Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Daha önce style marka kullanmıstım ama sanki aylar geçtikçe yapısı bozuldu kıvırcık yapısı degişti emin değilim.3 gün önce natura keratin extra yaptım suan yıkadım sonuc beklediğimden cok daha iyi ama bakalım ne kadar dayanacak.natura keratin ekstrayı birdaha ne zaman kullanabilirim tekrar ?

Sevindim. Ben bakım amaçlı keratin kullanıyorum. Dediğin gibi 6 ay sonra tamamen etkisi geçip buklelerime kavuşacagimi bilsem ben de kullanmak istiyorum. Ama düz ve kıvırcık arası saçma sapan bi şey olup hayat boyu brezilya fönü yapmam gerekir diye korkuyorum. Sanırım formaldehit olmayanlar tamamen eskiye döner. Ben de kararsizim. Natura extra alıp almama konusunda.

Kızlar kıvırcık olup da brezilya fönü yapan iyi örneklerdenim diyebilirim. 2 yıldan fazla oluyor yapalı. Çok kıvırcıktı benim saçlarım deyim yerindeyse Brezilyalılar gibi diyebilirim. Örneğin 3. ayda yavaş yavaş kabarmalar başlıyor 4. ayda artık yıka ve çık olayı bitiyor mecburen jöle ya da köpük kullanmak zorunda kalıyorum ki aslında bu hali düz halinden daha havalı :) en hoşuma giden hali bu, neyse.
Daha önceki sayfalarda defalarca yazdım, saç tüleriyor koyun yünü gibi oluyor tiftik tiftik. Belki 1 yıl boyunca yapmasam eski halini alır ama hiç okadar beklemedim. Dediğiniz gibi düz ve kıvırcık arası tuhaf şekil almaz bir hal alıyor, kıvırcık eski hali bile bundan iyidir. Köpük sürünce güzelleşiyor ama :):):)

Bunun yaninda saçlarımın eski sağlığı yok :KK43: neden derseniz bozulyama yüz tuttuğu zaman müdahalesiz dışarı çıkamıyorsunuz, örneğin dediğim gibi köpük kullanıyorum bunun bir zararı yok ya da sürekli düzleştirici ile üzerinden geçmem gerekiyor işte saçlarımı mahveden bu :KK43: köpük te kullansam önlerini mecburen düzleştirmem gerekiyor, bu nedenle iyi değiller yanık gibiler. Saçın yapısı balık pulu gibi birbirine yapışıktır. Ama ben dikkatli baktığımda uçlarda o pulların ayrılıp kırıklar oluştuğunu görüyorum. Kremlerle desteklemeye çalışıyorum.

Bir de en müzdarip olduğum şey ki KILIÇ burada sana da sormak istiyorum, saçımın enseme değer yerleri ve aşağıları öyle bir karışıyor ki hani kediyi uzun süre taramazsınız da tüyleri topaklanır ya aynen öyle oluyor. Acaba tere direk maruz kaldığından mı bilemiyorum. İşin açığı kullandığım kremlerin de buraya hiç faydası yok, ve aşırı kuru buralar. Sizin önerebileceğiniz bi krem bakım kürü v.s. varsa hemen alayım :)

Geçenlerde de zeytin yağı ya da badem yağı gibi şeylerin fönü bozmayacağını öğrendim kılıçtan, artık evde de bakım yapıcam. Bu arada yumurta saça çok iyi geliyor kızlar çırpın sürün streçle sarın, yıkanınca çok parlıyor yumuşak oluyor :)

Falan filan işte :)

Merhabalar!Araniza yeni katildim ve forumu okumadan sehir firsatlarindan brezilya fonu yaptirmis bulundum:KK43:(saclarim ustuste rofleden ve ensonda rengini koyulastirmadan oturu uclari cali supurgesine dondu brezilya fonu ewt sacim duzlesti ama uclar hala berbat simdi bu keratinden alip bakim yapsam kendim duzelirmi nedersiniz?yada ne yapmali??helppp meeee

Merhabalar!Araniza yeni katildim ve forumu okumadan sehir firsatlarindan brezilya fonu yaptirmis bulundum:KK43:(saclarim ustuste rofleden ve ensonda rengini koyulastirmadan oturu uclari cali supurgesine dondu brezilya fonu ewt sacim duzlesti ama uclar hala berbat simdi bu keratinden alip bakim yapsam kendim duzelirmi nedersiniz?yada ne yapmali??helppp meeee

Duruma göre canım, genellikle uçlarda yanık varsa tam manası ile iyileşmiyor, yanıklar boy kısmında ise düzelebiliyor.

Haklisin kılıç balığı ama insanlar defrizeyle Brezilya fonunu karistiriyorlar galiba defrize işlemi perma ilaciyla yapılır ve saçı çok yıpratır bazı kuaforlerde ya maliyeti düşürmek istediğinden yada belki gerçekten cahilliginden defrize işlemini Brezilya fonu diye yapıyorlar sonuç facia tabii bu arada isini hakkıyla yapan kuaforleri tenzi ediyorum sıkma canini sen canim

Kızlar ben keratin yapmadan önce saçım kepekliydi şimdi dahada kepeklendi.keratinli saçta kepekten nasıl kurtulabilirim yardım edin

Merhaba kızlar benim sağlıklı şaclarım var öle kıvırcık değil dümdüz de değil sürekli düz kullanmak istiyorum ama kuaföre gittim ama Bio ve enda markalarıyla çalıştığını söyledi Bio ile 200 enza ile 300 tl yapacağını söyledi Pahalı geldi biraz bunu piyasası nedir bilen var mı bide en iyi marka enza dedi doğrumu

Kızlar kıvırcık olup da brezilya fönü yapan iyi örneklerdenim diyebilirim. 2 yıldan fazla oluyor yapalı. Çok kıvırcıktı benim saçlarım deyim yerindeyse Brezilyalılar gibi diyebilirim. Örneğin 3. ayda yavaş yavaş kabarmalar başlıyor 4. ayda artık yıka ve çık olayı bitiyor mecburen jöle ya da köpük kullanmak zorunda kalıyorum ki aslında bu hali düz halinden daha havalı :) en hoşuma giden hali bu, neyse.
Daha önceki sayfalarda defalarca yazdım, saç tüleriyor koyun yünü gibi oluyor tiftik tiftik. Belki 1 yıl boyunca yapmasam eski halini alır ama hiç okadar beklemedim. Dediğiniz gibi düz ve kıvırcık arası tuhaf şekil almaz bir hal alıyor, kıvırcık eski hali bile bundan iyidir. Köpük sürünce güzelleşiyor ama :):):)

Bunun yaninda saçlarımın eski sağlığı yok :KK43: neden derseniz bozulyama yüz tuttuğu zaman müdahalesiz dışarı çıkamıyorsunuz, örneğin dediğim gibi köpük kullanıyorum bunun bir zararı yok ya da sürekli düzleştirici ile üzerinden geçmem gerekiyor işte saçlarımı mahveden bu :KK43: köpük te kullansam önlerini mecburen düzleştirmem gerekiyor, bu nedenle iyi değiller yanık gibiler. Saçın yapısı balık pulu gibi birbirine yapışıktır. Ama ben dikkatli baktığımda uçlarda o pulların ayrılıp kırıklar oluştuğunu görüyorum. Kremlerle desteklemeye çalışıyorum.

Bir de en müzdarip olduğum şey ki KILIÇ burada sana da sormak istiyorum, saçımın enseme değer yerleri ve aşağıları öyle bir karışıyor ki hani kediyi uzun süre taramazsınız da tüyleri topaklanır ya aynen öyle oluyor. Acaba tere direk maruz kaldığından mı bilemiyorum. İşin açığı kullandığım kremlerin de buraya hiç faydası yok, ve aşırı kuru buralar. Sizin önerebileceğiniz bi krem bakım kürü v.s. varsa hemen alayım :)

Geçenlerde de zeytin yağı ya da badem yağı gibi şeylerin fönü bozmayacağını öğrendim kılıçtan, artık evde de bakım yapıcam. Bu arada yumurta saça çok iyi geliyor kızlar çırpın sürün streçle sarın, yıkanınca çok parlıyor yumuşak oluyor :)

Falan filan işte :)
Canım senin saçlarının tülermesi brezilya fönünden mü kaynaklanıyor yoksa ısıtıcı düzleştirici veya nemsizlikten,bakımsızlıktan mı kaynaklanıyor,fön yapmadan önce saçların nasıldı?

Kızlar son zamanlarda brezilya fönüyle uğraşan yok sanırım :) şimdi bende yapmak istiyorum brezilya fönünü ve keratin yüklemesi yapıp da uzun sürede memnun kalan arkadaşlar mı ? memnun kalmayanlarda yazabilir :)

Kızlar son zamanlarda brezilya fönüyle uğraşan yok sanırım :) şimdi bende yapmak istiyorum brezilya fönünü ve keratin yüklemesi yapıp da uzun sürede memnun kalan arkadaşlar mı ? memnun kalmayanlarda yazabilir :)

Evet kızlar, memnun kalanlar ve kalmayanlar dökülün bakalım... Arkadaşımız ürün arayışında...

Ben 3 sene önce yaptirdim.
O zaman Kilicbaligi sag olsun bütün sorularimi yanitlamisti.
Sanirim keratin benim sacima cok iyi geldi. Bir daha hic yaptirmadim ama o saglikli sac hala dümdüz benimle 3-4 yildir.
Keratin bir tedavi oldu. Sonra sacim saglikli uzadi dümdüz. Ben tavsiye ediyorum. Uzmanina yaptir. Belki senin de benim gibi 3-4 sene kaliciligi olur.
Bu arada sacin parlakligi hatta düzlügü konusunda vucuttaki östrojen miktari onemli. Kolay gelsin.

Ben 3 sene önce yaptirdim.
O zaman Kilicbaligi sag olsun bütün sorularimi yanitlamisti.
Sanirim keratin benim sacima cok iyi geldi. Bir daha hic yaptirmadim ama o saglikli sac hala dümdüz benimle 3-4 yildir.
Keratin bir tedavi oldu. Sonra sacim saglikli uzadi dümdüz. Ben tavsiye ediyorum. Uzmanina yaptir. Belki senin de benim gibi 3-4 sene kaliciligi olur.
Bu arada sacin parlakligi hatta düzlügü konusunda vucuttaki östrojen miktari onemli. Kolay gelsin.
Hangi ürünü kullanmıştın hatırlıyor musun?

Bu arada memnun kalmana sevindim.

Tesekkurler destegin icin kilicbaligi.
Global Keratin, juvexin.

Arkadaslar belki sizin fikriniz baskadir ama ben tedaviden sonra yine Juvexin ürününün kullanilmasindan yanayim. Bebek sampuani falan gibi ucuz etin yahnisi yapmayin. Toplamda daha kârli ve taminli olmuyor.

Amerika'da saci kivircik bir zenci kadin görmedim. Tüm zencilerin düz. 6 yasindaki cocuga bile keratin yapiyorlar. O yuzden Amerika'da sac ürünleri cok ucuz. Özellikle zenci bölgelerinde.
Bana Juvexin sampuani 3-4 sene önce 75 liraya satmisti kuaförüm. Amerika'da 10 lira 15 lira. Varsa akrabalarinizdan istetin. Ama iyi ürün alin. Cok guzel olacak. Ben tavsiye ediyorum.

X