Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım o da en son gittigidiyorda vardı, hala var mı bilmiyorum yaklaşık 10 gün önce alıp denedim ben.
Hatayda satılıyor ve suriyeden geliyormuş ürün.
Yine de geçmiş sayfalara bak, alfaparf kullandık mesela memnun olanlar var ben de kullandım ama maxi bio tek geçiyorum
Ya da style var fakat onun da eski kalitesi kalmadığı söyleniyor. Ben kullandığımda iyiydi mesela, 2 yıl oluyor kullanalı
Dilersen acele etme biraz daha oku araştır fikir edin.
Boya konusuna gelince daha önce saçımı hiç boyamadım boyatmadım zil cahilim bu konuda :))) Form sahibi KilicBaligi müsait olunca okur yazdıklarını o da cvp verir zaten.
Araştırmaya gerilere gitmeye devam et saç bu şakaya gelmezz

teşekkür ederim önerini için ama benim saçım kısacık yani kut o tek başına 110 tl galiba ve bu set şeklinde de değil gördüğüm kadarıyla bana pahalıya patlar sanki üstüne saç boyam genelde kuaför boyama markaları oluyor onlarda 20 tl olduğu için iki tane alıcam karışım olsun yani anlıcağın bana pahalıya patlar şuan çalışmıyorum zaten
hani set halinde olsaydı keşke iyi olurdu

Natura dan önce 2 kez daha brezilya fonu yaptırmıştım kuaforde olduğu için marka hatırlamıyorum. Natura yi kiyaslayabilecegim tecrübelerim olduğu için özellikle belirtmek istedim. Benim saçlarım kuru Kıvırcık. Çok etkisi olmadı natura nin. Hele free plus me olan tam bir faciaydi benim için. Kokusundan uyuyamadim günlerce. En ufak bir düzeltme etkisi olmadı. İslakken güzel saç. Kurumaya başlayınca aynı tulerik kabarık görüntü. Duzlestirici etkisi olan yeni bir keratin arayisindayim açıkçası bende.

Evet yok gibi görünüyor netten arastiriyorumda sodyum laureth sülfat bunun olmamasi gerekiyor
Canm sulfatin baska bi adi yoksa yada bileseni yok gibi gorunuyor brezilya fonu sorasinda bu kullanilabilir sanrm bunda parabende yok... Pure keratin turkiyede satisina rastlamadim varsada bilemiyorum yabanci sitelerde var satisi acikcasi benn getirtmeyi dusunuyorum sampuaniyla keratin 100ml seklinde satiliyor tek sisede ml si daha yuksek keratinide var sadece... 100ml iki kullanimlik gider bana sorasi sampuani artk natur wayden yana kullanirim diye dusunuyorum

Kilicbaligi merhaba burdamisiniz acaba size sac boyamla ilgili danismak isticem ama size mi mesaj yazsam buraya ki yazsam bilemedim musaitmisiniz

sevdabuzer merhaba tamam bende ertegoy markasını inceliyim en azından teşekkür ederim ve keratin yükleme derken bakım olarak galiba yanlış anlamadıysam nasıl oldu memnun musunuz

Daha önceden nasıl yapıldı bilmiyorum ama ben keratin uygulaması sonrası saçımı bir güzel boyadım sonuç keratinin etkisi azaldı sertleşti filan saçım. Bence istediğin tonun bir ton koyusuna boyat sonra keratin uygulaması yap derim. D duru24

o kadar yoğun araştırıyım dedim keratin bakımını ama hiç memnun kalınmamış uygulamalardan yani çoğu markalardan ilk çıktiği dönem FIX NANO KERATİN BREZİLYA FÖNÜ MİNİ SET ten memnun kalınmış ama son dönem beyenilmemiş
Alfaparf Lisse Keratin Bakımı Seti ilk kötü yorumlar memnun yorumlar ama sonrası çoğu yine beyenilmemiş

zaten ne saçımı boyuyabildim nede keratin seti alabildim öylece kala kaldım.boya konusunda bana yardımcı olabilcek biri varmıdır aranızda kuaför mağduruyum yine
FarkliHatun

Aynen öyle canım, o numaranın sahibine ulaştım ben. Ve gittigidiyora koymuştu garanti olsun diye gittigidiyorun komisyonuna rağmen ordan aldım.
Ben memnunum gerisi sana kalmış elbette
Fiyatlari nasil bunun canim bide hangi sampuani kullaniyorsun memnunsun?

Bende brazilian pure keratin siparis verdim 100ml sampuan 100ml keratin deneyip gorucem 15 gune anca gelir denedikten sora paylasim yapicam... Simdi sampuanda kararsizim her sampuanida kullanamiyorum sac derim hasas bide brazilya fonu keratin derken iyce alternatifim azaldi

ben en son alfaparf kullandım ve memnunum sanırım 4. ayda filanım saçlarım hala düz..
sadece boyalı saçın rengini çok açıyor o gıcık bir durum.
ama doğal saça bir etkisi olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…