Ama bu konu çok uzamış, çok fazla mesaj var, bilgilendirici olmak yerine kafa karıştırıcı olmuş bence. Keşke ürünlere, uygulamalara göre ayırsaydınız başlıkları. Okuyayım dedim ı ıh olmadı.
İki sene kadar önce iki kez brezilya fönü yaptırdım kuaförde. Markayı hatırlamıyorum ama kokusu rahatsız edici değildi, kuaförüm doğal olduğunu söylemişti. Memnundum oldukça ama kuaförüm son bir senedir kayıplarda. Başkasına da güvenemediğim için kendim yapayım diyorum. Saçımı da kendim kesicem yakında zaten.
Saçlarım kuru değil, ama her kıvırcık saç gibi nemsiz. Bu konuda yoğun çabalarım var ama pek işe yaramıyor. Kalın telli, sağlıklı, koyu renk boyalı (ah bu beyazlar), yanığı kırığı olmayan ama deli gibi kabaran bu yüzden sürekli fönlemek yada toplamak zorunda kaldığım üç kişinin kafasını kaplamaya yetecek saçlarım var. Derdim düzleştirmek anlayacağınız.
Natura keratin extra aklımda olan. En çok ona yakınım sanki. Ama düzleştirecek mi, ne kadar süre düz kalacak, bir de ben onu kesin kafa derime değdiririm ciddi zarar verir miyim kendime merak ediyorum.
kavun kokusu sen kullandın mı bunu? Bana bi el atıver...