Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bende birara pirinç suyuna takmıştım ama denemedim hiç :)) burnumun üzerinde hiç geçmeyen lekelerim var deli oluyorum, kışın solan yazın açan :))
krem kullandım pahalı da ama ıhh işe yaramıyor. Kökten çözüm yolları arıyorum kazıyacak söküp atacak, bakalım :KK66:
Gül suyu cildini kurutmuyor mu :KK43:

Geçmemesi çil olmasından ötürü olabilir mi dersin :KK48: ne var yani, çiller sevimlidir, bende de var, bırak kalsınlar...

KilicBaligi KilicBaligi OKYANUSYAA OKYANUSYAA
Ben gratisten aldığım fısfıslı şişelere gül suyu içine de bir yemek kaşığı pirinç koydum içinde duruyor halen öyle kullanıyorum sabah akşam siliyorum. Tarifi tv de pervin budaktı sanırım o vermişti. O ıhlamur ve pirinç ile tonik yapmıştı ve pirinç nişastasını verdikten sonra pirinci atıyordu ben olduğu gibi kullanıyorum :KK70:
Cildimi kurutmadı çünkü müthiş yağlı cildim var sivilce için hap tedavisi yaptım ama halen yağlı siyah noktalar halen var mesela. Yağı azaldı ama bu da kuru cilt yapmasa iyi olur demek su ile yapın ya da ıhlamur ile yapın.
Ben az daha güneş gitsin soydurma yaptıracam tretin kremle yıllar önce soydurma yapmıştık ben onu kendi kafamdan yazın bir hafta yapınca tüm sivilceler leke kaldı yazın güneşi ile öncesinde mis gibi cildim vardı :KK43:

Güneşin dik açı ile geldiği mevsimlerde bu yüzden hiç bir şekilde soyma işlemi yapmamak gerekiyor. İdeal mevsim Kasım-Nisan arası ve kış olmasına rağmen güneş koruyucu zorunlu... Bu arada gül suyu cildi kurutuyor dediğin gibi o yüzden dikkatli olamak gerek.

Bugün saçımı ikinci kez yıkadım dümdüz ipeksi yumuşaklık gitti uçlar kabarık duruyor üstler güzel. Ben bir süre sonra yeniden düzleştirici geçmeden yaparım gibi. Düzleştiriciden uzak durma sebebim kırıklar çıkmaya başladı saçımda ve aşırı dökülme var kepek sorunum bitti dökülme sorunum geldi yani. Lastikleşme bir tık daha azaldı ama daha çok yol var gibi. Tamamen geçmedi halen inatla her seferinde bir tık gidiyor... Bu işlemden sonra saçımda eski yumuşluktan örnekler görmeye başladım bu arada. Yani keratin işe yarıyor mu evet ama %100 çalışmıyor maalesef.

Sabretmek lazım, öyle bir anda düzelmiyorlar işte ama bir tık bir tık derken bir bakmışsın ki düzelivermiş...

Dökülme sorunu yanık kısımlardan koparak dökülme mi yoksa kökten mi dökülüyorlar?

Bu arada denediğim bir kaç yeni ürün var...

1- Gratis'te satılan Himalaya diye bir marka var bu markanın diş macununu, neem özlü yüz yıkama jelini ve cilt için üretilen pomadını test ettim onayladım. Bu yüzden bu gün firmanın şampuan da ürettiğini görünce kepek için olan serisinden aldım.Bu markanın şampuanları brezilya fönü ile uygundur bilginiz olsun, fiyatı da 9.90 gibi bir şeydi... Şampuanı henüz denemedim zira biliyorsunuz ben Pureology'den çok memnunum ama bir süre denemek maksatlı kullanabilirim gibi... Yüz yıkama jeli cildi germeden temizliyor bu hoşuma gitti, diş macunu ise bence yeterli temizliği sağlıyor.

2- Şu Liquid keratin ile saçlarımı kurtarma peşinde olduğumu biliyorsunuz. Keratini sadece bir kere kullanabildim o yüzden henüz bir gelişme yok yanıklar konusunda ama... Keratinle beraber gelen maskeyi ikinci defa kullandım. İçerik olarak gerçekten doğal olduğu için kafa derime sürmekte sakınca görmedim veeeeeee benim iki aydır sinir stressden dolayı dermatit olup kaşım kaşım kaşınan kafam artık kaşınmıyor, maske müthiş bir rahatlama sağladı :KK76: Bir süre daha kullanıp haberdar edeceğim...

kalmasınnnnn iyak :KK43:( KilicBaligi KilicBaligi hayır ne fondoten ne pudra alışkanlığım da yok ki kapatayım. BB almak istedim alışı değilsin kullanma dedin :KK70: Krem bile sürünce boğuluyorum sanki cildim havasız kalıyor :)))
son 1 yıldır makyaj yapmaya başladım sen ne diyorsun :KK70::KK70::KK70:

Bu arazi görevleri şantiye işleri insanı erkeğe çeviriyor :KK70: haahahaha

KilicBaligi KilicBaligi Kökten dökülme canım sinameki kürü dökülme yapabilir yazmışlar bazı yerlerde acaba ondan mı diye düşündüm
Gül suyu cildi kurutması benim lehime oluyor çünkü aşırı yağlı cildim var ama cidden kuru cilde tavsiye etmem ayrıca ben sabah akşam cilt tipime uygun nemlemdirici krem uygulayan biriyim o yüzden gene nem dengesini koruduğum için işe yaradı ben de kuru ciltliler ıhlamurla ya da normal su ile denesin bence de.
OKYANUSYAA OKYANUSYAA solante nin pigmenta kremini denedin mi kullananlar çok memnun

Kizlar aranizda pure keratini deneyen duyan bilen varmi ? Yurt disinda cok tercih ediliyor yabanci videolarda kullandiklarini goruyorum :KK8:

Geçmemesi çil olmasından ötürü olabilir mi dersin :KK48: ne var yani, çiller sevimlidir, bende de var, bırak kalsınlar...

Güneşin dik açı ile geldiği mevsimlerde bu yüzden hiç bir şekilde soyma işlemi yapmamak gerekiyor. İdeal mevsim Kasım-Nisan arası ve kış olmasına rağmen güneş koruyucu zorunlu... Bu arada gül suyu cildi kurutuyor dediğin gibi o yüzden dikkatli olamak gerek.

Sabretmek lazım, öyle bir anda düzelmiyorlar işte ama bir tık bir tık derken bir bakmışsın ki düzelivermiş...

Dökülme sorunu yanık kısımlardan koparak dökülme mi yoksa kökten mi dökülüyorlar?

Bu arada denediğim bir kaç yeni ürün var...

1- Gratis'te satılan Himalaya diye bir marka var bu markanın diş macununu, neem özlü yüz yıkama jelini ve cilt için üretilen pomadını test ettim onayladım. Bu yüzden bu gün firmanın şampuan da ürettiğini görünce kepek için olan serisinden aldım.Bu markanın şampuanları brezilya fönü ile uygundur bilginiz olsun, fiyatı da 9.90 gibi bir şeydi... Şampuanı henüz denemedim zira biliyorsunuz ben Pureology'den çok memnunum ama bir süre denemek maksatlı kullanabilirim gibi... Yüz yıkama jeli cildi germeden temizliyor bu hoşuma gitti, diş macunu ise bence yeterli temizliği sağlıyor.

2- Şu Liquid keratin ile saçlarımı kurtarma peşinde olduğumu biliyorsunuz. Keratini sadece bir kere kullanabildim o yüzden henüz bir gelişme yok yanıklar konusunda ama... Keratinle beraber gelen maskeyi ikinci defa kullandım. İçerik olarak gerçekten doğal olduğu için kafa derime sürmekte sakınca görmedim veeeeeee benim iki aydır sinir stressden dolayı dermatit olup kaşım kaşım kaşınan kafam artık kaşınmıyor, maske müthiş bir rahatlama sağladı :KK76: Bir süre daha kullanıp haberdar edeceğim...

şu dermatit için vichy'nin benim dediğim şampuanı ( tabii sülfatsız olan:KK48::KK48: ) kesinlikle işe yarıyor. kabuklarını kaldırıp rahatlatıyor miss gibii

Bugün aklıma geldi, bir arkadaşım vardı. Çok güzel saçları vardı :nazar:
Sıkıldıkça da rengini değiştirirdi. Neyse, bir gün sen de ister misin diyerek ek kremi gösterdim, aldı içindekileri okudu; sonra da saçına sürdü :KK70:
Saçına muhakkak el kremi sürermiş :KK70: Ama o an evde olmadığı için azıcık sürmüştü. Böyle de bir anımı yazayım dedim.

KilicBaligi KilicBaligi Kökten dökülme canım sinameki kürü dökülme yapabilir yazmışlar bazı yerlerde acaba ondan mı diye düşündüm
Gül suyu cildi kurutması benim lehime oluyor çünkü aşırı yağlı cildim var ama cidden kuru cilde tavsiye etmem ayrıca ben sabah akşam cilt tipime uygun nemlemdirici krem uygulayan biriyim o yüzden gene nem dengesini koruduğum için işe yaradı ben de kuru ciltliler ıhlamurla ya da normal su ile denesin bence de.
OKYANUSYAA OKYANUSYAA solante nin pigmenta kremini denedin mi kullananlar çok memnun

Denedim canım yarıda kaldı kullanmaktan vazgeçtim bembeyaz ruh gibi yapıyor tortu bırakıyor ve yüzümü geriyordu. Daha sonra Clinique Even Better Dark Spot Defense SPF 45 kullandım küçük olmasına rağmen 1 yıl yetti hala da var dibinde. Şimdi elimde hamilton var en çok onu beğeniyorum. Koruduğuna da şahidim ve cildimi germiyor :KK66:

Kizlar kardeşim sülfatsız diye bir sampuan almis benim icin aciklamada sülfatsiz formul diyor ama iceriginde var. Bir bskarmisiniz P_20151203_144311_NT_1.jpg

Bir ara türk bur bloggerde bunu görmüştüm adı pure keratin ama ambalaji boyle degildi
Canim bunun sac bakim icin cok serisi var buyuk olan ambalaji daha var osadece keratin parlak ambalajli ayni markanin onuda gordum sanirim... Bu 100ml olani sampuanlarida var biri keratin biri sampuan resimdeki

Bu arada benimde eski sampuanimin icinde sulfat yok gorunuyor belki kullananlariniz bilir otaci natur way sarimsakli tam emin deilim ama sulfat olarak bi madde yazmiyor kizlar?

Bu arada benimde eski sampuanimin icinde sulfat yok gorunuyor belki kullananlariniz bilir otaci natur way sarimsakli tam emin deilim ama sulfat olarak bi madde yazmiyor kizlar?
Evet yok gibi görünüyor netten arastiriyorumda sodyum laureth sülfat bunun olmamasi gerekiyor

kızlar merhaba bende keratin bakımı yapmak istiyorum ama sacımıda boyamam lazım öncemi sonra mı yapmalıyım acaba
boyamadan sonra yapsam saçın rengini açtığını duydum sanki yanlış hatırlamıyorsam

bu arada geçmiş yazılarınızı tam takip edemedim bende keratin bakımı yapmak istiyorum ama önerdiğiniz memnun olduğunuz marka nedir acaba,şimdi cevap yazabilirseniz çok sevinirim şimdi saç boyamı ve keratin bakımını almak için çıkıcam

Natura Keratin Bakımı Free Plus Me Deneme Seti

Natura Brezilya Fönü Deneme Seti

hangisini almalıyım hangisi iyidir yada farklı marka öneriniz olurmu

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende keratin bakımı yapmak istiyorum ama sacımıda boyamam lazım öncemi sonra mı yapmalıyım acaba
boyamadan sonra yapsam saçın rengini açtığını duydum sanki yanlış hatırlamıyorsam

bu arada geçmiş yazılarınızı tam takip edemedim bende keratin bakımı yapmak istiyorum ama önerdiğiniz memnun olduğunuz marka nedir acaba,şimdi cevap yazabilirseniz çok sevinirim şimdi saç boyamı ve keratin bakımını almak için çıkıcam

Natura Keratin Bakımı Free Plus Me Deneme Seti

Natura Brezilya Fönü Deneme Seti

hangisini almalıyım hangisi iyidir yada farklı marka öneriniz olurmu

Biz naturadan soğuduk çünkü bozdu kendini maalesef :KK43:
Ben mesela şuan maxi bio keratin kullanıyorum ve hiçbir üründen bu denli memnun kalmadım :)) saçlarım parlıyor ve düz yahuu.
Onun dışında evet ilaç saç rengini açabiliyor, yanlış hatırlamıyorsam önce brezilya fönünü yapım sonra boyaya geçiliyor hem boyanın da kalitesi yani rengi bozulmasın diye. Yine de sen azcık gerilere git ve emin ol canım sırası konusunda :KK66:

çok teşşekkürler cvabınız için memnunsanız madem bende max bio keratin alıyım şimdi bide saç rengi ne nasıl yapıcağıma bir karar verirsem harika olucak diplerim uzadı eşimde boya artık saçını diyo :KK43:(

siteye yazdiğimda fazla bilgi yok hangi siteden aldınız sadece bir şişe cıkıyor

X