- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya yiprandi ama inat ettim kestirmiyorum ayda bir minicik ucundan alsam da gitmiyor cunku hic uzatamadim...Nasıl yani, maddi konular mı? Bu arada evet uçlar epey yıpranmış![]()
Kuzucuklarım, aranızda dalgalı,kıvırcık yıpranmış saçlı kim var bakayım ses versin?
Baya yiprandi ama inat ettim kestirmiyorum ayda bir minicik ucundan alsam da gitmiyor cunku hic uzatamadim...
Malum ogrencilik iste :)
Ben de bir şey görmüyorum tatlım![]()
kılıçbalığım saçların mükemmel ötesi harika...benimde böyle saçlarım olsaydı dedittiriyor..Nihayet bekleme faslı sona erdi ve saçlarımı yıkadım... Zaten artık tücrübeden ötürü işlemin başarılı ve ürünün kaliteli olduğunu anlamıştım ilk aşama biter bitmez...
Natura Keratin'in kendi şampuanı ile son aşamayı tamamladım ve aşağıda gördüğünüz fotoğraflar saçlarımın yalnızca kendi şampuanı ile yıkanmış, herhangi bir saç maskesi,saç kremi veya serum kullanılmadan kurutulmuş hallerine ait...
Eki Görüntüle 973739 Eki Görüntüle 973740
Özellikle ekstra bir yan ürün kullanmama sebebim keratinin tek başına etkinliğini görmekti çünkü geçtiğimiz haftalara kadar sadece şampuan kullanıp ekstra herhangi bir ürün kullanmadan da saçlarım kolay taranır, pırıl pırıl parlar ve yumuşacık olurdu, maskeleri yalnızca saçlarımı şımartmak için kullanırdım lakin yanlış ürün seçimi ile saçlarım bir anda çalı süpürgesi gibi, nemsiz,sert ve mat bir hale gelmişti üstelik taradıkça uçlardan kopan saçların etrafta uçuştuğunu görüp üzülüyordum...
Şu an gördüğünüz üzere saçların pırıltısı ve görüntüsünden zaten ne kadar sağlıklı ve yumuşak olduğu anlaşılıyor.Kısaca saçlarım eski haline geri döndü diyebilirim. Tabii ne kadar mutlu olduğumu az çok tahmin ediyorsunuzdurNe yazıkki evde yalnız olduğumdan saçlarımın arkadan görüntüsünü çekemedim, daha sonra eklerim...
Ürünün benim için tek kötü yanı var o da benim uyguladığım tüm brezilya fönlerinde oluşan bir durum.Saçlarım zaten ince telli ve düz olduğundan ötürü şu an hacim olarak daha az görünüyor, gerçi saç düzleştirici kullanıldığında da zaten hepimizde olan bir durum bu, o yüzden bunu da negatif özellik olarak kabul etmiyorum...Hacimli bir saç modeli istediğimde Wellaflex ile istediğim performansı yakalayabiliyorum...
Ürünün saç düzleştirme etkisini ne yazık ki saçlarım düz olduğundan ötürü test edebilme şansım olmadı ancak benim zaten brezilya fönü konusunu araştırma ve hatta burada konu açma sebebim, boyadan yanmış, kimyasal işlemlerden yıpranmış saçları tedavi etme vaadiydi ve evet benim için Natura Keratin tedavi vaadini yerine getirdi, saça kesinlikle parlaklık, yumuşaklık ve nem sağlıyor diyebilirim... Üstelik sırılsıklam sadece havlu ile suyu alınmış halden tamamen kurutmak 6 dakikamı aldı, son iki haftadır 40 dakika kurutmak zorunda kalıyordum tam bir kabustu...
Güle güle çalı süpürgesi,mat,kuru saçlar, gelsin ellerimi dokunmaktan alamadığım yumuşaklık ve parlaklıktaki saçlar
Şu an için söyleyebileceklerim bunlar, devamı yarın...
Canim bu nekiii:) benmklr bir ara puskul gibi olmustu sünüyordu resmen keratin Sağolsun iyilestirmisti ilk yaptigimda perşembe aksami 2. Uygulamami yaptim. Keratinide 40tl ye aldim canm asiri masrafi yok aslinda en azindan kuaförde 250 300tl lik bir islemi 40tlye hallediyoruZz..kilicbaligi sagolsun sayesinde ogrendik
40tl ise iyiymis ama bunun yaninda yine sampuani filan gerekiyor :)
Bazen makasi alip kesmek istiyorum ama kiyamiyorum neyine kiyamiyorsam artik.
Kilicbaligi iyi ki var![]()
Bunun yaninda dedigin sadece sampuan tatlim oda 12 lira falan yani bi fon parasi yani:))
Nasıl yani, maddi konular mı? Bu arada evet uçlar epey yıpranmış![]()
Buaksam sacimi yikadim ama ilk yaptigim gibi dumduz olmadi bu sefer nedense. Ama saclarim yumusacik olduu kabarikligi gitti duzlugu oldu tabiki ama fonlu gibi dumduz degil sadece yikayip disari cikabilinecek haldeler yinede:) 1hafta sonra tekrar yapsam olurmu kilicbaligi?cunku sacimin rengini akitti en son kestaneye boyatmistim baya koyuydu alacali bulacali oldu suan:)) daha koyu renge boyatip tekrar yapaym diyorum be dersin.
Hangisini uyguladin canim
selam kızlar benim sormak istediğim bir kaç soru varr
1-style 80 ml keratin omuzlardaki kalın telli saçlara yeter mi ? ve kullanların memnun kaldığı bir markamı? :44:
2-bu keratin bakımı öncesinde ve sonrasında bebek şampuanıyla yıkasam yeterli olur mu?
3-saçımda orielden dolayı yanıklar var keratin bakımı yaptıktan sonra üzerine tekrar röfle boya vb. işlem yaparsam eskisi gibi süpürge saçlımı olurum yoksa doğal saça yapılmış gibi etkisi daha mı hafif olur?
yanıtlayabilirseniz çoookkk memnun olurum![]()