- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.941
Sls ve Sodyum ChloridPeki içeriğinde ne yazan ürünleri kullanmamalıyız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sls ve Sodyum ChloridPeki içeriğinde ne yazan ürünleri kullanmamalıyız?
Sodyum ve sülfat içermeyen şampuanlarını kullanabilirsin, kremler ve maskeler konusunda ise hepsi serbest.kerastas ürünlerini kullanabiliyor muyuz kılıç ?
Sls ve Sodyum Chlorid
İçeriği görmeden nasıl cevap verebilirim ki :)Laurenth diye birsey var onu kullanabilirmiyim tresemme ısı koruyucu
Daha önce style marka kullanmıstım ama sanki aylar geçtikçe yapısı bozuldu kıvırcık yapısı degişti emin değilim.3 gün önce natura keratin extra yaptım suan yıkadım sonuc beklediğimden cok daha iyi ama bakalım ne kadar dayanacak.natura keratin ekstrayı birdaha ne zaman kullanabilirim tekrar ?
Sevindim. Ben bakım amaçlı keratin kullanıyorum. Dediğin gibi 6 ay sonra tamamen etkisi geçip buklelerime kavuşacagimi bilsem ben de kullanmak istiyorum. Ama düz ve kıvırcık arası saçma sapan bi şey olup hayat boyu brezilya fönü yapmam gerekir diye korkuyorum. Sanırım formaldehit olmayanlar tamamen eskiye döner. Ben de kararsizim. Natura extra alıp almama konusunda.
Bence denemelisin.bende mi önce evde denesem ne :)
Merhabalar!Araniza yeni katildim ve forumu okumadan sehir firsatlarindan brezilya fonu yaptirmis bulundum(saclarim ustuste rofleden ve ensonda rengini koyulastirmadan oturu uclari cali supurgesine dondu brezilya fonu ewt sacim duzlesti ama uclar hala berbat simdi bu keratinden alip bakim yapsam kendim duzelirmi nedersiniz?yada ne yapmali??helppp meeee
Canım senin saçlarının tülermesi brezilya fönünden mü kaynaklanıyor yoksa ısıtıcı düzleştirici veya nemsizlikten,bakımsızlıktan mı kaynaklanıyor,fön yapmadan önce saçların nasıldı?Kızlar kıvırcık olup da brezilya fönü yapan iyi örneklerdenim diyebilirim. 2 yıldan fazla oluyor yapalı. Çok kıvırcıktı benim saçlarım deyim yerindeyse Brezilyalılar gibi diyebilirim. Örneğin 3. ayda yavaş yavaş kabarmalar başlıyor 4. ayda artık yıka ve çık olayı bitiyor mecburen jöle ya da köpük kullanmak zorunda kalıyorum ki aslında bu hali düz halinden daha havalı :) en hoşuma giden hali bu, neyse.
Daha önceki sayfalarda defalarca yazdım, saç tüleriyor koyun yünü gibi oluyor tiftik tiftik. Belki 1 yıl boyunca yapmasam eski halini alır ama hiç okadar beklemedim. Dediğiniz gibi düz ve kıvırcık arası tuhaf şekil almaz bir hal alıyor, kıvırcık eski hali bile bundan iyidir. Köpük sürünce güzelleşiyor ama :):):)
Bunun yaninda saçlarımın eski sağlığı yok neden derseniz bozulyama yüz tuttuğu zaman müdahalesiz dışarı çıkamıyorsunuz, örneğin dediğim gibi köpük kullanıyorum bunun bir zararı yok ya da sürekli düzleştirici ile üzerinden geçmem gerekiyor işte saçlarımı mahveden bu köpük te kullansam önlerini mecburen düzleştirmem gerekiyor, bu nedenle iyi değiller yanık gibiler. Saçın yapısı balık pulu gibi birbirine yapışıktır. Ama ben dikkatli baktığımda uçlarda o pulların ayrılıp kırıklar oluştuğunu görüyorum. Kremlerle desteklemeye çalışıyorum.
Bir de en müzdarip olduğum şey ki KILIÇ burada sana da sormak istiyorum, saçımın enseme değer yerleri ve aşağıları öyle bir karışıyor ki hani kediyi uzun süre taramazsınız da tüyleri topaklanır ya aynen öyle oluyor. Acaba tere direk maruz kaldığından mı bilemiyorum. İşin açığı kullandığım kremlerin de buraya hiç faydası yok, ve aşırı kuru buralar. Sizin önerebileceğiniz bi krem bakım kürü v.s. varsa hemen alayım :)
Geçenlerde de zeytin yağı ya da badem yağı gibi şeylerin fönü bozmayacağını öğrendim kılıçtan, artık evde de bakım yapıcam. Bu arada yumurta saça çok iyi geliyor kızlar çırpın sürün streçle sarın, yıkanınca çok parlıyor yumuşak oluyor :)
Falan filan işte :)
Brezilya fönünden memnun musun peki,kepek dışında bir problemin var mı ?Kızlar ben keratin yapmadan önce saçım kepekliydi şimdi dahada kepeklendi.keratinli saçta kepekten nasıl kurtulabilirim yardım edin
Kızlar son zamanlarda brezilya fönüyle uğraşan yok sanırım :) şimdi bende yapmak istiyorum brezilya fönünü ve keratin yüklemesi yapıp da uzun sürede memnun kalan arkadaşlar mı ? memnun kalmayanlarda yazabilir :)
Hangi ürünü kullanmıştın hatırlıyor musun?Ben 3 sene önce yaptirdim.
O zaman Kilicbaligi sag olsun bütün sorularimi yanitlamisti.
Sanirim keratin benim sacima cok iyi geldi. Bir daha hic yaptirmadim ama o saglikli sac hala dümdüz benimle 3-4 yildir.
Keratin bir tedavi oldu. Sonra sacim saglikli uzadi dümdüz. Ben tavsiye ediyorum. Uzmanina yaptir. Belki senin de benim gibi 3-4 sene kaliciligi olur.
Bu arada sacin parlakligi hatta düzlügü konusunda vucuttaki östrojen miktari onemli. Kolay gelsin.