- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.861
Sülfatsız yaglı saclar ıcın olanı dene dıcemde 1_2 haftaya o yağlı görüntü yavaş yavaş gıder cokmu sürdün acaba ürünüSanırım saçımı kazıtıp kurtulcam artık henüz yağ bakımına falan başlayamadm ki sadece yıka çık o kadar acaba diyorum keratinden ötürü mü ki ama bilemedm bence bi yağlı saçlar için şampuan denemekte fayda car. Amaa keratin olduğu için ama herhangi şampuan alıp deneyeyim diyemem de
Inşallah cok guzel olur
Arkadaslar sizden acil yardim istiyorum matrix biolage advanced keratindose sampuanini keratin duzlestirme yapilan saca kullanabilirmiyim 3 gun doldu birazdan yikamam gerekicek o yuzden bana yardimci olursaniz sevinirim ustunde yok diye okuyorum ama sanki arkasinda ki icerikte var gibi acaba ben mi anliyamadimEki Görüntüle 1749385 Eki Görüntüle 1749385 Eki Görüntüle 1749383 Eki Görüntüle 1749385
evet canım kullanabılırsın süifatsız şampuandır
Cooook cok mersi canimm simdi yikayabilirim artik sagol
Inşallah cok guzel olur
CanimSaçhanede adı şu şekilde geçiyor
"Matrix Biolage Keratindose Sülfatsız Yenileyici Bakım Şampuanı 250m" yine de araştır tabi. Ben sls yi görünce kullanmazdım
Evet canim bizimkinden zaten matrixte birtek keratindose serisindes sulfat yok arkadasta kucuk boyu var sadeceSevda bu bizim kullandığımız matrix mi yoksa yahu, arkasında sls yazıyor :SSS muallakta kaldım şimdi bende
Artık bena kızcaksınız ama birşey daha sorcam.
Alfaparf Lisse Keratin Bakımı Seti alacağım düzleştirme değim bakım olsun diye. Tabi birazda düzleştirse yeme de yanında yat.
Bu durumda da mı sülfatsız sampuan kullanacağım.
Zeytin yağlı defne sabuna geçiş yapmayı düşünüyordum. Doğallığa kaymak isterken bu ürünüde kullanmak istiyorum. büyük ikilemlerdeyim umarım anlatabilmişimdir.
bu bakım sonrası sabun kullanılmaz heralde değil mi?
@okyanusya canim zaten takipteyim ben sadece kullandigimin disinda başka hangi temiz urunu secmeliyim in cevabini ariyorum yinede sagol
Formaldehitsiz urunleri arastirirken jean de perle bio elements diye Bi urune rastladim turkiyede satışı yok bilen varmi kizlar ..
En sonunda yine natura keratin alicam herhalde
Ayarlamaya da çalıştım çok olmasın diye ama bilemedim ki. Az daha bekleyeyim olmazsa yağlı saçlar içine terfi edeyim.Sülfatsız yaglı saclar ıcın olanı dene dıcemde 1_2 haftaya o yağlı görüntü yavaş yavaş gıder cokmu sürdün acaba ürünü
Ben alfaparfın bakım yaptığına pek inanmıyorum şahsen kullandım düzleştiriyor mu evet :)
Kullanırsan da yine sülfatsız şampuan ile devam etmen gerek tatlım
Artık bena kızcaksınız ama birşey daha sorcam.
Alfaparf Lisse Keratin Bakımı Seti alacağım düzleştirme değim bakım olsun diye. Tabi birazda düzleştirse yeme de yanında yat.
Bu durumda da mı sülfatsız sampuan kullanacağım.
Zeytin yağlı defne sabuna geçiş yapmayı düşünüyordum. Doğallığa kaymak isterken bu ürünüde kullanmak istiyorum. büyük ikilemlerdeyim umarım anlatabilmişimdir.
bu bakım sonrası sabun kullanılmaz heralde değil mi?
Ilgininiz cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar :)Saçhanede adı şu şekilde geçiyor
"Matrix Biolage Keratindose Sülfatsız Yenileyici Bakım Şampuanı 250m" yine de araştır tabi. Ben sls yi görünce kullanmazdım
sanıyorum kişiden kişiye değişen bir durum
ben alfaparf ı kullandım hem 2 kere
hem bakım hem düzleştirmesinden oldukça memnun kaldım. ayrıca beklemek de gerekmediği için favorim
OKYANUSYAA 60 ml'in saçların gür ve uzun olduğu halde saçlarına yettirdiğini söyleyen kişi sen miydin ? hatırlarsan öncesinde kendi saçıma kıyaslayıp yetmesi çok zor demiştim.
bu memnuniyetsizliğin acaba ürünü yetersiz kullanmandan da olabilir mi?
benim saçım hem ince hem omzumdan biraz aşağıda ona rağmen 50-55 ml kadar kullandım. öyle vıcık vıcık da değildi.
sonucundan da çok memnunum ki bu sanıım doğru oranda kullandığımı kanıtlıyor.
Yok canım memnun değildim çünkü herhangi bir parlaklık vermedi canlılık vermedi, ben kullanırken itina ile kullandım ki yetsin tekrardan almak zorunda kalmayayım diye. Düzleşti mi evet düzleşti. Onun dışında benim için alfaparf bitmiştir :) Ayrıca 10 ml kadarını kullanmadım sadece, verimsiz bir kullanma değildi benim için canım
Buradaki tavsiyelerim kendimce olan tavsiyeler, dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor. Tercihimi birdahasına alfaparfatn kullanmam şahsen
Merhaba elif bende simdi alfparf kullanicam ama bi baktim sise tam dolu degil suphelendim sende de bole bi durum varmi nerdeyse yarisina kadar dolu acil cevap verebilirmisinizsanıyorum kişiden kişiye değişen bir durum
ben alfaparf ı kullandım hem 2 kere
hem bakım hem düzleştirmesinden oldukça memnun kaldım. ayrıca beklemek de gerekmediği için favorim
OKYANUSYAA 60 ml'in saçların gür ve uzun olduğu halde saçlarına yettirdiğini söyleyen kişi sen miydin ? hatırlarsan öncesinde kendi saçıma kıyaslayıp yetmesi çok zor demiştim.
bu memnuniyetsizliğin acaba ürünü yetersiz kullanmandan da olabilir mi?
benim saçım hem ince hem omzumdan biraz aşağıda ona rağmen 50-55 ml kadar kullandım. öyle vıcık vıcık da değildi.
sonucundan da çok memnunum ki bu sanıım doğru oranda kullandığımı kanıtlıyor.