Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Günaydın hanımlar, heyecanlı heyecanlı hemen geldim. ben sizin gizli takipçinizim :) saçlarım yıllardır uzamıyor. dipleri gayet güzel başlıyor ama uca geldiğinde artık cılız bir hal alıyor ve kestirmek zorunda kalıyordum. sağlıklı uzasınlar diye de herhangi bi düzleştirici maşa vs yapmıyordum. yani özel günler hariç. sonra denemek istedim.
KilicBaligi KilicBaligi nin diğer konulardaki yorumlarını da okudum
n... k... olan ürünü aldım. isim vermek istemedim :)
dün akşam saçımı arındırıcı şampuan ile iki kez yıkadım.
sonra %80 oranında kurutun diyordu kılavuz. kuruttum.
keratini elimle sürdüm:) yardımcım yoktu yalnız yaptım.
sonrasında 5 dakika bekleme süresi ( bu aklımı karıştırdı açıkçası bazıları 40 dakika bekleme süresinden bahsediyordu ama kılavuzda 5 dakika yazınca yanlış bişey olmasın diye 5 dakika bekledim )
sonra kuruttum. saçım ağır ağır oldu.
hemen ardından bazen 230 bazen de 210 derecede düzleştirdim saçlarımı.
yine yalnız olduğum için jilet gibi yapamadım. ve her zaman olduğu gibi saçlarım omuzlarıma değdiği için uçları sık sık kıvrıldı.
onları da arada bi gidip düzleştirdim. sahurda biraz düzleştirdim. az önce işe gelmeden önce yine üzerinden geçtim.
artık akşama düzleştirebilirim. yarın da kalacak ve pazar günü akşam üzeri saçlarımı yıkayacağım. inşallah sonuç güzel olur. ş
u anda biraz ağır gibi ve elle müdahale edemediğim için sıkıntılıyım :KK70: ama olsun :KK70:
KilicBaligi KilicBaligi sence umut var mı o_O

1. resim arındırıcı şampuanla yıkayıp kuruttuktan sonra
2. resim uygulamadan hemen sonra
3. ve 4. resim bu sabah
Fotoğraflara bakılırsa umut var canım, güle güle kullan. Bu arada saçların sağlıklı görünüyor.:nazar:

Merhaba arkadaşlar, natura keratin free plusme kullandıktan sonra saçlarımda çok kötü bir koku meydana geldi böle bir sorunla karşılaşan oldu mu? İnternetteki yorumlara güverenek 2 kutu sipariş ettim ve çok pişman oldum. Resmen her duş sonrası saçlarım çöp suyu dökülmüş gibi kokuyor :KK43:

Merhaba arkadaşlar, natura keratin free plusme kullandıktan sonra saçlarımda çok kötü bir koku meydana geldi böle bir sorunla karşılaşan oldu mu? İnternetteki yorumlara güverenek 2 kutu sipariş ettim ve çok pişman oldum. Resmen her duş sonrası saçlarım çöp suyu dökülmüş gibi kokuyor :KK43:
Öncesinde saçına brezilya fönü yapılmış mıydı? Brezilya fönünün etkisi temizlenmeden üzerine free plus me yapılırsa saçlarda koku sorunu yaşanacağı firma tarafından söylenmişti ve bende paylaşmıştımçünkü, aklıma ilk gelen bu oldu benim.

sonunda kendime yapma zamanını buldum ve herkese cok teşekkür ederim saclarım tam olarak düz şuan zaten dalgalı ve ince telli bir saçım vardı suan sonuç mükemmel :)

Öncesinde saçına brezilya fönü yapılmış mıydı? Brezilya fönünün etkisi temizlenmeden üzerine free plus me yapılırsa saçlarda koku sorunu yaşanacağı firma tarafından söylenmişti ve bende paylaşmıştımçünkü, aklıma ilk gelen bu oldu benim.

Brezilya fönü yapılmasının üstünden 1 yıldan fazla süre geçmişti. Ürünü kullanma talimatlarına göre kullandım yani ilk arındırıcı şampuanla saçımı yıkayıp ürünü kullandım. Ürünü kullandıktan sonraki ilk yıkamamda bir baska firmanın sülfatsız şampuanını ve kremini kullandım. Bunları saçıma sürmeden saçıma su temas etmesiyle koku sorunu basladı.Kuruyunca koku kalmıyor ama her sacım ıslandığında korkunc derecede kötü bir koku oluşuyor malesef

maxi bio ile yaptım gerçekten bu kadar olacagını düşünmemiştim kurutup cıktım ilk defa süper :)

Çok sevindim :KK9:

maxi candır yahu :))) iyi sevindim. onun birde kollagen maddesi yoğun olanı var 400 tl gibi bir mebla. elimdeki bitince onu deneyeceğim ben busefer :)

Büyük bir merakla beklemedeyim :KK73:

Brezilya fönü yapılmasının üstünden 1 yıldan fazla süre geçmişti. Ürünü kullanma talimatlarına göre kullandım yani ilk arındırıcı şampuanla saçımı yıkayıp ürünü kullandım. Ürünü kullandıktan sonraki ilk yıkamamda bir baska firmanın sülfatsız şampuanını ve kremini kullandım. Bunları saçıma sürmeden saçıma su temas etmesiyle koku sorunu basladı.Kuruyunca koku kalmıyor ama her sacım ıslandığında korkunc derecede kötü bir koku oluşuyor malesef

Sanırım fön tam manası ile akmamış ama 1 yıldan fazla zaman geçti diyorsun bu mümkün değil.
SKT'yi kontrol et, tarihi geçmiş olabilir.
Kutunun kapağını açıp en üstte sulanma olup olmadığını kontrol et.
Sanırım ürün bozuk.Şikayetini aldığın yere de ilet bence canım, anlattığına göre senin bir kusurun yok burada.

Merhabalar kızlar, bilgilerini ve deneyimlerini aktaran herkese çok teşekkür ederim. Geçen yıldan beri takipteyim ancak kendim yapmaya cesaret edemedim kuaförde yaptırmak da çok pahalı olduğu için yaptırmadım. Az önce yaklaşık son 30 sayfayı tekrar okudum ve cesaretlendim sayenizde kendim yapmaya biraz. Kanserojen içerik olmayan ve internetten alabileceğim hangi keratini önerirsiniz? Bi ara burada gözüme çarpmıştı içeriğinde formaldehit ve glikosilik asit olmasa dahi bazı maddeler birleşerek yerine geçiyor şeklinde bi mesaj ancak yerine geçmesi aynı zararlılık anlamında mıydı yoksa aynı işlev anlamındamıydı bilemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhabalar kızlar, bilgilerini ve deneyimlerini aktaran herkese çok teşekkür ederim. Geçen yıldan beri takipteyim ancak kendim yapmaya cesaret edemedim kuaförde yaptırmak da çok pahalı olduğu için yaptırmadım. Az önce yaklaşık son 30 sayfayı tekrar okudum ve cesaretlendim sayenizde kendim yapmaya biraz. Kanserojen içerik olmayan ve internetten alabileceğim hangi keratini önerirsiniz? Bi ara burada gözüme çarpmıştı içeriğinde formaldehit ve glikosilik asit olmasa dahi bazı maddeler birleşerek yerine geçiyor şeklinde bi mesaj ancak yerine geçmesi aynı zararlılık anlamında mıydı yoksa aynı işlev anlamındamıydı bilemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

formaldehit içermeyen alfaparf var (ki çoğu arkadaş memnundur ben sevmem pek) naturakeratinin formaldehitsiz olanı var ben aldehitlisini kullandım evet memnun kalmıştım ozamanlar için ama daha iyilerini denememiş olmamdandı bu memnuniyet. onun dışında aldehit içermeyen bilmiyorum sanırım :)

cesaret konusuna gelince, inan kurallara uyduğunda hiçbir sorun yaşamıyorsun. ben kuaföre verilen paralara çok yanıyorum üstelik profesyonel taklidi yapabiliyorlar çok iyi. Kanıyoruz bizde, yazık..
Ürününe karar ver araştır sende buranın dışında ürünlere de bak ve yap, yapanlar içinde şacı yanan kopan hiç duymadım formda.

Genel şikayet saç renginde açılma olmasıdır ki bana göre bu dezavantaj değil aksine :KK66:

Eveeettt eveeet eveeet! Benimde leees gibi kokmustu... Sonra geçiyor qma bir süre devam edecek... Gece yatarken basım agriyordu resmen kokudan...

Benim saçlarım kıvırcık daha önce natura ketin kullandım memnun kaldım .bu kez maxi bio keratin almak istiyorum hem coklugundan hem fiyatından dolayı ama pek kullanan yok sanırım.maxi bıo kullanan varsa lütfen beni bilgilendirebilirmi.

bnimde saçlarım açıcıdan yandı bende kestirmek istemiyorum daha fazla güzelim dalgalı saçlarım mahfoldu keçe gibi oldu şekil filan almıyor . bende keratini deneemek istiyorum hangi markayı kullanayım nasıl yapayım hiç bilgim yok keratin yağı ile saf keratin aynı şeymi ne kadar kullanılır ne ilave edilir bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum kuaföre güvenmiyorum artık

bnimde saçlarım açıcıdan yandı bende kestirmek istemiyorum daha fazla güzelim dalgalı saçlarım mahfoldu keçe gibi oldu şekil filan almıyor . bende keratini deneemek istiyorum hangi markayı kullanayım nasıl yapayım hiç bilgim yok keratin yağı ile saf keratin aynı şeymi ne kadar kullanılır ne ilave edilir bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum kuaföre güvenmiyorum artık
Bende yapacağım 10 gün içinde 2 kez kuaföre yaptırdım ama artık evde yapıcam , ben maxi bio keratin alicam çünkü düz olsun istiyorum beklerseniz haber veririm sonucu :) Ama bende hangi sampuani kullanacağım bilmiyorum

Bende yapacağım 10 gün içinde 2 kez kuaföre yaptırdım ama artık evde yapıcam , ben maxi bio keratin alicam çünkü düz olsun istiyorum beklerseniz haber veririm sonucu :) Ama bende hangi sampuani kullanacağım bilmiyorum
uygun şampuanlar var canım gratis watson gibi magazalarda, dülfat yani sls içermesin yeter. organix mesela güzel şampuandır. Himalaya var ben kullanamadım saçımda kepek yaptı ama belsi sana yi gelebilir

Benim saçlarım kıvırcık daha önce natura ketin kullandım memnun kaldım .bu kez maxi bio keratin almak istiyorum hem coklugundan hem fiyatından dolayı ama pek kullanan yok sanırım.maxi bıo kullanan varsa lütfen beni bilgilendirebilirmi.

son zamanlarda birçok kişi maxi kullanıyor ben de dahil, tavsiyem formu okuyun öyle fikir edinin. son 50 sayfa sorularınızı cevaplayacak okumuyorsunuz... zor değil....

keratin yağı ve saf keratin aynı şeyler değil. senin için de son 50 sayfayı okumanda fayda var. ne kullanacağına karar verirsen yardımcı oluruz sana da :) keratini denemek istiyorum derken kastın nedir mesela, keratin içeren bakım yağları olduğu gibi brezilya fönünü de deneyebilirsin. net olmadığın için yardımcı olamadım :)
okuyun lütfen sizde..

X