Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

herkese selam bir iki gün önce keratin siparişi vermiştim dün geldi bu 3. uygulamam olucak ama haziran gibi yapmayı düşünüyorum çünkü yazın sürekli banyo yaptığım için saç düzleştirici yada fön elimde pişiyorum yazın büyük rahatlık oluyor neyse konu bu değil :) kılıç balığım sen bilirsin senin ilk yaptığın keratin var ya ben onunla yaptım hep biliyorsun zaten.. ama dün gelen keratin baya değişmişti şişesi fln aynı ama kokusu ipek saç kremi gibi olmuştu ve kıvamı daha da koyulaşmış o acı bir kokusu vardı yok olmuş iyi mi olmuş kötü mü uygulayınca yazarım zaten buraya :)

birde şu evicap vitamin sanırım balığım bende sinameki kürü yapıyorum bu evicap saç uzatmada daha mı etkili kısaca bilgilendirebilir misin bizi şimdiden teşekkürler :16:

Ben bu islemin yazin yapilmadigini saniyordum...sicaktan ve deniz suyundan cabuk bozuldugunu biliyordum...acaba ürünlerde yeni bir gelismemi var (deniz suyundan etkilenmeyen )
yoksa ben yanlismi biliyordum...bende bu hafta ilk defa deniyecegim bakalim nasil olacak???

Ben bu islemin yazin yapilmadigini saniyordum...sicaktan ve deniz suyundan cabuk bozuldugunu biliyordum...acaba ürünlerde yeni bir gelismemi var (deniz suyundan etkilenmeyen )
yoksa ben yanlismi biliyordum...bende bu hafta ilk defa deniyecegim bakalim nasil olacak???

deniz suyu bozuyor diyorlar ama ben geçen yaz yapıp tatile gittim orda hiç bişi olmadı döndüm kullandım bir müddet daha aman aman bir bozulma görmedim ama tabiki ilk yaptığım gibi de değildi ... ayrıca sıcak havayla bir alakası olduğunu hiç duymadım valla çok sıcak suyla yıkamak iyi değil diyebiliyorum asıl yazın benim çok daha işime yarıyor her gün yıkanıyorum ee çık banyodan kurut kırk saat düzleştir derken cinnet geçiriyordum .... böyle büyük kolaylık oluyor

deniz suyu bozuyor diyorlar ama ben geçen yaz yapıp tatile gittim orda hiç bişi olmadı döndüm kullandım bir müddet daha aman aman bir bozulma görmedim ama tabiki ilk yaptığım gibi de değildi ... ayrıca sıcak havayla bir alakası olduğunu hiç duymadım valla çok sıcak suyla yıkamak iyi değil diyebiliyorum asıl yazın benim çok daha işime yarıyor her gün yıkanıyorum ee çık banyodan kurut kırk saat düzleştir derken cinnet geçiriyordum .... böyle büyük kolaylık oluyor

yaa kızlar ben brezilya fönünü ıı hafta once yaptım evde ilk oldu bu..brezilya fönünün kendı şampuanını ve saç kremını kullanıyorum çok sıcak suyla yıkamıyorum ama ona rağmen bozulmaya başladı diplerim dönmuştu yıne kabarmaya başladı:((((
bır de sizin saçlarınız da fönden sonra dokuluyor mu benım dökülme çook arttı:((acaba yanlış bişi mi yaptım keratını saç diplerıne çok değdirdim gerçi 40 dk bekletırken de herkesın değmiştie tepede topluyoruz ama nıye boyle oldu anlamadım tedirgin oldum:(((

Cnm ben yaptıralı 1 hafta oldu valla benimkide bozulmaya başladı.allah tan ücretsiz yaptırdım.yoksa gider tekrar yaptırırdım:47:

keratinim geldi sonundaa :)
ama ani bir kararla tasınmaya karar verdik, haftasonu evimi tasıyacagım bu hafta boyunca esya toplama vs ugrasırım sonra da yerlesme telası. ne zaman yapabilirm bilmiyorum ama cok da beklemek istemiyorum.
neyse keratine kavustum ya,, devamı da olur elbet :)

yaa kızlar ben brezilya fönünü ıı hafta once yaptım evde ilk oldu bu..brezilya fönünün kendı şampuanını ve saç kremını kullanıyorum çok sıcak suyla yıkamıyorum ama ona rağmen bozulmaya başladı diplerim dönmuştu yıne kabarmaya başladı:((((
bır de sizin saçlarınız da fönden sonra dokuluyor mu benım dökülme çook arttı:((acaba yanlış bişi mi yaptım keratını saç diplerıne çok değdirdim gerçi 40 dk bekletırken de herkesın değmiştie tepede topluyoruz ama nıye boyle oldu anlamadım tedirgin oldum:(((

canım saç yapın nasıl onu yazmamışsın çok dalgalı kıvırcık falan mı belkide ondan çok iyi olmadı ya da bir şeyi eksik yaptın bilemiyorum ki ... bu arada bende dökülme falan da olmadı hiç

keratini nerden nasıl alıcam nasıl sipariş vericem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz, saçlarm çok kötü artık maşa bile tutmuyo çok kalın telli kabarık elektrklenmş artık bu yüzden dışarı bile çıkmak istemıyorum başa çıkamıyorum ya birsi yardım etsin :(( maşa yada düzleştrme yaparken 2-3 saat uğraşıyorum yinede bişeye benzemıyo en iyi şekillendiricilere okadar para verdim boşunaa. çok gür saçım var ne yapıcam yardım edin :((

canım saç yapın nasıl onu yazmamışsın çok dalgalı kıvırcık falan mı belkide ondan çok iyi olmadı ya da bir şeyi eksik yaptın bilemiyorum ki ... bu arada bende dökülme falan da olmadı hiç

canım benım saçlarım kıvırcık hatta dipleri kısa bu yuzden çok kabatrıyo zaten ilk yaptığımdan beri dümdüz olmadı ama ben razıydım ama kabarıklığı sonmuştu..ama eğer kıvırcık olmasıyla ilgılı olsaydı ilk yaptığımda bunu farkederdim kı 2 hafta geçti eskı halıne dönmeye başlıyo.ben avonun 7/24 durulanmayan bakım kremını kullanıyorum acaba o mu bozuyo ama içinde sülfat yok daha öncede kullanmıştım bişi olmamıştı.
dokulme umarım sadece mevsimseldır:(

canım benım saçlarım kıvırcık hatta dipleri kısa bu yuzden çok kabatrıyo zaten ilk yaptığımdan beri dümdüz olmadı ama ben razıydım ama kabarıklığı sonmuştu..ama eğer kıvırcık olmasıyla ilgılı olsaydı ilk yaptığımda bunu farkederdim kı 2 hafta geçti eskı halıne dönmeye başlıyo.ben avonun 7/24 durulanmayan bakım kremını kullanıyorum acaba o mu bozuyo ama içinde sülfat yok daha öncede kullanmıştım bişi olmamıştı.
dokulme umarım sadece mevsimseldır:(

kuzum kılıçbalığı kıvırcık saçlarda ilk seferde pek kalıcı olmaz hemen bozulur 2. kez yapmak şart der :1::1:..... bence problem saç tipin ama kullandığın ürünün içeriğini de yaz kılıçbalığı bir baksın belkide ondan oldu ... dökülmelere gelince başlık içinde keratinden saçı dökülen hiç kimseyi duymadım bir alakası olduğunu sanmıyorum umarım yardımcı olabildim

Son düzenleme:
kuzum kılıçbalığı kıvırcık saçlarda ilk seferde pek kalıcı olmaz hemen bozulur 2. kez yapmak şart der :1::1:..... bence problem saç tipin ama kullandığın ürünün içeriğini de yaz kılıçbalığı bir baksın belkide ondan oldu ... dökülmelere gelince başlık içinde keratinden saçı dökülen hiç kimseyi duymadım bir alakası olduğunu sanmıyorum umarım yardımcı olabildim

çook teşekkür ederim canım ilgilendiğin için...umarım dökulmem durur banyoya g,rmeye korkar oldum:((
ben tum sayfaları okuyamadım tabı ama 2.kez yapmak gerekliliği düzlük sağlamk için dıye anladım 2 hafta oldı bı 2 hafta daha geçsin ozaman 2.yı yapacam mutlaka ozaman daha netlık kazanır sanırım tekrar teşekkür ederim:))

kızlar hastayım tum sayfaları okuyamadım acaba keratın alımı yapıyormu kılıc balıgı yıne? almak ıstıyorumda

çook teşekkür ederim canım ilgilendiğin için...umarım dökulmem durur banyoya g,rmeye korkar oldum:((
ben tum sayfaları okuyamadım tabı ama 2.kez yapmak gerekliliği düzlük sağlamk için dıye anladım 2 hafta oldı bı 2 hafta daha geçsin ozaman 2.yı yapacam mutlaka ozaman daha netlık kazanır sanırım tekrar teşekkür ederim:))

rica ederim :34: 2. kez yaptığın tam manasıyla olucak diye düşünüyorum çabuk bozulmaya başladığını kılıçbalığı söylemişti bir kaç arkadaşta daha olmuştu çünkü böyle hemencik bozulmalar sen uygun olduğunda ikinci kez yap gör bakalım sonuç inş istediğin gibi olur dökülmelere çam terebenti iyi geliyor diyebiliyorum bir araştır istersen :34:

Son düzenleme:
arkadaslar hep iyi tarafini heycanli heycanli anlatiyor yada yapacaginizi yaziyorsunuz ama bunun saglik yada saca hic kotu bir zarari yokmu? en ufak bir seydemi yok?lutfen cevap verirseniz sevinirim cunku bu islem benimde hosuma gitti..

rica ederim :34: 2. kez yaptığın tam manasıyla olucak diye düşünüyorum çabuk bozulmaya başladığını kılıçbalığı söylemişti bir kaç arkadaşta daha olmuştu çünkü böyle hemencik bozulmalar sen uygun olduğunda ikinci kez yap gör bakalım sonuç inş istediğin gibi olur dökülmelere çam terebenti iyi geliyor diyebiliyorum bir araştır istersen :34:

çook teşekkür ederim canım 2 hafta içinde 2.yi yapacam umarım bu sefer olur çünkü her 2 haftada 1 brezilya föni baya yorar:))çam terebentini daha önce kullanmıştım şampuanın içinde ama saçı çok kurutuyo benımkı zaten acayıp kuru:((ama tabı bı süre daha devam ederse tekrar denıcem..tekrar çok teşekkür ederim:)

asenakartal
canım arkadaslarda belırtmıs zaten.evet sacın kıvırcıksa ıkıncı uygulamayada ıhtıyac oluyor maalesef yorucu bı ıslem ama aylarca rahat ettırdıgını dusunursek deger buna.ıkıncıyıde yap olmazsa gene tartısırız burda ne yapabılırız dıye ve farklı cozumler bulmaya calısırız.kolay gelsın canım

arkadaslar hep iyi tarafini heycanli heycanli anlatiyor yada yapacaginizi yaziyorsunuz ama bunun saglik yada saca hic kotu bir zarari yokmu? en ufak bir seydemi yok?lutfen cevap verirseniz sevinirim cunku bu islem benimde hosuma gitti..

olsaydı şimdiye kadar duyardık başlığa yazılırdı ya da haberlerde forumlarda orda burda denk gelirdik diye düşünüyorum artı seçtiğin ürünlede alakalı bir durum tabi ki piyasada kötü ürünlerde vardır dikkatli olup en iyisini seçmemiz gerek.. bir kaç kez yaptım herhangi bir sağlık problemi ya da saçımla ilgili bir sıkıntı hiç olmadı .. için rahat olsun güzel bir araştırma yapıp düzgün bir ürünle kılıçbalığının ilk sayfadaki anlatımıyla yaparsan vantilatör maske eldiven vs bu kurallara uyarsan hiç bir şey olmaz :)

merhaba kızlar bende prezilya fönü yaptırmayı çok isdiyorum ama kuöferde mecburen yaptıracam hem el becerim pek yok hemde küçük bebğim var sizlere sormak isdedğim kuöförümün dediğine göre brezilya fönünden sonra özel şampuonlar kulanmalısın saç kremleride öylemiş bu ne kadar doğru işin doğrusu kısacık saçlarıma 200 tl isdedi birde üstüne şampuanada dünya para veremem o yüzden size sorayım isdedim

Back