Yok canım, keşke sürünce saç çıkartan bir şey olsa keratin. Bu saç azalması ile alakalı tahlil falan yaptırdın mı hormonlar falan ne diyor? Bence saçını düzleştirmek için bir ürün bakabilirsin elbette ama forumda sığır iliği kürünü de araştır ve dene derim.
Canım nereye baktın bilmiyorum ama benim aldığım sadece 3 şişe keratin olan bir kutu, öyle şampuan, yağ vs almadım ben ve hasarlı saçları 3 seans sonunda tamir ettiğini söylediği için ben 3 seans uyguladıktan sonra yorumlarım diye düşündüm.
Aynen, bu şekilde bence daha doğru bir tecrübe olur.
Maxi Bio Keratin'in Okyanusyaa en son gittigidiyor sitesinden aldı. Ancak orada bulabilirsin. Şİmdi davines ve artego keratin bakımı yapmaya yarıyor ama saçı düzleştirmiyor, bio maxi veya natura saçları düzleştirmeye yönelik ürünler. Senin isteğin bakım mı düzleştirme mi?
Natura eski natura olsa kesinlikle al derim ama ya bol kokulu bio maxi ya Alfaparf seçeneklerin var şu an
Kafa derine değmesinin pek zararı yok ama bir hafta kadar kepek sorunu yaşıyorsun...
Bence de bol nem ile kıvırcıkları eski formuna kavuşturmayı tercih ederdim ben olsam ama, madem düz kullanmayı seviyor o halde yapacak bir şey yok...
Sephoracığım, boya için kullanılan oksidanlar brezilya fönünü bozuyor canım. Sırf dip boya yaparsan sorun yok ama komple boyuyorsan bozulacaktır.
Marka pek farketmiyor canım...
Iıhhh olmuyor...
Boşuna zaman, emek ve para kaybı olur derim...
Bitkisel boyalar (esasında bitkisel değiller) renk tutturmakta sorun yaşanan boyalardan, tam rengi verdiğini hiç görmedim ben, yalnız değilsin.
Kına bozmaz ama bildiğim kadarı ile beyaz saç telleri kına ile kapanmadığından kızıl kalıyormuş. Ben denemedim başkasının yalancısıyım.
Aynı fikirdeyim.
Şu an bizde snein gibi arayıştayız. Formaldehid oranı düştükçe bir şekilde düzleştirme ve kalıcılık oranı azalıyor, arttıkça da koku, duman ve sağlık riski oranı artıyor. Şu an arananan en yakın ihtimal alfaparf lisse design keratin... 0 Formaldehid içeriyor. Şu sıra o üründen de beklentileri karşılayamadığına dair şikayetler var ama sen yinede araştır.
Bir bakalım neymiş.
Formaldehid değil Keratin oranı %12 diyor, bunda sorun yok ama formalin %5 epey yüksek...
Zaten hiç bir markada tek kullanımda dümdüz olmuyor saçlar dalgalı ise. Özellikle seninki gibi virgin bir saç ise önceden saç pullarının açılması gerekiyor. Ne sabır varmış sende 200 sayfa okumuşsun :)
Formaldehit oranı %5 olmasından mütevellit azıcık koku ve duman sorunu yaşatabilir ama marka bana tanıdık geliyor sanki. Acaba Loreal'in ürettiği markalardan biri mi ki? İstersen bir dene bio maxi de de sanırım aynı oran formaldehid var çünkü ama unutma ki ne kadar yüksek formaldehid o kadar zarar demek...