nature aldım .2gün önce yıkadım saçımı .saç diplerimde yağmıdır nedir bilmem arındıramdım.bugün bi daha yıkadım.şimdi kurtucam.bakalım ne olcak.değişikliğe gelince bende 200 C düzleştirici vardı. nature keratinnin kendi yönergelerini takip ettim. ama 2 . ve 3. gün düzleştirirken hepsinden 8 kez geçmedim.4-5-6 felan yaptım.saçlarım kuru ince ve dalgalı çok sert.saçlarımdaki değişikliğe gelince bi yumşama ve saçlarımdaki kabarma baya azaldı.kurutma makinesindeki ısıyı yedikçe düzleşiyo. ama milletin pasparlak oldu ipek gibi kısmı biraz olmadı galiba. özetle saçlarım ağırlaştı ve eskisinden düz hale geldi.öyle fönlü gibi değil .E buna da şükür modundayım ama :) bu arada 125 ml lik olandan aldım.şampuanının 1 ay yeteceğini sanmıyorum hanberiniz olsun.şişenin boyutu 1 karış ve ince. foto koyayım ama eski halini çekmeyi unuttum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
yeniyi çekip eski yıllara ait foto bulup koyayım tabi resim koyyma hakkını elde etmişsem henüz 100 msj olmamış olablir. tekrar teşekkürler kılıçbalığı .. şimdi kendime en uygun şampuanı bulmam lazım.piyasadan.tavsiyen olursa sevinirim
kılıçbalığı çünkü sen baya bişiler söyleyip sonra vazgeçtin ama isimleri inan karıştırdım son sayfalardaydı.Tekrar teşekkürler bizimle bilgini tecrübeni paylaştığın için
KILIÇBALIĞIM