- 29 Ağustos 2007
- 887
- 8
- 296
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.221
gercek brezilya keratini dedi adam dogruysa aratiriyorum tr de hic kullanan kuafor bulamadim buda elinde bitenleri tedarikte cok zorlaniyormus. pimpirikli bi kuafor o yuzden guvendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gercek brezilya keratini dedi adam dogruysa aratiriyorum tr de hic kullanan kuafor bulamadim buda elinde bitenleri tedarikte cok zorlaniyormus. pimpirikli bi kuafor o yuzden guvendim
Nihayet bekleme faslı sona erdi ve saçlarımı yıkadım... Zaten artık tücrübeden ötürü işlemin başarılı ve ürünün kaliteli olduğunu anlamıştım ilk aşama biter bitmez...
Natura Keratin'in kendi şampuanı ile son aşamayı tamamladım ve aşağıda gördüğünüz fotoğraflar saçlarımın yalnızca kendi şampuanı ile yıkanmış, herhangi bir saç maskesi,saç kremi veya serum kullanılmadan kurutulmuş hallerine ait...
Eki Görüntüle 973739 Eki Görüntüle 973740
Özellikle ekstra bir yan ürün kullanmama sebebim keratinin tek başına etkinliğini görmekti çünkü geçtiğimiz haftalara kadar sadece şampuan kullanıp ekstra herhangi bir ürün kullanmadan da saçlarım kolay taranır, pırıl pırıl parlar ve yumuşacık olurdu, maskeleri yalnızca saçlarımı şımartmak için kullanırdım lakin yanlış ürün seçimi ile saçlarım bir anda çalı süpürgesi gibi, nemsiz,sert ve mat bir hale gelmişti üstelik taradıkça uçlardan kopan saçların etrafta uçuştuğunu görüp üzülüyordum...
Şu an gördüğünüz üzere saçların pırıltısı ve görüntüsünden zaten ne kadar sağlıklı ve yumuşak olduğu anlaşılıyor.Kısaca saçlarım eski haline geri döndü diyebilirim. Tabii ne kadar mutlu olduğumu az çok tahmin ediyorsunuzdurNe yazıkki evde yalnız olduğumdan saçlarımın arkadan görüntüsünü çekemedim, daha sonra eklerim...
Ürünün benim için tek kötü yanı var o da benim uyguladığım tüm brezilya fönlerinde oluşan bir durum.Saçlarım zaten ince telli ve düz olduğundan ötürü şu an hacim olarak daha az görünüyor, gerçi saç düzleştirici kullanıldığında da zaten hepimizde olan bir durum bu, o yüzden bunu da negatif özellik olarak kabul etmiyorum...Hacimli bir saç modeli istediğimde Wellaflex ile istediğim performansı yakalayabiliyorum...
Ürünün saç düzleştirme etkisini ne yazık ki saçlarım düz olduğundan ötürü test edebilme şansım olmadı ancak benim zaten brezilya fönü konusunu araştırma ve hatta burada konu açma sebebim, boyadan yanmış, kimyasal işlemlerden yıpranmış saçları tedavi etme vaadiydi ve evet benim için Natura Keratin tedavi vaadini yerine getirdi, saça kesinlikle parlaklık, yumuşaklık ve nem sağlıyor diyebilirim... Üstelik sırılsıklam sadece havlu ile suyu alınmış halden tamamen kurutmak 6 dakikamı aldı, son iki haftadır 40 dakika kurutmak zorunda kalıyordum tam bir kabustu...
Güle güle çalı süpürgesi,mat,kuru saçlar, gelsin ellerimi dokunmaktan alamadığım yumuşaklık ve parlaklıktaki saçlar
Şu an için söyleyebileceklerim bunlar, devamı yarın...
Nihayet bekldı sona erdi ve saçlarımı yıkadım... Zaten artık tücrübeden ötürü işlemin başarılı ve ürünün kaliteli olduğunu anlamıştım ilk aşama biter bitmez...
Natura Keratin'in kendi şampuanı ile son aşamayı tamamladım ve aşağıda gördüğünüz fotoğraflar saçlarımın yalnızca kendi şampuanı ile yıkanmış, herhangi bir saç maskesi,saç kremi veya serum kullanılmadan kurutulmuş hallerine ait...
Eki Görüntüle 973739 Eki Görüntüle 973740
Özellikle ekstra bir yan ürün kullanmama sebebim keratinin tek başına etkinliğini görmekti çünkü geçtiğimiz haftalara kadar sadece şampuan kullanıp ekstra herhangi bir ürün kullanmadan da saçlarım kolay taranır, pırıl pırıl parlar ve yumuşacık olurdu, maskeleri yalnızca saçlarımı şımartmak için kullanırdım lakin yanlış ürün seçimi ile saçlarım bir anda çalı süpürgesi gibi, nemsiz,sert ve mat bir hale gelmişti üstelik taradıkça uçlardan kopan saçların etrafta uçuştuğunu görüp üzülüyordum...
Şu an gördüğünüz üzere saçların pırıltısı ve görüntüsünden zaten ne kadar sağlıklı ve yumuşak olduğu anlaşılıyor.Kısaca saçlarım eski haline geri döndü diyebilirim. Tabii ne kadar mutlu olduğumu az çok tahmin ediyorsunuzdurNe yazıkki evde yalnız olduğumdan saçlarımın arkadan görüntüsünü çekemedim, daha sonra eklerim...
Ürünün benim için tek kötü yanı var o da benim uyguladığım tüm brezilya fönlerinde oluşan bir durum.Saçlarım zaten ince telli ve düz olduğundan ötürü şu an hacim olarak daha az görünüyor, gerçi saç düzleştirici kullanıldığında da zaten hepimizde olan bir durum bu, o yüzden bunu da negatif özellik olarak kabul etmiyorum...Hacimli bir saç modeli istediğimde Wellaflex ile istediğim performansı yakalayabiliyorum...
Ürünün saç düzleştirme etkisini ne yazık ki saçlarım düz olduğundan ötürü test edebilme şansım olmadı ancak benim zaten brezilya fönü konusunu araştırma ve hatta burada konu açma sebebim, boyadan yanmış, kimyasal işlemlerden yıpranmış saçları tedavi etme vaadiydi ve evet benim için Natura Keratin tedavi vaadini yerine getirdi, saça kesinlikle parlaklık, yumuşaklık ve nem sağlıyor diyebilirim... Üstelik sırılsıklam sadece havlu ile suyu alınmış halden tamamen kurutmak 6 dakikamı aldı, son iki haftadır 40 dakika kurutmak zorunda kalıyordum tam bir kabustu...
Güle güle çalı süpürgesi,mat,kuru saçlar, gelsin ellerimi dokunmaktan alamadığım yumuşaklık ve parlaklıktaki saçlar
Şu an için söyleyebileceklerim bunlar, devamı yarın...
ooo super kilicbaligi bu markanin bir gunluk olan urunlerini denemeyi dusunuyorum fakat iki ay ya da uc ay dayaniyormus. karasizim hangisini yaptirsam nunaat mi natura mi ?
Canım saçların inanılır gibi değil, katalog çekimi görüntüleri gibi. uçları da aynen bu şekildedir sanırım. Gerçekten başarılı bir uygulama olmuş offff içim gidiyor. Valla güle güle kullan, bayıldım =)
öncelikle maşallah diyeyim
uzun zamandır paylaşımlarını takip ediyorum ancak bir türlü kendi saçlarımda uygulamaya cesaret edemedim.ama son attığın fotoyuda gördükten sonra kararım değişti.benim saçlarımında gerek renk gerek ince telli olması bakımıyla seninki gibi olduğunu söyleyebilirim ve aynı şekilde benimde düzleştirme gibi bir amacım olmadığı için sormak istediğim sey,sadece karısımı beklettikten sonra yıkayıp nor mal bir şekilde kurutmam yeterli olacak mıdır?
tecrübelerini bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim![]()
kurutma arti pres yapman gerekiyor.
Caniim masallahh neguzl parliyor saclarin. Faydasini gormene cok sevindim insallah deneyecek olanlarda ayni etkiyi gorurlerkeske duzlugu konusundada fikir alabilseydik. Saclar sekilsiz dalgali olunca ilk duzlugu dikkatini çekiyor insanin.)))
Muhtemelen dikkatli uygulama ile aynı sonucu alır herkes ama tabii kesin diye bir şey yok, agresifportokal memnun kalmamış mesela olabilir böyle şeyler. Düzlük konusuna gelince herhalde dalgalı saçlı birinin denemesini bekleyeceğiz gibi görünüyor :2:
Ben daha once style marka kullanip memnun kalmıştım canim ama bunuda denemk lazim. Style keratin aldim yine biraz daha erken gorseydim konuyu bunu denerdim. Keratini bu aksam yada yarin ugulucam bende tekrardan bakalim ilkindeki gibi olacakmi olursa foto paylasicam.
Sayende urunu almaya karar verdim cok tesekkurler kilicbaligi. Saclarin zaten guzeldi daha da bi guzel olmus bayildimmmmMasallah diyelim
Marka hakkinda karar verdim fakat benim soyle bi sorunum var bu urunleri duzlestirme degil de bakim amacli kullanmak istiyorum saclarim duz degil ama onemlli olan su elektriklenmenin tulermenin gitmesi. Presleme olursa sac tellerim ince oldugu icin bi yanma olur mu? Bu arada uclar ombreli.. diger bakim amacli olaninda etkis az olcakmis gibi geliyo isi almadigi ocin gerci bilemem ama napayim sastim
Sastim derken markada kararliyim ama hangisini alacagima sastim :)
Ayyyy maasallah baligim yaaa super, muhtesem, harika. Bayildim walla.gule gule kullan piril piril, belli yumusacik oldugu.
![]()
Güzel iltifatların için teşekkür ederim ama 4 gün önce inan ki harap haldeydi zavallı saçlarım...
Gelelim soruna, benimde saçlarım ince telli biliyorsun ve her halukarda hangi ürünü kullanırsan kullan düzleştirme yapacaksın olay ne kadar ısı kullanacağın.Bu ürünün kullanma talimatında diyor ki, ince telli ve işlem görmüş saçlar 205 derece kullansınlar...İstersen her iki ürünün de kullanma talimatını kısaca paylaşayım ona göre karar ver;
Brezilya fönü ürünü
1-Saçı yıka %80 kurutup keratini sür 20 dakika bekle
2-Saçı tamamen kurut,fön çek ve düzleştirici ile düzleştir
3-İkinci ve üçüncü günler tekrar düzleştir ve son olarak yıka
Bakım ürünü
1-Saçı tamamen yıka ve nemini al, istersen çok hafif kurutabilirsin ama nemli kalmalı
2-Ürünü sürüp 30-60 dakika saçının dalga durumuna göre beklet
3-Saçları temiz su akana kadar durula(şampuan kullanılmayacak), kurut,fön çek ve düzleştir
iki ürün arasındaki kullanım farkı bu. Brezilya fönü 6 aya kadar kalıcı, bakım ürünü ortalama 2 ay kadar kalıcı
Yalnız bakım ürünü için diyor ki; eğer saçınıza yakın zamanda brezilya fönü yaptıysanız uygulamanın üzerinden 3 ay geçtikten sonra bakım ürününü kullanın aksi halde saçlarda sertleşme ve matlık yapabilir diyor...
Esasında ben direkt bakım ürününü kullanacaktım ama geçtiğimiz mesajlarda belirtmiştim, apır sapır bir ürün ile brezilya fönü yaptım saçlarımı mahvetti birde bunun üzerine bakım yapıp daha kötü bir sonuç alabilirim diye korktum açıkçası...
Kısaca aradaki fark bunlar, buna göre ihtiyacını belirleyip seçim yap derim... Ben 205 derece ile saçlarında yanma olacağını sanmıyorum açıkçası,ben 220 kullandım bu sefer battı balık yan gider diyerek malum KılıçBalığıyım...
Bu arada ombreyi sen mi yaptın yoksa bir yerde mi yaptırdın? Dün akşam thirteenrenia ile ombre konusunu konuşuyorduk, böyle bir uygulama yapmak istiyor bir yardım ediversen ne güzel olur :16
Tamamdir kilicbaligim kararimi kesinkez verdim.
Yapinca payladacagim burdan.Oncesinde sacimi boyatcam bi sorun olmaz degil mi?
Ombreyi kuaforde yaptirmistim ama daha oncede kendim yaptim zor gibi duruyo ama kolay adlinda onemli olan krepe yapilcak yerleri ayarlamak gerisi hemen geliyor. Thirteenrenia bana ozelden yazsin ya da konu varsa linkini yazarsan yardimi olayim
Bilgilendirdigin icinde cookkk cpkkk tesekkurler![]()
Sitesindeki kullanım talimatında aynı gün boya yapılabilir yazıyor bir bak istersen. Bence zaten böylesi daha mantıklı en azından boyanın akması engellenmiş oluyor.Peki kararın hangi üründen yana kullandın, bak bende heyecanlandım şimdi :)
Thirteenrenia dayanamamış kuaföre gidip yaptırmış şimdi özel mesajda okudumAçıkçası bende çok merak ediyorum bu işlemin nasıl yapıldığını, az çok kafamda bir fikir var gerçi,forumda konu var mı bilmiyorum yoksa açmalı...
Bu arada rica ederim![]()
Senin uyguladiginda karar kildim. Boyayi yaptirayim ustunede keratin ohhhh missss :) insallah benimkilerde senin saclarin gibi paril paril olur berbat elektriklenmesinde eser kalmaz.
Uyguladiktan hemen sonra buraya eklerim fotolari.
Ombreyi ilk 4sene evvel yaptirmistim.kuaforun eline iyi baktim orda ogrendim sonra videolarini izledim baya bazen teknikler farkli ama mantik ayni eli yatkin olan herkes yapar.
kılıçbalığı ve ht2nor, ikinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum ombre konusu için. ama ben dayanamadım ve kendimi kuaförde buldumen son 10 yıl önce saçlarımı boyattığım için inanılmaz endişeli gittim ama şu an gayet memnunum =) gözlerim bir süre zor alışacak bu duruma ama neticede hem değişiklik oldu hem de epey hoşuma gitti.
ayrıca kuaförüm de brezilya fönü işleminin boyadan önce olması gerektiğini söyledi. hatta ben tam tersi değil mi yaa diye söylenirken yok dedi, eğer onu da düşünüyorsan önce işlemi yapalım sonra boyayalım dedi. :S
Yok yok nefis olmuş ben çok beğendim, renkde o kadar yakışmış ki anlatamamYeni saçların sana şans getirsin...
Yalnız brezilya fönünden sonra boya olmaz, boya keratin zincirini kırıyor çünkü, hepimizce tecrübe edildi...