- Emoji Skoru
- 2.844
- Puanlar
- 373
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla duyduğuma göre hem içeriği temiz ve etkiliymiş, hem saçta tutma süresi kısa, hem de tek kullanımlık şekilde paketlenmiş. Ama ne kadardır nasıldır nerde satılıyor hiç bi fikrim yok.. eğer bu ürüne ulaşamazsam natura ile devam edicem yola =) sana hatırlatırım ara ara =)
bende tesadüf o ürünü gördüm bir tv programda. kadının birinin saçına uyguladılar. istanbulda baya marka bir kuaförmüş belli zaten. sonuç gayet iyiydi. kötü bir ürün olduğunu sanmam zaten o kadar iddalı bir yerde uyguladıklarına göre. ama fiyatı tuzlu olabilir biraz. bilemiyorumtüm işlemi kuaför 500 tlye yaptı
![]()
tabi canım tek uygulamaya 500 çok fazla ama orası fazla sosyetik bir yerdi zaten ürünü alıp evde yapmak yada ürünü alıp bildik bir kuaför varsa rica edip yaptırtmak daha mantıklı.. internette baktınız mı var mı satışı?aaa hadi yaa, ama açıkçası bu kadar ürün bolluğunda tek uygulama için 500 tl vermem ben. bakalım biraz daha yaygınlaşsın da satın alıp evde uygulamasını yapalım bizler de.. nasıl olsa bu işte artık ustalaştık![]()
tabi canım tek uygulamaya 500 çok fazla ama orası fazla sosyetik bir yerdi zaten ürünü alıp evde yapmak yada ürünü alıp bildik bir kuaför varsa rica edip yaptırtmak daha mantıklı.. internette baktınız mı var mı satışı?
henüz satışı yok sanırım. aslında firmaya da ulaşabiliriz. kılıçbalığı bu işleri daha iyi biliyor =)
bende de o marka var dermomim yazıyor altında prokeratin 20tlye aldım ben. 150 ml. bende aldıktan sonra çok ucuza aldım bi sakatlık olmasın diye korktum duruyor şimdilik rafta. sen ne yaptın kullandın mı?
bu haftasonu kullanıcam inşallah. pazartesi akşamı yıkıyacağım o zaman yazarım..hatta iki kişi uygulıcaz. bakalım nolcak![]()
Bak simdi canim ya keratini yaptim bile öncesinde olsa bi onu denerdim keratin saçımda bekliyo şu an üç gün nasil bekliycem herkes bi merak sonucu bekliyo tutarsa talibi çok :)Canım, keratini denemeden evvel dalgalarının eski sağlığına kavuşması için şunu da deneyebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=425976
saçları dalgalı olup, formunu kaybedip bu ürünle eski dalgasına kavuşanlar oldu... Ürünün böyle bir vaadi yok ama dalgalar nemsizlikten vs ötürü kaybolduysa bir ihtimal o yüzden düzletiyor olabilir...
Tabii benimki sadece bir öneri, gerçi keratini almışsın zaten, turşusunu mu kuracaksın![]()
Saca zararlimiki brezilya fony?
Eki Görüntüle 1039664 canımcım ürün bu. brezilya fönü diye satılıyor amerikan keratini diye değil ama bilemiyorum tabiki.. bumuydu yoksa senin saçını mahfeden???:26:
bende tesadüf o ürünü gördüm bir tv programda. kadının birinin saçına uyguladılar. istanbulda baya marka bir kuaförmüş belli zaten. sonuç gayet iyiydi. kötü bir ürün olduğunu sanmam zaten o kadar iddalı bir yerde uyguladıklarına göre. ama fiyatı tuzlu olabilir biraz. bilemiyorumtüm işlemi kuaför 500 tlye yaptı
![]()
tabi canım tek uygulamaya 500 çok fazla ama orası fazla sosyetik bir yerdi zaten ürünü alıp evde yapmak yada ürünü alıp bildik bir kuaför varsa rica edip yaptırtmak daha mantıklı.. internette baktınız mı var mı satışı?
henüz satışı yok sanırım. aslında firmaya da ulaşabiliriz. kılıçbalığı bu işleri daha iyi biliyor =)
aaa tamam merakla bekliyorum bende. =) ama kılıçbalığı ben kullandım mahfetti saçımı demiş.. aynı marka mı tam bilmiyorum yinede. amerikan fönü demiş o çünkü ama ben brezilya fönü diye aldm istersen önce bir kısmına dene. ben öyle yapıcam sadece önde belli bölgeye deniycem çok yıpratırsa yapmam diye düşündüm.
Bak simdi canim ya keratini yaptim bile öncesinde olsa bi onu denerdim keratin saçımda bekliyo şu an üç gün nasil bekliycem herkes bi merak sonucu bekliyo tutarsa talibi çok :)
Zararlı olsa niye yapalım yahu?
Üzerinde brezilya fönü yazmıyor ürünün, şişeyi iyi incele... Kullanmayın...
Yine de tecrübe etmek lazım...
Ben henüz bulamadım...
Herşeyi benden beklemeyin derim :)
Satıcı sana brezilya fönü diye satmış olabilir lakin brezilya fönü değil, Amerikan Fönü üstelik ithal değil Türkiye'de yapılıyor... Ben insaniyet namına uyarımı yaptım, gerisi size kalmış...
Bakalım nasıl olacak... Haberdar et...
sağol canım doğru diyorsun kullanmıyım bencede. 20 tl için saçımdan olamıycam...
nature aldım .2gün önce yıkadım saçımı .saç diplerimde yağmıdır nedir bilmem arındıramdım.bugün bi daha yıkadım.şimdi kurtucam.bakalım ne olcak.değişikliğe gelince bende 200 C düzleştirici vardı. nature keratinnin kendi yönergelerini takip ettim. ama 2 . ve 3. gün düzleştirirken hepsinden 8 kez geçmedim.4-5-6 felan yaptım.saçlarım kuru ince ve dalgalı çok sert.saçlarımdaki değişikliğe gelince bi yumşama ve saçlarımdaki kabarma baya azaldı.kurutma makinesindeki ısıyı yedikçe düzleşiyo. ama milletin pasparlak oldu ipek gibi kısmı biraz olmadı galiba. özetle saçlarım ağırlaştı ve eskisinden düz hale geldi.öyle fönlü gibi değil .E buna da şükür modundayım ama :) bu arada 125 ml lik olandan aldım.şampuanının 1 ay yeteceğini sanmıyorum hanberiniz olsun.şişenin boyutu 1 karış ve ince. foto koyayım ama eski halini çekmeyi unuttumyeniyi çekip eski yıllara ait foto bulup koyayım tabi resim koyyma hakkını elde etmişsem henüz 100 msj olmamış olablir. tekrar teşekkürler kılıçbalığı .. şimdi kendime en uygun şampuanı bulmam lazım.piyasadan.tavsiyen olursa sevinirim kılıçbalığı çünkü sen baya bişiler söyleyip sonra vazgeçtin ama isimleri inan karıştırdım son sayfalardaydı.Tekrar teşekkürler bizimle bilgini tecrübeni paylaştığın için KILIÇBALIĞIM
![]()
Canım inan ki şu an şampuan için bir şey diyemiyorum çünkü bende şampuan arayışındayım. Normalde ben saç kremi vs kullanmam ama şu an kullandığım unibaby bebe şampuanı saçı çok çok iyi temizliyor lakin sertleştiriyor ve krem kullanmak şart hale geliyor.Dolayısıyla benim gibi ipek gibi saçları olanların saçını kazık gibi yapıyorsa normal saçları ne yapar allah bilir![]()
Şampuan konusuna çözüm bulmak lazım canlar, kim ne kullanıyor dökülsün bakalım bir daha...
Benim şu sıra elimin altında olanlar
Unibaby Avena Sativa içerikli allerjen içermeyen bebe şampuanı kullanıyorum şu sıra saçımı kazık gibi yapıyor, kremle yumuşuyor tabii ama ben krem sevmem bu yüzden hoşlanmadım
Bioderma Node Fluid, su gibi bir şey bu yüzden sevmedim
Finesse Çok iyi köpürüp iyi temizliyor ve yumuşak yapıyor ama kokusu iğrenç, hele saçlarımı kuruttuktan sonra o kadar çirkin kokuyordu ki yeniden yıkamak zorunda kaldım, bildiğin 3. kalite deterjan kokusu peh!
Bıktım yahu!!!
şampuan ve krem konusunda nacizane bir önerim var. ORGANİX Macadamia Oil.. Şampuanı da güzel ama o saç kremi yok mu! bu kadar mı etkili olur! Kullanmadan önce hiç bu kadar memnun kalacağımı düşünmezdim. Deneme şansınız varsa mutlaka önereceğim bir seri.
Diğer tüm saç kremlerimi kaldırdım. En azındna saçlarım biraz toparlanana kadar Organix'ten başka saç kremi kullanmayı asla düşünmüyorum..
Aşağıya şampuana ait içerik listesini ekliyorum, bir bakın ve ona göre karar verip deneyin..
Eki Görüntüle 1044180
Biz bunu kullanamayız tatlım içinde sodium chlorid var, brezilya fönüne uygun değil kiiiiiiiii![]()
hadi yaaa =( pff.. en azından saç kremini deneyin öyleyse. zaten benim bayıldığım olay saç kremine ait. çatal çatal olan, kuru, yıpranmış saç uçlarına ilaç gibi geliyor..