- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.961
Tesekkurler destegin icin kilicbaligi.
Global Keratin, juvexin.
Arkadaslar belki sizin fikriniz baskadir ama ben tedaviden sonra yine Juvexin ürününün kullanilmasindan yanayim. Bebek sampuani falan gibi ucuz etin yahnisi yapmayin. Toplamda daha kârli ve taminli olmuyor.
Amerika'da saci kivircik bir zenci kadin görmedim. Tüm zencilerin düz. 6 yasindaki cocuga bile keratin yapiyorlar. O yuzden Amerika'da sac ürünleri cok ucuz. Özellikle zenci bölgelerinde.
Bana Juvexin sampuani 3-4 sene önce 75 liraya satmisti kuaförüm. Amerika'da 10 lira 15 lira. Varsa akrabalarinizdan istetin. Ama iyi ürün alin. Cok guzel olacak. Ben tavsiye ediyorum.
Merhaba Kilicbaligi :) (amma resmi oluyo boyle deBen sadece Brezilya fönü ile alakalı olarak değil, genel olarak yetişkinlerin bebek şampuanı kullanması taraftarı değilim zaten. Saçta hiç bir kimyasal işlem yoksa bile uygun olmuyor aslında... Kısacık bir süre denedim baktım ııhhh olmaz bu iş...
Şu Globali bende bir araştırayım bakayım...
Merhaba Kilicbaligi :) (amma resmi oluyo boyle de) Ben de uzun zamandir biraktim keratin isini. Bir turlu hangu urunu alacagima karar veremedim. Usengeclik bir yandan Bir de saclarimi kendi dalgasiyla kullanma istegim agir basti vs... Ama su Global i o kadar cok duydum ki eger ulasma sansimiz olursa hic tereddutsuz onu denemek istiyorum :))
Geldi kuzum, şöyle ki fön sonrası bakım kremi, 1700 kusur olan markanın brezilya fönü ilacı kaç lira olabilir diye düşündüm sonra bir sıtma tuttu beniAslında buralardayım ama kapıdan 2 dk bakıp geri çıkıyordum hep =) Bazı telaşlarımız var bu dönem o sebeple yani =)
Fiyatlar nasıl ki? Geçen sene araştırmıştım ben, ama ülkemizde satışına rastlamadım malesef. Nasıl bi fiyat sözkonusu? Türkiyeye geldi mi yahu Global?
O ürünler kuaför boyu tabii normal fiyatın bu kadar yüksek olması ama yinede insafNeeeeeeeeyyyyy :S aman tanrim o nasil bir fiyattir oyleSen fiyati soyleyince bi baktim. Su ugurbocekli sitede 1 litresi 1100 e var. Ama yine de cok yahu :S riske girip ebayden falan mi alsak acaba deneme boyunu?
Telaslar da hem iyi hem kotu :/ Annemin protez ameliyative beni everme olaylari ile ugrasiyoruz
Alfaparf Lissedesign Keratin var, 24 saat bile beklemiyorsun. İşlem bitince yıkıyorsun, denedim beğendim bir araştır derim.Aaaaaaay ayy. Şöyle kaliteli, fazlasiyla ise yarayan, uygun fiyatli ve mumkunse maksimum 24 saatte etki eden bir urun yapilmayacak mi yaaNunaat yerine style veya naturayi tercih ederim acikcasi ben.. Gerci naturayi denemedim hala
Iyi dileklerin icin ise cooook tesekkur ediyorum tatli baligim benim :) Aaaamin.. Damada da yarin iletiyorum dedigini ehehheDaaaaşş gibi bi kayinvaliden oldu hayirli olsun diycem
Askolsun hayatim, bizde kizi istedigin en kidemli dişi otomatikman kayinvalidedirYoksa 18inde kayinvalide mi olurmus yaaa ilahi sen de yani ahhaha
Adini verdigin keratini de arastiriyorum hemen. Peki etkisi style gibi uzun suruyor mu?
Peki baldiz kilicbaligi : ))))))
Sen urunu nerden temin ettin peki? Ve son bir soru; bekleme suresini dusunmezsek eger, bakim, kalicilik ve saglikli icerik yonunden hangisini almami onerirsin? Style, natura, alfaparf???
Ama yine de ani ve acil cozumler icin bahsettigin urunu ben de denemek istiyorum. Guvendigin bir satici varsa yarin ilk is ona bir bakayim ben.. Ne guzel yahu, uygula, yika ve islem tamam. Heyecanlandirdi bak bu urun beni
Ay tüm sorduklarımı, hatta soracaklarımı da cevaplamışsın maşallah, teşekkür ederim = )
Tamam style elendi. Natura cepte. Maxi'yi ise ben nerdeyse hiç duymadım desem yeridir. Dande'ye gelince, bahsettiğin spreyi de araştırıcam. Çünkü saçlarımı 10 yıldan sonra ilk defa boyatıp sana sonucu göndermiştim hatırlıyorsano günden beri nemsiz ve kuru saç uçlarım ile ciddi anlamda mücadele ediyorum (bu arada organix macadamia oil şampuan ve saç kremi bu konuda mükemmel)
Ama neticede sana inanılmaz güveniyorum. Bir de kısa olan bekleme süresi beni acaip cezbetti. Uykusuzluktan ölücem ama yine de birazdan bakıcam Alfaparf'a = )
Fiyatı da uygunmuş spreyin.. Yalnız o Alfaparf ı nasıl alıcam canım ben yaaBüyük boyu var sitede. Deneme seti ise tek kullanım için bana fazla geldi fiyat açısından. Zaten oldum olası maske şampuan vs içeren keratin setlerini gereksiz bulmuşumdur..
Yaahu gece gece ne masraf çıkarttın bana yaaa ahahahha offfAğzımı sulandırttın benim. Bak alıcam ama eğer eğer diğer kullandıklarımdan iyi çıkarsa tam boylarını ikimiz ortak alıp bölüşücez ona göre bakım kremi hadi neyse tek başıma kullanıp bitirebilirim ama keratini mutlaka paylaşmak zorundayız. Rapunzel miyim ben bitirebileyim onu