- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.781
Ya ama kızlar watsonstan alabileceğim sülfatsız şampuan önerisi istiyorum burada malesef gratis yok nude düşünüyorum gibi ama sizce?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nude alıyordum 3-4 sene önce, ilk başlarda çooook güzeldi, kremini de alıyordum ama sonra çok bozdu maalesef. Organix diye bir marka var, içeriğini tam bilmiyorum. O da Waatsons'ta var, içeriğini okuyabilirsiniz. Hiç olmadı google amcaya yazın o söylerYa ama kızlar watsonstan alabileceğim sülfatsız şampuan önerisi istiyorum burada malesef gratis yok nude düşünüyorum gibi ama sizce?
Peki teşekkür ederim bakıyormNude alıyordum 3-4 sene önce, ilk başlarda çooook güzeldi, kremini de alıyordum ama sonra çok bozdu maalesef. Organix diye bir marka var, içeriğini tam bilmiyorum. O da Waatsons'ta var, içeriğini okuyabilirsiniz. Hiç olmadı google amcaya yazın o söyler
Doğru ürün evet canım :) satıcı zaten ilgiliydi bana karşıda kullanımını anlatmıştır yüksek ihtimal. Dene bakalım sen ne düşüneceksin, umarım hevesine heyecanına değer :) Güle güle kullanÜrünü bugün istedim saolsun hemen verdi ve elime ulaştı numaradaki satıcıya ulaştım. Ama umarım doğru üründür Allah pişman etmesin diyorum.
Ya ama kızlar watsonstan alabileceğim sülfatsız şampuan önerisi istiyorum burada malesef gratis yok nude düşünüyorum gibi ama sizce?
Tabiki tavsiyeleriniz önemli. Dikkate alacağım bakayım bi. Umarım değer heyecanıma dediğiniz gibiSaçhaneden dene şansını canım olmaz mı, birçok kaliteli alternatif var ben nudeyi tavsiye etmiyorum tabi senin bileceğin iş
Tabiki tavsiyeleriniz önemli. Dikkate alacağım bakayım bi. Umarım değer heyecanıma dediğiniz gibi
Yıkadıktan sonra ki hali dört gözle bekliyorum. aynı ürünü alacağım senin sonucuna göreSonunda fırsat buldum yaptım keratin sonrası sonuç bu bakalım yıkadıktan sonra ne ile karşılaşırım. Hatırlayacağınız üzere diğeri öncesiydi
2 gün bekleyip yıkayacağım ama aksilik dün yapıp uyudum. Sabah bi uyandım tük şehirde elektrik yok ancak akşama üzerinden geçebileceğimYıkadıktan sonra ki hali dört gözle bekliyorum. aynı ürünü alacağım senin sonucuna göre
2 gün bekleyip yıkayacağım ama aksilik dün yapıp uyudum. Sabah bi uyandım tük şehirde elektrik yok ancak akşama üzerinden geçebileceğim
Bu sac yıka cık kurut sacı mı? oyleyse super ya cok pahalı gelıyordu bu ıs bana ama aklım celındı sımdıKızlar üçüncü günün sonunda neticeye gelelim biraz tedirgindim bu kadarda beklemiyordum ilk seferde ama beni tatmin etti işte bekleyenler için netice. Hepinize çok teşekkür ederim fikir ve tavsiyeleriniz netice mutlu etti mağlum özellikle sevdabuzer sana çok teşekkür ederim sabırla ilgilendin benmle
Oooo mukemmel olmuş canım gule gule kullan sulfatsız şampuan aldın demı ne demek her zaman yardımcı olurumKızlar üçüncü günün sonunda neticeye gelelim biraz tedirgindim bu kadarda beklemiyordum ilk seferde ama beni tatmin etti işte bekleyenler için netice. Hepinize çok teşekkür ederim fikir ve tavsiyeleriniz netice mutlu etti mağlum özellikle sevdabuzer sana çok teşekkür ederim sabırla ilgilendin benmle
Sac rengın çbıle belırgın daha guzel duruyor canımSonunda fırsat buldum yaptım keratin sonrası sonuç bu bakalım yıkadıktan sonra ne ile karşılaşırım. Hatırlayacağınız üzere diğeri öncesiydi
Çoook teşekkür ederim sabırla her soruma cevap verdin en büyük katkı senin bu saçlarda evet şampuanı da aldım bende şimdilik memnunum zaten baya da büyük bi şişe aldım aralıklarla bi süre devam ederim gibi tabi o sırada saçıma da iyi bakmam lazım kılıçta saolsun iyiki açmış konuyu yoksa bilmem oturup yapar mıydım bu kadar ayrıntı vermese bunca yorum ve deneyim olmasaOooo mukemmel olmuş canım gule gule kullan sulfatsız şampuan aldın demı ne demek her zaman yardımcı olurum
Evet canım artık uzatma bakımlarına başla sampuan ney aldınÇoook teşekkür ederim sabırla her soruma cevap verdin en büyük katkı senin bu saçlarda evet şampuanı da aldım bende şimdilik memnunum zaten baya da büyük bi şişe aldım aralıklarla bi süre devam ederim gibi tabi o sırada saçıma da iyi bakmam lazım kılıçta saolsun iyiki açmış konuyu yoksa bilmem oturup yapar mıydım bu kadar ayrıntı vermese bunca yorum ve deneyim olmasa