Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kizlar benim bir endisem var...ben alman'ya da yasadigim icin siparisimi buradan verdim...dolayisiyla siparis verdigim urunu merak ediyorum taniyaniniz varmi??? Str8 Forward keratinli düzlestirici set diyor üstünde 11,90 euro ayrica organixin conditioner'i var oda 7,59 euro toplam 20 euro kadar ödedim...biraz ucuz geldi bana..siz kaca aliyorsunuz Türkiyeden...acaba iyi bir ürünmü nasil yapacak sacimi bilmiyorum...umarim berbat olmaz...

Kizlar benim bir endisem var...ben alman'ya da yasadigim icin siparisimi buradan verdim...dolayisiyla siparis verdigim urunu merak ediyorum taniyaniniz varmi??? Str8 Forward keratinli düzlestirici set diyor üstünde 11,90 euro ayrica organixin conditioner'i var oda 7,59 euro toplam 20 euro kadar ödedim...biraz ucuz geldi bana..siz kaca aliyorsunuz Türkiyeden...acaba iyi bir ürünmü nasil yapacak sacimi bilmiyorum...umarim berbat olmaz...

Canım, çok emin olmamakla birlikte bu klasik defrize işelemi ile brezilya fönünün hibridlenmiş hali olabilir çünkü brezilya fönünde hiç bir biçimde permanent kelimesi geçmez, permanent defrize işleminde olur ki açıklamasında zaten ilk ilacın saçtaki bağları kırdığını, ikinci ilacın saçı keratine doyurduğunu son ilacın ise işlemi fikslediğini belirtmişler yani defrize gibi... Emin olamadım sen oralarda bir kuaföre sor istersen...

Canım, çok emin olmamakla birlikte bu klasik defrize işelemi ile brezilya fönünün hibridlenmiş hali olabilir çünkü brezilya fönünde hiç bir biçimde permanent kelimesi geçmez, permanent defrize işleminde olur ki açıklamasında zaten ilk ilacın saçtaki bağları kırdığını, ikinci ilacın saçı keratine doyurduğunu son ilacın ise işlemi fikslediğini belirtmişler yani defrize gibi... Emin olamadım sen oralarda bir kuaföre sor istersen...

mrb arkadaslar ben istanbul avrupa yakasındayım sormak istedıgım ıstanbulda olanlar bu malzemeleri nerden aldılar aceba kuaför malzemesı satan yerde olurmu yok sa kozmetıktemı olur

Uygun görünüyor canım, bu arada hoş döndün :)

hosbulduk canım, tesekkur ederim.
şimdi iş o sampuanı tekrar bulmaya kaldı.. hangi marketten aldıgımı hatırlamıyorum. bi de lisanslı urun gibi bişey, surekli satısta mı yoksa bi parti geldi gecti mi onu da bilmiyorum.
insaallah tekrar bulurum da yaz tatilini beklemeden yapabilirm keratinimi..

hosbulduk canım, tesekkur ederim.
şimdi iş o sampuanı tekrar bulmaya kaldı.. hangi marketten aldıgımı hatırlamıyorum. bi de lisanslı urun gibi bişey, surekli satısta mı yoksa bi parti geldi gecti mi onu da bilmiyorum.
insaallah tekrar bulurum da yaz tatilini beklemeden yapabilirm keratinimi..

İnşallah canım çünkü yazın çok zor oluyor sıcak havalarda salkım saçak gezmek...

balıkcım sen her sa bakımını sacını nemlendırerekmı suruyorsun?gecende soracaktım unutmusum oyle dahamı ıyı oluyor tatlım

tesekkürederim...böyle bir forumda bir kac kullanici mesajini okudum memnun olduklarini söylüyorlardi...bakalim deneyecegim ve görecegim...umarim sonuc güzel olur...

tesekkur ederım canım bende oyle yapayım artık.yag bakımlarıda boyle yapılabılır deglmı

Tabii ki canım özellikle yağ bakımları için zaten gerekli...

tesekkürederim...böyle bir forumda bir kac kullanici mesajini okudum memnun olduklarini söylüyorlardi...bakalim deneyecegim ve görecegim...umarim sonuc güzel olur...

Umarım canım, bilgi verirsin... Şimdiden kolay gelsin...

kızlar selam ben de evde brezilya fönü yapacağım nette araştırdm fakat hangi markayı alacağıma karar veremedim,birisi bana özelden güvenilir ve çok pahalı olmayan bir marka yazarsa çok mutlu olurum :)))

kızlarr fönümü yaptım ve yıkadım benim saçlarım kopuktu yanı altları çok kısaydı üsttekıleri kabartıyordu şu anda gayet sakınler o kabarıklıktan eser yok :)ama tabı benımkı sızler gıbı yıka çık olmadı ama şu bı gerçekkı yatıştı dalgası .diplerden çok çook memnunum ama saçlarımın boyunun dlgası açılmakla kalmadı bıraz spürge saçağı gibi oldu:(ama şunu soylemeden geçemeyecem ki bu fönü kuaförde 3 kez yaprıemış bırı olarak çok daha ıyı yaptım:)))) aklımda tek bişi var saçımın kabarıklığı fazla gitti çok sönuk ve seyrek oldu bırden fön yaparken saçlarım gıtmış olamaz dımı?

Kizlar merhaba,benim ürünüm evvelki gün geldi...setin icinden 2 tane conditeiner (1'i 60 -digeri 80ml.) 1 tanede keratin cikti oda 60 ml.:(( benim bu gür saclarima hayatta yetmez sanirim, siz ne dersiniz??? yettigi kadariyla yapsam olmazmi acaba(iyice dagitmaya calisirim)...ayrica 1 cift eldiven var pakette...bu ürünü siparis vermek isteyenler sunu bilmeliki sadece ingilizce aciklama var icinde...Almanya'da keratin satilmasi yasak oldugu icin ürün bana Ingiltereden geldi...benim ingilizcem bu prospektüsü cözmeye yetmeyecegi icin :(( esimin müsait bir vaktini gözetmem lazim...Ayrica bu ürün japon düzlestirici teknigi olarak biliniyor...henüz buradada yeni bir ürün oldugu icin pek fazla bilgi yok elimde, burdaki forumlarda henüz kayda deger bir sey yok bu ürün hakkinda..hemen yapsammi bir süre beklesemmi bilemedim...siz ne dersiniz???

Kizlar sizi henüz tanimadiginiz bir ürün hakkinda mesgul ettigim icin özür dilerim ama amacim benim gibi yurt disinda yasayipta bu ürünü siparis vermek isteyenlere yardimci olabilmek...

Ben yaptığım her iki uygulamayıda AYCANGÜL'ün; zayıf saç kökleri ve saç uçları için saç güçlendirme günleri olarak verdiği tarihlerde uyguladım ve sonuç çok başarılı oldu.
Diğer soruna gelirsek, ürünü saça yedirip 30-40 dakika kadar bekliyoruz bu aşamada saçlar keratini emiyor ve hasarlar gideriliyor, daha sonra fön yardımı ile saçı kurutuyoruz bu sayede saçlarını düzleştirmek istemeyenler bakım olarak uygulayabiliyor ancak burada şöyle bir durum var, benim saçlarım zaten düz olduğu için ilacı saçıma sürdükten sonra saçlarım yine düz, eğer dalgalı olsaydı yine ilacı sürdükten sonra düzleşir miydi bilemiyorum bu yüzden saçları dalgalı olan ve bu işlemi yaptıran arkadaşlara sormak gerek, ilaç saça sürüldükten hemen sonra saçlarınız yine dalgalı mıydı yoksa ağırlıktan dolayı düzleşmeye mi başlamıştı? Eger ilaca rağmen saçlar tıpkı ıslakken olduğu gibi dalgalı ise bakım olarak uygulanıp dalgaların korunması mümkün.

Bence saçlar d
zde olsa 200 derecelik düzleştirici ile düzleştirmek gerekir.Çünkü ısı saçın iyice emilip saça nüfüs ermesini sağlamakta.Brezilya fönünün saça işlemesinde en önemli olay ısıdıdır diye düşünüyorum

Bence saçlar d
zde olsa 200 derecelik düzleştirici ile düzleştirmek gerekir.Çünkü ısı saçın iyice emilip saça nüfüs ermesini sağlamakta.Brezilya fönünün saça işlemesinde en önemli olay ısıdıdır diye düşünüyorum

Konuya verdiğim mesajın içeriği saçın düzleştirilmesi ile alakalı değil, ısı kullanmadan yani düzleştirmeden bakım yapıplıp yapılamayacağı...

selam kızlar uzun zamandır uğrayamadım. Balığım gene binbir sabırla buralardasın helal olsun gerçekten...
ben de 2hafta önce kuaföre yaptırdım çok farketti saçlarım yaz geldi böyle bıtımıne kadar ıdare ederım artık
kullandığı ürünün adını söyledı ama tanıdık değildi hatırlamıyorum o yuzden ama son çıkan bu dedi kalın telli saçlar içinmiş. benımkı bi türlü tam olmuyodu kendı yaptığımda hep yarım yamalak oluyodu ama gene de memnundum yumuşak oluyordu çunku şuan kuaförün yaptığından da memnunum diplerini benden duzgun yaptığı için kabarma olmuyor 125e yaptırdım...

sson gunlerde evdekı serumlardan sıkılmıştım özellıkle marjınal dıye bır serum kullanıyordum saçımda tuhaf bır koku bıraktı artık onuda attım pantene ın yenı çıkan serumlarından aldım ıslakken sürüp öyle kurutuyorum bazı yanık yerlerım vardı ıyı gelıyor onlara saçımdada yağlı göruntusu yok bakım yaptığını hıssedıyorum tavsıye edılırı fıyat 10tl bir de gülmeyin ama ben bim den yeni çıkan bebek şampuanından aldım hemde 3,25 gibi garip bir rakamdı fiyatı sanırım kızlar ınanılmaz memnunum ya .... saçlarım banyoda dolaşık giibi oluyo yıkarken ama çıktığımda kuruttuğumda yumuşacık oluyor hatırlarmısın aynı bıızım işlem öncesi şampuanımız gibi balığım... ustunede gene pantene den aldığım saç kremını suruyorum . şimdilik bu kadar

Konuya verdiğim mesajın içeriği saçın düzleştirilmesi ile alakalı değil, ısı kullanmadan yani düzleştirmeden bakım yapıplıp yapılamayacağı...

Tamam haklısınız yanlış yorumlamışım
Dün bende yeğenle yaptım sizim yaptığınız brezilya fönünün okuyarak.Saçımın resmini koyuyorum.Bu arada saçlarım röfleli birde sinemaki kürü yapıyorum.Baklaım istediğim uzunluğa sağlıklı saçlara kavuşuruz $Resim 028.jpg

Tamam haklısınız yanlış yorumlamışım
Dün bende yeğenle yaptım sizim yaptığınız brezilya fönünün okuyarak.Saçımın resmini koyuyorum.Bu arada saçlarım röfleli birde sinemaki kürü yapıyorum.Baklaım istediğim uzunluğa sağlıklı saçlara kavuşuruzEki Görüntüle 405536

Saçlarının rengide görüntüsü de harika, çok sağlıklı görünüyor, güle güle kullan...Sinamekiyi ek eczaneden evicap al, günde bir tane iç çok işe yarıyor...

Son düzenleme:
herkese selam bir iki gün önce keratin siparişi vermiştim dün geldi bu 3. uygulamam olucak ama haziran gibi yapmayı düşünüyorum çünkü yazın sürekli banyo yaptığım için saç düzleştirici yada fön elimde pişiyorum yazın büyük rahatlık oluyor neyse konu bu değil :) kılıç balığım sen bilirsin senin ilk yaptığın keratin var ya ben onunla yaptım hep biliyorsun zaten.. ama dün gelen keratin baya değişmişti şişesi fln aynı ama kokusu ipek saç kremi gibi olmuştu ve kıvamı daha da koyulaşmış o acı bir kokusu vardı yok olmuş iyi mi olmuş kötü mü uygulayınca yazarım zaten buraya :)

birde şu evicap vitamin sanırım balığım bende sinameki kürü yapıyorum bu evicap saç uzatmada daha mı etkili kısaca bilgilendirebilir misin bizi şimdiden teşekkürler :16:

Back