Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Ne guzel aciklamissin canim. Yav ben ilk yapacagim zaman hatim etmistim hem bu basligi hem de nettem bulup bulabilecegim tum bilgileri. Yetinmedim yorumlar okudum. Sac bu yani bence bir bayan icin cok coookk onemli. Bi sampuani vs kullanirken bile arastiriyoruz. Boylesine bir islem yaparken hele oyle damdan dusme bir is yapmamak lazim. Elimizin altinda internet var sonucta. Ben hamile olmasam uygulamayi yapar asama asama fotograflardim ama bunun icin bir 2 sene beklemen lazim kuzum :) free plus me kullanicam ben. Olmazsa onu fotograflayip eklerim ben de.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Free Plus Me

E tamam daha ne isteyeyim ki, vallahi süper olur kuzucuğum çünkü regular ile free plus me yi birbirine karıştırıyor kızlar çok çok güzel olur

Free Plus Me

E tamam daha ne isteyeyim ki, vallahi süper olur kuzucuğum çünkü regular ile free plus me yi birbirine karıştırıyor kızlar çok çok güzel olur

Bugun tatile cikiyoruz canim. Tatil donusu hemen halledicem insaallah :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bol olsun az olmasin 2kez ugrasacagima bir kereden duzlessin dedim 150ml keratini boca etti kuafor kafama 2gundur basim catliyor agridan agirliktan alkahtan kremmiydi keratin miydi anlamadım rahatsiz edici koku yoktu rahatsiz etmedi fakat sac derime iyice yedirmis olmaliyim ki başim boyle ağrıyor

Keşke dediğin gibi olsada iki seferde kullanılacak ürünü tek seferde kullanıp işi bitirsek ama maalesef ancak iki gerçek ve tam uygulamadan sonra düzleşiyor inatçı dalgalar ve kıvırcık saçlar, acemiliğine gelmiş ne diyebilirim ki üzüldüm

Dediğin gibi allahtan bu ürün eski keratinler gibi değil yoksa inan bana yarım saat sonra yıkayın şu saçlarımı diye bağırmaya başlardın çünkü o kadar göz yaşartıyor eski keratinler. Kafa derine yedirmende iyi olmamış, 1 cm aşağıdan başlamak lazım dedik hep, bir süre kepek sorunu yaşayabilirsin fakat baş ağrın ondan değil kuaförün çekiştirmesindendir.Kuzucuğum senin bu uygulama baştan aşağı yanlış olmuş Saçların çok yıpranmamıştır umarım...

Bayanlar elimde kalan ürünü tekrar yapıcam bu sefer yaptığım hatayı yapmıyıp keratin sür 30 dk beklet duru su ile akıt kurutma makinasıyla kurut şeklinde bakalım sonuç ne olucak bu arada saçlarım kötü kokuyo neden sizce keratin öncesi böyle değildi

merhaba Kılıç Balığı, Maalesef ki geç kalmışım. Dün foruma girseydim aşama aşama yollama şansım olacaktı. Daha öncede konuştuğumuz üzere saçım ilk yıkamadan sonra biraz daha dalgalandı. Dün gece de dediğin gibi kalan keratinimi tekrar uyguladım. sadece uçlara yeter sanıyordum ama tamamına yetti diyebilirim. Yine de tamamen düz oldu diyemem. Uyuyup uyandıktan sonra tekrar hafif dalga yaptı. Sanırım saçımın cinsi nedeniyle dümdüz olmayacak zaten. Ancak bu defa daha bakımlı durduğu ve kabarmanın azaldığı kesin. Yıkadıktan sonra net sonucu tekrar paylaşırım.

herkese merhaba bende natura keratının formandehitsiz olanını kullandım bu gün sadece keratini aldığım için önce saçlarımı kendi kullandığım sülfatsız şampuanla 3 kere yıkadım, kremlemedim sadece havlu ile kuruladım nemliyken keratini sürdüm saçlarım az olduğu için 1/3 ü yetti bende şaşırdım 40 dakika bekledim sonra sadece ılık su ile köpükler kaybolana kadar duruladım saç kurutma makinasını soğuğa alarak kuruttum sonrada 200 derece ile düzleştirdim yani tamam eskisi kadar kabarmadı ama sizin yaptıklarınız gibide olmadı saçlarımın ucları halen çok sağlıksız görünüyor ve saçlarım eskisi kadar olmasada halen tüleriyor tülerme oranını sadece yüzde otuz azalttı bu arada saçlarıma 6 ay önce röfle 3 gün öncede balyaj yaptırmıştım sağlıklı saçlarım yok anlayacağınız şimdi sorum şu ki bu yaptıklarım doğrumu ve formandehitsiz keratinin yapabileceği bu mu ve bir hafta sonra geri kalan keratinin bir kısmını saç uclarıma uygulamak istiyorum bu doğru olurmu

MERHABALAR;

Çok uzun zamandır takipteyim. kuaförün yaptığı ilk brezilya fönününden sonra, buradan da cesaret alarak tam 2 yıldır kendim yapıyorum :))

Çok uzun ve aşırı da kıvırcık bir okadar da yıpranmış saçlarım vardı. artık sürekli ıslak jöleli çıkmaktan migren olcam diye korkuyodum, bu yöntemle tanıştım ve kurtuldum.

Deneyimli olanlara ya da konu ile ilgili detaylı araştırma yapıp bilgisi olanlara bir sorum olacak.

Fön bozulmaya başladığı zamanlar saçlarım matlaşıyor zaten kuru da, resmen ölüyorlar. 2 gün önce tekrardan yaptım ve az önce de yıkadım. o mat kuru görüntüden eser kalmadı parıl parıl ve yumuşacık.

Kullandığım marka da öyle pek bilinen pahalı bişe de değil. Biliyorsunuz ilacın içinde formaldehit var. Bu madde kadavrayı olduğu gibi muhafaza etmek için kullanılan bir kimyasal yani çok güçlü ve bir okadar da zararlı bir şey.

Hiç formaldehitsiz brezilya fönü kullanan var mı aranızda. varsa sonuç nasıl, böyle parlak ve düz oluyor mu ? Hayretlik bir durum ya, okadar ısıya ve formaldehite dayanıyor saç ve resmen diriliyor. Mucize mi ya da gelecek kötü hallerin habercisimi bilemiyorum doğrusu :)

Bu arada, burayı okuyup da tereddüt edenlere şiddetle tavsiye ederim, gerçekten düzeltiyor arkadaşlar. öyle 500-600 tl de bayılmanıza gerek yok. fırsat ürünleri oluyor alın ve yaptırın birkere nasıl yapıldığını görün. gerisinde de kendiniz yapmaya başlarsınız :) ben öyle yaptım :)

Allahım birsürü yeni uygulama yeni ürün çıkmış sanki girmiyordum uzun zamandır buraya :)))

İlacın o fena yakıcı kokusundan kurtulmanın yöntemi var sanırım biraz göz gezdirdim de, ya da yıka çık olayı falan var herhalde :)

Keşke yapmadan önce girseydim okusaydım 3 gün dayanamadım ikinci günde yani bugün yıkadım saçlarımı. prokeratin kullandım, pek bilen yok diye düşünüyordum bu markayı ama o eskidenmiş :)) konu sahibi de kullanmış bu ürünü ve sanırım memnun kalmamış.

Vay be zamanla herşey nasıl da kolaylaşıyor, ben hep 125 ml kullandım. Şimdi yeni bir şey daha öğrendim ki fazla sürünce de zararlıymış.

Teşekkürler kılıçbalığı, çok teşekkürler :))) çok geri kalmışım ben meğer

Natura keratin bana pahalliya payladi sacimi biraz yumuşatasi disinda zerre kadar duzluk sağlamadi belki dumduz olmayacak ama biraz dalgasi acilir felan diye düşündüm ama sonuc fiyasko sac kremi mi keratin mi anlamadim zaten hic koku yoktu krem gibi birseydi saclarimda yiprandi bari birazduz olsaydi da uzulmeseydim madden manen yiprandim kuafor pro keratinle sampuan ve krem dahil olmak uzre200istemusti dümdüz olur demisti kuafore kullandigi markaya itimat etmeyip issiz badima is aldim hem param gitti hem sacim yiprandi hem de zere kadar duzlesmedi sacim

Slm okyanusya sen prokeratinden memnun kaldın mi sac yapin ne duzlestirdi mi

Aslında memnun kalıp kalmama şeklinde yorum yapamıcam çünkü buzamana kadar 1 kere style marka kullandım onun dışında hep prokeratin kullandım. Farklı markalar kullanmadığım için diğerleriyle kıyas yapamıcam. Zira style de prokeratin de uclarına kadar parlaklaştırdı yumuşattı ve sanki hiç işlem görmemiş sağlıklı bir saç gibi oldu saçlarım her ikisinde de. Normalde aşırı kıvırcık benim saçlarım profil resmimden de anlarsın. Yaptığımda pırasa gibi olmuyor ama banyodan sonra kendi kendine kuruduğunda ya da kuruttuğumda rahatlıkla dışarı çıkabiliyorum kabarmıyor. Çok hafif dalgalı oluyor

Ama az önce bayaa bi geçmişe gidip okudum yeni ürünleri yapılanları. Düşünüyorum ki ben fazla önemsememişim bu durumu galiba. geçiştirmişim yani.

Bence kullanma sen prokeratin ben de an itibariyle vazgeçtim. Şimdi bugün yıkadığım saçlarıma tekrardan fön yapmayı düşünüyorum ve marka konusunda karar aşamasındayım :)) o nedenle benim yazdıklarımı pek dikkate alma olur mu.

prokeratin kullanıcısı olarak söyleyeceğim tek şeyi kuaförün dediği gibi dümdüz yapmadığı. Bence hiçbir marka kıvırcık saçı dümdüz yapma gibime geliyor. benim saçlarım çok ama çok hafif dalgalı oluyor. azıcık bir kurutma makinesi tutsan pırasa gibi olur yani. eğer beklentin buysa karşılar.

bende bi 125 ml lik daha var. 1 hafta sonra tekrardan yapıcam ama prokeratin mi yoksa burada arkadaşların kullandığı ve memnun kaldıkları marka mı kullansam bilemiyorum :)

2marka mi kullandin cabim ikiside duzlestirmedi oyle mi kyafir bana pro keratinle 200tlye yaparım dümdüz olur demisti 2014e girdik hala saclari duzlestirecek bir yöntem ilac çıkmadı mı bu brezilya fonu sadece bir lakirdi mi dumduz olmasada bari biraz duzlestirseydi diyorum oda olmadı benimde sacim senin gibi canım

Benim gibi duz sac muptelasiysan en cok duzlestireni tercih et bildigin markayi yap canım digerlerinde sonuc alamayacaksan paranin bosa gitmesinin alemi yok bnde organik ve zararsizdir diye kullandim kuaforde yapmadim dandik markalar sandim ama bosu bosuna gitti emegim umutlarim ve param saciminda yipranmasi çabası

CAnim sen ne kadara ve nerden aliyorsun prokeratini fon tuttugum halde hic bir degisiklik olmadi sacimda duzluk babinda prokeratin sonrasi resmin varsa atarmisin fon tutulmus halini fon tabiki tutarim yeterki pirasa gibi olsun

Tatlım ben meramımı anlatamadım herhalde :)) diyorum ki benim saçlarım çok ama çok kıvırcık. prokeratin de olsa başka marka da olsa ben sanmıyorum ki pırasa olsun benim saçlarım. 2 gün önce yaptım belki bunun üzerine 1 hafta sonra yine yapsam pırasa olur ki okadar da pırasa olmasın yahu :)

yıkayıp çıkmak herdaim hayalimdi. banyodan çıktıktan sonra sağımda ve solumda saçtan kafa olurdu koyun misali gezerdim. ama brezilya fönü ile dünyam değişti benim. okadar az dalga kaldı ki gözle görülmez bile. yıkıyorum, kurutsam da olur kurutmasam da, ve çıkıyorum. ne jöle ne saç köpüğü ne migren ne baş ağrısı yok artık hayatımda :)) anlatabildim umarım.

hani diyorsun ya bari biraz düzleştirse diye, biraz değil tatlim resmen düzleştiriyor sadece çok hafif bir dalga kalıyor o da önemsiz. kabarıklık demiyorum minnak bir dalga

Ayy cok iyiymis bnde ayni senin durumundayim ben zaten dumduz olmayacagini bile bile yaptim biraz olsun duzelsin diye oda olmadi hic bir eyki olmadi yumusatma dışında nerden ve kac tlye aliyorsun canim bnde yapayim bir kutu 2kullanimlik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…