Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kızlar yaa kıvırcık saça bunu yapan var mı ? uzayınca dipten kıvırcık gelince nasıl bir görüntü oluyor?bunu gerçekten merak ediyorum.

kızlar yaa kıvırcık saça bunu yapan var mı ? uzayınca dipten kıvırcık gelince nasıl bir görüntü oluyor?bunu gerçekten merak ediyorum.
Bazen bu sorulari okuyunca başımı duvarlara vurasim geliyor :)) tatlim üseniyor musun okumaya. Vallahi zor degil okumak yahuu:))) bi göz gezdir foruma bak bakalim ayni soru bin kez sorulmus bin kez cevaplanmamissa ben de ben degilim :)))

hepsi olmasa da bir kısmını okumadım değil şimdi

Kizlar Özelden aldigim sık sorulardan biri de boyanin saci yaktigi ve lastiklenme yaptigi. Nasil bakim uygulanabilecegi vs. Son verdigim cevabi buraya da paylasmak istiyorum bilgi amacli :))

"Tatlım boya konusunda pek bilgili degilim hic boyatmadim. Ama boya icindeki kimyevi maddelerin sacin asit baz dengesini bozdugu aşikar. Bak simdi 1-14 aradinda asit baz cetveli vardir kafa derimiz ve saclarimiz 4 ile 5.5 arasinda bir skalaya sahiptir buda asidik ph özelligi gosterir. Kullanilan boyalar ise bazik özelliktedir yani 7 ve üzeri skaladadir. Her boyada biz saclarimizin asit ozelligini bozup bazik olmasi icin zorlariz daha sonra da toparlayamayiz. Eger saclarin gercekten cok fena ise kuru ve yipranmissa dogal elma sirkesi kullan :) sirke asidiktir banyoda sampuandan sonra saclarini kremlemeden 1 bardak dogal sirke 1 bardak su karişimini sacina uygula ve bekle. Bu arada kese gibi islerini halledersen sıkıcı gecmez banyon. Sonra da saclarini durula. Sadece sirkenin fazlasi gitsin okadar. Ve soguga yakin su ile yap bunu ki sicak su sacini kurutur. Bunu haftada bir yapabilirsin. Boylece sacin asit duzeyine gelecektir. Dene bakalim."

Deneyebilirsiniz yani :)

Style zaten bambaşka bir şeydi, o ilk kullandıklarımız çok kokardı falan ama yerini hiç bir şey tutmaz. Keşke bu kadar bozmasalardı ürünü Yine de ben maxi bio'nun saça kattığı özellikleir sevdim, diğer markalar gibi uygulanınca saç kedi kuyruğu gibi kalmıyor çünkü, tam tersi benim gördüğüm kadarı ile saç tellerim kendine geliyordu içerikte ki collagenden ötürü.

Köpük yerine John Frieda'nın o spreyinden kullansan ya yine, o köpükler fönü kolay bozuyor biliyorsun ama ben senin sçlarının dalgalı halini de seviyorum, güzel görünüyordu fotoğraflarda

Sana da geliyor değil mi ardı arkası kesilmeyen sorular.Gizlenmesi gereken çok özel durumlar olmadığı sürece özel mesajla yardım istenmesini anlayamıyorum. Mesela senin bu yanıtı vermene sebep olan sorunun, forumda ki saç bakım konularından birinde sorulup etiketlenmeyecek kadar ne gizliliği var anlayamıyorum ama ben özel veya önemli olmayan hiç bir soruyu özel mesaj ile yanıtlamıyorum, forum üzerinden sorup etiketlemelerini söylüyorum. Amaç zıtlaşmak veya zorluk çıkartmak değil ama madem ki hepimiz bu foruma üyeyiz ve madem ki forumun amacı bilgi paylaşımı, o halde bu bilgilerden herkes yararlanmalı. Aksi olsaydı Kazen bir forum değil bir özel mesajlaşma portalı kurardı. Üyelerin daha anlayışlı olması gerek bu konuda. Allah sabır versin dostum, senin başına bırakıp kaçtım başlığı

Bu arada yararlı bilgi için teşekkürler.Limon asidi dediğimiz sitrik asit çözeltisi ve kaya tuzu da etkilidir bu konuda, sirke kokusundan çekinen -ki elma sirkesi kokmaz- bu seçenekleri de deneyebilirler.

hepsi olmasa da bir kısmını okumadım değil şimdi

Kızdırmayın OKYANUSYAA 'mı vallahi o da bırakıp kaçarsa bu başlığı sonra çok ararsınız, Kılıç nerdesin, Okyanusya nerdesin diye

John f. Başka bişe ya yapis yapis yapmadan saca sekil veriyor bayiliyorum. Ama benim dev gibi saclarima dayanmiyor bitiveriyor hemen. Fön iyice bozuldugu icin siradan köpuk kullaniyorum simdilik. Yoksa john dan vazgecemem sayende kiliç

Valla kuzum genel olarak bildiklerimi paylasip yardimci olmaya calisiyorum ama hakkaten sorular burda sorulsa ve sayfalara bir göz gezdirseler ÜŞENMEYIP HAZIRA KONMASALAR ne güzel olurrr. Dedigin gibi bakim olayi bircok baslikta var. Ne diyeyim ki :))
Kızdırmayın OKYANUSYAA 'mı vallahi o da bırakıp kaçarsa bu başlığı sonra çok ararsınız, Kılıç nerdesin, Okyanusya nerdesin diye
Canımsınnnn:)))

Dur o zman ben sana başka bir şey araştırayım kuzum

Eh işte bu şekilde forumu suaistimale giriyor aslında, insanlar farkında değil maalesef. Araştırmayı okumayı neden sevmiyoruz anlayamıyorum, öğrenmek güzeldir, insanı yükseltir ama hazır verilen bilginin kalıcılığı olmaz, araştırmak gerek bir anlasalar.

Arzum ar 547 solista düzleştirici ile brezilya fönü yapacağım ama ürün 2 kademeli 220-240 V arası. Sanırım 1.kademe 220, 2.kademe 240 V ? Yani öyledir diye düşünüyorum. Saçlarım Boyasız yıpranmış değil ve ince telli sizce 220 ile mi yapmalıyım? Biraz karışık ve anlamsız oldu ama umarım anlatabilmişimdir (bu arada 2 kez kuaföre yaptırdım 230 la yaptığını söyledi ) cevaplarsaniz sevinirim OKYANUSYAA KilicBaligi

Bunu söylemenin kolay bir yolu yok o yüzden yekten söyleyeceğim. Senin ısı aralığı sandığın 220-240V , Türkiye'nin şebeke gerilimi olan 220-240V ile çalıştırmaya uygun demektir.Kullandığımız bütün elektrikli aletlerde bu ibare yer alır canım. Genellikle 120-240 veya 220-240v olarak belirtilmiştir.

Ben internette düzleştiricinin kaç dereceye kadar ısındığını bulamadım. Eğer kitapçıkları duruyorsa oradan bilgi alabilirsin.

Bu arada ince telli ise bence 220 yeterli, maceraya gerek yok.

Ah bacıcım ne desem inan bilemedim şimdi :))

Taa 2011 deki yorumu alıntı yapmak biraz mezardan ölü çıkarmak gibi oldu ama... :)
Tecrübeli olduğundan ve bu başlık altında hala aktif olduğundan sormak istediklerim var yardımcı olursan çok memnun olurum.

Ben bi güzellik merkeziyle konuştum artego ürünüyle yapıyorlar bu bakımı. İçeriğini internetten bulamadım. Forumda bu markayı kullanıp olumlu yorum yazan arkadaşlar vardı. Sizce nasıl deneyip duydunuz mu?

Artego'nun keratin dolgu bakımını kastediyorsan denedim, hiç fena değil.İçerik istiyorsan fotoğraf çekip buraya ekleyebilirim.

Gittigidiyorda o saticida maxi bio keratin kaldirilmis okyanusyaa tam almaya niyetlenmiştim olmadi simdi ya baskada yok sanirim bulamadim var mı bildiginiz

Gittigidiyorda o saticida maxi bio keratin kaldirilmis okyanusyaa tam almaya niyetlenmiştim olmadi simdi ya baskada yok sanirim bulamadim var mı bildiginiz
Bende tam alcaktım ama bulamıyorum satıcının numarası bende var ama ne kadar güvenli hesaplarına para yatırarak almak onu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…