Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Şöyle düşün, diplerden kendi saçların çıkmaya başladıktan sonra istersen sadece yeni çıkan kısımlara uygulayabileceksin, ben arkadaşlarıma bu şekildede uygulama yaptım kuzum. Diğer kısımlarda bir bozulma olmuyor çünkü ve komple uygulamak gereksiz gelebilir.

:)) VALLA CANIM NEREDEYSE 3 YILDIR FÖNLÜYÜM YAPMADAN ÖNCE KIVIRCIKTI İYİCE. AMA SAÇLARIM OLDUM OLASI KURUDUR VE HALA BUNA BİR ÇARE BULAMADIM. DÜZLEŞTİRİCİM İYİ. SANIRIM YAPA YAPA İYİCE YIPRANDI SAÇLARIM. O MESAJI YAZDIĞIMDA FÖNÜN SON DEMLERİYDİ. ŞİMDİ GEÇEN HAFTA YAPTIM BİRDAHA. PIRASA GİBİ OLMASA DA DÜZ. FAKAT ARTIK CANSIZ

alfaparf keratin kaç kaime kuzum ?

O zaman seninkisi düzleştiriciden kaynaklanıyor olabilir canım,saçına maske bakım filan yap bence,tek başına keratin ne yapsın zavallım

Güvenemiyorum canım ya güvensem yaptırcam,nerde kalıyorsun ankaradaysan tavsiye isterim mutlaka.

Keratin uygulamasını kendin mi yapıyosun canım? nasıl peki memnun musun, 6 ay 1 yıl sonrasında kopma dökülme oluyor mu?

Deniz, havuz ve ter de etkilemiyo yani bunu?
Keratin uygulamasını kendin mi yapıyosun canım? nasıl peki memnun musun, 6 ay 1 yıl sonrasında kopma dökülme oluyor mu?
evet yıllardır kendim yapıyorum ben de forumdaki bir çok arkadaşım gibi. kopma dökülme hiç yaşamadım. saçlarını aşırı ısıya maruz bırakanların başına geldi bu, veya aldığı ürünü kötü olanların..
Ben çok çok memnun kaldığım için yıllardır bıkmadan usanmadan uyguluyorum evde kendim. Şimdi epey uzun zamandır yapmıyorum fakat geri dönme vakti geldi. Yaz gelmeden uygulamam lazım =)

hangi marka kullanıyorsun canım ve nereden sipariş ettin. ben düzleştirici filan hiç kullanmıyorum bende olumsuz etkisi olmaz sanırım bende yapabilirim :) çok korkuyordum burdaki yorumlar içimi rahatlatıyor

hangi marka kullanıyorsun canım ve nereden sipariş ettin. ben düzleştirici filan hiç kullanmıyorum bende olumsuz etkisi olmaz sanırım bende yapabilirim :) çok korkuyordum burdaki yorumlar içimi rahatlatıyor
daha önce style kullandım. şimdi kılıçbalığının önerisi ile alfaparf marka keratini alıp deniycem. bekleme süresinin olmayışı muhteşem =) Ayrıca saçına düzleştirme işlemini rahatlıkla uygulayabilen birisi isen, biraz daha dikkat, özen ve uğraş ile sen de yapabilirsin hiç korkma =)

Yok canım hiç düzleştirmiyorum fönlüyorum az çok o da yeter,mutlaka denicem bende style ile başlayım o zaman

Yok canım hiç düzleştirmiyorum fönlüyorum az çok o da yeter,mutlaka denicem bende style ile başlayım o zaman
Fakat yine Kılıçbalığı dedi ki; style artık bizim eski kullandığımız style değilmiş. Yapısının ve kokusunun farklı olduğunu söyledi. Yine de sayfalardaki yorumları okuyup marka için karar verebilirsin.

Saçında herhangi bir kimyasal işlem varmıydı kuzum?

alfaparf keratin kaç kaime kuzum ?

Set olarak 170, litrelik olarak 900 civarı kuzum.

Güvenemiyorum canım ya güvensem yaptırcam,nerde kalıyorsun ankaradaysan tavsiye isterim mutlaka.

Dün Global Juvexin için şöyle bir araştırma yaparken şehir fırsatı sitelerinden birinde Çankaya'da bir Kuaförün uygulama yaptığını görmüştüm bir araştır istersen.

Buradaki kızların %98 i kendi uyguluyor canım, konuyu zaten evde uygulama yapabilmeleri için açmıştım.

Aynen öyle, şişe tamamen arapça yazılarla doluydu birde, anlam veremedik.

hay maşallah fiyatıda iyiymiş

Yok canım ne boya ne başka bir şey

O zaman seninkisi düzleştiriciden kaynaklanıyor olabilir canım,saçına maske bakım filan yap bence,tek başına keratin ne yapsın zavallım
Yapıyorum :)) gliserin menekşe yağı jojoba hint yağı aldım hepsini ılık suyla karıştırdım fısfıs şişenin içine döktüm her sabah sıkarım. onun dışında iki ayrı bakım kremim var dönüşümlü kullandığım. Bir de kerastas ürünlerini deneyeyim diyorum. Nashi diye bi markanın da argan yağı var onu da alayım diyorum, daa
Bunlarda da kimyasallar var sonuçta Korkuyorum artık kullanırken. Kılıç sen ne diyorsun bu konuda canım ?

Merhaba, natura, fix nano ve global keratin markaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Uygun fiyatlı ve iyi bir marka önerebilir misiniz?

Kuzum bu yağlar su ile karışmaz ki, sen gliserin su ve bu dediğin yağlardan bir kaçar damla karıştırsan daha iyi sonuç alırsın inan bana... Nashi Argan yağını çok övüyorlar, alışveriş listemde var ama henüz elimdekiler bitmeden almak istemedim. Kerastese yerine Davines'i tavsiye ederim ben kuzum. Kerastese genel olarak silikondan ötürü saçı tedavi eder gibi gösterip bırakınca binbeter hale getiriyor, yaşadım biliyorum.

Bir de Loreal'in x-tenso adlı bir ürününü gördüm, onun hakkında fikriniz nedir?

Araştırayım canım.

Edit: Araştırdım, brezilya fönüne uygun bir alternatif olabilecek bir defrize ürünü... Yinede saçları kimyasal işlem görmüş hatunların kullanmasını şu an için pek güvenli bulamadım, iyice araştırıp sonuçları inceleyeceğim zira fiyatı çok uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…