Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kızlar arkadaşımın saçı hiç ama hiç olmadı aynı eskisi gibi , neden olmamış olabilir... Nude ile iki kez yıkadı kuruttuk , keratini sürdük 200 derecede presledik.. Saçı normalde düz zaten sadece fön etkisi olsun istedik... 3 gün sonra yıkadık ve aynı başladığımız gibi :KK43:(((

Keratini sürüp bekleme süresi bittikten sonra saçı kurutmadan mı presslediniz?

Merhaba herkesin bayramı mübarek olsun bende dün yaptım sanki saçlarım sertleşti daha çok :)

Yıkadıktan sonra yumuşayacak canım...

Kızlar ben dün yarısını yaptım bugün tekrar yapsam olurmu?

Önce bekleme süresi dolsun, bak saçlarının durumuna ona göre karar verirsin...

Bu arada kızlar hangi ürünü kullandığınızı yazın mesaj yazarken, herkesi aklımda tutamıyorum :KK14:

Merhaba herkesin bayramı mübarek olsun bende dün yaptım sanki saçlarım sertleşti daha çok :)

Kızlar ben dün yarısını yaptım bugün tekrar yapsam olurmu?

Yıkayınca yumuşamadı aksine sertleşti :) natura keratin free plus me

Önce clarifing şampuanıyla yıkadım 2 kez sonra havluyla saçlarımı sardım nemli olucak şekildeyken keratini tahta kaşığıyla yedirerek sürdüm uçlardan yukarı doğru sonrasında streçledim 30 dk bekletip bolca duruladım ve sülfatsız şampun ve kremiyle devam ettim :) saçlarım kuruyunca çok sertleşti

Şimdi elimde kalan keratinle tekrar uygulama yapmak için erken mi ?
Öncesinde saçımda keratin bakımı fönü vs yoktu

Önce clarifing şampuanıyla yıkadım 2 kez sonra havluyla saçlarımı sardım nemli olucak şekildeyken keratini tahta kaşığıyla yedirerek sürdüm uçlardan yukarı doğru sonrasında streçledim 30 dk bekletip bolca duruladım ve sülfatsız şampun ve kremiyle devam ettim :) saçlarım kuruyunca çok sertleşti

Sampuan ve krem surulmeyecekti. Kurutup preslicektin ya da fonlucektin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lolita Canım, ürünü sürüp bekleme süresi bitince yalnızca su ile durulanacak, şampuan vs kullanılmayacak bunu defalarca yazdım zaten kullanma talimatında durulayın yazıyor :KK43: Sen ürünü bildiğin akıttın saçından :KK14:

Bide durulanmayan spreyi var buda çok kötü kokuyo :KK43:

Koku konusu kişiye göre değişiyor ben spreyin kokusunu sevmiştim ama bir çok ürünü sırf kokusu yüzünden kullanamıyorum.

Evet kurutmadan presledik :KK43:((

Cısssss Cıssss Cısssss

Umarım saçlar zarar görmemiştir :KK14:

Sampuan ve krem surulmeyecekti. Kurutup preslicektin ya da fonlucektin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:2::2::2:

Lolita Canım, ürünü sürüp bekleme süresi bitince yalnızca su ile durulanacak, şampuan vs kullanılmayacak bunu defalarca yazdım zaten kullanma talimatında durulayın yazıyor :KK43: Sen ürünü bildiğin akıttın saçından :KK14:

Koku konusu kişiye göre değişiyor ben spreyin kokusunu sevmiştim ama bir çok ürünü sırf kokusu yüzünden kullanamıyorum.

Cısssss Cıssss Cısssss

Umarım saçlar zarar görmemiştir :KK14:

:2::2::2:

Canım çok teşekkür ederim broşüre baktım 30 dk beklet duru su akana kadar sonra sülfatsızla yıka kremini kullan diyo ben broşüre uydum :KK66: neyse az kalan keratinimi ne zaman yapmalıyım bide durulanmayan spreyin kuru saçta kullanabilirsiniz yazıyo hangi şekilde daha etkili olur kılıçbalığım

Kızlar keratini nereden temin ediyorsunuz ve de fiyatı ne kadar?
Bir de herkes uygulayabiliyor mu?
Yani ben emziriyorum mesela..

selam kılıç balığı...
bir arkadaşım bunu sormamı istedi sana. kkda üye değil kendiside.

10369975_10152379026327054_2901308437251620354_n.jpg

10477103_10152379026322054_3376594490515759253_n.jpg
.dande nano keratin saç bakım spreyi

bu 2 ürün keratin sonrası uygulanabilirmi.
özellikle şampıuanı...

Kizlar natura keratin mini setim grldi ben duzlestirmek amaciyla regular istedim ama urunun ustunde regular yazmiyor ve sitesindeki mini set pembe idi bu ise beyaz kutularda acaba bana ysnlidlikla sadece keratin bakimi mi gonderildi faturada regular yaziyor ancak kutu ustunde ne extra nede regular yaxmiyor

Canım çok teşekkür ederim broşüre baktım 30 dk beklet duru su akana kadar sonra sülfatsızla yıka kremini kullan diyo ben broşüre uydum :KK66: neyse az kalan keratinimi ne zaman yapmalıyım bide durulanmayan spreyin kuru saçta kullanabilirsiniz yazıyo hangi şekilde daha etkili olur kılıçbalığım

Bende ki broşürde üzeri çizili şimdi baktım, internet sitelerinde de sadece duru su diyor buradada sadece duru su dedik ama eğer sana gelen broşürde üzeri çizili değildiyse kabahat sende değil zaten. Keyfin ne zaman isterse o zaman yap derim tatlım, spreyi nemli saça, saçını taramadan önce kuru saça, denizde, denizden sonra vs kullanabilirsin her türlü gideri var yani :)

Kızlar keratini nereden temin ediyorsunuz ve de fiyatı ne kadar?
Bir de herkes uygulayabiliyor mu?
Yani ben emziriyorum mesela..

Normal Brezilya fönü uygulayamazsın, Natura Keratin sitesine gir orada free plus me var bakım için sana uygun diğer keratin çeşitleri uygun değil.

selam kılıç balığı...
bir arkadaşım bunu sormamı istedi sana. kkda üye değil kendiside.

10369975_10152379026327054_2901308437251620354_n.jpg

10477103_10152379026322054_3376594490515759253_n.jpg
.dande nano keratin saç bakım spreyi

bu 2 ürün keratin sonrası uygulanabilirmi.
özellikle şampıuanı...

Selam Okypete, Redist'in bir tek 12 etkili balsamının başarılı olduğunu düşünüyorum bunun dışında şampuan vs vs ben tavsiye etmem ama illa alacaksa sanıyorum ki uygun.

Dande Nano Keratin Saç Bakım Spreyini ise 2 aydır kullanıyorum, denizden sonra kullandım, her akşam yatmadan önce yine saç uçlarıma sıkıp yatıyorum, başarılı bir ürün bence muhakkak edinsin, uygundur...

Kizlar natura keratin mini setim grldi ben duzlestirmek amaciyla regular istedim ama urunun ustunde regular yazmiyor ve sitesindeki mini set pembe idi bu ise beyaz kutularda acaba bana ysnlidlikla sadece keratin bakimi mi gonderildi faturada regular yaziyor ancak kutu ustunde ne extra nede regular yaxmiyor

Canım ben Natura'da hiç pembe set görmedim :18: Hepimiz beyaz şişeler kullandık. Eğer gelen ürünün şişeleri ince uzun ise sorun yok çünkü ürünlerin adı değişmiş demişti kızlardan biri... Fotoğraf koysan daha iyi olur.

Kizlar yardımcı olur musunuz ne yapayim bu seti geri mi yollayayim duzlestirmeyecekse istemiyorum

Foto lütfen...

Yok görmedi Allahtan, kurutmamız gerektiğini hatırlayamadım... Şimdi kurutup bir daha yapsak olur değil mi ?

Olur canım ama bence biraz bekleyin, saçı kurutmadan yaptığınız için saç muhtemelen yorulmuş ve yıpranmıştır birde elinizde kalmasın...

Sevgili Kilic baligi walla faturasinda regular yaxiyordu heralde budur deyip srindirici sampuaniyla 2kez yikayip kuagore gittim sacima sürüp duzlestirsin diye evde tek yapamazdim kuafor kadin hic brezilya fonu uygulamamis uygulayan badka kuaför 200lira istedi bnden ilac dahil yapmak için saka yapiyorsunuz heralde deyip çıktım bu hic brezilya fonu yapmamis kadinda 30tlye yaptirdim yaptirmasinada boya gibi sacima keratini sürdü biraz biraz daha derken 150ml keratinin hepsi bitti bol olsun az olmasin iyice yesin dedik yarim saat bekledim sonra saci gon ile guya kurutacaz saclar sirilsiklam keratinden o kadar cok surmusuz ki bir saat fonle anca kurudu sonra ustune duzlestiriciyle pres yaptık kendi duzlestitici mi getirdim kuafor duzlestirici kullanmiyormus sadece fon yapiyormus kuaforde duzlestirici yaptikca islaniyordu tekrar sac kuafor iyice sıkıldı nyse oglrye pofleye bitirdi duzlestirme islemini sacim su anda o kadar mat ve kabarik ki ben evde durmadan tekrar geciyorum presliyorum preslerken guzel iyi sonra gene sertlesip bozuluyor düzlüğu

Bas agrisiyla uyudum dun gece kafam on ton sanki ama natura boyanin ceyregi kadar rahatsizlik vermedi sanki keratin degilde sac kremiydi ama ben hepsini surmekle hata ettim

Sevgili Kilic baligi walla faturasinda regular yaxiyordu heralde budur deyip srindirici sampuaniyla 2kez yikayip kuagore gittim sacima sürüp duzlestirsin diye evde tek yapamazdim kuafor kadin hic brezilya fonu uygulamamis uygulayan badka kuaför 200lira istedi bnden ilac dahil yapmak için saka yapiyorsunuz heralde deyip çıktım bu hic brezilya fonu yapmamis kadinda 30tlye yaptirdim yaptirmasinada boya gibi sacima keratini sürdü biraz biraz daha derken 150ml keratinin hepsi bitti bol olsun az olmasin iyice yesin dedik yarim saat bekledim sonra saci gon ile guya kurutacaz saclar sirilsiklam keratinden o kadar cok surmusuz ki bir saat fonle anca kurudu sonra ustune duzlestiriciyle pres yaptık kendi duzlestitici mi getirdim kuafor duzlestirici kullanmiyormus sadece fon yapiyormus kuaforde duzlestirici yaptikca islaniyordu tekrar sac kuafor iyice sıkıldı nyse oglrye pofleye bitirdi duzlestirme islemini sacim su anda o kadar mat ve kabarik ki ben evde durmadan tekrar geciyorum presliyorum preslerken guzel iyi sonra gene sertlesip bozuluyor düzlüğu

Bas agrisiyla uyudum dun gece kafam on ton sanki ama natura boyanin ceyregi kadar rahatsizlik vermedi sanki keratin degilde sac kremiydi ama ben hepsini surmekle hata ettim

Hepimiz burda evde tek başımıza kimseden yardım almadan yapabiliyoruz da sen neden yapamayasın pardon? Bu başlığın amacı zaten evde kendi kendinize nasıl yapacağınızı öğretmek, sizi hem dünya kadar kuaför masrafından kurtarıp hem güvenli biçimde brezilya fönü veya keratin bakımı yapmak değil miydi?

Hem başkasına yaptırdın, hem gereken miktarın kat be kat üzerine çıktın, hem yapan kuaför beceriksiz ve baştan savma yaptı, bence sen bu işlemden hayır bekleme canım çok üzgünüm umarım saçına zarar vermemişsinizdir...

Keratin hatırlatma;

1- Normal bir saç için ortalama 60-80 ml arası yeterli, saçınız;

kısa ise 40 ml
normal bir boy ve gürlükte ise 60 ml
saçınız çok gür ve uzunsa 80 ml

kullanın, bu miktarın üzerine çıkmayın arkadaşlar. İşleme başlamadan önce kullanacağınız miktarı ölçerek bir kaba koyun ki kalan miktarı göz kararı ayarlayarak sürün.En önemli kural, asla ve asla bütün şişeyi başınıza boca atmeyin, saçlarınıza zarar verirsiniz çünkü doz aşımı olduğu için saçlarınız kurumayacak, gerektiğinden fazla süre saçınızı kurutacaksınız,ısı vereceksiniz, gerektiğinden daha fazla zaman ve ısı ile düzleştireceksiniz ve bu saçlarınıza zarar verecek. Saçları olduğundan daha iyi bir noktaya taşımak için kullanılacak bir üründe doz aşımına luzum yok.

2- Saçınızda brezilya fönü varsa free plus me ürününü uygulamak için 6 ay geçmiş olması gerek aksi halde saçlarda sertleşme, koku sorunu yaşanabiliyor bunu bana açıkça söylemişlerdi ve burada sizinle paylaşmıştım yine de hatırlatıyorum.

3- Free plus me yani keratin bakım ürününde saçları şampuanlayıp arındırıyor ve sonra free plus me ürününü sürüp bekliyoruz. Bekleme süresi bittikten sonra yalnızca su ile durulama yapıyoruz ASLA ŞAMPUAN VE SAÇ KREMİ KULLANILMAYACAK YALNIZCA SU İLE DURULAYIN!

4- Herhangi bir keratin uygulaması yapmadan önce saçımızı yalnızca ŞAMPUAN ile arındırıyoruz akabinde SAÇ KREMİ, SAÇ MASKESİ, SPREY vs KULLANILMAYACAK. Özellikle burada hata yapılıyor.

5- Havalar sıcak eğer keratininizi şimdi kullanmayacaksanız ODA SICAKLIĞINDA,karanlık ışık görmeyen bir dolapta saklayabilirsiniz, banyo dolabı,mutfak dolabı gibi dolaplar uygundur.

6-Hamile ve emziren anneler brezilya fönü yapamazlar. Eğer bakım istiyorsanız tercihiniz kesinlikle brezilya fönü değil keratin bakımı free plus me tarzı bir ürün olmalı.

7-Uygulama yapmadan önce aldığınız ürünün sitesini,broşürünü, ulaşabileceğiniz tüm kaynakları inceleyin ve okuyun. KAFANIZDA SORU İŞARETİ KALMAYANA KADAR. Senelerdir bu başlıkta soruları yanıtlayıp yardımcı olmaya çalışıyoruz, takıldığınız yerde soru sorun, bu saçlarınıza zarar vermektende, boşa emek harcayıp ürünü heba etmektende daha iyi bir tercih olur.

8- Her ürünün uygulaması temelde aynı gibi görünsede farklılıklar olabiliyor bu yüzden eğer farklı ürünler tercih ediyorsanız yine kullandığınız ürünün adı ile sorun :)

Bazı konularda kafanızın karışık olduğunu görüyorum ve sanırım mecburen konuyu yeniden baştan sona inceleyip güncellemek gerekiyor. Galiba yeniden madde madde uygulama görseli paylaşacağım lakin Kasım'dan önce brezilya fönü yapmayı düşünmüyordum :KK14::KK14::KK14:

Yok mu el verecek kimse :KK1::KK1::KK1:

X