Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kızlar ben evde arkadaşımlar yaptım saçlarım ahenkle dans ediyor.çok memnun kaldım
bende ürünü sipariş verdim gelince hemencecik yapmak istiyorum bana azıcık bilgi verir misin? senin saçların düzmüydü peki ben bakım ve düzlük istiyorum:26:

bende uzun zamandır saçlarımı brezilya fönü yaptırmak istiyorum çünkü saçım kıvırcık fakat bizim burdaki kuaförlerede pek güveniyorum vede saçlarım baya uzun resimdeki halinden 10 cm filan daha uzun ve 500 den aşağıyada yapmıyorlar kendim evde yapsam bu saçımıda kendim nasıl yapacağım bilemiyorum kuaföre desem yapma parasını vereyim sadece onuda kimse kabul etmez sanırım eşimde böyle güzel saçın var git düz yaptır diyor açıkcası okadar parayıda vermek istemiyorum yorumlarınızıda okudum natura keratin ürününü gördüm ve inceledim maliyetide baya uygun korkuyorumda saçıma zarar verirse diye offf kaldım 2 ara 1 derede ne yapsam bi akıl verin canlar saçımda boya yok yıpranmada yok sürekli bakım yaptığım için ...bu cnm saçıda gözgöre göre yakmakda istemem

not:buarada ben saçıma sinameki, kürünü yapıyordum konum vardı oradan aldm resmimide ay -ay resim çekiyordum tarih oyüzdn yazılı :))

Son düzenleme:

bende çok tereddütlüydüm ama bi cesaret sipariş verdim natura keratini saçlarınız çok gür ve kalın telli görünüyor onu düzleştirmek bile bayağı zaman alır bence sizde keratini alıp kuaförde yaptırın sonuçta hayrına yapmiycak belli bi ücret karşılığında hiç sesini bile çıkarmaz. Neyse bakalım kalın sağlıcakla

yok canım saçım aksine ince telli ve okadrda gür değil saçımı yeni yıkamıştım ve fön makinasıyla kuruttuğum için kabarık biraz saçım hemen düzleşiyor ben bu saçımı bile kendim 10 dakikada bütün haliyle düzleştiriyorum kuaföre yaptırsam bile çok zaman almaz bende kuaföre yaptıracam hele naturayı bi alayımda ama şimdi yaptırmayı düşünmüyorum mayıs ayı gibi çünkü ağustosda tatile gidecez boşuna 2 ay saçım da düz kalmasın ...

bende ürünü sipariş verdim gelince hemencecik yapmak istiyorum bana azıcık bilgi verir misin? senin saçların düzmüydü peki ben bakım ve düzlük istiyorum:26:
canım benim saçlarım dalgalıydı ve ince telliydi kabarıyor birde hemen ben yaptırdım çok memnunum şuan.ve saçlarım puf puf şuan yumuşacık:)

mutlaka yap sende.

brezilya fönüne meraklılardanım ben de.evde iki kere style keratinle uyguladım..sonuç mükemmel..hatta bi süre sonra parabensiz sodyumsuz demeden kremler şampuanlar kullandım ve saçlarım hala düz..kuzenimle aynı zamanda keratin yapmıştık birbirimize söylemeden bırakmışız parabensiz şampuan kullanmayı o da herhangi bi bozukluk olmadığını söyledi..yakladık 6 ay oldu saçlarımızı yapalı kurutunca hala düz.ben düzleşmesi için değil de daha çok kabarmasını önlemek için kullandım..saçlarım uzun ve sık olduğu için kaç aydır kurutamıyorum.ona rağmen uysallıklarını yitirmediler..

SYTLE keratinin internetten aldığımız o ürünleri ilk çıkan keratinlerden dediler bana..yaparken bizi öldürecek kadar boğmasının sebebi de o dediler .. (?) kanserojen madde oranının da daha yüksek olduğunu öğrenince bi daha almaktan vazgeçtimm
uzun yıllardır alışveriş yaptığım depo-kozmetikçime sizde keratin var mı diye sordum ki olacağını hiç düşünmedim..o da var ama kullandın mı daha önce dedi vermek istemedi.evet diyince verdi.150 ml.lik şişeyi elime aldığımda fiyatı karşısında şoook oldum... 17 tl 50 kuruş inanamadım :44: satıcı güldü kuaförler üstüne misli misli ekliyor o yüzden dedi..markası pro keratin..aratınca hep lorealin ki çıkıyor ama bu başka. mkuaförüm bi kere aynı markanın argan yağını sattı bana hatta bre.fönü mü de karar verseydim galiba 400 tl ye aynı ürünü kullanarak yapıcaktı. başka bi kuaföre markayı sorgulattım keratinleri önermem hepsi zararlı ama etkili bi marka dedi.. çookk uzattım biliyorum kesicem artık
sonuç olarak daha uygulamadım amaa büyük ihtimal haftasonu yapıcam..öncesi ve sonrası fotolarıyla birlikte sonucu göstericem..sizi bilmem ama eğer güzel olursa benden mutlusu olamazzzz

canım benim saçlarım dalgalıydı ve ince telliydi kabarıyor birde hemen ben yaptırdım çok memnunum şuan.ve saçlarım puf puf şuan yumuşacık:)

mutlaka yap sende.
siparişi verdim kargoda şuan bi heyecan bekliyorum gelsin yapıcam olumlu yorumlar sevindiriyor hadi bakalım hayırlısı sende güle güle kullan pufidik saçını

kilicbaligi sana eski bir dost olarak siddetle nunaat keratini oneriyorum.

Araştırmıştım kuzum biliyorsun fakat burada yok herhalde yurtdışından bakmak gerekecek bir yolunu bulacağım artık...

aylarca arastirdim bebegime kullanabilmw garantisi verdikleri sampuanlari bile var tabi keratin sonrasu

Ürünleri muazzam :)

Benim denizde bozulmadı ama saçlarım zaten düzdü o yüzden deniz konusu için kesin bir şey söyleyemem, denizde saçları bozulan arkadaşlar oldu çünkü... Market şampuanları sls içeren şampuanlar, elidor blendax vs vs gibi Nude uygundur...

Herhalde şu tarihe kadar gelmiştir durum nedir? Bu arada iyi temennin için teşekkür ederim,sıkıntı yaratan şey zaten belliydi çok şükür o durumu atlattık saçlarım eskisi gibi yumuşak ve parlak

İnşallah benden başka cevap veren olur çünkü ben parlaklık ve yumuşaklıktan memnun kaldım lakin saçlarım zaten dümdüz olduğu için düzlük konusunda bir şey diyemiyorum...

Daha öncede belirtmiştim, kullanılan keratin zaten saçı kaplayıp koruyan bir ürün, eğer sen normal zamanda zaten diyelim 220 derece düzleştirici kullanıyorsan saçını yakma ihtimalin yok şöyle ki; benim saçlarım ince telli ve 230 derecelik düzleştirici saçımı naylon gibi eritir fakat keratin ile uygulama yaptığımda 220-230 kullandığım oldu bana mısın demedi tabii 230 derece uygladığımda diyelim 10 kere preslemem gerekiyorsa 5 kere geçtim... Birde naturanın bir güzelliği var ki, bizim daha önce kullandığımız gibi yağlı kalıntı bırakmıyor saçta, ürünü sürdükten sonra hemen hemen tamamen emiliyor ve kuruttuktan sonra gayet normal bir doku oluşuyor... Bilenler bilir ilk başlarda hele ürünü birazda fazla kaçırınca saç kalıp gibi oluyordu hahahaha

Yalnız asla eski haline gelmeyecek bunu göz ardı etme, keratin uygulanan saç üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin eski dalgasına geri dönüş yapmıyor...

Fiyatı biraz fazla uygun geldi bana, bir dene bakalım sonra da dediğin gibi bizimle paylaş...

siparişi verdim kargoda şuan bi heyecan bekliyorum gelsin yapıcam olumlu yorumlar sevindiriyor hadi bakalım hayırlısı sende güle güle kullan pufidik saçını

Haber bekliyoruz, güle güle kullan saçlarını...

İnşallah benden başka cevap veren olur çünkü ben parlaklık ve yumuşaklıktan memnun kaldım lakin saçlarım zaten dümdüz olduğu için düzlük konusunda bir şey diyemiyorum...

tşk ederim kılıçbalığı benim saçımın dalgasını herkes çok beğenir ama artık boyadan yıprandı bakım ürünleri de anlık fayda sağlıyo haliyle onarıcı bile olsa kafi.. yarın akşam deniycem bakalım hayırlısı :26:

Canım, keratini denemeden evvel dalgalarının eski sağlığına kavuşması için şunu da deneyebilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=425976

saçları dalgalı olup, formunu kaybedip bu ürünle eski dalgasına kavuşanlar oldu... Ürünün böyle bir vaadi yok ama dalgalar nemsizlikten vs ötürü kaybolduysa bir ihtimal o yüzden düzletiyor olabilir...

Tabii benimki sadece bir öneri, gerçi keratini almışsın zaten, turşusunu mu kuracaksın

Just liss adlı ürünü duyan deneyen oldu mu acaba merak ediyorum. Çok başarılı olduğunu duydum...

bende de o marka var dermomim yazıyor altında prokeratin 20tlye aldım ben. 150 ml. bende aldıktan sonra çok ucuza aldım bi sakatlık olmasın diye korktum duruyor şimdilik rafta. sen ne yaptın kullandın mı?

bende de o marka var dermomim yazıyor altında prokeratin 20tlye aldım ben. 150 ml. bende aldıktan sonra çok ucuza aldım bi sakatlık olmasın diye korktum duruyor şimdilik rafta. sen ne yaptın kullandın mı?

Anladım ürünün hangisi olduğunu, amerikan keratini olarak satılan ve benim saçımın içine eden ürün o bilginize...

Just liss adlı ürünü duyan deneyen oldu mu acaba merak ediyorum. Çok başarılı olduğunu duydum...

Ürünle alakalı bir video buldum ama şu an herhalde internette sorun var youtube videoları açılmıyor inceleyeceğim ama bana hatırlat sonra lütfen...

Ürünle alakalı bir video buldum ama şu an herhalde internette sorun var youtube videoları açılmıyor inceleyeceğim ama bana hatırlat sonra lütfen...

valla duyduğuma göre hem içeriği temiz ve etkiliymiş, hem saçta tutma süresi kısa, hem de tek kullanımlık şekilde paketlenmiş. Ama ne kadardır nasıldır nerde satılıyor hiç bi fikrim yok.. eğer bu ürüne ulaşamazsam natura ile devam edicem yola =) sana hatırlatırım ara ara =)

İzledim sonunda, uygulama şekli bizim kullandıklarımızdan farklı ama videoda göründüğü kadarı ile sonuç başarılı.Şöyle bir gözattım ebaya ama bulamadım, biraz beklemekte yarar var sanırım ürün Türkiye pazarına yeni giriş yaptı...

sanıyorum ki henüz sadece kuaför salonlarında uygulama yapılıyor. o da inanılmaz pahalı. dediğin gibi biraz beklemek lazım..

Evet 500 civarı falanmış kuaför uygulaması, bence de bekle nasılsa düşer :)

ama şu ara inanılmaz ihtiyacım var hangisini alacağımı şaşırmış durumdayım. elimde de hiç kalmadı ki off.. 50-60 ml. ürün yeter aslında ama bendeki kalan 10 ml ancadır onu da kulak ve ense bölgesindeki saçlara rötuş amacı ile saklıyordum =) ama baktım ki rötuşluk zamanım çoktaaaaaaaaaaaaaaaan geçmiş, e o zaman yenilemek farz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…