Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Sayfayı okudum hatta içindeki broşürüde yinede kullananların deneyimleri mühim artık sonuçta çok yapan çok bilir diyorum

Bazen çok yapanında basireti bağlanabiliyor canım o yüzden dikkatli yapan bilir diyelim...

No bebeğim no... Eğer arayıştaysan öneri yapabilirim...

Kızlar cevap vermişler bu yüzden yanıtlamıyorum...

Canım brezilya fönü ve balyajı aynı gün yaptırdığın için değil, balyaj yapılırken saçlarını bir yakmış zaten, üzerine bunu göz ardı edip yüksek ısı kullanıp ikinci defa yakmış kuaför arkadaş belli ki... Sen o sırada sadece uçlarda sorun hissetmişsin muhtemelen ama saça komple zarar vermiş bu yüzden o bölümler uzayıp kesilene kadar öyle kalacak yada sağlam bir keratin bakımı lazım kuzum... Sule'de sende maşallah saçlarınızı rezil etmişsiniz aradan geçen süre zarfında, haydi yaptınız bir hata bari başlığa uğrasaydınız ne ayıp Üzülme çaresine bakarız...

Evet arkadaşım benimde sonradan aklıma geldi şimdi yaptık bekliyoruz

Güle güle kullan saçlarını, deneyimlerini bizimle paylaş lütfen.

Kittyciğim normalde bu iki işlem aynı gün yapılabilir bir sorun teşkil etmez ama kuaför arkadaş belli ki yeteneksizmiş ne yazık ki... Şu ısırgan kürünü nasıl yaptığın hakkında ısırgan otu başlığına bakmamız yeterli mi yoksa kendine has bir kür mü yapıyorsun?

Son düzenleme:
Aslinda benim hatam o olmaz ayni gun yapmayalim dedi ama ben sabirsiz bir kisilik oldugum icin bisey olmaz yap sen dedim yapti ama beni dinlemeyip yapmamaliydi. Valla baligim düstüm yine eline kurtar saclarimi bidaha soz bukadar uzun sure uzak kalmicam forumdan kk sozu

Tamam yapılabilir de ikisi de ağır işlemler, ikisinde de farklı kimyasallar var benim kastettiğimm bu...

Isırgan otu yaz ve SAÇ FIŞKIRIYOR diye bir topic var, oradan ayrıntılı bulabilirsin canım. Çok kolay sadece durulamayacaksın, krem, kremli şampuan ve yağlı yumurtalı kür uygulamayacaksın ve tıbbi şampuanlardan kremsiz kullanacaksın... Ben 500 ml kaynamış suya büyük bir tutam atıp demliyorum French Press te ve soğuyana kadar içinde kalıyor. Sonra süzdürüyorum ve yıkama sonunda bu soğuk çayın tamamını boca edip dip uç friksiyon yapıp fazlasını sıkıyorum. Koyu yeşil rengi ve ıspanak gibi kokusu var ama kuruyunca hiçbirşey kalmıyor düşün benim saçlarım açık sarı balyajlı falan .. Bana çok iyi geldi ve o bahsettiğim topiği açan kız da harika diyor ben ondan öğrenmiştim. Saç uzatıyor, saç çıkarıyor ve saçın hem dip hem uç kalitesini arttırıyor. Unutma durulamayacaksın canım... Kolay gelsin...

Kuzum hatası saçlarını yakmak olmuş sende bilemezdin böyle olacağını...

Bazı kuaför arkadaşlarımızın hatası aldıkları eğitimi mekanik biçimde uygulamak fakat işin içine kendi yorumlamalarını katmamak. Herhangi bir işlem yapılırken saçın durumu göz önünde bulundurulmalı, buna göre neyin nasıl uygulanacağını hesap edebilmeli bir kuaför aksi halde bu tarz sorunlar oluyor işte.Yok hayır saç tırnak gibi çabuk uzayan bir şey değil ki

Kuzum senin saçların kıvırcık mıydı?

Yani her banyoda bu kürü yapacağız ama bunun haricinde saça başka bir yağ şu bu kürü uygulamayacağız dinlenmeye bırakacağız doğru mu anladım? Seni yormak yerine başlığı inceleyeyim ben, çok teşekkürler...

Özüüüürrr :))) arkadaşıma yaptık , Pazartesi günü yıkanınca yazarım

Estağfurullah canım ne özrü Ben yalnızca hatırlatmak istedim...

Son düzenleme:

Evet canım her banyo sonrası krem niyetine ısırgan kürü, kremden daha temiz yumuşatıyor bu arada rarındırarak. Bir de durulamayacaksın fazlasını sıkıp dibi yastıklı tarakla henüz ıslakken tarayacaksın canım. Sonrasında hafif nemli iken ben maşa da yapıyorum harika oluyor saç ayrıca ısıdan da etkilenmez hale geliyor bu şekilde... Dinlendirmek derken kurutma ve pressle düzleştirme falan yapabiliyorsun canım...Bahsettiğim sayfaya bakın ve sayfa sahibi kızdaki etkilerini okuyun ve görün derim. Kolay gelsin....

BU BAŞLIĞA BAKINIZ ÖZELLİKLE... Saçlarımı gürleştirdim .Başardım :) heryerden saç fışkırıyor :))

Son düzenleme:

TOPİC SAHİBİ BAYANIN İLK YAZISI VE DEVAM EDİYOR

Saçlarımı gürleştirdim .Başardım :) heryerden saç fışkırıyor :))
kızlar uzun zaman önce bu konuyu açmıştım ama yorum atan olmamıştı. bir ara zayıfladığım için saçlarım avuç avuç dökülüyordu. sonra bir arkadasımın tavsiyesyle aktardan ısırgan alıp saçlarımı bu su ile her yıkadığımda duruladım. kuru ısırganı demleyip yaptım bunu.sonrasında tekrardan bir durulama işlemi yapmadım.zaten kokusuda kalmadı hiç. dökülmesi zaten daha ilk denemelerimde durmuştu. o kadar mutlu oldum kı o dökülen 50 60 tel saç 3 4 tel dökülmüştü artık. ama ben dökülmem durduğunda bile bırakmadım. eski sıklıkta yapmadım ama ara ara yine ısırganlı su ile saçlarımı duruladım. şuan kafamda çıkan saçları görseniz şok olursunuz. yeni çıkan saçlarımı yatıştırmaya çalışmaktan bi hal oldum. memoli gibi onları ıslatıp yatıştırmaya çalışıyorum:)))

bir de size tavsiyem her gün 1 tane haşlanmış yumurta yiyin ve 1 bardak süt için bunlar saçın gerekli proteinini karşılıyor.şok diyetlerden uzak durun. mümkün olduğunda doğal şampuanlar ile yıkayın. ben ya bebek şampuanı kullanıyorum yada bitkisel alıyorum.bol su için.a vitamini demir çinko bunların eksikliğide saç dökülmesine yol açtığından beslenmenize dikkat edin.

birde ayda 1 yada 2 sefer sarımsak ile zeytinyağı sürdüm saçıma. bu nekadar etki etmiştir bilmem ama ısırganı denedim düzenli bilirim :) inanın kafamda 2 insana yetecek kadar saçlarım var :))))))))

Kilicbaligim o sampuani denedin mi sen? Neden onermiyosun??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben zaten normalde saç kremi kullanmam fakat şu an özel bir seri kullandığım için saç kremini de kullanıyorum...Teşekkürler bilgiler için...

Tekrar teşekkürler...

Kilicbaligim o sampuani denedin mi sen? Neden onermiyosun??

Markanın 12 etkili balsamı hariç ürünler vasat kuzum daha kaliteli ürünler kullanmak şart...

Hidenisko sen brezilya fonunu kaca aldin bana niye indirim olmadigini soylediler iptal edicem indirim yapmazlar sa bu haksızlık

Tesekkurler kuzum. O zaman arayisa devam :)

Araana gerek yok ben sana öneri yaparım hahahahaha

Hidenisko sen brezilya fonunu kaca aldin bana niye indirim olmadigini soylediler iptal edicem indirim yapmazlar sa bu haksızlık

Bende merak ediyorum.Acaba forumda reklam falan varda üzerine tıklayınca siteye yönlendirip indirim mi yapıyor.

Son düzenleme:

canım kusura bakma anca gördüm sorunu. pek sık uğrayamıyorum foruma yoğunluktanda. kıvırcık değil saçlarım ama aşırı dalgalı. aslında garip bi saçım var dalgalıda denemez böyle tüy gibi tülerik nasıl diyim anlatılmaz bişi işte

Alayim hemen onerilerini yavrum :)

Özel mesaj atıyorum...

Anladım kuzum, büyük ihtimalle işlemlerden sonra tülermeye başlamıştır saçların... Bakacağız hal çaresine...

Kızlar arkadaşımın saçı hiç ama hiç olmadı aynı eskisi gibi , neden olmamış olabilir... Nude ile iki kez yıkadı kuruttuk , keratini sürdük 200 derecede presledik.. Saçı normalde düz zaten sadece fön etkisi olsun istedik... 3 gün sonra yıkadık ve aynı başladığımız gibi (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…