- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.981
Ay çok iddialı bi laf bu amaFirmanın şu an çalıştığını bilsem şimdi arayıp sipariş vericem bak o derece heyecan duyuyorum Ben bunu deneyeyim, şöyle 1 ay kadar bir zaman geçsin, baktım performansı gayet iyi, o zaman alalım seninle bunu =)
:)) VALLA CANIM NEREDEYSE 3 YILDIR FÖNLÜYÜM YAPMADAN ÖNCE KIVIRCIKTI İYİCE. AMA SAÇLARIM OLDUM OLASI KURUDUR VE HALA BUNA BİR ÇARE BULAMADIM. DÜZLEŞTİRİCİM İYİ. SANIRIM YAPA YAPA İYİCE YIPRANDI SAÇLARIM. O MESAJI YAZDIĞIMDA FÖNÜN SON DEMLERİYDİ. ŞİMDİ GEÇEN HAFTA YAPTIM BİRDAHA. PIRASA GİBİ OLMASA DA DÜZ. FAKAT ARTIK CANSIZCanım senin saçlarının tülermesi brezilya fönünden mü kaynaklanıyor yoksa ısıtıcı düzleştirici veya nemsizlikten,bakımsızlıktan mı kaynaklanıyor,fön yapmadan önce saçların nasıldı?
alfaparf keratin kaç kaime kuzum ?Alfaparf Lissedesign Keratin var, 24 saat bile beklemiyorsun. İşlem bitince yıkıyorsun, denedim beğendim bir araştır derim.
Daaşşşş gibi kayınvalide derkenTerbiyesizzzzz benim kayınvalide olabilmek için daha en az 25 senem var önümde
O zaman seninkisi düzleştiriciden kaynaklanıyor olabilir canım,saçına maske bakım filan yap bence,tek başına keratin ne yapsın zavallım:)) VALLA CANIM NEREDEYSE 3 YILDIR FÖNLÜYÜM YAPMADAN ÖNCE KIVIRCIKTI İYİCE. AMA SAÇLARIM OLDUM OLASI KURUDUR VE HALA BUNA BİR ÇARE BULAMADIM. DÜZLEŞTİRİCİM İYİ. SANIRIM YAPA YAPA İYİCE YIPRANDI SAÇLARIM. O MESAJI YAZDIĞIMDA FÖNÜN SON DEMLERİYDİ. ŞİMDİ GEÇEN HAFTA YAPTIM BİRDAHA. PIRASA GİBİ OLMASA DA DÜZ. FAKAT ARTIK CANSIZ
Güvenemiyorum canım ya güvensem yaptırcam,nerde kalıyorsun ankaradaysan tavsiye isterim mutlaka.Ben 3 sene önce yaptirdim.
O zaman Kilicbaligi sag olsun bütün sorularimi yanitlamisti.
Sanirim keratin benim sacima cok iyi geldi. Bir daha hic yaptirmadim ama o saglikli sac hala dümdüz benimle 3-4 yildir.
Keratin bir tedavi oldu. Sonra sacim saglikli uzadi dümdüz. Ben tavsiye ediyorum. Uzmanina yaptir. Belki senin de benim gibi 3-4 sene kaliciligi olur.
Bu arada sacin parlakligi hatta düzlügü konusunda vucuttaki östrojen miktari onemli. Kolay gelsin.
Keratin uygulamasını kendin mi yapıyosun canım? nasıl peki memnun musun, 6 ay 1 yıl sonrasında kopma dökülme oluyor mu?Merhaba Kilicbaligi :) (amma resmi oluyo boyle de) Ben de uzun zamandir biraktim keratin isini. Bir turlu hangu urunu alacagima karar veremedim. Usengeclik bir yandan Bir de saclarimi kendi dalgasiyla kullanma istegim agir basti vs... Ama su Global i o kadar cok duydum ki eger ulasma sansimiz olursa hic tereddutsuz onu denemek istiyorum :))
evet yıllardır kendim yapıyorum ben de forumdaki bir çok arkadaşım gibi. kopma dökülme hiç yaşamadım. saçlarını aşırı ısıya maruz bırakanların başına geldi bu, veya aldığı ürünü kötü olanların..Keratin uygulamasını kendin mi yapıyosun canım? nasıl peki memnun musun, 6 ay 1 yıl sonrasında kopma dökülme oluyor mu?
hangi marka kullanıyorsun canım ve nereden sipariş ettin. ben düzleştirici filan hiç kullanmıyorum bende olumsuz etkisi olmaz sanırım bende yapabilirim :) çok korkuyordum burdaki yorumlar içimi rahatlatıyorDeniz, havuz ve ter de etkilemiyo yani bunu?
evet yıllardır kendim yapıyorum ben de forumdaki bir çok arkadaşım gibi. kopma dökülme hiç yaşamadım. saçlarını aşırı ısıya maruz bırakanların başına geldi bu, veya aldığı ürünü kötü olanların..
Ben çok çok memnun kaldığım için yıllardır bıkmadan usanmadan uyguluyorum evde kendim. Şimdi epey uzun zamandır yapmıyorum fakat geri dönme vakti geldi. Yaz gelmeden uygulamam lazım =)
daha önce style kullandım. şimdi kılıçbalığının önerisi ile alfaparf marka keratini alıp deniycem. bekleme süresinin olmayışı muhteşem =) Ayrıca saçına düzleştirme işlemini rahatlıkla uygulayabilen birisi isen, biraz daha dikkat, özen ve uğraş ile sen de yapabilirsin hiç korkma =)hangi marka kullanıyorsun canım ve nereden sipariş ettin. ben düzleştirici filan hiç kullanmıyorum bende olumsuz etkisi olmaz sanırım bende yapabilirim :) çok korkuyordum burdaki yorumlar içimi rahatlatıyor
Yok canım hiç düzleştirmiyorum fönlüyorum az çok o da yeter,mutlaka denicem bende style ile başlayım o zamandaha önce style kullandım. şimdi kılıçbalığının önerisi ile alfaparf marka keratini alıp deniycem. bekleme süresinin olmayışı muhteşem =) Ayrıca saçına düzleştirme işlemini rahatlıkla uygulayabilen birisi isen, biraz daha dikkat, özen ve uğraş ile sen de yapabilirsin hiç korkma =)
Fakat yine Kılıçbalığı dedi ki; style artık bizim eski kullandığımız style değilmiş. Yapısının ve kokusunun farklı olduğunu söyledi. Yine de sayfalardaki yorumları okuyup marka için karar verebilirsin.Yok canım hiç düzleştirmiyorum fönlüyorum az çok o da yeter,mutlaka denicem bende style ile başlayım o zaman
HımmmmFakat yine Kılıçbalığı dedi ki; style artık bizim eski kullandığımız style değilmiş. Yapısının ve kokusunun farklı olduğunu söyledi. Yine de sayfalardaki yorumları okuyup marka için karar verebilirsin.
:)) VALLA CANIM NEREDEYSE 3 YILDIR FÖNLÜYÜM YAPMADAN ÖNCE KIVIRCIKTI İYİCE. AMA SAÇLARIM OLDUM OLASI KURUDUR VE HALA BUNA BİR ÇARE BULAMADIM. DÜZLEŞTİRİCİM İYİ. SANIRIM YAPA YAPA İYİCE YIPRANDI SAÇLARIM. O MESAJI YAZDIĞIMDA FÖNÜN SON DEMLERİYDİ. ŞİMDİ GEÇEN HAFTA YAPTIM BİRDAHA. PIRASA GİBİ OLMASA DA DÜZ. FAKAT ARTIK CANSIZ
alfaparf keratin kaç kaime kuzum ?
Güvenemiyorum canım ya güvensem yaptırcam,nerde kalıyorsun ankaradaysan tavsiye isterim mutlaka.
Keratin uygulamasını kendin mi yapıyosun canım? nasıl peki memnun musun, 6 ay 1 yıl sonrasında kopma dökülme oluyor mu?
Fakat yine Kılıçbalığı dedi ki; style artık bizim eski kullandığımız style değilmiş. Yapısının ve kokusunun farklı olduğunu söyledi. Yine de sayfalardaki yorumları okuyup marka için karar verebilirsin.
Saçında herhangi bir kimyasal işlem varmıydı kuzum?
Set olarak 170, litrelik olarak 900 civarı kuzum.
Dün Global Juvexin için şöyle bir araştırma yaparken şehir fırsatı sitelerinden birinde Çankaya'da bir Kuaförün uygulama yaptığını görmüştüm bir araştır istersen.
Buradaki kızların %98 i kendi uyguluyor canım, konuyu zaten evde uygulama yapabilmeleri için açmıştım.
Aynen öyle, şişe tamamen arapça yazılarla doluydu birde, anlam veremedik.
hay maşallah fiyatıda iyiymiş
Saçında herhangi bir kimyasal işlem varmıydı kuzum?
Set olarak 170, litrelik olarak 900 civarı kuzum.
Dün Global Juvexin için şöyle bir araştırma yaparken şehir fırsatı sitelerinden birinde Çankaya'da bir Kuaförün uygulama yaptığını görmüştüm bir araştır istersen.
Buradaki kızların %98 i kendi uyguluyor canım, konuyu zaten evde uygulama yapabilmeleri için açmıştım.
Aynen öyle, şişe tamamen arapça yazılarla doluydu birde, anlam veremedik.
Yapıyorum :)) gliserin menekşe yağı jojoba hint yağı aldım hepsini ılık suyla karıştırdım fısfıs şişenin içine döktüm her sabah sıkarım. onun dışında iki ayrı bakım kremim var dönüşümlü kullandığım. Bir de kerastas ürünlerini deneyeyim diyorum. Nashi diye bi markanın da argan yağı var onu da alayım diyorum, daaO zaman seninkisi düzleştiriciden kaynaklanıyor olabilir canım,saçına maske bakım filan yap bence,tek başına keratin ne yapsın zavallım
Yapıyorum :)) gliserin menekşe yağı jojoba hint yağı aldım hepsini ılık suyla karıştırdım fısfıs şişenin içine döktüm her sabah sıkarım. onun dışında iki ayrı bakım kremim var dönüşümlü kullandığım. Bir de kerastas ürünlerini deneyeyim diyorum. Nashi diye bi markanın da argan yağı var onu da alayım diyorum, daa
Bunlarda da kimyasallar var sonuçtaKorkuyorum artık kullanırken. Kılıç sen ne diyorsun bu konuda canım ?
Bir de Loreal'in x-tenso adlı bir ürününü gördüm, onun hakkında fikriniz nedir?