Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

merhaba kızlar bende prezilya fönü yaptırmayı çok isdiyorum ama kuöferde mecburen yaptıracam hem el becerim pek yok hemde küçük bebğim var sizlere sormak isdedğim kuöförümün dediğine göre brezilya fönünden sonra özel şampuonlar kulanmalısın saç kremleride öylemiş bu ne kadar doğru işin doğrusu kısacık saçlarıma 200 tl isdedi birde üstüne şampuanada dünya para veremem o yüzden size sorayım isdedim

canım kuaförlerin türlü tuzakları bunlar biz çoğumuz nude doa live clean fln kullandık hiç bir bozulma olmadı işlem sonra kullanacağın şampuanlara "Brezilya Fönünden sonra kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri" başlığından bakabilirsin bu başlıkta zaten kılıçbalığının.. bir çok seçenek var saç kremleri zaten bozmuyor boşa para verme derim ben

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar... dun sıparıs verdım 80 ml keratin treament. sanırım en kotu pazartesı elımde olur... bu arada saclarım suan kızıl ama aktı bugun kızıla boyamayı dusunuyorum.. pazarte sıde keratın tedavısı yapacagım b sakıncası olmaz deılmı ... bu arada sampuanı hala bulamadım... heryere sordum yokkk.. butun sampuanlarda mulaka sodıum sulfade var... bakalım bugun kuaforlere soracagım.. eger bulamazsa evde sdym ve sulftsz bı sampuan yapabılırmıyım acaba ???

merhaba arkadaşlar... dun sıparıs verdım 80 ml keratin treament. sanırım en kotu pazartesı elımde olur... bu arada saclarım suan kızıl ama aktı bugun kızıla boyamayı dusunuyorum.. pazarte sıde keratın tedavısı yapacagım b sakıncası olmaz deılmı ... bu arada sampuanı hala bulamadım... heryere sordum yokkk.. butun sampuanlarda mulaka sodıum sulfade var... bakalım bugun kuaforlere soracagım.. eger bulamazsa evde sdym ve sulftsz bı sampuan yapabılırmıyım acaba ???

önce boya sonra keratin uygulaması yapacağın için bir sakınca yok ... şampuan için diğer başlıkta da sormuşsun ordan cevap verdim bir oku bakalım ... kuaförler fazla fiyat veriyor aklında olsun.... kısss biz nasıl yapalım şampuan alemsin sen yaaaa :1: :1:

hello ladies :D
ben bu keratini saçlarıma bakım olarak yapsam nasıl olur acaba.benim saçlarım yandı açtırırken, kestirdim kısacık ama kalanlar düzelsin bari azıcık.zaten öyle dümdüz olmasın sıkılırım ben hemen :)

arkadaşlar ben yaptırmıştım brezilya fönünü.. yaklaşık 2 bucuk ay oluyo .. kesinlkle tavsiye etmiyorum saça bakım yapmıyor ilk 3 gün saçlaarınızı yıkamadığınız için saçlarınızın kırık olan kısımlarına keratin doluyor böylece saçlarınız sağlıklı görünüyor ama saçlarınızı yıkadıktan sonra fazla keratin akınca berbat bi şey oluyor .. kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar benim saçlarım(özellikle uçları) lastik gibi oldu bakım üstüne bakım yapıyorum onarabilmek için kestirmek istemiyorum çünkü uzun saç seviyorum .. hem paranıza hemde saçlarınıza yazık arkadaşlar boşverin böyle şeyleri.. doğallık en güzeli fakat illaki düz kullanıcam diyosanız kaliteli bi düzleştirici alın onunla düzleştirin inanın bana düzleştiricinin 6 ayda verdiği zarar 6 ay kalan brezilya fönünün verdiği zarardan çok daha az . saçlarınızı resmen öldürür bu brezilya fönü .. keçe gibi yaptı benim saçlarımı .. bi de çuvalla para ödedim antalyanın en ünlü kuaförlernden birine gittim .. kesinlkle yazık saçlarınıza arkadaşlar .. benden söylemesi .. :20::20::20::20::20:

arkadaşlar ben yaptırmıştım brezilya fönünü.. yaklaşık 2 bucuk ay oluyo .. kesinlkle tavsiye etmiyorum saça bakım yapmıyor ilk 3 gün saçlaarınızı yıkamadığınız için saçlarınızın kırık olan kısımlarına keratin doluyor böylece saçlarınız sağlıklı görünüyor ama saçlarınızı yıkadıktan sonra fazla keratin akınca berbat bi şey oluyor .. kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar benim saçlarım(özellikle uçları) lastik gibi oldu bakım üstüne bakım yapıyorum onarabilmek için kestirmek istemiyorum çünkü uzun saç seviyorum .. hem paranıza hemde saçlarınıza yazık arkadaşlar boşverin böyle şeyleri.. doğallık en güzeli fakat illaki düz kullanıcam diyosanız kaliteli bi düzleştirici alın onunla düzleştirin inanın bana düzleştiricinin 6 ayda verdiği zarar 6 ay kalan brezilya fönünün verdiği zarardan çok daha az . saçlarınızı resmen öldürür bu brezilya fönü .. keçe gibi yaptı benim saçlarımı .. bi de çuvalla para ödedim antalyanın en ünlü kuaförlernden birine gittim .. kesinlkle yazık saçlarınıza arkadaşlar .. benden söylemesi .. :20::20::20::20::20:

arkadaşım sana brezilya fönü diye başka bir şey yapmışlar bence bu anlattıklarınla alakası yok çünkü ben kaç kez yaptım saçımı bu yolla adam ettim valla ufacık bir zarar görmedin aksine saçım doğal haline döndüğünde kabarmıyo elektriklenmiyo aylarca kullanıyorum dediğim gibi sana başka bir uygulama yapmışlar sanırım brezilya fönü adı altında......

esin95'cim bencede sana başka bir uygulama yapılmış yada uygulama yanlış yapılmış anladıgım kadarıyla saç uçlarına fazla ısı verılmıs ve yanmıs (lastık gıbı uzadıgına göre...). bende bu brezilya fönünü kullananlardanım ilkini geçen sene bu başlık sayesinde evde kendim yaptım yaklaşık 7 ay dayandı bana. onun üstünede sanırım 3 4 ay geçti saçlarım kendi halinde şimdilerde 2. uygulamamı yapıcam ve hiç böyle bir şikayetim olmadı... ben ve nerdeyse butun arkadaslar cok memnunuz.. onlarca arkadas yaptı veya yaptırdı. lütfen okuyan ve uygulama yapacak / yaptıracak arkadaşların kafası bulanmasın. kılıçbalığım allah senden bin kere razı olsun... onu anmadanda geçmeyelim dimi ama:))))))

asenakartal
canım arkadaslarda belırtmıs zaten.evet sacın kıvırcıksa ıkıncı uygulamayada ıhtıyac oluyor maalesef yorucu bı ıslem ama aylarca rahat ettırdıgını dusunursek deger buna.ıkıncıyıde yap olmazsa gene tartısırız burda ne yapabılırız dıye ve farklı cozumler bulmaya calısırız.kolay gelsın canım

çok sağol canım hafta sonu 2. denemeyı düşünüyorum umarım bu sefer olur nerdeyse eskı halıne dondu bıle:((birde bişi soracam ben sitede paylaşılşan sülfatsız şampuandan aldım kremıyle bırlıkte kullanmama rağmen çok sert yaptı bırde ağır bır kokusu var sizede oyle geldı mı?

buguün keratinim elime gecti persembe de sampuan gelır... hafta sonu yapacagım soucları sızlrle paylasıcam :))

işte bu benim aldığpım keratindir... kılıçbalığı dogru urun deılmı yanls falan almamısımdır umarım
Eki Görüntüle 417271

birde saclarım suan kızıl 2 gun once boyadım zarar vermez degılmı bu arada onunda fotosunu koyuyum :))
$SAM_3001.jpg

canım fotoyu rica ederim kaldır kılıçbalığı marka ismi cismi istemiyor bu başlıkta defalarca yazdı kızcağız sen birde foto koyuyorsun

Son düzenleme:
ıyı dıosun guzel dıosun da marka vermıorum kı burdan zaten konunu ılk baslıgında keratin threament denmiş... burda marka falan yok... ayrıca kaldırırım tabı ama nerden kaldırıcam bılmıorum

ıyı dıosun guzel dıosun da marka vermıorum kı burdan zaten konunu ılk baslıgında keratin threament denmiş... burda marka falan yok... ayrıca kaldırırım tabı ama nerden kaldırıcam bılmıorum

marka adı yazmasada çoğunluk o keratinin hangi marka olduğunu hangi sitede satıldığını biliyordur sende ayna tutmuşsun mübarek ben biliyorum ve bilen bir sürü kişi olduğunuda biliyorum mesela :)

bu sitedeki ilk mesajim.evet acemiyim. evde brezilya fonu yapmak istiyorum ve yaklasik 1 saatten fazladir yorumlari okuyorum.sacimda orial var.boyadan dolayi kabarik ve istedigim gibi de duz durmuyor. reelde ve sanaldaki arastirmalarima gore: urunun kokusuz, dumansiz ve formaldehitsiz olmasi kaliteli oldugunu gosterir sekilde. dusuk bir cesaretle ve ilk kez brezilya fonu yapmak istiyorum. malum kuaforlerde fiyatlar cok yuksek. kilicbaligi'ndan urun siparisi verildigini gordum ve almak istiyorum. bana yardimci olur musunuz? nasil ve ne sekilde siparis verebilir ve nasil odeme yapabilirim?
not ozelden mesaj gonder

tesekkurler...

bu sitedeki ilk mesajim.evet acemiyim. evde brezilya fonu yapmak istiyorum ve yaklasik 1 saatten fazladir yorumlari okuyorum.sacimda orial var.boyadan dolayi kabarik ve istedigim gibi de duz durmuyor. reelde ve sanaldaki arastirmalarima gore: urunun kokusuz, dumansiz ve formaldehitsiz olmasi kaliteli oldugunu gosterir sekilde. dusuk bir cesaretle ve ilk kez brezilya fonu yapmak istiyorum. malum kuaforlerde fiyatlar cok yuksek. kilicbaligi'ndan urun siparisi verildigini gordum ve almak istiyorum. bana yardimci olur musunuz? nasil ve ne sekilde siparis verebilir ve nasil odeme yapabilirim?
not ozelden mesaj gonder

tesekkurler...

artık kılıçbalığı paylaşım yapmıyor... herkes kendi ürününü kendi alıyor yada başlığı takip et başka kızlar falan toplaşıp paylaşım yaparlarsa onlara katılırsın :34:

Son düzenleme:
kızlar şu anda saçımda keratn var:) bakalım nasıl olucak ilk günüm.yıkadıktan sonra öncesi sonrası yaparız artık.bu arada aynı gün hem saç boyandı hemde keratin yapıldı bakalım nasıl olucak.

Back