Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Defrize ürünleri zararlı diye biliyorum ben Keratin sanmıştım onu, hem fiyatı da uygundu tüh O zaman onu da eledim. Peki fix nano ve natura hakkındaki düşüncelerin neler kılıçbalığı? hiç kullandın mı daha önce?

Brezilya fönü sanman normal çünkü Google'da arattığımda ilk çıkan sayfada Brezilya fönü ürünü gibi lanse edilmiş... Fakat incelersen ısı, düzleştirici uygulanmıyor.

Fix nano kullanmadım, kullanmayacağım sebebini açıklamıştım. Natura içinse yine görüşlerimi belirttim fakat yaşadığımız sıkıntı şu ki; Konuyu açan kişi olan ben yapı olarak düz saçlara sahibim bu yüzden ne kullanırsam kullanayım düzleştirme konusunda ancak başkalarına uygulama yaptıktan sonra karar verebiliyorum.Bu yüzden acele etmeyip beklemenden yanayım.

İstersen bu süre zarfında son 30 sayfaya bir göz at vakit buldukça...

tamam canım teşekkür ediyorum. bu sıralar almam lazım ama demek ki acele etmemem gerekiyor. sayfalara göz atacağım.

Kılıçbalığı alfaparfı denemişsin sen ve memnun kalınan bir marka diye okudum. Alfaparf ürünlerinde indirim var. 60 ml lik bir seti var lisse keratin bakımı seti diye geçiyor ismi. Alınır mı sence bu ürün?

Bekleyecektim ama dayanamadım indirimi görünce aldım hemen :) 170 tl lik set 127.50 ye geldi. Yaptıktan sonra gelişmeleri yazarım ve fotoğraf atarım buraya. Kılıçbalığı ilgin için teşekkürler tekrar.

Kesinlikle alınır, son kullandığım ürün bu zaten. Ben memnun kaldım...

İyi yapmışsın, güle güle kullan. Eğer ihtiyaç duyarsan nasıl kullanacağını anlatırım ürün gelince...

Kesinlikle alınır, son kullandığım ürün bu zaten. Ben memnun kaldım...

İyi yapmışsın, güle güle kullan. Eğer ihtiyaç duyarsan nasıl kullanacağını anlatırım ürün gelince...

Tamam çok teşekkür ederim. Bugün gelir herhalde diye düşünüyorum. Kullanım talimatı yazıyordu ama onun harici bir şey yapmam gerekir mi bilmiyorum, bir de yaptıktan sonra şampuan olarak bebe şampuanı kullanılabilir yazmışsın şampuanlar konunu okudum biraz :) herhangi bir marka olur herhalde?

Hepsi değil Unibaby, yenidoğan şampuanı uygun, içerikte sülfat veya sodyum yok ama ben bebe şampuanlarının erişkinler için uygun olduğunu düşünmüyorum. Kendimde denedim, bir süre sonra saçlara yeterli nem sağlanmadığı için saç cansızlaşıyor.

Yoğunluk farkından dolayı karışmıyor ama her sıktığımda çalkalıyorum kılıç, bu şekilde yapmazsam bir kullanımda bitiyor bütün yağlar, elime dökünce bir avuç oluyor bir şişe yediriyorum saçıma bitiyor. Bne de böyle yapayım dedim hem su sayesinde bütün saça denk geliyor hem de her gün kullanıyorum bitmiyor :) Sıkıyorum çalkalıyorum sıkıyorum çalkalıyorum anlık karışıyor okadar :)

Doğrudur herkesin bir alışkanlığı var tabii. Yalnız Sütaş ayran reklamı gibi oldu, çalkala Okyanusya çalkala

Merhaba yeniden, öncelikle Kılıçbalığı'na ilgisinden ötürü çoook teşekkür ederim. Çok yardımcı oldu bana. Geçenlerde alfaparf keratin almıştım. Dün uygulamasını yaptım. İlk brezilya fönü uygulamamdı. Yaparken çok zorlanmadım zaten saçlarımı kendim boyayıp düzleştiriyorum. Sadece düzleştirme aşamasında biraz kollarım yoruldu :) Ben bir hata yaptım, o yüzden de sonuç istediğim gibi olmadı. Belime kadar ve gür olan saçlarıma tırsarak ilacı az sürdüm 40 ml kadar. Haliyle o da yeterli gelmedi muhtemelen. Saçlarım düzleşti ancak kabarıklığı gitmedi. Pek yatışmadı saçlarım. Ama tam sürseydim eminim olacaktı saçlarım. Uçlarım düzleştirme esnasında biraz koptular, sanıyorum ki kırık olduklarındandı. Üst kısımlarından memnunum ama uçları şuan için rahatsız ediyor beni, kendi hatamdan ötürü. Kılıçbalığım acaba uçlarına 1 hafta sonra tekrar bir uygulama yapsam olur mu? Bu arada şu anlamda çok memnun kaldım. İlk yaparken saçlarım çok sertleşti. ( zaten saçlarım kuru ve sert ) Bayaa korktum öyle kalacak diye, ama suya girince yumuşacık oldu. Bu yönden çok memnun kaldım :) Hele ki bu ürünün tedavi etme özelliği varsa, varsın kabarık kalsın hiç önemli değil :)

Eklentiler

• IMG_5563.JPG
    107,5 KB · Görüntüleme: 130

Evet genel olarak kabarık kaldığı belli oluyor. Özeldende yazmıştım, nemlendirici özelliği olan bir şampuanla yıkadıktan sonra güzel bir serum sür saçlarına ondan sonra bir bakalım hala kabarık mı yoksa yatıştı mı...

Normalde uçların kopmaması gerek ama nemsizlikten ötürü kopmaya ve incelmeye meyilli ise belki bu yüzden iyice hasar görmüş kısımlar kopmuş olabilir. Ben uçlara uygulama için bir süre beklemen taraftarıyım.

Uçlardan istersen azıcık al. Biliyorsun saçlarda kırık varsa o en uçtaki 1 mm kırık gitgide boyuna doğru ayrılmaya başlıyor ve kesip 1 mm ile kurtulacakken bekleyince 1 cm e kadar ulaşıp sonunda kopuyor. Haliyle saçlar gitgide inceliyor...

Dediğim gibi nem veren bir şampuanla yıka, takibini yapalım ondan sonra konuşalım... Bu arada saçlarının gürlüğü ve boyu çok güzel. Boyu eşitlenirse nefis olacak, kaliteli saçların var.

Teşekkür ederim, ah bir de kabarmasalar daha çok seveceğim onları Bu hali de hoşuma gitti, en azından yumuş yumuş. Hepsini sürseymişim çok güzel olacakmış demekki. Neyse bu da bir tecrübe olsun. Yarın gratisten alayım şampuan dediğin gibi. Yıkayınca yine yazarım değişiklik olup olmadığını.

Yine fotoğraf eklersen harika olur...

Yok kuzum bu toparlanmış görünmüyor. Her yeri ayrı bir boy ama acaba fotoğraftan dolayı mı yanılıyorum?
Canım onun sebebi, benim saçlarım 2 sene önce küt kesimdi önler uzun arkalar kısa. Ondan eşit değil boyu. Arada da kendim kesiyorum kırıklarını kuaföre gitmiyorum, ondan tam eşit olmuyor. Ama fotoğrafta tabii daha kötü gözükmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…