- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.241
Okyanusyaa'nın tavsiyesine uy derim...cok teşekkür ederim son sayfaların çoğunu okudum herkes farklı birşey kullanmış keratinde son tavsiyeniz nedir?saclarıma hem bakım olsun hemde dalgası açılsın istiyorum aslında 5 yıldır kuaförde gk hair yaptırıyordum gecen seneye kadar ama artık cok külfetli gelmeye başladı yardımlarınız icin teşekkür ederim tekrar
Ben bir şeyleri gözden kaçırdım sanıyorum. Organix arındırıcı bir şampuan değil ve brezilya fönü öncesi kullanılmaz, günlük kullanım için uygundur. Arkadaşımıza tavsiye ettiğim şampuan işlem öncesi bir şampuan, bu yüzden onu alın derim.KilicBaligi Bende Brezilya fönü yapmadan önce arındıcı şampuan arıyorum o yüzden sormuştum ama okyanusyaa organix önerdi madem sizde öyle diyorsunuz sanırım işimi görür çok teşekkürler
Peki o zaman onu alırım sağolun tekrarBen bir şeyleri gözden kaçırdım sanıyorum. Organix arındırıcı bir şampuan değil ve brezilya fönü öncesi kullanılmaz, günlük kullanım için uygundur. Arkadaşımıza tavsiye ettiğim şampuan işlem öncesi bir şampuan, bu yüzden onu alın derim.
Islem öncesi organix önermem ben kesinlikle. Yanlış okumussunuzdur.KilicBaligi Bende Brezilya fönü yapmadan önce arındıcı şampuan arıyorum o yüzden sormuştum ama okyanusyaa organix önerdi madem sizde öyle diyorsunuz sanırım işimi görür çok teşekkürler
Bende yapacağım 10 gün içinde 2 kez kuaföre yaptırdım ama artık evde yapıcam , ben maxi bio keratin alicam çünkü düz olsun istiyorum beklerseniz haber veririm sonucu :) Ama bende hangi sampuani kullanacağım bilmiyorum
Tatlım soru net degildi. Yukarida da paylastim. Aksi halde islem öncesi organix önermeyecegimi bilirsinİşlem öncesi şampuan bu derin arındırıcı, günlük kullanıma uygun değil. Organix doğru seçim.
Kızlar merhaba konuya sonra dan daldım
Ben de keratin düşünüyorum ağustos ayında getirrcm ortalarına doğru kurban bayramın dan önce yapmam gerek
Fix nano keratin çok uygun sanki gitti gidyorda 3lü set brezilya fönü olandan fix nano kullanan var mı acaba natura keratin var bir de ama pahalı benim saç uzun yetmez şampuan i da az ml i yani
Eğer fix nano yu kullanan varsa bilgi alabilir miyim
Evet evet haklısınız ben net sormamışım kusura bakmayın .Bak bu msjin. Net bir sekilde sormamissin fön öncesi diye belirtmemissin. Ben de fön öncesi sampuan istedigini bilmedigimden herkesin sordugu genel kullanim icin bir sampuan önermisim fön sonrası.
Dikkat edin lütfen.....
Sağol canım cevap içinFix nano kullandim mi inan hatirlamiyorum ama çok tanidik geliyor ambalajı falan :))) kullanmis olmam muhtemel :)
Kullanan var canim çok çok geçmis sayfalarda. Ama son zamanlarda denk gelmedim. Dilersen dene ve deneyimini bizimle paylaş. Bilinmedik bir marka degil yani o konuda korkma.
okyanusyacım ben yarın sipariş edicem keratinimi ama bio keratin mi pro keratin mi sipariş etsem bilemedim bu ikisinin de fiyatı benim bütçeme göre cünkü alfapartf pahalı geldi acaba bu ikisi Hakknda Bilgin var mı?gecmiş sayfalarda bio keratinin büyük sisesinin alıp birkaç defa kullanan bir arkadasın yorumlarını okudum içeriği belli değil demiş,pro keratin yaptıran birinin yorumunu göremedim hiç ama araştırdığımda bir kaç blogda pro keratinin içinde formaldehit yok denmiş ama başka da hic yorum bulamadım Canım Bilgin varsa paylaşır mısın?Fix nano kullandim mi inan hatirlamiyorum ama çok tanidik geliyor ambalajı falan :))) kullanmis olmam muhtemel :)
Kullanan var canim çok çok geçmis sayfalarda. Ama son zamanlarda denk gelmedim. Dilersen dene ve deneyimini bizimle paylaş. Bilinmedik bir marka degil yani o konuda korkma.
Fıx nano kerata e br göz at istersen cnm yaa bir keratın e bende baktım ama bilemiyorum artıkokyanusyacım ben yarın sipariş edicem keratinimi ama bio keratin mi pro keratin mi sipariş etsem bilemedim bu ikisinin de fiyatı benim bütçeme göre cünkü alfapartf pahalı geldi acaba bu ikisi Hakknda Bilgin var mı?gecmiş sayfalarda bio keratinin büyük sisesinin alıp birkaç defa kullanan bir arkadasın yorumlarını okudum içeriği belli değil demiş,pro keratin yaptıran birinin yorumunu göremedim hiç ama araştırdığımda bir kaç blogda pro keratinin içinde formaldehit yok denmiş ama başka da hic yorum bulamadım Canım Bilgin varsa paylaşır mısın?
evet onu da gördüm set şeklinde hem de öncesi şampuanı da içinde 114 tlydi bu da uygun var mı acaba kullanan bunlardanFıx nano kerata e br göz at istersen cnm yaa bir keratın e bende baktım ama bilemiyorum artık
okyanusyacım ben yarın sipariş edicem keratinimi ama bio keratin mi pro keratin mi sipariş etsem bilemedim bu ikisinin de fiyatı benim bütçeme göre cünkü alfapartf pahalı geldi acaba bu ikisi Hakknda Bilgin var mı?gecmiş sayfalarda bio keratinin büyük sisesinin alıp birkaç defa kullanan bir arkadasın yorumlarını okudum içeriği belli değil demiş,pro keratin yaptıran birinin yorumunu göremedim hiç ama araştırdığımda bir kaç blogda pro keratinin içinde formaldehit yok denmiş ama başka da hic yorum bulamadım Canım Bilgin varsa paylaşır mısın?
Sağol canım cevap için
Bir de bir şey soracağım kusura bakmaz sn eğer ilk defa yapacağım saçlarıma daha önce hiç keratin olmadı saçım da yapmadım yaptırmdm ben doğum sonrası bunalım a girdim biraz acısı da saç dan çıktı açma boyama derken gitti saçlar kopuk kopuk değil ama yapışıyor bir birine taraymyorm mesala çok kırılıyor çok kuru bunlara faydası olur mu?
Ve
Keratin in etkisi geçtikten sonra yine eskiye döner mi saçım yoksa ipek gibi kalır mı?
Islem öncesi organix önermem ben kesinlikle. Yanlış okumussunuzdur.
Dikkat edin lutfen. Kızarım aksi halde. :)
Önemli seyler bu ayrintilar. Baskalarini da etkileyecek seyler. Asla kabul etmem :)
Bak bu msjin. Net bir sekilde sormamissin fön öncesi diye belirtmemissin. Ben de fön öncesi sampuan istedigini bilmedigimden herkesin sordugu genel kullanim icin bir sampuan önermisim fön sonrası.
Dikkat edin lütfen.....
Tatlım soru net degildi. Yukarida da paylastim. Aksi halde islem öncesi organix önermeyecegimi bilirsin
Evet evet haklısınız ben net sormamışım kusura bakmayın .
okyanusyacım ben yarın sipariş edicem keratinimi ama bio keratin mi pro keratin mi sipariş etsem bilemedim bu ikisinin de fiyatı benim bütçeme göre cünkü alfapartf pahalı geldi acaba bu ikisi Hakknda Bilgin var mı?gecmiş sayfalarda bio keratinin büyük sisesinin alıp birkaç defa kullanan bir arkadasın yorumlarını okudum içeriği belli değil demiş,pro keratin yaptıran birinin yorumunu göremedim hiç ama araştırdığımda bir kaç blogda pro keratinin içinde formaldehit yok denmiş ama başka da hic yorum bulamadım Canım Bilgin varsa paylaşır mısın?
Tatlım maxi bio keratin ve bio keratin farklı ürünler birkere bunu netleştirelim. Bio keratini ben hiç kullanmadım ve dediğin gibi kızlar içeriğinin belli olmadığını yazdılar daha önce sanırım memnun olan da yoktu. Pro keratin ise, evet kullandım benim ilk ürünlerimdendir. Bana göre normal bir üründü yani daha iyilerini kullanmadan önce. kılıç hiç sevmez mesela :) daha iyilerini kullandık o yüzden birdaha kullanmam.
Madem bu ikisi arasında seçim yapmak istiyorsun içeriği belli olan prokeratini al bari. Onun dışında tekrardan söylüyorum benim önderdiğim bio keratin değil, maxi bio keratin canım.
Canım geçmiş olsun, brezilya fönü evet içerisinde keratin olması nedeni ile bakım da yapar saçlarını da toparlar bunun yanında evde kendin de bakım yapabilirsin zeytin yağı hindistancevizi yağı gibi. Ama fön en fazla 6 ay dayanır 6 ay sonra saçların eski dalgalı haline döner sertleşir v.s.
haklısınız hem emeğime hem saçlarıma yazık olucak zaten cok kötü durumdalar kuaför faciasından sonra en iyisi biraz beklemekPro keratin herhalde en kötü seçenek olur. Direkt kara listemde o ürün, berbat etmişti saçlarımı.
Bence ne prokeratin ne bio keratin. Bir süre daha beklenip maxi bio alınabilir. Çünkü memnun kalmayacak ve başka ürün arayışına girecek iki defa masraf olacak. Ben olsam öyle yapardım. Bu arada konuştuğumuz gibi bu gün brezilya fönü yapacağım senin Maxi bio ile
Evet bence de bekle sen canım, saçlarının rengini halletikten sonra yaparsın zaten bu sıcakta hiç çekilmiyor doğrusu.haklısınız hem emeğime hem saçlarıma yazık olucak zaten cok kötü durumdalar kuaför faciasından sonra en iyisi biraz beklemek
Dostum benim de zamanım geldi kabarık kabarik köpük kullaniyorum son 3 haftadir. Çok havali oluyor ama bıktım her sabah köpuklemekten. Izinden döneyim hemen yapcamPro keratin herhalde en kötü seçenek olur. Direkt kara listemde o ürün, berbat etmişti saçlarımı.
Bence ne prokeratin ne bio keratin. Bir süre daha beklenip maxi bio alınabilir. Çünkü memnun kalmayacak ve başka ürün arayışına girecek iki defa masraf olacak. Ben olsam öyle yapardım. Bu arada konuştuğumuz gibi bu gün brezilya fönü yapacağım senin Maxi bio ile