Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Ben sadece Brezilya fönü ile alakalı olarak değil, genel olarak yetişkinlerin bebek şampuanı kullanması taraftarı değilim zaten. Saçta hiç bir kimyasal işlem yoksa bile uygun olmuyor aslında... Kısacık bir süre denedim baktım ııhhh olmaz bu iş...

Şu Globali bende bir araştırayım bakayım...

Merhaba Kilicbaligi :) (amma resmi oluyo boyle de ) Ben de uzun zamandir biraktim keratin isini. Bir turlu hangu urunu alacagima karar veremedim. Usengeclik bir yandan Bir de saclarimi kendi dalgasiyla kullanma istegim agir basti vs... Ama su Global i o kadar cok duydum ki eger ulasma sansimiz olursa hic tereddutsuz onu denemek istiyorum :))

Canımmmm, nerelerdesin sen?
Bende merak ettim azıcık araştırdım ama kuzum fiyatlar bizim ulaşabileceğimiz fiyatlar değil ne yazık ki. Ancak salonda yaptırılabilir gibi...

Aslında buralardayım ama kapıdan 2 dk bakıp geri çıkıyordum hep =) Bazı telaşlarımız var bu dönem o sebeple yani =)
Fiyatlar nasıl ki? Geçen sene araştırmıştım ben, ama ülkemizde satışına rastlamadım malesef. Nasıl bi fiyat sözkonusu? Türkiyeye geldi mi yahu Global?

Geldi kuzum, şöyle ki fön sonrası bakım kremi, 1700 kusur olan markanın brezilya fönü ilacı kaç lira olabilir diye düşündüm sonra bir sıtma tuttu beni

En iyi seçenekler ulaşabileceğimiz fiyatlarda değil işte...

O telaşlar ne tür telaşlar bakayım de hele

Neeeeeeeeyyyyy :S aman tanrim o nasil bir fiyattir oyle Sen fiyati soyleyince bi baktim. Su ugurbocekli sitede 1 litresi 1100 e var. Ama yine de cok yahu :S riske girip ebayden falan mi alsak acaba deneme boyunu?
Telaslar da hem iyi hem kotu :/ Annemin protez ameliyati ve beni everme olaylari ile ugrasiyoruz

O ürünler kuaför boyu tabii normal fiyatın bu kadar yüksek olması ama yinede insaf

Vallahi kuzum geleceğini bilsek bakarız ama... Bu arada Osge01 'in bahsettiği bir marka vardı belki hatırlarsın Nunaat, o marka Türkiye'ye gelmiş ama sadece 30 günlük seçeneği var henüz gördüğüm kadarıyla.

Annenin ameliyatı için bol şans ve allah tez zamanda şifasını versin. Senin everilme meselene gelince damat seni benden istedi mi? İstemezse vermem haha

Aaaaaaay ayy. Şöyle kaliteli, fazlasiyla ise yarayan, uygun fiyatli ve mumkunse maksimum 24 saatte etki eden bir urun yapilmayacak mi yaa Nunaat yerine style veya naturayi tercih ederim acikcasi ben.. Gerci naturayi denemedim hala
Iyi dileklerin icin ise cooook tesekkur ediyorum tatli baligim benim :) Aaaamin.. Damada da yarin iletiyorum dedigini ehehhe Daaaaşş gibi bi kayinvaliden oldu hayirli olsun diycem

Alfaparf Lissedesign Keratin var, 24 saat bile beklemiyorsun. İşlem bitince yıkıyorsun, denedim beğendim bir araştır derim.

Daaşşşş gibi kayınvalide derken Terbiyesizzzzz benim kayınvalide olabilmek için daha en az 25 senem var önümde

Askolsun hayatim, bizde kizi istedigin en kidemli dişi otomatikman kayinvalidedir Yoksa 18inde kayinvalide mi olurmus yaaa ilahi sen de yani ahhaha

Adini verdigin keratini de arastiriyorum hemen. Peki etkisi style gibi uzun suruyor mu?

Askolsun hayatim, bizde kizi istedigin en kidemli dişi otomatikman kayinvalidedir Yoksa 18inde kayinvalide mi olurmus yaaa ilahi sen de yani ahhaha

Adini verdigin keratini de arastiriyorum hemen. Peki etkisi style gibi uzun suruyor mu?

Baldız diye anlaşalım biz seninle

Bu bahsettiğim ürün brezilya fönünden bir tık farklı, bozulup geriye dönüş olabileceğine pek ihtimal vermiyorum kuzum.

Yapı olarakda sudan birazcık daha kıvamlı bir şey, sürümü ve uygulaması çok basit ve tabii haliyle vakitten muazzam tasarruf sağlıyor. Kokmuyor, duman çıkartmıyor ve anında sonuç alıyorsun.En son bundan uyguladım işte bende...

Peki baldiz kilicbaligi : ))))))
Sen urunu nerden temin ettin peki? Ve son bir soru; bekleme suresini dusunmezsek eger, bakim, kalicilik ve saglikli icerik yonunden hangisini almami onerirsin? Style, natura, alfaparf???
Ama yine de ani ve acil cozumler icin bahsettigin urunu ben de denemek istiyorum. Guvendigin bir satici varsa yarin ilk is ona bir bakayim ben.. Ne guzel yahu, uygula, yika ve islem tamam. Heyecanlandirdi bak bu urun beni

Sachane sitesinden aldım kuzum, zaten saçla alakalı herşeyi oradan alırım ben.

Style kesinlikle alma, bizim eski bildiğimiz style değil artık. En son siparişte 225 ml almıştık ve ambalajda tamamen arapça yazıyordu ve yapısı çok garipti, böyle sanki dibi tutmuş puding gibi bir şeydi.

Natura'ya gelince... Eski mesajları oku, memnun kalanda var kalmayanda anlayacağın kesin sonuç vermiyor ve hızlı bozulma oluyor.

Kızlardan biri en son Maxi keratin kullanmış ve bakım özelliğide gayet iyi demişti ama tabii maxi eski nesil bir keratin bunu göz önüne al.

Dande Nano Keratin var o da fena bir ürün değil gibi , keratinini denemedim ama arganyağlı bir saç spreyi var muhteşem bir şey, inanılmaz güzel nemlendiriyor.

Seçenekler bunlar işte kuzum...İstersen daha fazla araştırırız...

Ha bu arada Style-Natura ve Alfaparf arasından kesinlikle Alfaparf derim.

Ay tüm sorduklarımı, hatta soracaklarımı da cevaplamışsın maşallah, teşekkür ederim = )

Tamam style elendi. Natura cepte. Maxi'yi ise ben nerdeyse hiç duymadım desem yeridir. Dande'ye gelince, bahsettiğin spreyi de araştırıcam. Çünkü saçlarımı 10 yıldan sonra ilk defa boyatıp sana sonucu göndermiştim hatırlıyorsan o günden beri nemsiz ve kuru saç uçlarım ile ciddi anlamda mücadele ediyorum (bu arada organix macadamia oil şampuan ve saç kremi bu konuda mükemmel)

Ama neticede sana inanılmaz güveniyorum. Bir de kısa olan bekleme süresi beni acaip cezbetti. Uykusuzluktan ölücem ama yine de birazdan bakıcam Alfaparf'a = )

Bahsettiğim spreye kesinlikle bak, yazın bile işimi gördü o derece
Şeffaf şişede turuncu renkli bir ürün ve öyle güzel kokuyor ki... Berbat havalardan moralim ne zaman bozulsa saçıma iki fıs yapıyorum, kokusu bana yazın sıcaklığını anımsatıyor

Sen buralara uğramayalı epey ürün denedim yani özellikle şampuanlar, kremler maskeler...

Fiyatı da uygunmuş spreyin.. Yalnız o Alfaparf ı nasıl alıcam canım ben yaa Büyük boyu var sitede. Deneme seti ise tek kullanım için bana fazla geldi fiyat açısından. Zaten oldum olası maske şampuan vs içeren keratin setlerini gereksiz bulmuşumdur..

Yaaaa bu öyle değil işte... O setin içerisinde 3 numaralı durulanmayan bir bakım kremi var ki Öykü olmaz böyle bir şey, elimdeki bitsin normal boyunu alacağım o derece...

Yaahu gece gece ne masraf çıkarttın bana yaaa ahahahha offf Ağzımı sulandırttın benim. Bak alıcam ama eğer eğer diğer kullandıklarımdan iyi çıkarsa tam boylarını ikimiz ortak alıp bölüşücez ona göre bakım kremi hadi neyse tek başıma kullanıp bitirebilirim ama keratini mutlaka paylaşmak zorundayız. Rapunzel miyim ben bitirebileyim onu

Ben o zaman şimdiden para biriktirmeye başlayayım kuzum çünkü sonuçtan eminim

Ay çok iddialı bi laf bu ama Firmanın şu an çalıştığını bilsem şimdi arayıp sipariş vericem bak o derece heyecan duyuyorum Ben bunu deneyeyim, şöyle 1 ay kadar bir zaman geçsin, baktım performansı gayet iyi, o zaman alalım seninle bunu =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…