- Konu Sahibi KilicBaligi
- #5.561
herkese selam bir iki gün önce keratin siparişi vermiştim dün geldi bu 3. uygulamam olucak ama haziran gibi yapmayı düşünüyorum çünkü yazın sürekli banyo yaptığım için saç düzleştirici yada fön elimde pişiyorum yazın büyük rahatlık oluyor neyse konu bu değil :) kılıç balığım sen bilirsin senin ilk yaptığın keratin var ya ben onunla yaptım hep biliyorsun zaten.. ama dün gelen keratin baya değişmişti şişesi fln aynı ama kokusu ipek saç kremi gibi olmuştu ve kıvamı daha da koyulaşmış o acı bir kokusu vardı yok olmuş iyi mi olmuş kötü mü uygulayınca yazarım zaten buraya :)
birde şu evicap vitamin sanırım balığım bende sinameki kürü yapıyorum bu evicap saç uzatmada daha mı etkili kısaca bilgilendirebilir misin bizi şimdiden teşekkürler![]()
Ben bu islemin yazin yapilmadigini saniyordum...sicaktan ve deniz suyundan cabuk bozuldugunu biliyordum...acaba ürünlerde yeni bir gelismemi var (deniz suyundan etkilenmeyen )
yoksa ben yanlismi biliyordum...bende bu hafta ilk defa deniyecegim bakalim nasil olacak???