Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

sevdabuzer merhaba tamam bende ertegoy markasını inceliyim en azından teşekkür ederim ve keratin yükleme derken bakım olarak galiba yanlış anlamadıysam nasıl oldu memnun musunuz
evet canım bakım amaçlı düzleştirmiyor yıptanmalara saçın yıpranmış kısımlarını onarmaya kabarmalara ıyı geliyor parıl parıl ve yumuşacık oluyor benım saçım yanıkken baya etkisi oluyordu şımdı yanık ve boya yok saçımda

benim sacımda kısa ve tiftik tifik bakım amaçlı keratin bakmak istedim ama herkesin fikrini almaya çalışıyorum ki sağolun cevap yazıyorsunuz lorielin pro keratin refile bakıyorum şimdi seçenekler o kadar fazla ki insan şaşırıyor hangisi olucağına

ben en son alfaparf kullandım ve memnunum sanırım 4. ayda filanım saçlarım hala düz..
sadece boyalı saçın rengini çok açıyor o gıcık bir durum.
ama doğal saça bir etkisi olmadı.

cok mersiii inşallah bende birini alıcam artık hele bi sacımı boyayım birkaç gün sonra bi iki hafta sonrada alırım artık keratin bakımını

Ben bunaldım izlerken, bir de yapmayı ya da bana yapılmasını düşünemiyorum. Üstelik bu kadının saçları az.

Çok güzel olmuş ellerine sağlık,
canım tek başına yapmak biraz zor olmadı mı
bide o 7. aşamadan 8 e geçerken 4 gün hiç yıkamıyor muyuz

valla harikasında kendi saçlarına nasıl yaptın zor bir uygulama cünkü fönlemesi falan

Çok güzel olmuş ellerine sağlık,
canım tek başına yapmak biraz zor olmadı mı
bide o 7. aşamadan 8 e geçerken 4 gün hiç yıkamıyor muyuz

Evet ilk başladığımız dönem kullandığımız ürünlerde 3-4 gün hiç yıkamadık ve takdir edersin ki artık 3. günün ortalarında saçlar epey bir yağlanıyordu. Tek zorluğu bu aslında bunun haricinde saçına fön çekebilen, düzleştirebilen herkes bence bu işlemi başarabilir.

valla harikasında kendi saçlarına nasıl yaptın zor bir uygulama cünkü fönlemesi falan

Saçlarım zaten düz olduğu için ben fönlemedim hiç sadece kuruttum ama daha sağlam olması açısından düzleştirici ile düşük ayarda üzerinden geçtiğim doğrudur.

Yıkanmıyor canım, fakat son sayfaları da gözden geçir, bu yazının yöntemin üzerinden çok zaman geçti

Canım, sen varken benim yokluğumu aramaz zaten kimse. Teşekkür ederim konuyu boş bırakmadığın için

Natura başlangıçta böyle değildi ve ben dahil hepimiz çok memnunduk, sonra ne oldu bilmiyorum. Sanırım daha önce Türkiye'ye gelen ürün zenci kıvırcığını düzleştirecek kadar güçlüydü ve sonradan Türkiye'de bu kadar yoğun kıvırcık sa.lı insan az bulunduğundan ürünün diğerçeşidi gelmeye başladı ve memnuniyet oranı düştü.Bu arada normal brezilya fönü yapılan saça 6 ay free plus me uygulaması yapılamıyor. Yapıldıüınd saçta sertleşme, koku gibi sorunlar yaşanıyor. Daha önce paylaşmıştım. Ürünün kullanma talimatında belirtilmiş olsa kimse bu sorunu yaşamayacaktı

Kilicbaligi merhaba burdamisiniz acaba size sac boyamla ilgili danismak isticem ama size mi mesaj yazsam buraya ki yazsam bilemedim musaitmisiniz

Foruma bu ara yoğunluktan ötürü çok az girebiliyorum haftaya aranıza döneceğim. Sen sorunu sor ben görünce yanıtlarım.

Haklisin canim.ama sikayet etmek istiyorum 'ya sülfat icermez diyipte sülfatı koymaları ben en iyisi keratindoseme sarilayim

Özelden yanıtlamıştım, bu şampuanın içindeki sülfat fönü bozan cinsten değil.

Önce saç komple boyanacaksa boyanmalı sonra brezilya fönü yapılmalı. Pigment kaybına karşı daha sonra cila yapılabilir ben böyle tavsiye ediyorum.

Sen bir dene bizi de bilgilendir. Eğer memnun kaldıysan deneriz biz de... Saç derin hassas ise o halde sana tavsiyem Pureology veya Davines Nourushing serisi olacak.

ben en son alfaparf kullandım ve memnunum sanırım 4. ayda filanım saçlarım hala düz..
sadece boyalı saçın rengini çok açıyor o gıcık bir durum.
ama doğal saça bir etkisi olmadı.

Evet renk açtığı ve saça yapay yolla eklenen pigmentleri tamamen sildiği bir gerçek.

Sayende ben de almıştım, bir de kullanabilseydim hiç fena olmayacaktı ama zamanım yok yahu

Lorealin o ürünü keratin içeriyor evet ama kalıcı şekilde değil. Artego veya Davines keratin bakımları uzun süre kalıcı oluyor saçta. Bir de Durucuğum, pro refil sülfat içeriyor eğer brezilya fönü yapacaksan uygun değil.

sağol kılıçbalığı teşekkürler cevabınız için ben saçımı boyadım matrix ile iyi oldu ama sizlere sorum bakım yapmak için zeytinyağı yada yağ karışımlarını yapınca saçın rengini akıtıyor o kötü oluyor sizinde oluyordur dikkatini çekti bu durum bilmiyorum hiç ve hala karar kılamadım düzleştirmek için hangi bakımı almaya (

Saçlarım boya olmadığı için ben böyle bir sorun yaşamadım ama evet saç bakım yağlarının saç rengini değiştirdiği doğru, sinameki ve turplu su kürleri de saç rengini değiştiriyor maalesef. Ne yazık ki zaten saça yapay olarak pigment yüklediğimiz için bu pigmentler yıkadıkça da akıyor ve tek çözümü ayda bir pigmentasyon yapmak. Bu yüzden diyorum, doğal saç renginize dokunmayın yapmak istiyorsanız uçlara ışıltı attırın diye. Bir kere boyanınca geri dönüşü olmuyor.Saç boyamak demek başa bela almak demek

Şimdiki aklım olsa asla boyatmazdım, genetik olan beyazlarım için de beyaz kapatıcı spreylerden, saç rimellerinden kullanırdım

Şimdiki aklım olsa asla boyatmazdım, genetik olan beyazlarım için de beyaz kapatıcı spreylerden, saç rimellerinden kullanırdım

merhaba kızlar saçı arttıran ve kırıklarını onaran doğal keratin diye birşeyden bahsedilmiş( keratin yüklemesi de olabilir)bu nedir tam olarak acaba ? saçlarım çok ince telli,kırık ve seyrek çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…