- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.461
Aynen öyle... sevdabuzer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuğçe şu son 20 sayfaya bir göz at gözünü seveyim. Yani Davines'in zaten kuaförlerde keratin bakımı yapmak için kullanılan bir ürün olduğunu bilmeyen yok. Evde yapmak istiyorum dediğin için setin fiyatını verdim. Kuaför salonunda da bu bakımı yaptırabilirsin.
İstanbulda hangi kuaforde yaptirabilirim peki bu davinesin keratin bakimini bilgin var mı
Kılıcım ben kartımdaki birikmiş bonusları da kullanarak 530 tlye aldım. En ucuz yerde 600 civarı, bir yerde 720 tl idi, ama ilk alışverişte %10 indirim vardı.Davines Keratin bakımı şu anki en iyi bakım, set olarak 600 liraya falan bulursun sanırım. kavun kokusu sen set olarak kaça aldın canım?
Kuzum bende maskeyi araştırırken n11de bu tarz birseye denk geldimde ayyyy keratin deme heyecanlaniyorum kuzum senin sacin cokmu kötü oldu ya yok sen halledersin benimkisi kadar degildir demi üzüldüm yaSevdam, bir ürün buldum şimdi keratin ampullerini araştırırken. Likit Hydrolize keratin içeren ampuller üreten bir firma var. Yıpranmış saçları zahmetsizce tedavi edebileceği yazıyor tanıtım kısmında. Ben şimdi bu firmaya bir mail atıyorum, eğer geri dönüş sağlarlarsa sanırım şu anki yıpranık saçlarım için mükemmel bir denek olabilirim ne dersin? sevdabuzer
Dande nin spreyide çok çok guzel bakım yapıp yumuşatip parlatiyor chi pahali sanırımKılıcım ben kartımdaki birikmiş bonusları da kullanarak 530 tlye aldım. En ucuz yerde 600 civarı, bir yerde 720 tl idi, ama ilk alışverişte %10 indirim vardı.
Bu arada bana banyo sonrası da bir şey sürmemi söylemiştin ya, ay onu da sürüyorum ben. İsmi CHI keratin mist. Onun da dana boyunu almıştım Isıya karşı koruyuculuğu da var. Ürünü araştır istersen, belki hoşuna gider (bir çok farklı ürünü var)
Canım ben Davines'in Pazarlama müdürü olmadığımdan İstanbul'da hangi salonlara bu ürünü verdiklerini bilemiyorum. Bir zahmet firmanın sayfasına girer basit bir mail atarsan sana yardım ederler...
Kılıcım ben kartımdaki birikmiş bonusları da kullanarak 530 tlye aldım. En ucuz yerde 600 civarı, bir yerde 720 tl idi, ama ilk alışverişte %10 indirim vardı.
Bu arada bana banyo sonrası da bir şey sürmemi söylemiştin ya, ay onu da sürüyorum ben. İsmi CHI keratin mist. Onun da dana boyunu almıştım Isıya karşı koruyuculuğu da var. Ürünü araştır istersen, belki hoşuna gider (bir çok farklı ürünü var)
Bir de onu alırsam eşim ne yapar bilemiyorum hiç Geçen gün kendi ürünlerini dizmiş, Dalin şampuan. Sonra da benimkileri dizmiş, pide kuyruğu gibi seninkiler maşallah diyor Serum olarak zaren Urban mıydı neydi bir de o var. Bulurum sürecek bir şey, çok teşekkürler ilgine.Eh işte doğru tahmin etmişim fiyatı...
Hemen bakıyorum canım, şimdi olmasa bile elimdekiler bitince denerim neden olmasın.
Birde ek olarak bence bir serum sür saç uçlarına, Nashi Argan yağının 30 ml boyu şu an sachane 'de indirimde 30 kusur bir şey. Başarılı ürün tavsiye ederim.
CHI evet, pahalı bir marka, ama her ürünü değil sanırım. Alacağım zaman çok araştırdım, hatta youtube videoları da var. Memnun olmayan, olumsuz yorum yapan hiç görmedim.Dande nin spreyide çok çok guzel bakım yapıp yumuşatip parlatiyor chi pahali sanırım
Ne güzel o zaman guzel gunlerde kullan kac ml ve fiyati ne kadar deneme amacli alabilirim belkimCHI evet, pahalı bir marka, ama her ürünü değil sanırım. Alacağım zaman çok araştırdım, hatta youtube videoları da var. Memnun olmayan, olumsuz yorum yapan hiç görmedim.
Bu fiyat elbette daha uygun oluyor. Ama tarihi önemli, site güvenilir mi, ürün ebatı ne kadar vs vs.Arkadaşlar davinesi alisveris yaptığım bir siteden fiyatlarına baktim keratin serumu 199 sampuani 104 sac kremi 159tl ortalama 465 tlye denk geliyor toptan satis yapan bir site oldugu için fiyatlari uygun ben dande spreylerimi ordan alıyordum o yuzden biliyorum
Bendede oyle eşim syoss benimki ufffff fitatlarini hesapliyamiyorum bile nashi argan yagini oneririm gercekten hatta ben sampuanini ve maskesinide aldim deneme boylariniBir de onu alırsam eşim ne yapar bilemiyorum hiç Geçen gün kendi ürünlerini dizmiş, Dalin şampuan. Sonra da benimkileri dizmiş, pide kuyruğu gibi seninkiler maşallah diyor Serum olarak zaren Urban mıydı neydi bir de o var. Bulurum sürecek bir şey, çok teşekkürler ilgine.
Kuzum bende maskeyi araştırırken n11de bu tarz birseye denk geldimde ayyyy keratin deme heyecanlaniyorum kuzum senin sacin cokmu kötü oldu ya yok sen halledersin benimkisi kadar degildir demi üzüldüm ya
Dande nin spreyide çok çok guzel bakım yapıp yumuşatip parlatiyor chi pahali sanırım
Canım, benim konustuğum kuafor aynen şöyle dedi ; sacina yeteri kadar hazirlayip surucez sacinda 3 gun durucak sonra özel sampuaniyla yikayacaksin dedi.
Maşa falan kullanmicak misin dedim. Keratin bakiminda maşa falan yok sadece sürüyoruz yikiyosun 3 gün sonra dedi.
Bu doğru mu ? Cunku ben keratin bakimi yapilirkende maşa kullaniliyo diye biliyorum
Yazın almıştım tam fiyat hatırlamıyorum. Zaten ben ararken bir kozmo bilmem ne diye bir sitede bir de adı vanilya diye başlayan sitede olmuştum. Vanilya olandan şampuan, krem ve bu keratin misti aldım. 400 küsur tuttu ama 500e yakın mıydı hatırlamıyorum. Bir de ben en büyük boyunu almıştım, hiç gerek yok. Zaten fıs fıs saça sıkılıyor, uzaktan da sıkıncı geniş alana yayılıyor.Ne güzel o zaman guzel gunlerde kullan kac ml ve fiyati ne kadar deneme amacli alabilirim belkim
Tarihini bilmiyorum valla ben artego kullanıyorum çünkü 1000 ml hepsi siteyle iletişime geçip sorarim istersenizBu fiyat elbette daha uygun oluyor. Ama tarihi önemli, site güvenilir mi, ürün ebatı ne kadar vs vs.
Yeni aldım ya, şu an bir işime yaramaz, ama çok teşekkür ederim. Bittiği zaman (ki benimki çok erken bitecek çünkü çok sık yapacağım), o zaman rahatsız ederim sizi.Tarihini bilmiyorum valla ben artego kullanıyorum çünkü 1000 ml hepsi siteyle iletişime geçip sorarim isterseniz