Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

tamam cnm tekrar teşekkürler, vao resimlerden ben markanın o olduğunu düşünmüştüm, marka adı ve link vermdiğini ve haklı sebeplerini çok ii biliyorum. peki birşey soracağım, satan yerlerden içerik istesem, ve sana yazsam doğru yad uygun bir ürün olup olmadığı hakkında bana bilgi verebilirmisin? formaldehit dışında (tabi onunda oranı önemli) zararlı başka kimyasallarda olabilir belki, benim bu konularda pek bilgim yok. arkadaşıma alıp deneyecektik.

Tabii ki bilgi verebilirim...

canım sevgili kılıçbalığının da belirttiği gibi o 'K' keratinin 'K'sı markanın değil.. bende o marka almadım..henüz özelden mesaj atamıorum yoksa yazardım sana..

sevgili kılıçbalığı bende hayatım boyunca hep saç kremi kullanmışımdır.kullanmayınca saçlarımı tarayamıyorum bile.. uygulamadan sonra herhangi bir saç kremi de kullanabilirim demi?

sevgili kılıçbalığı bende hayatım boyunca hep saç kremi kullanmışımdır.kullanmayınca saçlarımı tarayamıyorum bile.. uygulamadan sonra herhangi bir saç kremi de kullanabilirim demi?

Saç kremlerinin ve saç maskelerinin içerik kısmına bakın, eğer zararlı madde yoksa kullanılabilir tabii ki...

.......

Bunun forum yöneticiliği yapmak ile hiç bir alakası yok, bunun benim başlığımla ve konunun ciddiyeti ile alakası var...Yazdığın mesajda ilk satır googla'a yazıldığında zaten marka çıkıyor, bu reklam değil mi şimdi? Farkında olmadan yaptığını biliyorum aksi halde tepkim çok farklı olurdu ancak;

İster gizli, ister açıktan burada biz bu şekilde paylaşım yapmıyoruz, buna uymayacaksanda altında saygı aramam.Henüz bu konuya yeni dahil oldun, henüz bu foruma yeni dahil oldun, daha düne kadar bu işlemin bir saç terapisi olduğunu bile bilmiyordun, bunu burada öğrendin...Madem bunları yazıyoruz sana açık açık şunuda yazayım madem, ben bu işlemi yapmaya karar verdiğimde görüşüp içerik aldığım, daha sonra analiz ettiğim ürünlerden biri bu firmaya ait ve ben kullanmayı tercih etmedim..Sebeplerini buradan açıklamak bu sefer firmayı kötülemek olur ancak bilin ki sağlam sebeplerim var... Sen şimdi bu mesajı yazdın, insanlar vakit kaybetmesin, paraları boşa gitmesin diyorsunda, bu ürünü hiç kullanmadan içeriğinde ne var bilmeden nasıl burada paylaşabiliyorsun? İçeriğini sorun sorun diyorum herkese, gerekirse mail atın diyorum,yapabilen analiz ettirsin diyorum bunu sence laf olsun diye mi yapıyorum? İş vakitten tasarrufsa bende bilirdim kullandığım ürünü yazmayı değil mi? Neden yazmadığım hakkında fikrin var mı? Neden başka başlıklarda selective protek vs gibi ürünleri rahat rahat paylaşabiliyorumda iş keratine gelince bunu yapmıyorum? Güvenilirlik ve kalite haricindeki bir sebebide bu ürünlerin tek bir dağıtıcıdan çıkması ve burada telaffuz ettiğimiz markadan satın alabilmek için o tek dağıtıcıya ulaşılması gerektiği, bizim burada kullandığımız tek kelime ile bu adamların haksız kazanc sağlayacağı olmasın...Reklam yapılacaksa, eğer reklamdan para kazanacaklarsa bu foruma reklam verirler olur biter...

Ayrıca 70 sayfa okumadan demişsin, o 70 sayfayı okumadan verdiğimiz bilgileri, uyarıları kendine minder yapacak olan varsa bu uygulamayı hiç yapmasın bence, saçlarını yakacağı kesin:)

Hiç olmadı ve hiç yakışmadı...Konuyu daha fazla uzatmıyorum, luzumsuz bir şekilde gerginliğe gerek yok, henüz çok yeni bir üyesin seni forumdan soğutmak yerine kazanmak gerek...

Sayın Moderatörüm bu mesajların benimkiler dahil hepsinin editlenmesini rica ediyorum...Şimdi durduk yere firmaya kin kusmanın anlamı yok :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibinin ricası üzerine lütfen bu topikte ürün ismi geçirmeyiniz. Şimdi görebildiğin ürün isimli mesajları editleyeceğim. Tekrarı halinde reklam amaçlı mesajdan ceza alabilirsiniz. Sonra uyarmadı demeyin lütfen.

Çok teşekkür ederim yaGmurluk, sayende topik tertemiz oldu...

Her bir tutamı köklerden ortaya kadar yaklaşık 5 kere, köklerden en uza kadar ise yaklaşık 10 kere presliyoruz. Kılıc balığı malzemelerı aldım bugun arkadasımla beraber yapıcaz bi sorum olucak sana böyle yazmıssn ya yanı köklerden toplamda 15defamı düzlestırıyorz uclarda 10defa doğrumu anlamısım

kılıçbalığı selam ben foruma yeni üyeyim ama uzun zamandır takip ederdim üye olmak yeni kısmet oldu öncelikle 70 sayfayı tamamen okudum ve baktım soran olmamış 1.sorum bu keratinlerin kokusuz ve dumansızı çıkmış ben de bir kaç gündür araştırıyorum görüştüğüm bir kaç kişi böyle söyledi bu konu hakkında bir fikrin varmı kokusuz dumansız oluşu etkisini bozar mı mesela? ardından 2.sorum diyelim ki x marka keratini aldık iyi yada kötü olduğunu anlayabiliceğimiz bir püf noktası varmı ve bu kötü bir ürünse saçımı yakarmı yanıcak diye ödüm kopuyor çünkü zaten aşırı yanık yani kısaca kötü bir markanda aldıysam başıma ne gelir çok merak ettim bunlara cevap verirsen çok sevinirim

Canım bu ortalama bir hesap, duman kesilene kadar geç...Tabii dumanın saçından mı yoksa keratin ilacından mı çıktığının ayrımını iyi yapman lazım...

Keratinlerin kokusuz,formaldehitsiz dumansız olanı vardı zaten yeni bir şey değil, bu marka kendini tek gibi lanse ediyor ancak maalesefki bu konuda biraz geri kalıyorlar...Ayrıca keratin saçı yakmaz, yakan yanlış düzleştirici uygulamasından kaynaklı ısıdır...Ürünün iyi veya kötü olduğunu içeriğine bakarak, tahlil ettirerek anlayabilirsin, hoş hiç kimya bilgisi olmayan bir insanın ne kadar anlayabileceği meçhul ama kötü bir marka alırsan, içerisinde formaldehit varsa bundan 2 sene sonra kanser olmayacağının, ciğerlerinde sorun çıkmayacağının garantisi yok...Tamamen güvenilir ve son nesil ilaçlardan olsun diyorsanız ebaya bakın...

Son düzenleme:

öncelikle teşekkür ederim cevapladığın için esas dikkat etmem gereken düzleştirme aşaması ve formaldehit mi yani formaldehit olmayan bir keratinmi tercih etmeliyiz en çok buna mı dikkat etmeliyim düzleştirici yaparken keratini uyguladıktan sonra 230 derece yapıp sonra tekrar eden dört gün yine uygulicaz ya düzleştirici. bunu daha düşük ısıda yapmak istiyorum çünkü baya yanık saçlarım bu uygulamam doğru olur mu sanırım bu konuda birşeyler yazmıştın ama içim rahat olsun diye tekrar soruyorum

Son düzenleme:
kilicbaligi yardimmmmmmmmmmm valla kafayiyicem bu keratinle hatirlarsan daha öncede yazmisti sana simdiben burda organic keratin buldum simdi sorum uygulamaya baslarken ilkönce saci yikiyoruzya hangi sampuanla yikiyoruz uygulamadan sonra sülfatsiz sampuanla yikiyoruz onu biliyorum kafami karistiran alcagi bu urunde keratin var sülfatsiz sampuan var bide basta yikarken baska bir sampuan kullaniyorlar videosunu gördum simdi sadece keratin ve sulfatsiz sampuan yetermi yoksa ilk yikarken baska bir sampuan daha varmi allahim ne kadar kafakaristi ya valla ruyamda bile keratin gördüm ya ben sonumu hic hayirli görmuyorum:26:

Kesinlikle dikkat etmen gereken ilk şey ürünün formaldehit içermemesi ayrıca ısı konusunda çok ince bir çizgi var, keratini sürüp biraz kuruttuktan sonra çok dikkatli olmalısın eğer gereğinden fazla kez bir saç tutamının üzerinden geçersen saçın yanar, eğer 180 dereceyi kaldırabilecek saç uçların varsa ve sen 200 derece ile geçersen uçların yanar, bütün bunlar çok çok önemli, saç boyları saç uçlarından çok daha dayanıklıdır...Ben burada genel bilgiler verdim ancak sen kendi saçını daha iyi tanıyorsun bu yazdıklarıma göre kafanda kendince bir plan belirlemeli mantık yürütmelisin neticede hekesin saçı bir değil...Bu arada evet 3 gün düzleştirici uygulayacaksın ama bunların ısısını düşük tutmalısın, ve eğer saçın bozulmadıysa, nem almadıysa 3 gün üzrinden geçmene gerek yok sadece ikinci gün geçmen yeterli...

Uygulamadan evvel saçların sodyumdan arındırılması gerek bu yüzden sodyum arındırıcı şampuan kullanman gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…