- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.681
CAnim sen ne kadara ve nerden aliyorsun prokeratini fon tuttugum halde hic bir degisiklik olmadi sacimda duzluk babinda prokeratin sonrasi resmin varsa atarmisin fon tutulmus halini fon tabiki tutarim yeterki pirasa gibi olsun
Vayy be cok ucuzmus iyi cok tskr ederim önerin icin yok arkadaşların paylastiklari sac bakimi amaçlı çoğu bakim amaciyla keratin yapiyorlar formoldehitsiz olanindan o duzlestiriciyle olmuyor duzlukte saglamiyor sadece bakim amacli
Canim 2gun once yaptin ve yikadin mi saçını 2gunde yikama sonrasi kurutulmus haliyle atarsan resmini cok minnettar olurum bnde nasil atildigini bilsem atip soyleyecemde bnde bilmiyorum
Tm canım ama az cok insanlar bilip kullandiklarini memnun kalip kalmadiklarini yazsinlar bnde cok okudum burayı ama gene hata yaptım baskalarininda hüsrana ugramasini istememnben im gibi ....natura keratin duzlestirmiyor saçı bunu acikca soyleyebiliyorum sacima yuzde onluk bir duzluk bile saglamadi kokusuz dumansiz zararsız olabilir ama ben riski göz önüne alarak sadece biraz duzlessin diye kullandim ve hic bir ise yaramadı
Natura keratin bana pahalliya payladi sacimi biraz yumuşatasi disinda zerre kadar duzluk sağlamadi belki dumduz olmayacak ama biraz dalgasi acilir felan diye düşündüm ama sonuc fiyasko sac kremi mi keratin mi anlamadim zaten hic koku yoktu krem gibi birseydi saclarimda yiprandi bari birazduz olsaydi da uzulmeseydim madden manen yiprandim kuafor pro keratinle sampuan ve krem dahil olmak uzre200istemusti dümdüz olur demisti kuafore kullandigi markaya itimat etmeyip issiz badima is aldim hem param gitti hem sacim yiprandi hem de zere kadar duzlesmedi sacim
Sevgili Kilic baligi walla faturasinda regular yaxiyordu heralde budur deyip srindirici sampuaniyla 2kez yikayip kuagore gittim sacima sürüp duzlestirsin diye evde tek yapamazdim kuafor kadin hic brezilya fonu uygulamamis uygulayan badka kuaför 200lira istedi bnden ilac dahil yapmak için saka yapiyorsunuz heralde deyip çıktım bu hic brezilya fonu yapmamis kadinda 30tlye yaptirdim yaptirmasinada boya gibi sacima keratini sürdü biraz biraz daha derken 150ml keratinin hepsi bitti bol olsun az olmasin iyice yesin dedik yarim saat bekledim sonra saci gon ile guya kurutacaz saclar sirilsiklam keratinden o kadar cok surmusuz ki bir saat fonle anca kurudu sonra ustune duzlestiriciyle pres yaptık kendi duzlestitici mi getirdim kuafor duzlestirici kullanmiyormus sadece fon yapiyormus kuaforde duzlestirici yaptikca islaniyordu tekrar sac kuafor iyice sıkıldı nyse oglrye pofleye bitirdi duzlestirme islemini sacim su anda o kadar mat ve kabarik ki ben evde durmadan tekrar geciyorum presliyorum preslerken guzel iyi sonra gene sertlesip bozuluyor düzlüğu
Ya canim ben tum mesajlari biliyorum konu yanlis uygulama olamaz ben zaten bol bol yedirdigim halde hic duzluk saglamadi az yarisini kullansaydim belki etki etmedi sacima az geldi derdim sacim uzun ama ince ayrica presten dolayi yanmasini ilaca bagli tutmuyorum tabiki sadece duzlestirme yuzde on bile olmadı sinirimi bozan bu
Sacimi bir saatte olsa kuruttuk orta dereceli fonle sonra presledi bnde 4gun boyunca presledim sanirim saca sabitlenmisti iyice bu kadar presten sonra ayrica kimseyi suclamadim yanlis yonlendirildigimide doylemedim canım sadece natura duzlestirmede basarisiz bana gore bu benim fikrim ve tecrubem
Ya kızlar ve kılıcbalıgı kardeşim, fikrinize ihtiyacım var.
2 haftaligina tatile gidicem, denizle napcazo bone denen şeyden nefret ediyorum. Taksam da aralardan giriyor su. Kılıç sen de girmissin okudugum kadariyla ve pek bozulmamis. Baska giren var mı. Bozuluyo mu kabarıyo mu napsam ki.
Bir de döner dönmez bir kat daha yapayım diyorum b.fönü. prokeratinden vazgectim. Burda bahsedilen a.lı bir marka var adını hatırlayamadım sıvıymış galiba. Onunla mı yapsam stetle ilemi yoksa natura ilemi yapsam bilemedim. Kokusu 3 gün beklemesi v.s. sorun degil yeter ki iyice düzleştirsin.
bu 3 markadan hangisi olsa acaba, fikir lütfenn :)))
Canim senin anlamadigin sey su; fazla fazla yedirmek daha etkili olacagi anlamina gelmiyor. Aksine etkisini azaltiyor. Oyle olsa urun aciklamalarinda urunun hepsini kullanin bol bol yedirin derdi. Tam tersine yeteri kadar urun kullanin diye uyariyoruz surekli. Urunu fazla kullanmak preslemede yeteri kadar sabitlenmesini engelliyor. Biz bunu daha once style kullanirken de yasadik. Bazi arkadaslar bol kullandilar sonuc husran oldu. Bazilarimiz da azar azar yedirdik ve istedigimiz gibi dumduz bakimli saclara kavustuk. Sen herseyi olmasi gereken gibi yapsaydin da olmadi ise yaramiyor yeterince duzlestirmiyor deseydin tamam derdim. Ama sen zaten uygulamayi dogru yapmamissin ki. Hamile olmasaydim alip denicektim inan ki. Ama gebelikten dolayi kullanamiyorum.
Canim kilicbaligi icinde silikon olan durulanmayan sac kremi onermisti. Denize girmeden surup girince silikondan dolayi saclarin deniz suyuyla temasi en aza indirgenmis oluyor. Marka olarak da a ile baslayanin adini hatirlayamadim ama iyiymis baya sanirim. Onu bi dene istersen.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Foruma kimse girmiyor mu sevgili kilic baligi ne olur saclarimi duzlestirecek bir marka söyle herkesten ziyade tecrubeli olan sensin saclari kivircik olanlar nasil duzlestirmis bilirsin ozeldende mesaj atamiyorum saclarim fonsuz berbat durumda saclarimi ne duzlestirir o kadar forumu okumama ragmen birsey anlamadim gb tim bitiyor tlfonla giriyorum lutfen bana yardim et cok dua ederim
merhaba Kılıç Balığı, Maalesef ki geç kalmışım. Dün foruma girseydim aşama aşama yollama şansım olacaktı. Daha öncede konuştuğumuz üzere saçım ilk yıkamadan sonra biraz daha dalgalandı. Dün gece de dediğin gibi kalan keratinimi tekrar uyguladım. sadece uçlara yeter sanıyordum ama tamamına yetti diyebilirim. Yine de tamamen düz oldu diyemem. Uyuyup uyandıktan sonra tekrar hafif dalga yaptı. Sanırım saçımın cinsi nedeniyle dümdüz olmayacak zaten. Ancak bu defa daha bakımlı durduğu ve kabarmanın azaldığı kesin. Yıkadıktan sonra net sonucu tekrar paylaşırım.