Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kilicbaligimmmm merhabalar. Ne zamandir yazamasam da surekli takip ediyorum..
Yeni denemeler yeni urunler vs. Topicin müdavimi ve 8-10 kere senin tarifinle brezilya fonu yapmis biri olarak su gunlerde baya canim sikkin malum hamilelikte keratin tedavisi yapmak uygun degil. Ama insan da bakimli guzel saclara alisinca cok zor oluyor boyle. Gelelim asil meseleye. Natura markasinin free olani elinde vardi senin ama deneyememistin sanirim digerini yaptigin icin. Icerigi yaziyodur heralde, formaldehitsiz oldugunu biliyorum. Ama sen yine de icerigi bi kontrol edebilir misin? Ona gore alip bir denemek istiyorum. Sonucta hamileler ve emziren bayanlar da kullanabiliyormus ama senin bilgi ve tecrubelerin benim icin daha onemli. Onayliyorsan hemen alip denemek istiyorum. Baksana saclarim ne durumda (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406294399927.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 74

Offf çok kuru, yıpranmış ve mat görünüyor saçların kendi saçlarınla alakası yok çok üzüldüm.Tabii başlığa uğramazsan olacağı bu hahahahaha

Natura Keratin free me'yi kullandım ben canım, burada yazmayı unuttum herhalde

İçeriğe hiç bakmadan söyleyebilirim ki,

Ürünü nemli saça sürüyorsun, gerektiği kadar bekleyip duru su ile arıtıyorsun. Bu sayede saçını kuruturken koku da dumanda olmuyor zaten, dolayısı ile yabancı madde soluman veya ürünün kana karışması mümkün değil ve haliyle bu şekilde gayet güvenli bir biçinde uygulama sağlanıyor.Bu açıdan hamileler ve emziren bayanlar için uygun olduğunu düşünüyorum, herzamanki gibi yine iyi araştırmışsın.

Saçlarının ciddi manada bakıma ihtiyacı var şu an bence denemelisin.Bu arada bebiş için seni tebrik ederim

Son düzenleme:

Uygulamasi da cok kolay yav. Ben sayende brezilya fonu kurdu olmus bi insan olarak bu viz gelir tiris gider bana :) hemen alip denicem insaallah. Burdan da oncesi sonrasi foto ekleyim bakalim. Etkisi gozle gorulur olacak mi merak ediyorum. Peki acaba presleyerek kullanirsam zarari olur mu ki :/ sonucta bunun icinde formaldehit yok.

Deeneyimimden yola çıkarak diyebilirim ki yine koku,duman olmuyor bence düşük ısıda pressleryerek yap canım yada press yerine saçlarına fön çekebilirsin veya fön çekip sonra pressleyebilirsin hangisini tercih edersen artık :)

Kesinlikle foto eklersen çok iyi olur kuzum...

Tamam o halde. Duzlestiricem ben de sonrasinda. Daha onceki yaptigim fonler kadar bi beklentim yok. Sonucta bu onlardan biraz daha farkli bi islem. Ama en azindan sacimi besleyip uclarindaki matligi ve kurulugu alirsa benim icin harika olur. Ancak durulandiktan sonra presleme yapilmasi olayi da cok ilginc geldi bana soylemeden gecemicem :))

Bu arada su a ile baslayan markayi edinebildin mi canim. Adini hatirlayamadim simdi. Bir de osgenin bahsettigi urun vardi. O da baya bi iddiali konusuyordu ama.

Kuzum artık şifreli konuşmamıza gerek yok kastın Alfaparf ise brezilya fönünü kullanmadım canım ama şampuanını almıştım Çarşamba ve biraz önce kullandım henüz bir şey söylemek için erken ama başarılı bir şampuan... Osge'nin kullandığı markayı araştırdım iyi ürünlerden biri ama bulabilmek mümkün değil.

Bunun dışında free me saçlarını epey nemlendirecek demedi deme Birde saçlarının dalgasına veya kıvırcıklığına bayılan ve bu yüzden saçını bozmamak için brezilya fönü yapamayan arkadaşlar var onlar için iyi bir alternatif bence...

Evet kivircik ve dalgali saclar icin cok ideal. Bakalim ben deneyince detayli yorumlucam sen gibi :) sifreli soylemeye calismadim canim adini unuttugumdam oyle a ile baslayan dedim :)

Çok pardon bayanlar saçma olucak ta yinede söylemek istedim şuanda elinde free plus me setim mevcut
Bakım için;
Sür fön çek yıka kurut mu yoksa sür yıka fön çek şeklimi :s
Düzleştirme için;
Sür presle yıka kurut yada sür yıka presle mi???

Malum saçma sapan bi ürün yüzünden saçım yanmıştı

Kendi sayfasinda detayli bir sekilde anlatilmis kullanimi. Hatta ekran goruntusu aldim. Bir bak istersen.

Eklentiler

• $1406307375138.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 69

Once arindirici ile yikiyosun. Sonra nemli kalacak sekilde kurutup urunu uyguluyorsun. Folyolayip 30-45dk bekletiyosun. Sonra guzelce duruluyosun (sampuan vs yok.sadece suyla durulama) sonra kurutup fonleyip duzlestiriyosun. Bu kadar :)

Kendi sayfasinda detayli bir sekilde anlatilmis kullanimi. Hatta ekran goruntusu aldim. Bir bak istersen.

Saçını yıka, çok az kurut, ürünü sür beklet, sadece duru su ile durula.Kurut, istersen fön çek. Duruma göre pressleyebilir veya o halde bırakabilirsin...

Sayfayı okudum hatta içindeki broşürüde yinede kullananların deneyimleri mühim artık sonuçta çok yapan çok bilir diyorum

Bayanlar son zamanlarda sampuan arayisindan bahsedilmis. Ben de nude ve doa kullanmistim. Sonra doa pek hosuma gitmedi. Nude da kasinti yaglanma falan yapmisti. Sonra normal market sampuanlarina dondum. Ancak sulfat, paraben vs sadece brezilya fonunu bozmakla kalmiyor sonucta hem sac hem de cilt sagligimiz icin zararli maddeler. O yuzden arastirayim derken bir sampuan buldum. Resmini ve urun aciklamasini da ekledim. Urun guzel gorunuyor. Ustelik 1000ml ve sadece 7tl. Acaba kullanan ya da bilgisi olan var mi aramizda?

Eklentiler

• $1406308188498.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 55
  • $1406308199242.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaşlar çok acil cevap lütfen arkadaşıma natura keratin aldım şimdi yapacağız, ben formakdehit sıfır olanı almadım 125 ml 90 tl aldığım bunu da mı sürdükten sonra yıkayıp düzleştirecrz... Sonra resim koyacağım buraya :)))

slm arkadaşlar ve kılıçbalığım; evde brezilya fönü yapmaya ilk senin konunla ve yardımlarınla 2011 de başladım. benim için okadar rahatlık olduki vazgeçemiyorum artık. fakat saçlarım şuan berbat durumda. bi talihsizlik yaşadım. evde kendim yapmaya üşendim ve kuaföre yaptırdım brezilya fönü ve balyajı aynı gün yaptırınca saçlarım öyle bir yandıki 2 yıl oldu hala kendine gelemedi saçlarım. uçlardan ortalara kadar pütür pütür oldu,kestirdim baya ama uzadıkça sanki yer etti yanıklar aynı yerden en ufak bi ısıda yine aynı şey oluyor. neden böyle oldu anlamadım. saçım az uzuyor yılda 3 4 cm falan ama 2 yıl oldu yanalı hala yanıklar gitmemiş olamaz değilmi? okadar mutsuzumki şuan nasıl toparlanıcak saçlarım bilmiyorum. keratinde yanıklara etki etmiyor. balığım 3 yıl önce bana mucize yaşatmıştın havalara uçmuştum saçlarım süper oldu diye şimdi mafedip geri geldim yardımmm nolurrrrr

Slm hidenisko aldigin urunun linkini atabilir misin ayrica yuzde 15indirim yaptilar mi kadinlar kulubu uyesi oldugun icin?

Arkadasim urunun internet sitesinde yaziyor detayli bi sekilde. Ordan okusan da yapsan daha iyi olmaz mi?

Merhaba,

Geçmiş olsun ama ikisi de çok ağır işlemler ikisini birarada yapan kuaförün hatası bu basbayaa, yoksa talihsizlik falan değil...

Saçınızı ısırgan çayı kürüyle düzeltebilirsiniz. Benim saçlarımda da sürekli açıcı kullanıyorum. Gerçi sizin gibi hem brezilya hem balyaj yapmadım ama çok sık açıcı kullanıyorum ve bu kürden önce aynen bahsettiğiniz gibi tiftikleniyordu. Şimdi eser yok saç uzuyor ve saçın parlaklığı, nemi herşeyi düzeldi, dökülmeme durdu..Öneriyorum ve de çok kolay çok ucuz. Bir de kuaförlere gidip bayılmayın paraları saçınızı yaktırmak için gerçekten, siz de yazmışsınız gerçi de kuaförler adam olsa bu kadar yanık vakası olmazdı birisi de benim ve benim saçım da yandığı seneden beri eski haline dönmedi asla şimdi kürlerle falan ayakta tutuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…