadım diyorsa da muhtemelen bu kişi toptancı ve sadece salonlara ve dükkanlara satış yapıyor.Gerçekten çok tuhaf bir durum var ortada

Alın, bulamadığınız ürün satışta fiyatı 253 lira. Yardım istiyorsunuz, biz de yardım etmeye çalışıyoruz ama herkesin bulabildiği bir şeyi şu an bile bulamıyorsanız ben başka türlü nasıl yardımcı olabilirim? Hiç yoktan satıcı profiline girip satıcının diğer ürünlerine baksanız bulabileceksiniz.

Eklentiler

• maxi.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 112
Şuan ben de anlayamiyorum seni. Google maxi bio keratin gittigidiyor yazdim ve ürün cikti. Satistan kaldirilmiş altta urunu satan baska baska saticilar var. Nasil bulamiyorsunuz:)) yada takinti haline mi getirdiniz numara olayini. Ille o numaradaki saticidan mi almalisiniz:)) degisik bir durum
Kendine gereksiz bir gerginlik yarattiginin farkinda misin. Ve hafiften formada yansiyor.

Ben kendimi ifade edemiyorum anlaşılan foruma da yansımasın kusura bakmayın o zaman iyi geceler

Yeni yüklenmiş yeni ! Sanki bi siz akıllısınız şuan bende görüyorum. Bu kadınlar kulübü üyeleri neden bu kadar ayarlı hep bi fırçalama modu anlamıyorum ya üyelik silmeyi bilen varsa bana mesaj atabilir mi ? Ne gıcık bi site ya

Daha 220-240v nin ülkede kullanılan standart şeveke voltajı oldugunu bilmeyip bunu ısı araligi saniyorsun :)) o yüzden inan emin degilim yeni yuklenmiş de şuan mı görüyorsun yada daha önce gözünün önundeydi de goremedin mi :)))
Akıl konusuna gelince cidden önce bir kendini sorgula olur muuu. :)) 220v yi ısı ayarı sandiginda senin icin cidden uzulmustum :)
Hoscakallll

Iste tam da sizden beklediğim bi cevap , sizin kadar sacla kafayı yemedigim için size danıştım zaten ama demek ki siz size sorulan bütün sorularla dalga geçip soru soran insanları akılsız zannediyormuşunuz işte bu acizlik bana göre! Sizde hoşçakalın demek isterdim ama sanmıyorum şimdi istediğinizi yazın hiç umrumda değil

Ülke bu haldeyken bunları yazip yazdirdiniz ya helal size , başka da hicbirsey demem

Nasil davranizsan karsiligini da görursun. Önce kendini sorgula. Sacla kafayi yiyip feryad figan eden de sensin dön bir aynaya bak benden bekledigin cevapsa gunlerdir ozelden yazip duruyorsun :) yazana degil yazdirana bak olaylari bahane etme.
Ülkemiz herseyi atlatir evel Allah...
Provakasyon yapma işine bak

Feyzakck hem yardım istiyorsun sonra da isyan yapıyorsun en son beyaz bayrak çekiyorsn sonra site ye laf ediyorsun burda herkez herkez den yararlanyor nden bu kadar atar yaptın ki sen saç la kafayı yemişsink bakma yeme sen bu sayfa da işin ne? Bir birine soru soran kişi akılsız mi?
Madem bu sayfayı beğenmyosn üyeliğini iptal et
Ayrıca demiş sn ki ülke bu haldeyken şunu yazdırdınz falan hayırdır silah zoru ile mi yazıyorsun?
Ülkeyi karıştrma ülkemi karıştırma!!
Türk milletimiz herşeyin üsttndn gelir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…