- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
- Konu Sahibi KilicBaligi
hepinize tekrar merhaba kızlar.uzun zamandır giremedim forumlara.kılıçbalıgı 2.seansımı yapmıstım ya en son bu sefer dalgalı kaldı sanırım 180 dereceyle yaptıgım ıcın :S yani öle oldugunu düşünüorm ilki daha düzdü çünkü ısı yüksekti...yalnız bişi dikkatimi cekti saçım ilk günki gibi yumuşacık diil bide uçları çok hafif kırılmaya başladı gibi...ama herseye ragmen muhtesem ve rahat :)
Canım, şöyle bir durum var, bazı saçlara tek senans yeterli gelmiyor, ilk bir kaç hafta düzken saçlar yavaş yavaş dalgalanmaya ve kabarmaya başlıyor sen üzerine keratin uyguladın yeniden ama ısı düşük geldiği için keratin saça tutunamadı bu yüzen eski uygulama saçının dalgasını düzleştirmeye yeterli gelmediği için dalgalanıyordur...Yani keratinin akıyor tatlım...Sen bakım amaçlı mı yapmıştın? Eğer öyleyse biraz ara ver, kırıklar ve tadavi içinde protek ammino keratin maskesi başlıklı bir konu açtım ona bir gözat...Bir arkadaşımızda organicsin benzer ürünü hakkında konu açtı onada bir gözat...
Saç uçları kırılmak için üretilmiştir kesin çözümü yok, ne kadar kesersen kes ergeç kırılacak canım.Eğer kuruluk varsa Kkontes ve Amonra'nın paylaştığı gliserin tarifine bir bak, ben çok memnun kaldım, saçlarım mis kokulu yumuşacık ve gayet nemli...