.......
Bunun forum yöneticiliği yapmak ile hiç bir alakası yok, bunun benim başlığımla ve konunun ciddiyeti ile alakası var...Yazdığın mesajda ilk satır googla'a yazıldığında zaten marka çıkıyor, bu reklam değil mi şimdi? Farkında olmadan yaptığını biliyorum aksi halde tepkim çok farklı olurdu ancak;
İster gizli, ister açıktan burada biz bu şekilde paylaşım yapmıyoruz, buna uymayacaksanda altında saygı aramam.Henüz bu konuya yeni dahil oldun, henüz bu foruma yeni dahil oldun, daha düne kadar bu işlemin bir saç terapisi olduğunu bile bilmiyordun, bunu burada öğrendin...Madem bunları yazıyoruz sana açık açık şunuda yazayım madem, ben bu işlemi yapmaya karar verdiğimde görüşüp içerik aldığım, daha sonra analiz ettiğim ürünlerden biri bu firmaya ait ve ben kullanmayı tercih etmedim..Sebeplerini buradan açıklamak bu sefer firmayı kötülemek olur ancak bilin ki sağlam sebeplerim var... Sen şimdi bu mesajı yazdın, insanlar vakit kaybetmesin, paraları boşa gitmesin diyorsunda, bu ürünü hiç kullanmadan içeriğinde ne var bilmeden nasıl burada paylaşabiliyorsun? İçeriğini sorun sorun diyorum herkese, gerekirse mail atın diyorum,yapabilen analiz ettirsin diyorum bunu sence laf olsun diye mi yapıyorum? İş vakitten tasarrufsa bende bilirdim kullandığım ürünü yazmayı değil mi? Neden yazmadığım hakkında fikrin var mı? Neden başka başlıklarda selective protek vs gibi ürünleri rahat rahat paylaşabiliyorumda iş keratine gelince bunu yapmıyorum? Güvenilirlik ve kalite haricindeki bir sebebide bu ürünlerin tek bir dağıtıcıdan çıkması ve burada telaffuz ettiğimiz markadan satın alabilmek için o tek dağıtıcıya ulaşılması gerektiği, bizim burada kullandığımız tek kelime ile bu adamların haksız kazanc sağlayacağı olmasın...Reklam yapılacaksa, eğer reklamdan para kazanacaklarsa bu foruma reklam verirler olur biter...
Ayrıca 70 sayfa okumadan demişsin, o 70 sayfayı okumadan verdiğimiz bilgileri, uyarıları kendine minder yapacak olan varsa bu uygulamayı hiç yapmasın bence, saçlarını yakacağı kesin:)
Hiç olmadı ve hiç yakışmadı...Konuyu daha fazla uzatmıyorum, luzumsuz bir şekilde gerginliğe gerek yok, henüz çok yeni bir üyesin seni forumdan soğutmak yerine kazanmak gerek...
Sayın Moderatörüm bu mesajların benimkiler dahil hepsinin editlenmesini rica ediyorum...Şimdi durduk yere firmaya kin kusmanın anlamı yok :)