- Emoji Skoru
- 12.634
- Puanlar
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.281
Baya yiprandi ama inat ettim kestirmiyorum ayda bir minicik ucundan alsam da gitmiyor cunku hic uzatamadim...
Malum ogrencilik iste :)
Her ay keserdim bende, o yüzden uzamıyordu. Artık 3 ayda bir kesiyorum, uçlar çok inceldiğinde çıtçıt takıyordum saçımla aynı boy bir tane sende böyle dene :)
Tatlim beniiiiim:) ben persembe aksami yaptim ya keratini canim pazar gece yikasam olurmukii pazartesi yağlı kafayla ise gitmek istemiyorum:) normalde yikamam gereken gun pazarmi pazartesi mi sasirdim:)
Biraz geç kaldım sanırım cevap vermekte :)
Canim bu nekiii:) benmklr bir ara puskul gibi olmustu sünüyordu resmen keratin Sağolsun iyilestirmisti ilk yaptigimda perşembe aksami 2. Uygulamami yaptim. Keratinide 40tl ye aldim canm asiri masrafi yok aslinda en azindan kuaförde 250 300tl lik bir islemi 40tlye hallediyoruZz..kilicbaligi sagolsun sayesinde ogrendik
Aynen,büyük rahatlık...
balığım saçların yine çok güzel olmuş maşallah
demekki ben beceremedimki memnun kalmadım. yaptıgımda benımde boyle güzel oldu ama taş çatlasın 10gün sonra düzlük bitti ki saçlarım çok hafıf dalgalıdır benim. sonraki 20 gün boyuncada elektrıklenme olmadı ama 1 ay bıttıgınde nerdeyse eskı yıpranmıs goruntusune gerıdonmustu tamamen..
yarına yetıstıremem ama haftaya pazar hemen bir daha yapayım kalanını. bakalım bu sefer tutar belki senı gorunce gaza geldim yine![]()
Tatlım yalnız unuttuğunuz bir şey var... Benim saçlarım dümdüz ve elektriklenmeyen bir saç o yüzden beni kıstas alma derim...Yalnız 20 gün bozulma için çok erken, kullandığın yan ürünleri sorgulamalı...
canım senin fikirlerine ihtiyacım var başka konudada paylaştım belki görürsün.bir akrabam var kendisi kuaför bana artegonun şampuanı bakım maskesi ve keratin bakımı önerdi.bende biraz araştırdım,uygulamaı şu şekilde (ama düzleştirici bir bakım değil sadece onarıcı)
-nemli saçın boy ve uçlarına fırça yardımıyla uygulayın
-masaj yaparak tüm saça yedirin
-fön makinasıyla kurutup fırça yardımıyla düzlreştrn
-10 dak.beklettikten sonra saçı durulayın.
buraya kadar bir sorun yok zaten ama kuaförümü arayıp sordum eğer evde kendin uygulamk isterden eline dök saçına masaj yaparak yedir biraz kurut ve saçlarını ör uzunca bir süre öyle kalabilir sonrada yıka dedi arkasındanda bakım maskesi var zaten.şimdi sorum böyle bir yöntem hiç denedinmi ve sacımı örerek bekletmem saçta dalga oluşumuna mı sebep olur.kuaföre kalırsa gel ben yapıım dediği için çok ayrıntılı bilgi vermiyor o yüzden senin ve tüm kızların fikrini almak istedim.ayrıca artego şampuan vs. deneyenlerinde
sevgiler![]()
Artego hiç kullanmadım lakin kullanma talimatında ne yazıyorsa o şekilde uygulamanı tavsiye ederim...Örmeni ise tavsiye etmem, saçma sapan dalgalar oluşabilir, dalgalanmasına sebeb olmayabilirde bilemiyorum ama boneyi geçirip bence 30 dakika kadar bekle derim. Eğer denersen de bizimle paylaş lütfen...
kılıçbalığım saçların mükemmel ötesi harika...benimde böyle saçlarım olsaydı dedittiriyor..
Kuzum teşekkür ederim ama bu kadar bakımla ancak durum bu işte
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
40tl ise iyiymis ama bunun yaninda yine sampuani filan gerekiyor :)
Bazen makasi alip kesmek istiyorum ama kiyamiyorum neyine kiyamiyorsam artik.
Kilicbaligi iyi ki var![]()
Kesmeeeeee
kilicbaligi duman ne alemdeydi ve koku ? balkona cikmadan da yapilabilir mi style ile kiyasladiginda kokuyu soylermisin ?
Duman ve koku hiç yok denecek kadar azdı, ben maske bile takmadım ve banyoda yaptım, yüzüm kızarmadı burnum akmadı vs vs bu açıdan güzel...
Bunun yaninda dedigin sadece sampuan tatlim oda 12 lira falan yani bi fon parasi yani:))
Doğru ama şampuanı iyi seçin, sırf brezilya fönünü bozmuyor diye kaşıntı vs yapan bir şampuandada diretmeyin mesela...
saçlarım dalgalı çok kuru ve normal fön makinesiyle kuruttuğumda yoluk yoluk oluyor.şimdi siteyi inceleyip Natura Keratin siparişi vericem ama umarım düzleştiren yani formaldeithli olanı almış olurum :)![]()
Haydi bakalım...
Formaldehitli olan saçlara zarar vermiyor muydu ben yine bu sayfada senin formaldehitli olan zararlı brezilyada çok kıvırcıks açlara uygulanan bu dediğini hatırlıyorum![]()
Saça zarar vermez, yoğun formaldehidi solumak genel sağlığa zararlı bir durum. Kabul edilen oranlar var, eğer bu oranlarda formaldehid içeriyorsa sorun yok, belirtilen oranların üzerindeyse sakıncalı olabilir... Daha öncede belirtmiştim ben bu maddeye zaten lklinikte zorunlu olarak maruz kalıyorum, allah sonumu hayır etsin...
Buaksam sacimi yikadim ama ilk yaptigim gibi dumduz olmadi bu sefer nedense. Ama saclarim yumusacik olduu kabarikligi gitti duzlugu oldu tabiki ama fonlu gibi dumduz degil sadece yikayip disari cikabilinecek haldeler yinede:) 1hafta sonra tekrar yapsam olurmu kilicbaligi?cunku sacimin rengini akitti en son kestaneye boyatmistim baya koyuydu alacali bulacali oldu suan:)) daha koyu renge boyatip tekrar yapaym diyorum be dersin.
Senin boyada iş yokmuş kuzum, kullandığım marka genel olarak rengi sabitliyor... Ne marka boya kullanıyorsun? Bulma imkanın varsa selective kullan... Boyayıp yeniden uygulayabilirsin ama ısıyı biraz düşür 230 kullanma...
Hangisini uyguladin canim
Style marka uyguladm canm ikisindede. Ilki süperdi
Sanirim bu sefer 4 gun uzerinden geçmedim duzLestiriciyle ondan boyle oldu ama genede duZ benm söylemek istediğim pirasa gibi oluyor ya oyle değil:)) normalde sacimi yikaynca direk cikamam dışarı simdi rahatca ie gidiyorum mesela cok sukur:)
Ama olmaz ki
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Balığın 14 Şubat'ta Sevglisi Kalkan Balığı ile evden kaçtı iadere edin azıcık:18: anaaam ortalık ne kadarda sessiz.. hu huuuuu kimse yokmu ? balığım nerelerdesin... son durum nedir saçlarında? gerçi daha bişey soylemen için erken ama 3 5 yıkamadan sonra ozellıkle 1. aydan sonrakı memnunıyetını merak edıyorum![]()
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Şu ana kadar sıkıntı yok, gelişmeleri her hafta paylaşırız zaten...
selam kızlar benim sormak istediğim bir kaç soru varr
1-style 80 ml keratin omuzlardaki kalın telli saçlara yeter mi ? ve kullanların memnun kaldığı bir markamı? :44:
2-bu keratin bakımı öncesinde ve sonrasında bebek şampuanıyla yıkasam yeterli olur mu?
3-saçımda orielden dolayı yanıklar var keratin bakımı yaptıktan sonra üzerine tekrar röfle boya vb. işlem yaparsam eskisi gibi süpürge saçlımı olurum yoksa doğal saça yapılmış gibi etkisi daha mı hafif olur?
yanıtlayabilirseniz çoookkk memnun olurum![]()
1-İyice yedir saçlarına bu miktar yeter
2-Her bebek şampuanı olmuyor, silfat ve sodyum içermezse sıkıntı yok.
3-Şu ara ben yerinde olsam yeni bir işlem yaptırmam, eğer cidden saçların yanıksa bir daha işlem yaparsan mecburen kestirmek zorunda kalacağın kadar yıpranacak saçların. Bence önce keratin işlemini yap, çünkü boya ile akacak fakat yine de tamamen eski haline dönmüyor...
Mrb cnm ben cvp vereym
1. Benm saclarimda kalin telli ve gur omuzlardan az asagida ve rahatca yetti canm style marka bence guzel 2. Uygulamamdi.
2.onemli olan icerigi canm.
3.ben ilk yaptigmda sac uclarm yanikti ve ozmn cok iyi gelmsti keratin baya baya duzeltmisti. Snrasnda boya falan yaparsan keratin bozulur zaten ama nasil olur onu bilemiyorum.ama dogal saca yapilmis gibi olacagini sanmam ben.
Doğru cevaplar...
teşekkür ederim canım yanıtladığın için
o zaman ben birkaç ay daha bekleyeyim hem bu süre zarfında da saçlarım kendini toparlar bakımlarla falan,rengini açtırmayı düşünüyorum da biraz daha onu da yaptırdıktan sonra style keratin alıp yaparım hem havalarda ısınmış olur balkonda yapmak kolay olur![]()
Saçların eğer lastik gibi uzamaya başladıysa boşuna bakımlarla zaman kaybetme, o teller yavaş yavaş kopmaya başlayacak, gereği yok...Keratin yap gitsin...