- Emoji Skoru
- 3.739
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.321
kızlar ben evde arkadaşımlar yaptım saçlarım ahenkle dans ediyor.çok memnun kaldım![]()
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben evde arkadaşımlar yaptım saçlarım ahenkle dans ediyor.çok memnun kaldım![]()
bende uzun zamandır saçlarımı brezilya fönü yaptırmak istiyorum çünkü saçım kıvırcık fakat bizim burdaki kuaförlerede pek güveniyorum vede saçlarım baya uzun resimdeki halinden 10 cm filan daha uzun ve 500 den aşağıyada yapmıyorlar kendim evde yapsam bu saçımıda kendim nasıl yapacağım bilemiyorum kuaföre desem yapma parasını vereyim sadece onuda kimse kabul etmez sanırım eşimde böyle güzel saçın var git düz yaptır diyor açıkcası okadar parayıda vermek istemiyorum yorumlarınızıda okudum natura keratin ürününü gördüm ve inceledim maliyetide baya uygun korkuyorumda saçıma zarar verirse diye offf kaldım 2 ara 1 derede ne yapsam bi akıl verin canlarsaçımda boya yok yıpranmada yok sürekli bakım yaptığım için ...bu cnm saçıda gözgöre göre yakmakda istemem
Eki Görüntüle 1033936
not:buarada ben saçıma sinameki, kürünü yapıyordum konum vardı oradan aldm resmimide ay -ay resim çekiyordum tarih oyüzdn yazılı :))
bende çok tereddütlüydüm ama bi cesaret sipariş verdim natura keratini saçlarınız çok gür ve kalın telli görünüyor onu düzleştirmek bile bayağı zaman alır bence sizde keratini alıp kuaförde yaptırın sonuçta hayrına yapmiycak belli bi ücret karşılığında hiç sesini bile çıkarmaz. Neyse bakalım kalın sağlıcakla![]()
canım benim saçlarım dalgalıydı ve ince telliydi kabarıyor birde hemen ben yaptırdım çok memnunum şuan.ve saçlarım puf puf şuan yumuşacık:)bende ürünü sipariş verdim gelince hemencecik yapmak istiyorum bana azıcık bilgi verir misin? senin saçların düzmüydü peki ben bakım ve düzlük istiyorum:26:
siparişi verdim kargoda şuan bi heyecan bekliyorum gelsin yapıcam olumlu yorumlar sevindiriyor hadi bakalım hayırlısı sende güle güle kullan pufidik saçınıcanım benim saçlarım dalgalıydı ve ince telliydi kabarıyor birde hemen ben yaptırdım çok memnunum şuan.ve saçlarım puf puf şuan yumuşacık:)
mutlaka yap sende.
kilicbaligi sana eski bir dost olarak siddetle nunaat keratini oneriyorum.
aylarca arastirdim bebegime kullanabilmw garantisi verdikleri sampuanlari bile var tabi keratin sonrasu
hmmm siparişi vermekle vermemek arasında kaldım :26:
malum yaz geliyor deniz tuzu bozuyor mu acaba yoksa illa boneyle mi girmek lazım denize havuza?
normal şampuan derken market şampuanı değilde sls içermeyenleri mi kasettin tatlım onu anlayamadım ona göre siparişi verdikten sonra nude şampuan almayı düşünüyorum sanırım o da memnun kalınan bir markaydı şampuanda :26:
merhabalar.Kılıçbalığının son yaptıgı Nature keratinden 20 sinde ben de sipariş verdim.gelince hemen yapıcam ve mutlaka burda paylaşıcam.Ancak ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama kılıçbalığının son dönemlerde saçındaki sıkıntılar beni endişelendirdi ki kendisi çok detayıyla inceleyip tecrübeli biri.Umarım sebebini en kısa zamanda anlar ve telafisini eder eski ipek saçlarn kavuşursun . değişiklikler sonrası görüşmek üzere...![]()
merhaba arkadaşlar bugün natura keratin extrayı sipariş ettim gelince hemen deniycem ama öncelikle şimdiye kadar denemiş olan arkadaşlardan fikirlerini alabilir miyim gerçekten istenen düzlüğü sağlıyor mu? lütfen cvp yazın çok heyecanlıyım![]()
bende uzun zamandır saçlarımı brezilya fönü yaptırmak istiyorum çünkü saçım kıvırcık fakat bizim burdaki kuaförlerede pek güveniyorum vede saçlarım baya uzun resimdeki halinden 10 cm filan daha uzun ve 500 den aşağıyada yapmıyorlar kendim evde yapsam bu saçımıda kendim nasıl yapacağım bilemiyorum kuaföre desem yapma parasını vereyim sadece onuda kimse kabul etmez sanırım eşimde böyle güzel saçın var git düz yaptır diyor açıkcası okadar parayıda vermek istemiyorum yorumlarınızıda okudum natura keratin ürününü gördüm ve inceledim maliyetide baya uygun korkuyorumda saçıma zarar verirse diye offf kaldım 2 ara 1 derede ne yapsam bi akıl verin canlarsaçımda boya yok yıpranmada yok sürekli bakım yaptığım için ...bu cnm saçıda gözgöre göre yakmakda istemem
Eki Görüntüle 1033936
not:buarada ben saçıma sinameki, kürünü yapıyordum konum vardı oradan aldm resmimide ay -ay resim çekiyordum tarih oyüzdn yazılı :))
yok canım saçım aksine ince telli ve okadrda gür değil saçımı yeni yıkamıştım ve fön makinasıyla kuruttuğum için kabarık biraz saçım hemen düzleşiyor ben bu saçımı bile kendim 10 dakikada bütün haliyle düzleştiriyorum kuaföre yaptırsam bile çok zaman almaz bende kuaföre yaptıracam hele naturayı bi alayımda ama şimdi yaptırmayı düşünmüyorum mayıs ayı gibi çünkü ağustosda tatile gidecez boşuna 2 ay saçım da düz kalmasın ...
brezilya fönüne meraklılardanım ben de.evde iki kere style keratinle uyguladım..sonuç mükemmel..hatta bi süre sonra parabensiz sodyumsuz demeden kremler şampuanlar kullandım ve saçlarım hala düz..kuzenimle aynı zamanda keratin yapmıştık birbirimize söylemeden bırakmışız parabensiz şampuan kullanmayı o da herhangi bi bozukluk olmadığını söyledi..yakladık 6 ay oldu saçlarımızı yapalı kurutunca hala düz.ben düzleşmesi için değil de daha çok kabarmasını önlemek için kullandım..saçlarım uzun ve sık olduğu için kaç aydır kurutamıyorum.ona rağmen uysallıklarını yitirmediler..
SYTLE keratinin internetten aldığımız o ürünleri ilk çıkan keratinlerden dediler bana..yaparken bizi öldürecek kadar boğmasının sebebi de o dediler.. (?) kanserojen madde oranının da daha yüksek olduğunu öğrenince bi daha almaktan vazgeçtimm
![]()
uzun yıllardır alışveriş yaptığım depo-kozmetikçime sizde keratin var mı diye sordum ki olacağını hiç düşünmedim..o da var ama kullandın mı daha önce dedi vermek istemedi.evet diyince verdi.150 ml.lik şişeyi elime aldığımda fiyatı karşısında şoook oldum... 17 tl 50 kuruş inanamadım :44: satıcı güldü kuaförler üstüne misli misli ekliyor o yüzden dedi..markası pro keratin..aratınca hep lorealin ki çıkıyor ama bu başka. mkuaförüm bi kere aynı markanın argan yağını sattı bana hatta bre.fönü mü de karar verseydim galiba 400 tl ye aynı ürünü kullanarak yapıcaktı.başka bi kuaföre markayı sorgulattım keratinleri önermem hepsi zararlı ama etkili bi marka dedi.. çookk uzattım biliyorum kesicem artık
![]()
sonuç olarak daha uygulamadım amaa büyük ihtimal haftasonu yapıcam..öncesi ve sonrası fotolarıyla birlikte sonucu göstericem..sizi bilmem ama eğer güzel olursa benden mutlusu olamazzzz![]()
siparişi verdim kargoda şuan bi heyecan bekliyorum gelsin yapıcam olumlu yorumlar sevindiriyor hadi bakalım hayırlısı sende güle güle kullan pufidik saçını![]()
İnşallah benden başka cevap veren olur çünkü ben parlaklık ve yumuşaklıktan memnun kaldım lakin saçlarım zaten dümdüz olduğu için düzlük konusunda bir şey diyemiyorum...
tşk ederim kılıçbalığı benim saçımın dalgasını herkes çok beğenir ama artık boyadan yıprandı bakım ürünleri de anlık fayda sağlıyo haliyle onarıcı bile olsa kafi.. yarın akşam deniycem bakalım hayırlısı :26:
brezilya fönüne meraklılardanım ben de.evde iki kere style keratinle uyguladım..sonuç mükemmel..hatta bi süre sonra parabensiz sodyumsuz demeden kremler şampuanlar kullandım ve saçlarım hala düz..kuzenimle aynı zamanda keratin yapmıştık birbirimize söylemeden bırakmışız parabensiz şampuan kullanmayı o da herhangi bi bozukluk olmadığını söyledi..yakladık 6 ay oldu saçlarımızı yapalı kurutunca hala düz.ben düzleşmesi için değil de daha çok kabarmasını önlemek için kullandım..saçlarım uzun ve sık olduğu için kaç aydır kurutamıyorum.ona rağmen uysallıklarını yitirmediler..
SYTLE keratinin internetten aldığımız o ürünleri ilk çıkan keratinlerden dediler bana..yaparken bizi öldürecek kadar boğmasının sebebi de o dediler.. (?) kanserojen madde oranının da daha yüksek olduğunu öğrenince bi daha almaktan vazgeçtimm
![]()
uzun yıllardır alışveriş yaptığım depo-kozmetikçime sizde keratin var mı diye sordum ki olacağını hiç düşünmedim..o da var ama kullandın mı daha önce dedi vermek istemedi.evet diyince verdi.150 ml.lik şişeyi elime aldığımda fiyatı karşısında şoook oldum... 17 tl 50 kuruş inanamadım :44: satıcı güldü kuaförler üstüne misli misli ekliyor o yüzden dedi..markası pro keratin..aratınca hep lorealin ki çıkıyor ama bu başka. mkuaförüm bi kere aynı markanın argan yağını sattı bana hatta bre.fönü mü de karar verseydim galiba 400 tl ye aynı ürünü kullanarak yapıcaktı.başka bi kuaföre markayı sorgulattım keratinleri önermem hepsi zararlı ama etkili bi marka dedi.. çookk uzattım biliyorum kesicem artık
![]()
sonuç olarak daha uygulamadım amaa büyük ihtimal haftasonu yapıcam..öncesi ve sonrası fotolarıyla birlikte sonucu göstericem..sizi bilmem ama eğer güzel olursa benden mutlusu olamazzzz![]()
bende de o marka var dermomim yazıyor altında prokeratin 20tlye aldım ben. 150 ml. bende aldıktan sonra çok ucuza aldım bi sakatlık olmasın diye korktum duruyor şimdilik rafta. sen ne yaptın kullandın mı?
Just liss adlı ürünü duyan deneyen oldu mu acaba merak ediyorum. Çok başarılı olduğunu duydum...
Ürünle alakalı bir video buldum ama şu an herhalde internette sorun var youtube videoları açılmıyor inceleyeceğim ama bana hatırlat sonra lütfen...
valla duyduğuma göre hem içeriği temiz ve etkiliymiş, hem saçta tutma süresi kısa, hem de tek kullanımlık şekilde paketlenmiş. Ama ne kadardır nasıldır nerde satılıyor hiç bi fikrim yok.. eğer bu ürüne ulaşamazsam natura ile devam edicem yola =) sana hatırlatırım ara ara =)
İzledim sonunda, uygulama şekli bizim kullandıklarımızdan farklı ama videoda göründüğü kadarı ile sonuç başarılı.Şöyle bir gözattım ebaya ama bulamadım, biraz beklemekte yarar var sanırım ürün Türkiye pazarına yeni giriş yaptı...
sanıyorum ki henüz sadece kuaför salonlarında uygulama yapılıyor. o da inanılmaz pahalı. dediğin gibi biraz beklemek lazım..
Evet 500 civarı falanmış kuaför uygulaması, bence de bekle nasılsa düşer :)