- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.661
çok teşşekkürler cvabınız için memnunsanız madem bende max bio keratin alıyım şimdi bide saç rengi ne nasıl yapıcağıma bir karar verirsem harika olucak diplerim uzadı eşimde boya artık saçını diyo(
bu çıkıyor hep doğru mu
Degilmi canim tuh ya.normalde sodium laureth sülfat bunda yazan sodyum laureth sülfat.gecen haftada keratin bakimi yapmistim boşami gitti şimdiCanım SLS demiş var sanki
Degilmi canim tuh ya.normalde sodium laureth sülfat bunda yazan sodyum laureth sülfat.gecen haftada keratin bakimi yapmistim boşami gitti şimdi
Canm sulfatin baska bi adi yoksa yada bileseni yok gibi gorunuyor brezilya fonu sorasinda bu kullanilabilir sanrm bunda parabende yok... Pure keratin turkiyede satisina rastlamadim varsada bilemiyorum yabanci sitelerde var satisi acikcasi benn getirtmeyi dusunuyorum sampuaniyla keratin 100ml seklinde satiliyor tek sisede ml si daha yuksek keratinide var sadece... 100ml iki kullanimlik gider bana sorasi sampuani artk natur wayden yana kullanirim diye dusunuyorumEvet yok gibi görünüyor netten arastiriyorumda sodyum laureth sülfat bunun olmamasi gerekiyor
Egerki bana sorduysan brn duzlestirnedim sadece keratin yükledim artegoylaSiz ne kullandiniz acaba duzlestirici keratin bakimi olarak
Kız geçen hafta yaptıysan taş çatlasa iki kez yıkamışsındır saçlarını ondan birşey olmaz korkma boşa gitmez
Fiyatlari nasil bunun canim bide hangi sampuani kullaniyorsun memnunsun?Aynen öyle canım, o numaranın sahibine ulaştım ben. Ve gittigidiyora koymuştu garanti olsun diye gittigidiyorun komisyonuna rağmen ordan aldım.
Ben memnunum gerisi sana kalmış elbette
o kadar yoğun araştırıyım dedim keratin bakımını ama hiç memnun kalınmamış uygulamalardan yani çoğu markalardan ilk çıktiği dönem FIX NANO KERATİN BREZİLYA FÖNÜ MİNİ SET ten memnun kalınmış ama son dönem beyenilmemiş
Alfaparf Lisse Keratin Bakımı Seti ilk kötü yorumlar memnun yorumlar ama sonrası çoğu yine beyenilmemiş
zaten ne saçımı boyuyabildim nede keratin seti alabildim öylece kala kaldım.boya konusunda bana yardımcı olabilcek biri varmıdır aranızda kuaför mağduruyum yine
FarkliHatun