Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

buguün keratinim elime gecti persembe de sampuan gelır... hafta sonu yapacagım soucları sızlrle paylasıcam :))

işte bu benim aldığpım keratindir... kılıçbalığı dogru urun deılmı yanls falan almamısımdır umarım
Eki Görüntüle 417271

birde saclarım suan kızıl 2 gun once boyadım zarar vermez degılmı bu arada onunda fotosunu koyuyum :))
Eki Görüntüle 417272

merhaba canim,
keratini denedin mi? bizleri de bilgilendirirsen sevinirim. duman koku var miydi? sonuctan memnun musun?tesekkurler..

keratin suan kafamda :))) kokusu gercekden cok kotuu gozluklerımın olmasına ragmen gozlerım yandı... ama saclarım yumusacık ... normal bı tarafla tarayıp özellıkle uclara iyice yedirdim.. sımdı beklıyorum 40 dk kafada durması gerkıomus daha saralı 10 dk oldu ıns ıse yarar kızlar ınanın saclarım cok kotu durumda ... 4 gun snra sacımın ılk halı ıle keratınden snrakı halını mutlaka payalasacagım :)

kızlar bakın bu keratınden oncekı hal dıgerıde keratınlı halı suan duzlestrdım 4 gun beklıcem nasıl sızcee :)) $SAM_3120.jpg $SAM_3121.jpg

merhaba canim,
keratini denedin mi? bizleri de bilgilendirirsen sevinirim. duman koku var miydi? sonuctan memnun musun?tesekkurler..

acayıp kotu bı kokusu var ozellıkle sacarını kuruturken ve duzlestırırken koku ıınsanı mahvedıo... benım vantılatorum yokdu ben de kurutma makınamı soguk ayarına aldım ve tam karsıma koydum o hava ufledıkce keratının kokusu mınımuma düştü... yanı vantılator gorevı gordu dıebılırım :))

bir tek ben mi bulamadım bu keratini? tamam keratin treatment ama googleda fiyatları 99dan başlıyor, ben bu markayı almaya kararlıyım çoğu insan memnun kalmış, saçlarımsa çok kötü durumda yani nereden aldığınızı söyleseniz de bir kaybım olmayacak bayanlar... sayfa sayfa okudum burdayı, googleda defalarca arama yaptım yok bulamadım çıldıracağım... saçlarım şu anki halinden inanın ki kötü olamaz, bu yüzden kimseyi marka verdiği için de suçlamam.. ama yoruldum bütün gündür arama yapmaktan inanın... yok yok yok, bu durumda insafınıza kaldım, bir tek ben mi bulamıyorum :5:

"mltmsl" arkadaşım bu yaptığının altında artık iyi niyet aramıyorum.. sana kılıçbalığı izin vermyor böyle şeylere dedikçe yapıyorsun ne laftan anlamaz insanlar var ya resmi kaldırmadığın gibi bir de site adı veriyorsun ayıp valla ya

Son düzenleme:
xxxx BURADAN ALABLRSN BN BURDAN ALDM

"mltmsl" arkadaşım bu yaptığının altında artık iyi niyet aramıyorum.. sana kılıçbalığı izin vermyor böyle şeylere dedikçe yapıyorsun ne laftan anlamaz insanlar var ya resmi kaldırmadığın gibi bir de site adı veriyorsun ayıp valla ya

hey sen kendını ne zannedıyorsunn... laf anlamaz art nıyetlı olan ben deıl sensın tamam mıı.... benım derdım senı mı gerdı terbıyesız lafını bılde konus

Son düzenleyen: Moderatör:
ooooowww böyle bir üslubla karşılıklı konuşamayız çok saygısızca yazık.... tamam arkadaşım sen haklısın herkes yazdıklarıyla seviyesini belli ediyor aman aman benden uzak ... sadece başlık sahibinin bir ricası var müsade etmiyor bende uyarma ihtiyacı hissedim ama sen kural rica bilmeyen bir kimsenin yapacak bir şey yok

Son düzenleme:
canım saclarım kızıl oldugu ıcın akıyor sureklı ondandır :))

hmm. benim korkularımdan biri o da. keratinden değil diyorsun yani tamam. birde keratin öncesi sonrasi sampuanlar varmıs ben sadece keratinle sulfatsız sampuan aldımda. önce ve sonraki yıkama için onu kullanabilir miyim ki? sen ne kullandım?

bnde sulfatsız sampuan aldımm ... kılıc balıgı bı topıkde doa sampuan falan yazms gormussundur ondan aldım.. yıkadım saclarım suan duz ve yumusacık...

Back