Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

CAnim sen ne kadara ve nerden aliyorsun prokeratini fon tuttugum halde hic bir degisiklik olmadi sacimda duzluk babinda prokeratin sonrasi resmin varsa atarmisin fon tutulmus halini fon tabiki tutarim yeterki pirasa gibi olsun

çektim fotosunu ama nasıl paylaşıcam burdan bilmiyorum :) prokeratini evimnet diye bir site var ordan alıyorum :) her zaman olmuyor ama nezaman ki fön zamanım geliyor ben 1 hafta öncesinde siteyi takibe başlıyorum satışa başlayınca da alıyorum hemen. 125 ml sini 30 tl ye geliyodu sanırım. ama ben uzun zamandır bu forma girmiyorum. son 20 sayfayı okuyunca sanki bu ürünü kullanmamak gerektiği hissine kapıldım. daha sağlıklı ürünler var sanki. prokeratin uyduruk gibi. ee ucuz ürün olunca kuaför de 200 e yapar yani 6 kat da karını eder :)

Vayy be cok ucuzmus iyi cok tskr ederim önerin icin yok arkadaşların paylastiklari sac bakimi amaçlı çoğu bakim amaciyla keratin yapiyorlar formoldehitsiz olanindan o duzlestiriciyle olmuyor duzlukte saglamiyor sadece bakim amacli

canım sen yine de araştır lütfen ben bu konuda mesuliyet almak istemem :) bugün itibariyle ucuz ve uyduruk geliyor bu marka bana. kılıçbalığı nı şimdi anlıyorum marka vermek istemeyişi konusunda :))) insan tedirgin oluyor yahu :) ben sadece bana olanları anlattım tavsite etmedim etmem de canım.maazallah bişe olur falan. hatta memnun musun sorusuna evet ya da hayır şeklinde bile cvp vermedim bu konuda anlaşalım da

foto nasıl yüklicem bilmiyorum

Canim 2gun once yaptin ve yikadin mi saçını 2gunde yikama sonrasi kurutulmus haliyle atarsan resmini cok minnettar olurum bnde nasil atildigini bilsem atip soyleyecemde bnde bilmiyorum

Canim 2gun once yaptin ve yikadin mi saçını 2gunde yikama sonrasi kurutulmus haliyle atarsan resmini cok minnettar olurum bnde nasil atildigini bilsem atip soyleyecemde bnde bilmiyorum

canım 3. kez fotosunu at diyorsun ve ben de 3. kezdir sana nasıl atıldığını bilmediğimi söylüyorummm, anlaştık mı. birileri okur nasıl olduğunu yazarsa atarım bende, bu nedenle tekrardan isteme çünkü bilmiyorummm :))) standart brezilya fönü nasıl yapılıyorsa öyle yaptım. normalde 3.gün yıkanıyor ben dayanamadım sıkıldım ve ikinci gün yani bugün yıkadım. bıraktım kendi kendine kurudu. olay bu yani

Tm canım ama az cok insanlar bilip kullandiklarini memnun kalip kalmadiklarini yazsinlar bnde cok okudum burayı ama gene hata yaptım baskalarininda hüsrana ugramasini istememnben im gibi ....natura keratin duzlestirmiyor saçı bunu acikca soyleyebiliyorum sacima yuzde onluk bir duzluk bile saglamadi kokusuz dumansiz zararsız olabilir ama ben riski göz önüne alarak sadece biraz duzlessin diye kullandim ve hic bir ise yaramadı

Kullandığım markadada formoldehit vardı diger markalarda da var zaten duzlestirici etkiyi yapan formoldehit belki pahalli urunlerde bu oranı minumun seviyeye indiriyorlar ama oda duzlestirmede etkili olmuyor bnce

Canım az çok degil iyice bayaga paylaşıyorlar kızlar burda deneyimlerini. Daha ne olsun ki. Natura keratin birine iyi gelmistir sana kötü. Bu demek degildir ki kimse deneyimletini paylaşmıyor :))

Nereden biliyorsun belki prokeratin de aynısını yapacak ya da natura belki cok iyi ve tek başına yapamadın falan filan... kısacası beni cesaretlendiren 2 yıldır yapmamı destekleyen bu formdur canım. insanlar deneyim paylaşır kararı sen verirsin. Sonucu da seni bağlar iyi yada kötü kimse sorumlu olmaz, sorumlu tutamazsın tutamam tutamazlar
ben buraya güveniyorum gerisi vız

iyi gecelerrrr

bende natura keratini denedim, ve dediğin gibi sadece yumuşatmakla kaldı ne düzleştirdi nede bakım yaptı uygulamam mı yanlış onu bilemiyorum titizlikle üzerinde yazanı uyguladım fakat keraitnin hepsini kullandım. şimdi ne yapcaz bu yıpranmış saçlarla

Canim bak bu msjini hatirlamiyorsun sanirim sen. Bu msjina ayrica Kilicbaligi da cevap yazmisti ustelik. Yanlis uygulama yapmis yaptirmissin ama bir de kalkip memnun kalmadigini paranin emeginin bosa gittigini vs yaziyorsun. Insanlari da yanlis yonlendirmis oluyorsun haliyle. Burda kilicbaligi milyon kere soyledi. Urunu bol kullanmayin. Bol kullanmak fayda degil aksine zarar getirir diye. Siz urunu kafana boca etmissiniz. Sonra da haliyle kurutamamis yedirememissiniz sacina. O urunu isiyla saca sabitlemek gerek. Siz de tabi kurutamadiginiz icin buyuk ihtimal yakmissiniz sacini. Dolayisiyla da saclarin yipranmis. Eee urun guzel bi sekilde saca sabitlenmeyince de duzlesme vs olmamis haliyle. Madem emegine parana bu kadar aciyorsun keske adam akilli arastirip okuyup iyice ogrendikten sonra yaptirsaydin uygulamayi. Ki kuafore vs gitmene de hic gerek yoktu. Sacini duzlestirebilen her insan bu uygulamayi da pekala kendisi yapabilir. Ben kuaforlere hic bi konuda guvenmiyorum sahsen. Sana gecmis olsun ama kendi hatalarini baskalarina veya baska seylere yukleme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya canim ben tum mesajlari biliyorum konu yanlis uygulama olamaz ben zaten bol bol yedirdigim halde hic duzluk saglamadi az yarisini kullansaydim belki etki etmedi sacima az geldi derdim sacim uzun ama ince ayrica presten dolayi yanmasini ilaca bagli tutmuyorum tabiki sadece duzlestirme yuzde on bile olmadı sinirimi bozan bu

Sacimi bir saatte olsa kuruttuk orta dereceli fonle sonra presledi bnde 4gun boyunca presledim sanirim saca sabitlenmisti iyice bu kadar presten sonra ayrica kimseyi suclamadim yanlis yonlendirildigimide doylemedim canım sadece natura duzlestirmede basarisiz bana gore bu benim fikrim ve tecrubem

Ya kızlar ve kılıcbalıgı kardeşim, fikrinize ihtiyacım var.

2 haftaligina tatile gidicem, denizle napcaz o bone denen şeyden nefret ediyorum. Taksam da aralardan giriyor su. Kılıç sen de girmissin okudugum kadariyla ve pek bozulmamis. Baska giren var mı. Bozuluyo mu kabarıyo mu napsam ki.
Bir de döner dönmez bir kat daha yapayım diyorum b.fönü. prokeratinden vazgectim. Burda bahsedilen a.lı bir marka var adını hatırlayamadım sıvıymış galiba. Onunla mı yapsam stetle ilemi yoksa natura ilemi yapsam bilemedim. Kokusu 3 gün beklemesi v.s. sorun degil yeter ki iyice düzleştirsin.

bu 3 markadan hangisi olsa acaba, fikir lütfenn :)))

Canim senin anlamadigin sey su; fazla fazla yedirmek daha etkili olacagi anlamina gelmiyor. Aksine etkisini azaltiyor. Oyle olsa urun aciklamalarinda urunun hepsini kullanin bol bol yedirin derdi. Tam tersine yeteri kadar urun kullanin diye uyariyoruz surekli. Urunu fazla kullanmak preslemede yeteri kadar sabitlenmesini engelliyor. Biz bunu daha once style kullanirken de yasadik. Bazi arkadaslar bol kullandilar sonuc husran oldu. Bazilarimiz da azar azar yedirdik ve istedigimiz gibi dumduz bakimli saclara kavustuk. Sen herseyi olmasi gereken gibi yapsaydin da olmadi ise yaramiyor yeterince duzlestirmiyor deseydin tamam derdim. Ama sen zaten uygulamayi dogru yapmamissin ki. Hamile olmasaydim alip denicektim inan ki. Ama gebelikten dolayi kullanamiyorum.

Canim kilicbaligi icinde silikon olan durulanmayan sac kremi onermisti. Denize girmeden surup girince silikondan dolayi saclarin deniz suyuyla temasi en aza indirgenmis oluyor. Marka olarak da a ile baslayanin adini hatirlayamadim ama iyiymis baya sanirim. Onu bi dene istersen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doz asimi normal keratinlerde kötü etkiler biliyorum natura Organic ve kokusuz diye kutuyu bitirdim bol bol surdu kuafor az gelmesin diye cunku sacim uzundu natura zaten saca zarar vermez krem gibi bisey sacim yiprandiysa duzlestiriciyle 4gun boyu gunde 3defa presten zarar gördü benum yanlis kullandigim kesin ama bir daha natura almam eskisindende kivircik oldu sanki

Öneri için çoook tesekkür ederimmm :)) amacmt si yola çıkıyorum ısmarlasam mümkünatı yok yetişmez acep marketten ne bileyim watson falan gratisten halledebilecegim bişe var mi ki :))

Foruma kimse girmiyor mu sevgili kilic baligi ne olur saclarimi duzlestirecek bir marka söyle herkesten ziyade tecrubeli olan sensin saclari kivircik olanlar nasil duzlestirmis bilirsin ozeldende mesaj atamiyorum saclarim fonsuz berbat durumda saclarimi ne duzlestirir o kadar forumu okumama ragmen birsey anlamadim gb tim bitiyor tlfonla giriyorum lutfen bana yardim et cok dua ederim

Canım bulundugun il büyükse fırsat siteleri var reklam için kuaförler ucuza yapıyor. Benim ilk deneyimim öyle oldu rasgele ankarada bilmedigim bi kuaföre yaptirdim. Baktim nasıl yaptı. Üstelik düzleşti ve bu düzleşme benim daha sonra yapacagım fönlerde işe yaradı. Yani tamamen kıvırcık bi saça degil de fönü bozulmaya yüz tutmuş çok dalgalı saça yapmaya başladım hep. Yani hiç tamamen kıvırcık bir saça yapmadım fönün iyice bozulmasını beklemedim. Benim avantajım bu oldu belki de. Prokeratin gibi uyduruk bi marka bile düzleştirdi. Benim tavsiyem bu şekilde olur sana ancak :)

Canım yıkadıktan sonra paylaş istersen şu an bir şey söylemek için erken ama ciddi kıvırcık saçlı arkadaşıma bizzat ben uygulama yaptım ve saçları iki uygulamada dümdüz oldu ama saçları ince telliydi bir yıka da bakalım duruma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…