- 4 Şubat 2011
- 284
- 4
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Kolay şekil alan bir saça sahip olmana rağmen üstelik saçların ince telliyse saçlarının bozulmaya başlamasının sebebi ya kullanılan üründen yayapılan işlemin hatalı olmasından yada farkında olmadan kullandığın bir üründen kaynaklanıyordur canım, örnek mavi suyun bu işlemi bozacağı aklımıza gelmezdiUygulanan keratin treatment saçından çözünmeye başlamış bile...Eğer kıvırcık veya kalın telli saçlara sahip olsaydın tek uygulamada düzleşmemesi normal derdim ama böyle bir sorunun yok...Elin yatkınsa kurallara uymak kaydı ile kendin uygulama yapabilirsin...
şanslıyım ki el becerilerim yeterince iyidir. öyleyse benim yapmam gereken keratini kendim alıp evde uygulamak. inşallah bu sefer yine bozulmaz..
bir de şu var; keratin bakım deniliyor ama ben nedense az da olsa bakım yapmasının yanında bi zararı da olabileceğini düşünüyorum. okuduğuma göre senin ayda 3-4 kere yapmışlığın var keratin bakımını. yani bu sıklıkta yapsan dahi, saçlarında eskiye oranla bi incelme veya kırılma olmadı mı ?
Ne incelmesi tatlım, kedi tüyü gibi incelmiş saçlarım 3 katı kalınlığa ulaştı
Ne incelmesi tatlım, kedi tüyü gibi incelmiş saçlarım 3 katı kalınlığa ulaştı
neeeeeeeyyy?
ay çok teşekkür ediyorum canım sana yardımından dolayı. çok heveslendim şimdi
haftaya alayım o halde ben bi şişe =)
ayrıcana da kadife gibi olmuştu
elledim ben
saçını yani
Umarım yakmam... uygulama sırasınsa yapmam gereken özel birşey var mı bu anlamda? preslerken dikkat etmem gerekiyo dmi?
Hayır açık kumral boyarsan kızıl tonu olur canım...Bir daha söyletmeeeeeee bu 3. yazışımBu rengi tek boya ile yapamazsın, sürersin kumralı turuncu turuncu dolaşırsın kuzu
özellikle sormuştum saç yapın nasıl diye, senin anlattığın kadarıyla saçlarımız aynı malesefben kendim yapmadım ama çok müdahale ettim. sende yaparken dikkat et. bikere kullanacağın ısı bence 200 dereceyi asla geçmemeli ve saçlarının uçalarını özellikle fazla presleme, üstelerinden 5 kez geçiyorsan uçlarından 2 kez geç mesela. ben öyle yaptırdım zaten uçlar diplere göre iyice incelmiş kırık,yanık vs. okadar ısıyı verip saçı yakmanın bir manası yok. bu konuda kılıçbalığı sana daha doğru yanıt verecektir. inş güzel olur cnm saçların
xxxxx keratinden mi bahsediyon canım?Kizlar ben bu kristaline markasini hicbiyerde bulamadim,satisini yapan biyeri bilen varsa bana ozelden linkini atarsa cok sevinirim. Bir arkadasim icin istiyorum
kılıçbalığım mutluluğum yarım kaldıbugün daha 1 hafta oldu yaptıralı biliyosun ama ikinci yıkamamda tararken çok zorlandım ve kuruttuktan sonra daha önce çok ince ve tüy gibi olan saç uçlarım yine öyle oldu gibi ve arka kısmında bazı yerlerde sizin tabirinizle tülerme olduuu sen sormadan hemen söliyim özel şampuanı dışında farklı hiç birşey sürmedim saçıma.ilk yıkamamdan sonra ellerim saçlarımın arasında kayıp gidiyodu ikinci ve üçüncü yıkamalarım sonucu parmaklarım azda olsa bikaç telde takılıyo çıt çıt kopuyo.neden böyle oldukiii pazarteside dönüorum marmarise.hala izmirdeyken gidip yapışsammıki boğazlarına
özellikle sormuştum saç yapın nasıl diye, senin anlattığın kadarıyla saçlarımız aynı malesefben kendim yapmadım ama çok müdahale ettim. sende yaparken dikkat et. bikere kullanacağın ısı bence 200 dereceyi asla geçmemeli ve saçlarının uçalarını özellikle fazla presleme, üstelerinden 5 kez geçiyorsan uçlarından 2 kez geç mesela. ben öyle yaptırdım zaten uçlar diplere göre iyice incelmiş kırık,yanık vs. okadar ısıyı verip saçı yakmanın bir manası yok. bu konuda kılıçbalığı sana daha doğru yanıt verecektir. inş güzel olur cnm saçların
Canım, vakit bulduğumda sana uygun boya bakacağım, şu anda ezbere bir şey söylemeyeyim...Daha zaman var sanırım dip boya için değil mi? Önce uçları halleder azıcık renk açar, sonra dipboyanı yaparız...datlum kılıçbalığım peki ben bu rengii hangi boyalarla nasıl elde edicemmmm :78: kuaföre gitsem kopkoyu boyayıp bir iki yıkamada açılır diyolar açılmıyoda sonra iş yine bana düşüyo
Canım gidip boğazına yapışmakta serbestsin, bakalım belki ikinci defa uygulama yapar...İkna etmeye bak eğer yapmazsa kötü reklam yapacağını söyle...
gittim az önce. gel bi yıkayalım dedi yıkadı kuruttu yumuşacık pırıl pırıl.sorun bendeymiş saç kremi kullanmam gerekiyormuş.ogün sölemeyi unutmuş.oysa ben herhangi bir saçkremide keratine zarar verir diye düşünmüştüm.ama herhangi bir saç kremi kullanabiliceğimi ve sadece uçlarına sürmem gerektiğini söledi.ayrıca şampuandan şikayetçi olduğumu köpürmediğini ve bana saçım temizlenmiomuş hissi verdiğini söledim.çok fazla köpürmez zaten dedi.şampuan yarıya indi bile bi haftada köpürmüo saçım temizlenmio diye avuç avuç kullandım
Evet siz onu kullandiniz dimi? Ben bulamadim
Maşşallah başlıktada herkes herkesin ne kullandığını biliyorBen onu kullanmadım, kullanan alan biri varsa yardımcı olur herhalde...
yuh bana ozaman, ben o fotolardan onu alıp kullandığını, herkesinde onu kullandığını sanmıştımozaman kızcağıza söyliymde bulursada almasın, yanlış yönlendirmiş olurum