-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.221
Organix watsons da varsa eğer biotin&collagen olanını alıp 10 gün içinde işlemi yapıcam umarım doğru yapabilirimuygun şampuanlar var canım gratis watson gibi magazalarda, dülfat yani sls içermesin yeter. organix mesela güzel şampuandır. Himalaya var ben kullanamadım saçımda kepek yaptı ama belsi sana yi gelebilir
son zamanlarda birçok kişi maxi kullanıyor ben de dahil, tavsiyem formu okuyun öyle fikir edinin. son 50 sayfa sorularınızı cevaplayacak okumuyorsunuz... zor değil....
keratin yağı ve saf keratin aynı şeyler değil. senin için de son 50 sayfayı okumanda fayda var. ne kullanacağına karar verirsen yardımcı oluruz sana da :) keratini denemek istiyorum derken kastın nedir mesela, keratin içeren bakım yağları olduğu gibi brezilya fönünü de deneyebilirsin. net olmadığın için yardımcı olamadım :)
okuyun lütfen sizde..
bnimde saçlarım açıcıdan yandı bende kestirmek istemiyorum daha fazla güzelim dalgalı saçlarım mahfoldu keçe gibi oldu şekil filan almıyor . bende keratini deneemek istiyorum hangi markayı kullanayım nasıl yapayım hiç bilgim yok keratin yağı ile saf keratin aynı şeymi ne kadar kullanılır ne ilave edilir bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum kuaföre güvenmiyorum artık
Uzun zamandir forumu takip ediyorum ve saçlarimin düz olmasini istedigim icin okyanusya senin tavsiyen üzerine evde maxi bio keratini denemek istiyorum uygulamayi yaptiktan sonra boya yapabilir miyiz tamamini olmasa bile en azindan dip boya bide gittigidiyordaki maxi bio keratin fazlasiyla büyük kücük boyu varmidir ya da ortak alim yapip paylasanlar var mi acaba?
OKYANUSYAA Yarın maxi bio keratin için ödeme yapacağım ama ödemeyi pek güvenli bulmadim hesap numarasına parayi yatirdiktan sonra bilgilerimi alıp ürün gondereceklermis , gittigidiyor sitesinden alsam daha iyi değil mi sizce? Yarın halletmem lazım şimdiden teşekkürler
Ben o markadan memnunum canım şimdilik benim için daha iyisi yok, saçlarının durumu nasıl bilemiyorum eğer çok kıvırcıksa hiçbir ürünün ilk yapışta dümdüz yapacağını sanmıyorum kademeli bir şekilde düzlük elde edersin zira bende öyle olduama ilkinde de çok rahat ettim kurut çık :)
onun dışında küçük boyu yok evet burada kızlar birbiri arasında anlaşıp paylaşıyorlar, eğer denemek isteyen varsa yazışıp ürünü paylaşabilirsin canım
Teşekkürler okyanusya peki maxi biodan sonra saçıma boya yapabiliyor muyum?
Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim içimi rahatlattınızCanım ben de gittigidiyordan aldım senin gibi düşünüp. Biraz komisyon aldı ama güvenilir oldu benim için. Ama ikinci kez aldığımda direk adamlara ulaşıp alacağım çünkü ürün konusunda çok ilgilenmişlerdi bende az da olsa güven telkin ettiler.
Sen kafan rahat olsun diye gittigidiyordan al tatlım sonrasına zaten kendine karar verirsin
Gittigidiyor'dan aldınız galiba değil mi ?maxi bio ile yaptım gerçekten bu kadar olacagını düşünmemiştim kurutup cıktım ilk defa süper :)
KilicBaligi selam saclarim nedense yapis yapis, sanki kalinti kalmis gibi. nedeni ne olabilir ilk kez böyle bisey ile karsilasiyorum. öncelikle neler yaptigmi anlatayim.
sitenin havuzuna girdim dün sonra eve dönüp saclarimi boyadim, herzaman kullandigim marka koleston perfect ile. ardindan davinesin keratin bakimini uygulayip yikayip kerastase therapist ile maske uyguladip duruladim. saclarimi kurutunca yapis yapis olduklarini fark ettim, sanki kalinti kalmis gibi.
iyi durulamadigmi düsünüp sadece suyla duruladim. kurutunca hicbisey degismemist.
sonrasinda arindirici sampuan uyguladim fakat hala o his var eskisi kadar olmasada.
neden kaynaklaniyor bilgin varmi ?!!
Teşekkürler okyanusya peki maxi biodan sonra saçıma boya yapabiliyor muyum?
Hahahaha saçının aşırı takviyeye ihtiyacı yok artık bu yüzden seans aralarını aç dedim. Bende de böyle başladı sertleştiriyordu ve ben de bu sayede kalıcı dalgalar yapabiliyordum ama sonra yapış yapış olmaya başladı ben de o yüzden 3 ayda bir falan yapıyordum artıkhaydaaaaasimdiye kadar sertlestiriordu sadece, fakat yapis yapis durumu ilk kez oldu.2 defa dusa girip arindirici sampuanla ancak gitti düsün üstüne kremlemedim bile korkudan
keratin öncesi şampuan ismi verebilecek olan var mı?arastırıyorum int den brezilua fönü öncesi şampuanı diye,hep Brezilya fönü şampuanı cıkıyor çeşitli markaların ama hic öncesi şampuanına rastlayamadım acaba ikisi aynı sey mi öncesi ve sonrası şampuanı keratini tek olarak sipariş edicem şampuanı ayrıca bulamıyorum
cok teşekkür ederim son sayfaların çoğunu okudum herkes farklı birşey kullanmış keratinde son tavsiyeniz nedir?saclarıma hem bakım olsun hemde dalgası açılsın istiyorum aslında 5 yıldır kuaförde gk hair yaptırıyordum gecen seneye kadar ama artık cok külfetli gelmeye başladı yardımlarınız icin teşekkür ederim tekrarKuafortoptan sitesinde bak
Dande Nano Keratin Bakımı Öncesi Arındırıcı Şampuan 250ml var, bu işlem öncesi için uygun. Diğer denediklerimin hiç bir yerde stoğu yok.
İşlem öncesi şampuan bu derin arındırıcı, günlük kullanıma uygun değil. Organix doğru seçim.KilicBaligi arkadaşa önerdiğiniz şampuan bu galiba ? Sizce bunu mu tercih etmeliyim yoksa organix biotin&collogen'i mi ?