• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Ve de bunlar... $2013-12-06 15.58.11-1.jpg $2013-12-11 19.26.57-1.jpg $IMG-20131126-WA0001_Even_Zahara-1.jpg

Kuzucuklarım, aranızda dalgalı,kıvırcık yıpranmış saçlı kim var bakayım ses versin?

Tatlim beniiiiim:) ben persembe aksami yaptim ya keratini canim pazar gece yikasam olurmukii pazartesi yağlı kafayla ise gitmek istemiyorum:) normalde yikamam gereken gun pazarmi pazartesi mi sasirdim:)

Baya yiprandi ama inat ettim kestirmiyorum ayda bir minicik ucundan alsam da gitmiyor cunku hic uzatamadim...
Malum ogrencilik iste :)

Canim bu nekiii:) benmklr bir ara puskul gibi olmustu sünüyordu resmen keratin Sağolsun iyilestirmisti ilk yaptigimda perşembe aksami 2. Uygulamami yaptim. Keratinide 40tl ye aldim canm asiri masrafi yok aslinda en azindan kuaförde 250 300tl lik bir islemi 40tlye hallediyoruZz..kilicbaligi sagolsun sayesinde ogrendik

balığım saçların yine çok güzel olmuş maşallah :nazar::nazar::nazar:
demekki ben beceremedimki memnun kalmadım. yaptıgımda benımde boyle güzel oldu ama taş çatlasın 10gün sonra düzlük bitti ki saçlarım çok hafıf dalgalıdır benim. sonraki 20 gün boyuncada elektrıklenme olmadı ama 1 ay bıttıgınde nerdeyse eskı yıpranmıs goruntusune gerıdonmustu tamamen..
yarına yetıstıremem ama haftaya pazar hemen bir daha yapayım kalanını. bakalım bu sefer tutar belki senı gorunce gaza geldim yine :36:

Ben de bir şey görmüyorum tatlım :5:

canım senin fikirlerine ihtiyacım var başka konudada paylaştım belki görürsün.bir akrabam var kendisi kuaför bana artegonun şampuanı bakım maskesi ve keratin bakımı önerdi.bende biraz araştırdım,uygulamaı şu şekilde (ama düzleştirici bir bakım değil sadece onarıcı)
-nemli saçın boy ve uçlarına fırça yardımıyla uygulayın
-masaj yaparak tüm saça yedirin
-fön makinasıyla kurutup fırça yardımıyla düzlreştrn
-10 dak.beklettikten sonra saçı durulayın.
buraya kadar bir sorun yok zaten ama kuaförümü arayıp sordum eğer evde kendin uygulamk isterden eline dök saçına masaj yaparak yedir biraz kurut ve saçlarını ör uzunca bir süre öyle kalabilir sonrada yıka dedi arkasındanda bakım maskesi var zaten.şimdi sorum böyle bir yöntem hiç denedinmi ve sacımı örerek bekletmem saçta dalga oluşumuna mı sebep olur.kuaföre kalırsa gel ben yapıım dediği için çok ayrıntılı bilgi vermiyor o yüzden senin ve tüm kızların fikrini almak istedim.ayrıca artego şampuan vs. deneyenlerinde
sevgiler:21::21::21:

Nihayet bekleme faslı sona erdi ve saçlarımı yıkadım... Zaten artık tücrübeden ötürü işlemin başarılı ve ürünün kaliteli olduğunu anlamıştım ilk aşama biter bitmez...

Natura Keratin'in kendi şampuanı ile son aşamayı tamamladım ve aşağıda gördüğünüz fotoğraflar saçlarımın yalnızca kendi şampuanı ile yıkanmış, herhangi bir saç maskesi,saç kremi veya serum kullanılmadan kurutulmuş hallerine ait...

Eki Görüntüle 973739 Eki Görüntüle 973740

Özellikle ekstra bir yan ürün kullanmama sebebim keratinin tek başına etkinliğini görmekti çünkü geçtiğimiz haftalara kadar sadece şampuan kullanıp ekstra herhangi bir ürün kullanmadan da saçlarım kolay taranır, pırıl pırıl parlar ve yumuşacık olurdu, maskeleri yalnızca saçlarımı şımartmak için kullanırdım lakin yanlış ürün seçimi ile saçlarım bir anda çalı süpürgesi gibi, nemsiz,sert ve mat bir hale gelmişti üstelik taradıkça uçlardan kopan saçların etrafta uçuştuğunu görüp üzülüyordum...

Şu an gördüğünüz üzere saçların pırıltısı ve görüntüsünden zaten ne kadar sağlıklı ve yumuşak olduğu anlaşılıyor.Kısaca saçlarım eski haline geri döndü diyebilirim. Tabii ne kadar mutlu olduğumu az çok tahmin ediyorsunuzdur :16: Ne yazıkki evde yalnız olduğumdan saçlarımın arkadan görüntüsünü çekemedim, daha sonra eklerim...

Ürünün benim için tek kötü yanı var o da benim uyguladığım tüm brezilya fönlerinde oluşan bir durum.Saçlarım zaten ince telli ve düz olduğundan ötürü şu an hacim olarak daha az görünüyor, gerçi saç düzleştirici kullanıldığında da zaten hepimizde olan bir durum bu, o yüzden bunu da negatif özellik olarak kabul etmiyorum...Hacimli bir saç modeli istediğimde Wellaflex ile istediğim performansı yakalayabiliyorum...

Ürünün saç düzleştirme etkisini ne yazık ki saçlarım düz olduğundan ötürü test edebilme şansım olmadı ancak benim zaten brezilya fönü konusunu araştırma ve hatta burada konu açma sebebim, boyadan yanmış, kimyasal işlemlerden yıpranmış saçları tedavi etme vaadiydi ve evet benim için Natura Keratin tedavi vaadini yerine getirdi, saça kesinlikle parlaklık, yumuşaklık ve nem sağlıyor diyebilirim... Üstelik sırılsıklam sadece havlu ile suyu alınmış halden tamamen kurutmak 6 dakikamı aldı, son iki haftadır 40 dakika kurutmak zorunda kalıyordum tam bir kabustu...

Güle güle çalı süpürgesi,mat,kuru saçlar, gelsin ellerimi dokunmaktan alamadığım yumuşaklık ve parlaklıktaki saçlar :9::9::9:

Şu an için söyleyebileceklerim bunlar, devamı yarın...
kılıçbalığım saçların mükemmel ötesi harika...benimde böyle saçlarım olsaydı dedittiriyor..

Canim bu nekiii:) benmklr bir ara puskul gibi olmustu sünüyordu resmen keratin Sağolsun iyilestirmisti ilk yaptigimda perşembe aksami 2. Uygulamami yaptim. Keratinide 40tl ye aldim canm asiri masrafi yok aslinda en azindan kuaförde 250 300tl lik bir islemi 40tlye hallediyoruZz..kilicbaligi sagolsun sayesinde ogrendik

40tl ise iyiymis ama bunun yaninda yine sampuani filan gerekiyor :)
Bazen makasi alip kesmek istiyorum ama kiyamiyorum neyine kiyamiyorsam artik.
Kilicbaligi iyi ki var ;)

kilicbaligi duman ne alemdeydi ve koku ? balkona cikmadan da yapilabilir mi style ile kiyasladiginda kokuyu soylermisin ?

40tl ise iyiymis ama bunun yaninda yine sampuani filan gerekiyor :)
Bazen makasi alip kesmek istiyorum ama kiyamiyorum neyine kiyamiyorsam artik.
Kilicbaligi iyi ki var ;)

Bunun yaninda dedigin sadece sampuan tatlim oda 12 lira falan yani bi fon parasi yani:))

saçlarım dalgalı çok kuru ve normal fön makinesiyle kuruttuğumda yoluk yoluk oluyor.şimdi siteyi inceleyip Natura Keratin siparişi vericem ama umarım düzleştiren yani formaldeithli olanı almış olurum :) :27:

Buaksam sacimi yikadim ama ilk yaptigim gibi dumduz olmadi bu sefer nedense. Ama saclarim yumusacik olduu kabarikligi gitti duzlugu oldu tabiki ama fonlu gibi dumduz degil sadece yikayip disari cikabilinecek haldeler yinede:) 1hafta sonra tekrar yapsam olurmu kilicbaligi?cunku sacimin rengini akitti en son kestaneye boyatmistim baya koyuydu alacali bulacali oldu suan:)) daha koyu renge boyatip tekrar yapaym diyorum be dersin.

Buaksam sacimi yikadim ama ilk yaptigim gibi dumduz olmadi bu sefer nedense. Ama saclarim yumusacik olduu kabarikligi gitti duzlugu oldu tabiki ama fonlu gibi dumduz degil sadece yikayip disari cikabilinecek haldeler yinede:) 1hafta sonra tekrar yapsam olurmu kilicbaligi?cunku sacimin rengini akitti en son kestaneye boyatmistim baya koyuydu alacali bulacali oldu suan:)) daha koyu renge boyatip tekrar yapaym diyorum be dersin.

Hangisini uyguladin canim

Hangisini uyguladin canim

Style marka uyguladm canm ikisindede. Ilki süperdi
Sanirim bu sefer 4 gun uzerinden geçmedim duzLestiriciyle ondan boyle oldu ama genede duZ benm söylemek istediğim pirasa gibi oluyor ya oyle değil:)) normalde sacimi yikaynca direk cikamam dışarı simdi rahatca ie gidiyorum mesela cok sukur:)

:18: anaaam ortalık ne kadarda sessiz.. hu huuuuu kimse yokmu ? balığım nerelerdesin... son durum nedir saçlarında? gerçi daha bişey soylemen için erken ama 3 5 yıkamadan sonra ozellıkle 1. aydan sonrakı memnunıyetını merak edıyorum :3:

selam kızlar benim sormak istediğim bir kaç soru varr :ssz:

1-style 80 ml keratin omuzlardaki kalın telli saçlara yeter mi ? ve kullanların memnun kaldığı bir markamı? :44:

2-bu keratin bakımı öncesinde ve sonrasında bebek şampuanıyla yıkasam yeterli olur mu? :40:

3-saçımda orielden dolayı yanıklar var keratin bakımı yaptıktan sonra üzerine tekrar röfle boya vb. işlem yaparsam eskisi gibi süpürge saçlımı olurum yoksa doğal saça yapılmış gibi etkisi daha mı hafif olur? :30:

yanıtlayabilirseniz çoookkk memnun olurum :46::kkk:

selam kızlar benim sormak istediğim bir kaç soru varr :ssz:

1-style 80 ml keratin omuzlardaki kalın telli saçlara yeter mi ? ve kullanların memnun kaldığı bir markamı? :44:

2-bu keratin bakımı öncesinde ve sonrasında bebek şampuanıyla yıkasam yeterli olur mu? :40:

3-saçımda orielden dolayı yanıklar var keratin bakımı yaptıktan sonra üzerine tekrar röfle boya vb. işlem yaparsam eskisi gibi süpürge saçlımı olurum yoksa doğal saça yapılmış gibi etkisi daha mı hafif olur? :30:

yanıtlayabilirseniz çoookkk memnun olurum :46::kkk:

Mrb cnm ben cvp vereym
1. Benm saclarimda kalin telli ve gur omuzlardan az asagida ve rahatca yetti canm style marka bence guzel 2. Uygulamamdi.
2.onemli olan icerigi canm.
3.ben ilk yaptigmda sac uclarm yanikti ve ozmn cok iyi gelmsti keratin baya baya duzeltmisti. Snrasnda boya falan yaparsan keratin bozulur zaten ama nasil olur onu bilemiyorum.ama dogal saca yapilmis gibi olacagini sanmam ben.

teşekkür ederim canım yanıtladığın için :D
o zaman ben birkaç ay daha bekleyeyim hem bu süre zarfında da saçlarım kendini toparlar bakımlarla falan,rengini açtırmayı düşünüyorum da biraz daha onu da yaptırdıktan sonra style keratin alıp yaparım hem havalarda ısınmış olur balkonda yapmak kolay olur :D

Back