- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.701
Defrizan Krem bu, glatt türü ürünlerden biri.Merhaba arkadaslar
Bi urunu sormak istiyorum dün gordum başlık ta
Link aticam
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-dakikada-4-5-ay-kalici-duzluk-buldum.881470/
merhaba kızlar saçı arttıran ve kırıklarını onaran doğal keratin diye birşeyden bahsedilmiş( keratin yüklemesi de olabilir)bu nedir tam olarak acaba ? saçlarım çok ince telli,kırık ve seyrek çünkü
Hangi mesajdan bahsediyorsun ki acaba, bu başlıkta hem doğal keratin hem brezilya fönü hem keratin yükleme ürünlerinden bahsediyoruz çünkü...En son kullandıklarımı yazayım ona göre araştır en iyisi.
Kullandığım keratin yükleme ürünleri ;
Davines Miracle Magic Keratin Bakımı
Artego Dream Repair Keratin Bakımı
Doğal sıvı keratin;
Liquid keratin
Brezilya Fönü;
Bio Maxi (Okyanusyaa gönderdi)
Herhalukarda saçların yapı olarak seyrekse kafa derindeki kıl köklerinin sayısı diğer insanlara oranla daha azdır ve kıl kökü sayısı arttırılamayacağından saçların miktar olarak gürleşmesi tıbben mümkün değildir. Hacim olarak suni bir gürleşmeden bahsediyorsak Davines Keratin bakımı ve Liquid keratin saçı sarıp sarmaladığından saç tellerinin normalden daha kalın gözükmesini sağlıyor. Davines'te bu etki bende aşağı yukarı 3 hafta kadar sürüyor, Liquid Keratin ise saçtan akıp giden bir ürün olmadığından saçta kalıcı oluyor deniyor ama bir kaç uygulama sonrasında gerçekleşiyor bu vaad. Ben şu an deneme aşamasında olduğumdan ancak 3. seans uygulamayı yaptıktan sonra gerçek görüşlerimi paylaşabileceğim.
Not: Esasında gür olan saçların herhangi bir sebepten dolayı seyrekleştiyse lütfen bunu belirt çünkü çeşitli çözüm yollarımız var.
Luguid keratin neden 3 asamada oluyor kilicbaligi seti 4 lu halde satiliyor birde 2 li olarak degilmi dogru urune baktim insallah ama benim sorum ugrastirmiyormu boyle 3 kerede olmasi filan hemde bence masrafli olmazmiHangi mesajdan bahsediyorsun ki acaba, bu başlıkta hem doğal keratin hem brezilya fönü hem keratin yükleme ürünlerinden bahsediyoruz çünkü...En son kullandıklarımı yazayım ona göre araştır en iyisi.
Kullandığım keratin yükleme ürünleri ;
Davines Miracle Magic Keratin Bakımı
Artego Dream Repair Keratin Bakımı
Doğal sıvı keratin;
Liquid keratin
Brezilya Fönü;
Bio Maxi (Okyanusyaa gönderdi)
Herhalukarda saçların yapı olarak seyrekse kafa derindeki kıl köklerinin sayısı diğer insanlara oranla daha azdır ve kıl kökü sayısı arttırılamayacağından saçların miktar olarak gürleşmesi tıbben mümkün değildir. Hacim olarak suni bir gürleşmeden bahsediyorsak Davines Keratin bakımı ve Liquid keratin saçı sarıp sarmaladığından saç tellerinin normalden daha kalın gözükmesini sağlıyor. Davines'te bu etki bende aşağı yukarı 3 hafta kadar sürüyor, Liquid Keratin ise saçtan akıp giden bir ürün olmadığından saçta kalıcı oluyor deniyor ama bir kaç uygulama sonrasında gerçekleşiyor bu vaad. Ben şu an deneme aşamasında olduğumdan ancak 3. seans uygulamayı yaptıktan sonra gerçek görüşlerimi paylaşabileceğim.
Not: Esasında gür olan saçların herhangi bir sebepten dolayı seyrekleştiyse lütfen bunu belirt çünkü çeşitli çözüm yollarımız var.
Bir üstteki mesajında yazmış zaten, 3. seansı da yaptıktan sonra görüşlerimi yazarım diye.arkadaşlar selamlar birşey sormak istiyorum bu uygulamayı saf sıvı keratinle yapmak mümkün mü ya da deneyip memnun kalanoldu muKilicBaligi
Canım benim amacım düzleştirmek değil, eski sağlığına kavuşturmak. Ben keratin bakım yapıyorum. Brezilya fönünü hiç yaptırmadım, yaptıramam da çünkü aileden miras nereden baksam 16 yaşımdan beri beyazlarım var. Yani her ay boyatmak zorundayım. Brezilya fönünü bozar diye düşündüm boya, hiç bulaşmadım. Ben seniAma bu konu çok uzamış, çok fazla mesaj var, bilgilendirici olmak yerine kafa karıştırıcı olmuş bence. Keşke ürünlere, uygulamalara göre ayırsaydınız başlıkları. Okuyayım dedim ı ıh olmadı.
İki sene kadar önce iki kez brezilya fönü yaptırdım kuaförde. Markayı hatırlamıyorum ama kokusu rahatsız edici değildi, kuaförüm doğal olduğunu söylemişti. Memnundum oldukça ama kuaförüm son bir senedir kayıplarda. Başkasına da güvenemediğim için kendim yapayım diyorum. Saçımı da kendim kesicem yakında zaten.
Saçlarım kuru değil, ama her kıvırcık saç gibi nemsiz. Bu konuda yoğun çabalarım var ama pek işe yaramıyor. Kalın telli, sağlıklı, koyu renk boyalı (ah bu beyazlar), yanığı kırığı olmayan ama deli gibi kabaran bu yüzden sürekli fönlemek yada toplamak zorunda kaldığım üç kişinin kafasını kaplamaya yetecek saçlarım var. Derdim düzleştirmek anlayacağınız.
Natura keratin extra aklımda olan. En çok ona yakınım sanki. Ama düzleştirecek mi, ne kadar süre düz kalacak, bir de ben onu kesin kafa derime değdiririm ciddi zarar verir miyim kendime merak ediyorum.
kavun kokusu sen kullandın mı bunu? Bana bi el atıver...
Canım benim amacım düzleştirmek değil, eski sağlığına kavuşturmak. Ben keratin bakım yapıyorum. Brezilya fönünü hiç yaptırmadım, yaptıramam da çünkü aileden miras nereden baksam 16 yaşımdan beri beyazlarım var. Yani her ay boyatmak zorundayım. Brezilya fönünü bozar diye düşündüm boya, hiç bulaşmadım. Ben seniOKYANUSYAA ya devrediyorum, onun verdiği bilgiler daha doğru olacaktır.
Naçizane fikrim düzleştirme saçlarını, misal Davines'in kıvırcık saçlar için olan ürünleri var, onları bir denesen önce? Hem nem veriyor, hem kıvırcıklık formunu bozmuyor.
Ama hep düz kullanıyorum genelde, özellikle kış aylarında. Çünkü kurutunca bonus kafa oluyorum. Kurutmaz ve şekillendirici kullanırsam ancak insan içine çıkabilecek durumda oluyor benim saçlar.
Aynen benim de genetik beyazlar, lisedeyken bile vardı. Mecburiyetten kendi rengine boyuyorum. Bozar mı brezilya fönünü boya? Dediğin ürünleri de bi arastırayım. Uzun zaman deva curl kullandım ama onları da türkiyede bulamıyoruz malesef.
OKYANUSYAA sen el atıver bacım bana.
Okyanusyada cevap verecektir büyük ihtimalle ama oksidan olduğundan sanırım brezilya fönü sonrası ya da keratin bakım sonrası boya etkisini azalttı ben de benim deneyimim böyle oldu benim kullandığım markadandır belkide bilemiyorum onu
Okyanusyada cevap verecektir büyük ihtimalle ama oksidan olduğundan sanırım brezilya fönü sonrası ya da keratin bakım sonrası boya etkisini azalttı ben de benim deneyimim böyle oldu benim kullandığım markadandır belkide bilemiyorum onu
Bitkisel boyalar tuzluya gelmez diyorsan beyaz varsa ayda bir boyaman şart deneyebilirsin bizde öğrenmiş oluruzben normal market boyası kullanmıştım 75 tl filan bildiğim kadarıyla bitkiseller
Ben bitkisel boya denedim, 3-4 ay belki 1-2 ay daha fazla. Bendeki problem istediğimden daha da açık renge getirdi saçımı. Orta küllü kumral ile bilmem neyi karıştırdım (1 ton daha açığı orta küllünün) sonra sanki 10 lu 11 li renklere boyamışım gibi çok açık renk oldu saçım. Sanırım benim saçıma uymadı.Beyazlarım toplandıkları yer dolayısıyla çok sıkıntı yaratmıyorlar bana. Boyamasam da idare ederim aslında ama sırf denemek için keratin yaptıktan sonra bir bitkiselle boyayayım bari.
Ben bitkisel boya denedim, 3-4 ay belki 1-2 ay daha fazla. Bendeki problem istediğimden daha da açık renge getirdi saçımı. Orta küllü kumral ile bilmem neyi karıştırdım (1 ton daha açığı orta küllünün) sonra sanki 10 lu 11 li renklere boyamışım gibi çok açık renk oldu saçım. Sanırım benim saçıma uymadı.
Kına çoook daha derin bir konu. 1 kere beyazları kapatır mı? Kapattı diyelim saçın geri kalanıyla renk/ton farkı olur mu? Kınayı yapması kolay, kurtulması zor. Çok ciddi düşünmelisin bu kına işini, kına olan saçı kuaförler boyamıyor, kınadan kurtulana kadar beklemek zorunda kalırsın.Bitkisel boyada renk sıkıntısı her zaman oluyor. Genelde tonlar tutmuyor ya da akıyor falan. Ama sana demiştim ya sağlık problemlerimden dolayı kozmetik ürünlerden olabildiğince uzak duruyorum. O yüzden mecbur bitkisel boya yaptırıyorum. Saçlarım zaten koyu renk olduğu için çok sıkıntı olmuyor bende ha kestane olmuş ha koyu kestane
Dün kına geldi aklıma. O da bozar mi acaba?