Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bu arada konu sahibi olarak sana da selamlar kilicbaligi :)

Canım, öncelikle son mesajı cevapladığım sırda sen daha henüz mesaj yazmamış olduğun için mesajını görmeden çıktım, es geçmiş gibi olmuş biraz lütfen kusura bakma.

Alfaparf Lisse Design kullandık bir arkadaşımda, saçları oldukça uzun kalça hizası gibi ve normal kalınlıkta saçları var onda 30 ml kullandık. Oldukça sıvı tarzda bir ürün bu yüzden yedirmek çok zor olmuyor. Saçlarının boyunu ve gürlüğünü bilmiyorum ama 60 ml tek kullanım için biraz fazla. Ben derim ki herkesten farklı olarak sen alfaparf dene zaten şampuanına da bayılacaksın.

Bu arada konu sahibi olarak sana da selamlar kilicbaligi :)

Aleyküm Selam

Yaa cok sevindim valla, tek gunluk olmasi beni de cezbetti. Malum havalar cok sicak. Senin anlatimindan normalde 60-80 ml kullaniyoruz diye hatirliyorum. Sanirim bu urun digerlerinden farkli. Insallah istedigim duzlugu elde ederim . Ucusan saclarin eziyetini ceken bilir..
Ben de kullaninca mutlaka haber verecegim. Bu arada umarim deneyen arkadas memnun kalmistir.
vee tabii ki kusura bakmadim. Selam vermedim ayip oldu diye dusundum acikcasi. Ne de olsa evsahibi sensin :)
Tekrar tesekkurler.

Ben bu başlığı açtığım sırada kullandığımız ürün epey katı kıvamlı bir üründü, sonra yavaş yavaş daha sıvı olarak üretmeye başladılar ama senin şu an kullanacağın kadar akışkan değildi bu yüzden katı bir ürün ile sıvı ürün arasında kullanım miktarı değişebiliyor.Deneyen arkadaşım memnun kaldı ama ona uygulamayı ben yaptım, kullanıp yine memnun kalanlarda var birde burada kullanıp yorum yapabilecek birileri daha lazım. Ben pişman olacağını düşünmüyorum açıkçası...

ben kullanınca mutlaka yorum yaparım. aynı kullanma talimatındaki gibi yapacağım. senin ayrıca bir önerin var mı bu ürün için ?

merhaba,
ilk uygulamamı kuaförde yaptırmıştım. iki yıl önce. Dün gece ise evde natura keratin ile, kılıçbalığının tarifine uyarak kendim yaptım. Düzleştirme işleminden bir saat sonra saçım biraz kabardı. gece uyudum uyandım dalgalanmıştı da. sabah tekrar düzleştirdim. Çok az duman verdi düzleşti ancak şimdi yine o anki düzlüğü yok. Bu normal mı?Saçım normalda kıvırcık dalgalı arası dümdüz olmayacak sanırım. kuaförde de yıkama sonrası dümdüz olmamıştı ama yıkamaya kadar dmdüzdü. Sizce bir sorun var mı

Kıvırcık ve sık dalgalı saçlarda tek uygulamada istenilen düzlük sağlanamıyor bunu sık sık paylaşıyoruz, endişe edeceğin bir durum yok ikinci uygulamayı yaptığında düzleşir fakat sanırım saçların gür, elinde ne kadar keratin kaldı?

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Evet saçlarım gür. 40 veya 50 ml civarı elimde kaldı. Peki yikamadan sonrada böyle mi kalacak yoksa biraz daha dalgalanir mi sizce?

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Evet saçlarım gür. 40 veya 50 ml civarı elimde kaldı. Peki yikamadan sonrada böyle mi kalacak yoksa biraz daha dalgalanir mi sizce?

Tecrübelerim sonucu biraz daha dalgalanacaktır diye düşünüyorum.Birde kullandığın ürün hangisi, ferre plus me mi yoksa keratin extra mı?

HIMMM:18: Free plus me değil. extra da değil extra yerine şu an sattıkları natura keratin deneme seti olarak kampanyası olan ürün. Formaldehit oranı %1 imiş. Artık extra yerinbe bunu sattıklarını söyledikler.

Tamam adı değişmiş olabilir aynı ürün :) Duruma göre bakarsın, baktın dalgalar açılmış ama çok hoşuna gitti o zaman bekler daha sonra bir uygulama yaparsın, yok hayır ben daha düz istiyorum dersen o halde 1 hafta sonra falan ürünü iyice dağıtarak yedirirsin ikinci uygulamada sonuç daha iyi olur.

Bilgiler icin çok teşekkür ederim ki. Son olarak yikayana kadar gunde bir kez duzlestirmem yeterli degil mi dalgalandi diye tekrar zorlasam mi diye dusunuyorum saci yakmaktan da korkuyorum. Ikinci uygulama icin elimdeki keratin yeter mi tekrar siparis mi vermeliyim. Simdiden teşekkürler

Saçını bence sabah akşam düzleştir ama ısıyı düşük tut bu sayede saçının yanma olasılığı olmaz. Elindekini kullan, yettirmeye çalış derim...

Slm kizlar cok kivircik yipranmis saman gibi saclarim icin natura keratin kullanmsyi dudunuyotum saçlarımı dumduz yapmak istiyorum her gun duzlestirici yetine bir kereden kurtulmak istiyorum zira duzlestirici asiri terleyen bir insan oldugum icin hemen bozuluyor saclarim sicak havada terleyince sirilsiklam olup kivircik oluyor sisiyor kabariyor en cok duxlestirme yapan styl marka mı nature mi lutfen yardimci olur musunuz sevgili kilic baligi ve diger markalari deneyen Kıvırcık arkadaşlar

Tek uygulamada hiç bir ürün kıvırcık saçları dümdüz yapamıyor canım,eğer brezilya fönü uygulayacaksan bunu göz ardı etme sakın. Ürünün uygulama kolaylığı açısından Natura zira her iki ürünü de deneyen arkadaşlar da herhalde benimle aynı fikirdedir...

Sevgili kilic balığı keratini natura marka alicam kadinlar kulubune uye olanlara yuzde 20indirim var diye okumuş tum 120 liralik deneme seti incecik saclarima kac 2seans icin yeterli gelir mi

Sevgili kilic balığı keratini natura marka alicam kadinlar kulubune uye olanlara yuzde 20indirim var diye okumuş tum 120 liralik deneme seti incecik saclarima kac 2seans icin yeterli gelir mi

İndirim konusunda bir bilgim yok canım fakat iyice yedirirsen iki kere uygulama yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…