- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.921
O aynı zamanda dökülme için de mi ?afedersin kılıç yahu dikkat etmedim belki de o ayrıntıya :))) kafa mı kaldı ruh mu kaldı :):)
Aslında neler yapılır neler de fönü bozar mı diye korkup hiçbir şey yapmıyorum ben. Mesela yumurta saça parlaklık verir çırpıp saça sürüp yarım saat beklemek için dayansak ohhh protein ne biçim yapıyor saçları, yapardım ben. Ya da yine dayansak sarımsağı ezip limonla karıştırıp sürsek, saf zeytin yağı ohhhh... İş ki bunların fönü bozmadığını bilmekte :) Ne dersin Kılıç :) ya da şampuana bepanten tüp kırarız yöntem çok
Merhaba arkadaslar bayağı uzun konuşulmus bu konu hakkında hepsını takip edemedim suan evde uygulamak ıcın kratin markası önerebilirmisiniz ? FORMALDEHİD İÇERMEYEN
Saolasın kılıç hepsi sayende :)))
Rica ederim canım, sen de sağolasınSaolasın kılıç hepsi sayende :)))
Biz de seni seviyoruz. Allah işini gücünü rast getirsin.Gram zamanım yok( aralık 31 e kadar projelerimizin yetişmesi be desteklerimizin verilmesi lazım Türkiyeye ayrılan paranın yanmaması için... Akşam 10 da gittiğim oluyor eve, alışveriş yapamıyorum kaç aydır eve, bitmezzzzzzzzzzz :)))))
Yeni yıla masa başında girmezsem iyi :)) Seviyorum sizi kızlar
Canım annende daha evvel brezilya fönü uygulaması yoktu değil mi? Ona dikkat et, eğer varsa üzerine free plus me uygulanmıyor hemen, en az 3 ay geçmiş olması lazım diyorlar.Biz de seni seviyoruz. Allah işini gücünü rast getirsin.
Ben de free plus me yapıcam anneme ona heyecanlaniyorum. Artık onun da kabarmayacak saclari. O kadar sıcak sularda saçım hala çikolata yani keratin kokuyor. Kilicbalığına natura keratini tanıştırdıgi için sana da indirimden haberdar ettiğin için teşekkür ederim.
Yok tatlım bi ilki yaşatacağım.Aksilik olmazsa.Canım annende daha evvel brezilya fönü uygulaması yoktu değil mi? Ona dikkat et, eğer varsa üzerine free plus me uygulanmıyor hemen, en az 3 ay geçmiş olması lazım diyorlar.
Rica ederim ne demek, güvenip de tercih ettiğim ürünleri seçtiğin için ben teşekkür ederim ayrıca.
Yok tatlım bi ilki yaşatacağım.Aksilik olmazsa.
nasıl bulabilirim dediğinizz keratini buralarda öyle kaliteli kuaförler yok da ben evde kendime yapmak istiyoru yardımcı olur musunuz?Direkt keratin değil, içerikte keratinin saça tutunmasını sağlayan özel maddeler olan ürünler.
Özelden de sormuşsunuz, yanıtladım. Son 10 sayfayı inceleyin hem ürünler hem alabileceğiniz yerler hakkında bilgi sahibi olursunuz. Google'da yazdığınızda zaten bir çok yer çıkar karşınıza.nasıl bulabilirim dediğinizz keratini buralarda öyle kaliteli kuaförler yok da ben evde kendime yapmak istiyoru yardımcı olur musunuz?
Sevindim. Ben bakım amaçlı keratin kullanıyorum. Dediğin gibi 6 ay sonra tamamen etkisi geçip buklelerime kavuşacagimi bilsem ben de kullanmak istiyorum. Ama düz ve kıvırcık arası saçma sapan bi şey olup hayat boyu brezilya fönü yapmam gerekir diye korkuyorum. Sanırım formaldehit olmayanlar tamamen eskiye döner. Ben de kararsizim. Natura extra alıp almama konusunda.Daha önce style marka kullanmıstım ama sanki aylar geçtikçe yapısı bozuldu kıvırcık yapısı degişti emin değilim.3 gün önce natura keratin extra yaptım suan yıkadım sonuc beklediğimden cok daha iyi ama bakalım ne kadar dayanacak.natura keratin ekstrayı birdaha ne zaman kullanabilirim tekrar ?
.Sevindim. Ben bakım amaçlı keratin kullanıyorum. Dediğin gibi 6 ay sonra tamamen etkisi geçip buklelerime kavuşacagimi bilsem ben de kullanmak istiyorum. Ama düz ve kıvırcık arası saçma sapan bi şey olup hayat boyu brezilya fönü yapmam gerekir diye korkuyorum. Sanırım formaldehit olmayanlar tamamen eskiye döner. Ben de kararsizim. Natura extra alıp almama konusunda.
Kıvırcık saçlarda 2 kez uygulanması gerektiği yazıyor. Süre konusunda bir şey yazılı değil ama ben 2 hafta sonra uygularım. Hem saç dinlenir hem de bi kaç kez yıkayınca tam yapısmayan keratinler akar. 2. uygulamada oturur.Daha önce style marka kullanmıstım ama sanki aylar geçtikçe yapısı bozuldu kıvırcık yapısı degişti emin değilim.3 gün önce natura keratin extra yaptım suan yıkadım sonuc beklediğimden cok daha iyi ama bakalım ne kadar dayanacak.natura keratin ekstrayı birdaha ne zaman kullanabilirim tekrar ?