Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canim davinesin hangi cesidini kullandinb memnunmuydun KilicBaligi sanirm kuru saclar icon olanini kullaniyordu com memnundu nem bombasi bir urun oldugunu soyluyor

Sonunda fırsat buldum yaptım keratin sonrası sonuç bu bakalım yıkadıktan sonra ne ile karşılaşırım. Hatırlayacağınız üzere diğeri öncesiydi
Hayirli olsun gule gule kullanin bende kendim yapicam ama kafam karisti hani kendi sanpuaniyla 2 kere yikadik tam kurutmamak ni gerekiyor saci onu nasil ayarladiniz acaba

Hayirli olsun gule gule kullanin bende kendim yapicam ama kafam karisti hani kendi sanpuaniyla 2 kere yikadik tam kurutmamak ni gerekiyor saci onu nasil ayarladiniz acaba
Davines keratin bakımsa sorduğunuz, havluyu sarın saçlarınıza, saçlarınızın gürlüğüne, uzunluğuna göre 5-10 dakika bekleyin ve keratini sürün.

evet kendim yapıyorum, bu sayfanın amacı da bu değil mi zaten
yaklaşık 4 senedir brezilya fönü uyguluyorum saçlarıma, ilki harici hepsini evde kendim yaptım.
Merhaba bende kendim ilk defa kendim yapicam aliekspresten siparis verdim hemen geldi ama nasil yapicam endiseliyim saci tam kurutmamak gerekiyor o dyrumu nasil ayarladiniz acaba ve sampuan olarak ne onerirsiniz uygun fiyatli olarak

Y
Davines keratin bakımsa sorduğunuz, havluyu sarın saçlarınıza, saçlarınızın gürlüğüne, uzunluğuna göre 5-10 dakika bekleyin ve keratini sürün.
Yok benim urun duzlestirici urun saci iki kere yikadik keratin bakimi hani tam kuru yada tam islak saca yapilmiyor onu acaba nasil ayarladiniz demistim o

Merhaba bende kendim ilk defa kendim yapicam aliekspresten siparis verdim hemen geldi ama nasil yapicam endiseliyim saci tam kurutmamak gerekiyor o dyrumu nasil ayarladiniz acaba ve sampuan olarak ne onerirsiniz uygun fiyatli olarak

Alfaparf i mi aliexpressten aldiniz? Malum o sitede bir cok urunun cakmasi satiliyor. Kozmetik urunlerinde acikcasi cok guvenemem. Ki brezilya fonu gibi saciniza isiyla uygulayacaginiz bir islemde..
Ama orjinal oldugundan eminseniz deneyin tabi ki. Benden uyarmasi
Oncesi sampuani ben yine alfaparf almistim, ayrica sacimi da tamamen kurutup uyguladim zaten, yani sampuanla, yika, saci tamamen kurut, ilaci sur ve beklet.
Sonrasi sampuansa bu saciniz ihtiyacina gore degisir. Watsons ya da gratislerde bir suru sulfatsiz sampuan var, alin icinize sinen birinin kucuk boyunu, olmadi baska denersiniz, sampuan yani bu sonucta.
Ben sacima uzatma etkisi olduguna inandigim icin organix in sampuanini kullaniyorum.
Genelde cesitleri guzeldir deneyebilirsiniz

benim uygulamamın uskunden 4 ay gectı 2 hafta omce alfaparf yeniden uyguladım. Şimdilik seviyorum heralde yıne bu urunu kullanmaya devam ederim..

ben saclarımda bir kaç tutum ısşıltı vermek istıyorum bunun ıcınde papatya suyu kullanmak niyetindeyim ama keratine etkisi nasıl olur.

mantiken zarar verir gibi duruyo rengi acması ıcın sacın uzerindeki tabakayı kaldırması gerek gibi geldi ne önerirsiniz.

Ya kıZlar bu yağlanmayı nasıl önleyecğim neredeyse hergün saç yıkıyorum

Bizler hep kuru kırık sönük cansız saçlardan şikayet edip hem düzleştirmek hem de bakım için b.fönüne başvurduğumuzdan yağlanma konusunda ne yapabiliriz inan bilemiyorum. Ha aynı durum bende şu şekilde oluyor, iki gün önce kuaföre gidip yanlarını hafif kestirdim ve kadın dalgalı fön çekti, 1 hafta (hatta yıkamasan daha fazla da sürer) yağlanmayan saçım iki güne yağlandı. Aynı şekilde ben düzleştirici kullandığımda da böyle oluyor, sadece dipleri yaplanır, ve beni çooook şaşırtıyor :)))

Ama hergün yağlanması gibi bir durum söz konusu değil. Yağlı saçlar için sampuan kullanmayı dene, bakım yağı demiştin h.cevizi gibi, istersen bir müddet uzak dur.

Benim saçlarım zaten yağlı olduğu için bilemiyorum ama bitkisel şampuanlar saçı kuruturlar onlarla yağ dengesi sağlayabilirsin 1 saat işim var şimdi çıkmam gerek yazıcam sana

Ya ama kızlar benim saçım da zaten kuru cansız bi hafta yıkamasam yağlanmayan bir saçtı keratinden sonra böyle oldu ama acep neden oldu ki

Cok tesekkurler cevabiniz icin ben alieksperesten sizlerden duymadigim bir baska marka aldim yukarda resmini cektim dun aksam yaptim ama cok fene agir geldi kokusu simdi 3 gun tutup yikicam insallah ise yarar artik

Benim saçlarım zaten yağlı olduğu için bilemiyorum ama bitkisel şampuanlar saçı kuruturlar onlarla yağ dengesi sağlayabilirsin 1 saat işim var şimdi çıkmam gerek yazıcam sana
Peki beklemedeyim bende bu yıkamalık çam terebentine baş vurdum ama sonum hayrola

Ben saç dökülmesi için sarımsaklı şampuan kullanıyorum. Elimdeki bitsin otacının şampuanına geçicem yalnız ben yağlı saça sahibim iki gün de yağlanır. Kuru saçlılara önermem bu yüzden. Bu sefer otacınınkini tercih etmem sls olmadığı içindi. Ayrıca saçınla çok oynama yağlanır. Toka takma yağlanır. Çam terebentin iyi düşünce ama bir süre sonra çok kurutuyor o da saçları kırıyor. Yağ bakımlarını çok sık yapma iki haftada bir yap ayrıca o da yağlandırır.

Eklentiler

• IMG_20160119_144753.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 48
Dökülme için diplere çamterebentin sürdüm masaj yaptım biraz. evet dökülmeye fayda etti ama kurutacağını düşünmemişim. Kuru saçlarımım dahada kurudu. Banyodan sonra ıslak saçıma bebe yağı sürdüm. Bakım yapmaya zamanım yok bu ara. Neyse ki iyi geldi kuruluğu hissetmedim. biraz fazla sürmüşüm heralde yağlandı bile
Akşam hindistan cevizine bulanıp oturcam artık

Arkadaslar sizden acil yardim istiyorum matrix biolage advanced keratindose sampuanini keratin duzlestirme yapilan saca kullanabilirmiyim 3 gun doldu birazdan yikamam gerekicek o yuzden bana yardimci olursaniz sevinirim ustunde yok diye okuyorum ama sanki arkasinda ki icerikte var gibi acaba ben mi anliyamadim

evet canım kullanabılırsın süifatsız şampuandır

Sanırım saçımı kazıtıp kurtulcam artık henüz yağ bakımına falan başlayamadm ki sadece yıka çık o kadar acaba diyorum keratinden ötürü mü ki ama bilemedm bence bi yağlı saçlar için şampuan denemekte fayda car. Amaa keratin olduğu için ama herhangi şampuan alıp deneyeyim diyemem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…