- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.181
Devam et canım...KilicBaligi Birsey daha sormam gerek :) Davinesin keratinini kullaniyorum bildigin gibi, peki yag bakimlarina ara mi vereyim yoksa devam mi edeyim, yüklemis oldugum keratinin etkisini azaltir mi bilemedim
Süpersin cok cok tesekkürlerDevam et canım...
Rica ederimSüpersin cok cok tesekkürler
Canım, kıvırcık saçları tek seferde dümdüz yapacak bir ürün yok zaten, bu yüzden kıvırcıklara en az iki defa uygulama yapılıyor ama sende hiç mi etki olmadı?Kizlar urunu denedim istedgim gibi olmadi sanirim sacimin kivircikligina gücü yetmedi suanda sacimda 3. Adim olan maske var cok kabarik duzlesmedi formaldehitsiz oldugu icin olmadi yarin gidip bi fön cektirecem 48 saat sonra yikycm ama uzgunum keske keratin bakimi yaptirsaydim en azindan saglikli gorunurdu foto yukliyemiyorum boyutu çok yuksek diye kabul etmiyor..merak eden arkadaşlar vardi.kivircik sac icin cok mantıklı degil ama dalgali yada duze yakin saclarda kullanilabilir
Canım aynen size katılıyorum o olafleksmi olapleksimi neyse saçı hiç korumadığı halde, kuaförlerden duyduğuma göre yogun reklam kampanyalarıyla ıyı satış yapıyorlar. ben de saçlarımı boyadan dolayı çok kuruttum, yıprattım, saçlarım da küstü hızlı uzamıyordu, bir de bu ara dökülmem arttı. komuşumun kızı bana hem dökülme hem hızlı uzatma için boyalı saçı yumuşatan bitkisel likid keratin şampuanı önerdi. 2-3 aydır kullanıyorum, Saçlarım pamuk gibi yumuşak ve ışıltılı oldu, sonra dökülme durdu şimdi de hızlı uzama dönemine girdi, çok çok memnun kaldım. Çunku genelde dökülmem için bitkısel şampuanlar kullanınca saçımı çok çok sert yapıyorlardı.O bakimlarla toparlacak gör bak keratin bakiminida yap kuzum
Canim cok bi etkisi olmadi ufakta olsa daha sönük ama alfaparftan yetmemsine ragmen daha memnun kalmıştım bi daha almam bu urunlerden en iyisi kivircik ama saglikli sac..keratin bakimi yaptırırm artk davines in.Canım, kıvırcık saçları tek seferde dümdüz yapacak bir ürün yok zaten, bu yüzden kıvırcıklara en az iki defa uygulama yapılıyor ama sende hiç mi etki olmadı?
Nerden almistin urunu birde fotograf paylasirsan ambalajini gormus olurdukCanım aynen size katılıyorum o olafleksmi olapleksimi neyse saçı hiç korumadığı halde, kuaförlerden duyduğuma göre yogun reklam kampanyalarıyla ıyı satış yapıyorlar. ben de saçlarımı boyadan dolayı çok kuruttum, yıprattım, saçlarım da küstü hızlı uzamıyordu, bir de bu ara dökülmem arttı. komuşumun kızı bana hem dökülme hem hızlı uzatma için boyalı saçı yumuşatan bitkisel likid keratin şampuanı önerdi. 2-3 aydır kullanıyorum, Saçlarım pamuk gibi yumuşak ve ışıltılı oldu, sonra dökülme durdu şimdi de hızlı uzama dönemine girdi, çok çok memnun kaldım. Çunku genelde dökülmem için bitkısel şampuanlar kullanınca saçımı çok çok sert yapıyorlardı.
Herkese merhabalar. Bende keratin bakımı yaptım. Saçlarım kıvırcık, ince telli ve çok kabarıktı. Bakımdan sonra saçlarımın kıvırcığı açıldı. Çok memnun kaldım. Herkese şiddetle tavsiye ederim.
ENZO markasını tanıyorum kuzum, hatta bak botox ürününü kullanan bir arkadaşımız oldu linki paylaşıyorum.Haftasonu bir düğün için kuaföre gittim, konu konuyu açtı brezilya fönüne geldi iş
ENZO diye bir markayı övdü de övdü adam. Kullanan var mı acaba, bilgisi olan. Ben hiç duymamıştım :) 1 yıl düz kalıyor dedi, sadece düz kalması değil bakım yapıyor olması da önemli dedim. Bakım da yapıyormuş falan filan
KilicBaligi sen ne diyorsun kuzum
ENZO markasını tanıyorum kuzum, hatta bak botox ürününü kullanan bir arkadaşımız oldu linki paylaşıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/enzo-ile-sac-botoksu-yaptirdim.797245/
yalnız sitesinde fiyatları yazmıyor
Merhaba. Natura keratin free plus me kullandım. Ürünü internetten aldım. Ama kuaföre uygulama yaptırdım. Saçlarım çok kıvırcıktı. Su anda dalgalı oldu. Çok memnun kaldım ben.Merhaba tatlım.
Hangi ürünü kullandın, keratin bakımı mı yoksa brezilya fönü mü yaptın
Gruba biraz daha bilgi verir misin :)
Fön olayı nasıl acep :)
Botokstan pek memnun kalmışlar evet :)
Merhaba. Natura keratin free plus me kullandım. Ürünü internetten aldım. Ama kuaföre uygulama yaptırdım. Saçlarım çok kıvırcıktı. Su anda dalgalı oldu. Çok memnun kaldım ben.
Günaydın hanımlar, heyecanlı heyecanlı hemen geldim. ben sizin gizli takipçinizim :) saçlarım yıllardır uzamıyor. dipleri gayet güzel başlıyor ama uca geldiğinde artık cılız bir hal alıyor ve kestirmek zorunda kalıyordum. sağlıklı uzasınlar diye de herhangi bi düzleştirici maşa vs yapmıyordum. yani özel günler hariç. sonra denemek istedim.
KilicBaligi nin diğer konulardaki yorumlarını da okudum
n... k... olan ürünü aldım. isim vermek istemedim :)
dün akşam saçımı arındırıcı şampuan ile iki kez yıkadım.
sonra %80 oranında kurutun diyordu kılavuz. kuruttum.
keratini elimle sürdüm:) yardımcım yoktu yalnız yaptım.
sonrasında 5 dakika bekleme süresi ( bu aklımı karıştırdı açıkçası bazıları 40 dakika bekleme süresinden bahsediyordu ama kılavuzda 5 dakika yazınca yanlış bişey olmasın diye 5 dakika bekledim )
sonra kuruttum. saçım ağır ağır oldu.
hemen ardından bazen 230 bazen de 210 derecede düzleştirdim saçlarımı.
yine yalnız olduğum için jilet gibi yapamadım. ve her zaman olduğu gibi saçlarım omuzlarıma değdiği için uçları sık sık kıvrıldı.
onları da arada bi gidip düzleştirdim. sahurda biraz düzleştirdim. az önce işe gelmeden önce yine üzerinden geçtim.
artık akşama düzleştirebilirim. yarın da kalacak ve pazar günü akşam üzeri saçlarımı yıkayacağım. inşallah sonuç güzel olur. ş
u anda biraz ağır gibi ve elle müdahale edemediğim için sıkıntılıyımama olsun
KilicBaligi sence umut var mı
1. resim arındırıcı şampuanla yıkayıp kuruttuktan sonra
2. resim uygulamadan hemen sonra
3. ve 4. resim bu sabah
yorumun için teşekkür ederimsakinleşecektir saçların :) sadece kurutmayla fönlü bir görünüm olacaktır. ilk uygulamada kurallara uyman illaki senin artına daha sonraları kendine göre yöntemler geliştirirsin
3 gün değil 2 gün tutarsın 1 gün tutarsın önemli olan presleme sayın.
bana göre 3 gün saçta durmasının sebebi bir anda saçın okadar prese maruz kalıp yıpranmasını engellemek, yoksa ilk gün yapım 7 defa yerine (günü 3 zaman dilimine bölüp) 21 defa üzerinden geçince de olur ki ben artık bir günden fazla tutmam mesela.
Sonuçlarını bekliyoruz mutlaka foto paylaş, natura keratinin şimdiki yapısı nasıl bilmiyorum ama ben kullandığım zamanlar saçları yumuşatıyordu sakinleştiriyordu.
Hadi bakalım
yorumun için teşekkür ederim
kokusundan bayılıciiiimm
güzel bi koku ama ağır ve ben hiç sevmiyorum
pazar günü yıkar, ptesi de burada foto paylaşırım
umarım fönlü gibi durmasını sağlayabilmişimdir
bu arada kurutma makinesi kullanmadan da kendi kendine kurusa yine fönlü gibi olur mu acaba
sağlıklı görünsün de ben dalgaya da razıyım valla :)Senin saçında olabilir :)
Kıvırcık saçlarda hafif dalgalı oluyor kurutmayınca, tatlı bir dalga