• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

yeni cikan sac adi ustunde yeni cikiyo sacin nasilsa oyle cikar eski haline donmez

Aslında şimdi farkettim soruyu yanlış sormuşum :1:

Çıkan kıvırcık saçlar çok mu kötü görünüyor? Geçen sene bir arkadaşım çok kötü göründüğünü söylediği için vazgeçmiştim yaptırmaktan.

Ben de bugün 300 tl'ye global keratinle yaptırdım kızlar pzts yıkicam bakalım

arkadaşlar ben ilk 150 sayfayı ve sondan 30 sayfa kadarını okudum. aralardan da atlayarak okuya okuya geçtim. İlk 150 sayfayı okuduğumda style marka keratine ve nude şampuana kesin olarak karar vermiştim. Son sayfaları okuduğumda ise sayfa sahibi kılıçbalığı arkadaşımızın yaptığı nature keratini görünce ve nude şampuanın olumsuz özelliklerini görünce kararsız kaldım.
Nature keratin ve style keratini uygulayıp arasında fark gören oldu mu ?
Sayfa sahibinin saçı düz olduğu için nature keratini dalgalı saçta kullanıp olumlu sonuç alan var mı ?
Dayanım süresi ortalama ne kadar ? :15:

600 küsür sayfalık bir konudan bahsediyoruz burada...Belki yaş olarak benden çok büyüksünüz; saygısızlık etmek istemem ama bu kadar ego sahibi olmanız garip.

Ayrıca internetim kağnı yavaş, 1 sayfa ilerlemem 15 dakikamı almasına rağmen ben ilk 20 ve son 10 sayfanızı okudum ve bir marka yazdığınızı göremedim..Forumda yeniyim ve de sizi hiç tanımıyorum ama konuya hakim gözüktüğünüz için size güvendim..Şu an internet cafeye geldim: sırf diğer sayfalarınızı da okuyabilmek için...Güvenimin karşısında tarafınzdan terslenmek üzdü ve de sinirlendim..600 küsür sayfaya hakim olmak zor olsa gerek,kusura bakmayın..

Seni terslemedim ki, vaktim olmadığını ve foruma kısıtlı zamanda girdiğimi zaten belirttim, buna karşılık sadece bir kaç sayfa geriye gitsen zaten ürün hakkında yorum,açıklama ve fotoğraf bulacaktın, bunu yapmak yerine bu şekilde bir cevap vermek ne kadar gereksiz. İşinize gelmeyince hemen ego sahibi vs vs! Hoş değil.

Kızlar forumda Brezilya fönüyle alakalı bir bu topiği buldum izin verirseniz bir kaç sorum olacak size :)

Brezilya fönü uyguladıktan sonra çıkan saçlar kıvırcık mı çıkıyor?

Benim saçlarımın kıvırcığı ben pek beğenmesem de güzel sayılır bu işlemi uyguladıktan sonra süresi geçince eski buklelerim geri gelir mi?

Bukleleri eski haline döneni henüz hiç görmedim canım, tamamen geriye dönüş olmuyor yani, bu yüzden iyi düşün taşın...

yeni cikan sac adi ustunde yeni cikiyo sacin nasilsa oyle cikar eski haline donmez

Aslında şimdi farkettim soruyu yanlış sormuşum :1:

Çıkan kıvırcık saçlar çok mu kötü görünüyor? Geçen sene bir arkadaşım çok kötü göründüğünü söylediği için vazgeçmiştim yaptırmaktan.

Bir tarafı pırasa gibi düz olup diğer tarafı kıvırcık çıkarsa takdir edersin ki çok garip bir durum oluşur bence ama kıvırcık hatunlara sormak lazım...

Ben de bugün 300 tl'ye global keratinle yaptırdım kızlar pzts yıkicam bakalım

Hayırlı olsun, saçındaki değişimleri ve memnun olup olmadığını belirt lütfen...

arkadaşlar ben ilk 150 sayfayı ve sondan 30 sayfa kadarını okudum. aralardan da atlayarak okuya okuya geçtim. İlk 150 sayfayı okuduğumda style marka keratine ve nude şampuana kesin olarak karar vermiştim. Son sayfaları okuduğumda ise sayfa sahibi kılıçbalığı arkadaşımızın yaptığı nature keratini görünce ve nude şampuanın olumsuz özelliklerini görünce kararsız kaldım.
Nature keratin ve style keratini uygulayıp arasında fark gören oldu mu ?
Sayfa sahibinin saçı düz olduğu için nature keratini dalgalı saçta kullanıp olumlu sonuç alan var mı ?
Dayanım süresi ortalama ne kadar ? :15:

Ne yaptın sen yahu bu kadar sayfa okunur mu?
Naturayı şu an herhalde benden başka kullanan olmadı o yüzden maalesef cevap gelmeyecek gibi görünüyor :(

iyicene bi araştırayım dedim :D kafamda deli sorular gözlerimi kapattığımda bile bu yazıları görüyorum şuan :D
style dan çok memnun kalan var galiba onu deneyeceğim.. dip boyamı yaptırıp biran önce yapmak istiyorum... zaman çabuk geçsin. Sonsuz tşk ler kılıçbalığı :D:16:

iyicene bi araştırayım dedim :D kafamda deli sorular gözlerimi kapattığımda bile bu yazıları görüyorum şuan :D
style dan çok memnun kalan var galiba onu deneyeceğim.. dip boyamı yaptırıp biran önce yapmak istiyorum... zaman çabuk geçsin. Sonsuz tşk ler kılıçbalığı :D:16:

Karar verince böyle oluyor işte, ben çılgınlar gibi araştırma yapmıştım, yok yani hemen uzayan bir şey değil ki bu saç denen meret aklımıza geleni yapabilelim :9:

Rica ederim canım, haberdar et bizi, aklına takılan bir şey olursa da sor lütfen...

balıkcım merhaba :21:

216 sayfayı hiç üşenmedim okudum fotoğrafları da inceledim ama style marka kafamda soru işareti bıraktı :26:
natura keratin ne durumda etkisi hala devam ediyormu? :40:
set halinde 125 ml lik natura keratin almayı düşünüyorum da ne dersin? :46:

balıkcım merhaba :21:

216 sayfayı hiç üşenmedim okudum fotoğrafları da inceledim ama style marka kafamda soru işareti bıraktı :26:
natura keratin ne durumda etkisi hala devam ediyormu? :40:
set halinde 125 ml lik natura keratin almayı düşünüyorum da ne dersin? :46:

Ben daha yeni uygulama yaptım biliyorsun bu yüzden kalıcılığı için şu an bir şey diyemiyorum tatlım, natura keratin ile alakalı bir başka başlık vardı forumda galiba,orayada kalıcılık konusunu bir sormak lazım...

Bence set olarak almak daha akıllıca, en azından başlangıç için...

Ben daha yeni uygulama yaptım biliyorsun bu yüzden kalıcılığı için şu an bir şey diyemiyorum tatlım, natura keratin ile alakalı bir başka başlık vardı forumda galiba,orayada kalıcılık konusunu bir sormak lazım...

Bence set olarak almak daha akıllıca, en azından başlangıç için...

canım benim için yumuşaklığı, parlaklığı kalıcı olsun yeter :45:

görünürde aman aman kırıklar yok kopan saç yok eskisi gibi ama aşırı kuru uçları inşallah işe yarar bu keratin :26:

düzlük açısından çok fazla bir beklentim yok aslında kendi saçlarımda düze yakın odluğu için pırasa gibi olmasa da olur

nem gelsin yeter ki saçıma şöyle tuttuğumda elimden akıp gitse yeter bana

böyle kafamda bir balya samanla geziyor gibi hissediyorum :43:

kızlar ben evde arkadaşımlar yaptım saçlarım ahenkle dans ediyor.çok memnun kaldım:21::16:

canım benim için yumuşaklığı, parlaklığı kalıcı olsun yeter :45:

görünürde aman aman kırıklar yok kopan saç yok eskisi gibi ama aşırı kuru uçları inşallah işe yarar bu keratin :26:

düzlük açısından çok fazla bir beklentim yok aslında kendi saçlarımda düze yakın odluğu için pırasa gibi olmasa da olur

nem gelsin yeter ki saçıma şöyle tuttuğumda elimden akıp gitse yeter bana

böyle kafamda bir balya samanla geziyor gibi hissediyorum :43:

Vallahi canım, benim eskisi gibi öyle ellerimden akıp gitmiyor saçlarım özellikle son bir kaç aydır saçlarım düğüm düğüm oluyor ama ben kullandığım şampuana bağlıyorum bunu, bir normal şampuanla deneyeyim bakayım çünkü malum bebe şampuanında silikon vs bulunmaz haliyle saç yalın haliyle kalıyor ve dolaşıyor...

Parlaklık konusu ise şu an saçlarım eskisi gibi parlak görünüyor canım...

O saman duruu gerçekten korkunç ama sabırla toparlarsın üzülme.

kızlar ben evde arkadaşımlar yaptım saçlarım ahenkle dans ediyor.çok memnun kaldım:21::16:

Güle güle kullan saçlarını canım :nazar:

Vallahi canım, benim eskisi gibi öyle ellerimden akıp gitmiyor saçlarım özellikle son bir kaç aydır saçlarım düğüm düğüm oluyor ama ben kullandığım şampuana bağlıyorum bunu, bir normal şampuanla deneyeyim bakayım çünkü malum bebe şampuanında silikon vs bulunmaz haliyle saç yalın haliyle kalıyor ve dolaşıyor...

Güle güle kullan saçlarını canım :nazar:
çok teşekkür ederim :16:

kilicbaligi sana eski bir dost olarak siddetle nunaat keratini oneriyorum.

aylarca arastirdim bebegime kullanabilmw garantisi verdikleri sampuanlari bile var tabi keratin sonrasu

:

hmmm siparişi vermekle vermemek arasında kaldım :26:
malum yaz geliyor deniz tuzu bozuyor mu acaba yoksa illa boneyle mi girmek lazım denize havuza?
normal şampuan derken market şampuanı değilde sls içermeyenleri mi kasettin tatlım onu anlayamadım ona göre siparişi verdikten sonra nude şampuan almayı düşünüyorum sanırım o da memnun kalınan bir markaydı şampuanda :26:

merhabalar.Kılıçbalığının son yaptıgı Nature keratinden 20 sinde ben de sipariş verdim.gelince hemen yapıcam ve mutlaka burda paylaşıcam.Ancak ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama kılıçbalığının son dönemlerde saçındaki sıkıntılar beni endişelendirdi ki kendisi çok detayıyla inceleyip tecrübeli biri.Umarım sebebini en kısa zamanda anlar ve telafisini eder eski ipek saçlarn kavuşursun . değişiklikler sonrası görüşmek üzere... :34:

merhaba arkadaşlar bugün natura keratin extrayı sipariş ettim gelince hemen deniycem ama öncelikle şimdiye kadar denemiş olan arkadaşlardan fikirlerini alabilir miyim gerçekten istenen düzlüğü sağlıyor mu? lütfen cvp yazın çok heyecanlıyım :D

Back