• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

canım benim çok sağol çok incesin :16: :16: :16: :16:

işte o yüzden ben de kuaförümün dediğine şaşırıp nasıl yaa tam tersi değil mi dedim ama var başka bir bildiği heralde. ben de yenilemek istiyorum fönümü ya bakalım, ne kısa zamanda o rahatlığa tekrar kavuşmak için can atıyorum =)

Bilmiyorum ki ne düşündü:9:

Gerçekten çok büyük bir rahatlık.Tamam düz saçlıyım hiç düz fön vs çektirmek zorunda kalmadım ama saçların bu hızla kuruması benim için tam bir nimet, üstelik sağlıklı görünüyor daha ne olsun :nazar:

Yukarıda yazdığımı görmüşsünüzdür

"Yalnız bakım ürünü için diyor ki; eğer saçınıza yakın zamanda brezilya fönü yaptıysanız uygulamanın üzerinden 3 ay geçtikten sonra bakım ürününü kullanın aksi halde saçlarda sertleşme ve matlık yapabilir diyor..."

Şimdi bu durum benim biraz aklıma takıldı... Eğer yukarıda yazıldığı gibi bir sonuç oluşuyorsa bu biraz sıkıntılı bir durum.Bunun için çözüm düşünüyorum... Saç boyamak, oksidan su bunlar normalde brezilya fönünü bozan şeyler acaba saçlar komple boyandıktan sonra saçta ne kadar brezilya fönü kalıyor. Yani saçına diyelim ki 1 ay önce brezilya fönü yaptırmış hatunun biri saç renginden sıkıldı gitti önce boyattı sonra röfle yaptırdı, kuaförün eli biraz yavaşmış saçı yaktı diyelim, şimdi bu kuaför mağduru ablamız bakım ürününü uygulamak için 2 ay daha beklemeli mi yoksa zaten keratin zinciri kırıldığı için uygulama yapabilir mi?

Düşünüyorum, siz ne diyorsunuz?

Acaba evdeki atıl gerçek saç çıtçıtlarla deneme yapayım mı kızlar?

Baligim o kadar bilmem ama aklima gecen sene izmitin en iyisi denebilecek bi kuaforde keratin bakimi yaptirdigim geldi. Saclarimin dogal dalgasi bozulmadan, sadece bakim amacli olacak hayalleriyle gidip, sert, mat, kuru, zor taranir bi halde kuaforden cikmistim. :31: bi dunya da para vermistim. oncesinde sacinda keratin var miydi diyeceksin ama yoktu. Bakim diyince tuylerim kalkiyo

Son düzenleme:
Az once sacima keratin uyguladik simdi bekliyorum sonra presleme işlemine gecicezzz. Ama aklima su takildi bu style marka keratinde formaldehit yok diye biliyorum ama gözleri yakan bir kokusu var buda formaldehitle alakali degilmiydi? Cami actik ama gözleri yakiyor biraz

Az once sacima keratin uyguladik simdi bekliyorum sonra presleme işlemine gecicezzz. Ama aklima su takildi bu style marka keratinde formaldehit yok diye biliyorum ama gözleri yakan bir kokusu var buda formaldehitle alakali degilmiydi? Cami actik ama gözleri yakiyor biraz
balkonda yapsaydınız keşke.bizde arkadaşımla aldık pazar günü bana yapacağız.bakalım ne olacak haberdar ederim kızlar.

balkonda yapsaydınız keşke.bizde arkadaşımla aldık pazar günü bana yapacağız.bakalım ne olacak haberdar ederim kızlar.

Balkonda isik yoktu mecbur odada yaptik canim ya. Sonuc iyi olsunda cekecez artik:) daha once yaptigimda sonuc supersdi fonlu gibiydi saclarim vede yipranmasi duzelmisti insallah yine ayni sonucu alirim. Senin ilk yapisinmi?

Balkonda isik yoktu mecbur odada yaptik canim ya. Sonuc iyi olsunda cekecez artik:) daha once yaptigimda sonuc supersdi fonlu gibiydi saclarim vede yipranmasi duzelmisti insallah yine ayni sonucu alirim. Senin ilk yapisinmi?
inşallah güzel olur canım.evet ilk yapıcam inş.bende memnun kalırım:21:

Baligim o kadar bilmem ama aklima gecen sene izmitin en iyisi denebilecek bi kuaforde keratin bakimi yaptirdigim geldi. Saclarimin dogal dalgasi bozulmadan, sadece bakim amacli olacak hayalleriyle gidip, sert, mat, kuru, zor taranir bi halde kuaforden cikmistim. :31: bi dunya da para vermistim. oncesinde sacinda keratin var miydi diyeceksin ama yoktu. Bakim diyince tuylerim kalkiyo

Şaka gibi :14:

Daha önce konuşmuştuk bu konuyu, kabul görür oranda var demiştik, o sırada diğer markalarda %7 vardı, bizim kullandığımızda çok düşüktü, hiç formaldehit içermeyen ürünleride çıkacak demiştik, çıkmış ama kullanmadığım için etkisini bilmiyorum...

Haber bekliyoruz :46:

Vantilatör yok mu kız???

inşallah güzel olur canım.evet ilk yapıcam inş.bende memnun kalırım:21:

İnşallah

Insallah canim preslemede bitse yatsam uykum geldi :)) en zoruda 4 gun beklemek insan sabirsizlaniyor yikayip o değişimi gormek icin.

Sabırsız güzellik olmaz :1:

doğru diyosun bakalım görcez.haberdar ederim bende

Haydi bakalım bekliyoruz...

Balikcim vantilator yok ya cam acik preslemeye devam hala yagmur yagiyor iyi oldu boyle:)) ayy yeter ki duz olsun ben sabrederimm:)

kilicbaligi free plus me olan urun icin durulayip fonlenecek demissin orda bi yanlis yok mu ? durulamadan fonleyip sonra yikanicak diye biliyorum ben.

kilicbaligi free plus me olan urun icin durulayip fonlenecek demissin orda bi yanlis yok mu ? durulamadan fonleyip sonra yikanicak diye biliyorum ben.

Kuzum bana gelen kullanma talimatına göre bekleme süresinden sonra saçlar şampuansız temiz su akana kadar durulanıp kurutuluyor ondan sonra fön ve düzleştirici merasimi başlıyor, sitede de bu şekilde yazılmış. Bakım işlemi markadan markaya değişiyor galiba...

Kuzucuklarım, aranızda dalgalı,kıvırcık yıpranmış saçlı kim var bakayım ses versin?
Bu arada benden de brezilya bakimini bekliyorsunuz lakin uygulayamayacagim. Cunku boya yapsam buna yetmiyor bakimi alsam boya yapamiyorum. :)
$2013-12-29 17.17.59-1.jpg

$PhotoWarp_1385715077169-1.jpg $PhotoWarp_1354146196122-1.jpg

Back